Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας. Είχα γραφτεί πριν από χρόνια και έχω από τότε να επισκεφθώ το φόρουμ σας. Αλλά τώρα με ανησυχεί κάτι και θα ήθελα, αν γίνεται, να το συζητήσουμε λιγάκι. Πιο πολύ ψυχολογική υποστήριξη ψάχνω, μάλλον, αφού τελικά όλες τις απορίες θα μου τις λύσει μια ιατρική επίσκεψη.

Στο θέμα μου: είμαι λίγο πριν τα 50. Σε αυτή την ηλικία, όπως καταλαβαίνετε, περιμένω να σταματήσει η περίοδός μου. Η οποία όμως δεν έχει δείξει ακόμη τέτοια σημάδια. Γενικά, είναι όλα όπως πάντα. Αυτό τον μήνα όμως, μου συμβαίνει το εξής περίεργο: μου ήρθε μία ας πούμε περίοδος 7 μέρες νωρίτερα. Κράτησε πολύ λίγο (στην ουσία 2 μέρες, μετά μόνο σταγόνες και στις 4 μέρες είχαν όλα τελειώσει) και ήταν και πολύ ελαφριά, και τις 2 πρώτες μέρες! Σαν να μην ήταν. Το πιο περίεργο όμως δεν ήταν αυτό αλλά το γεγονός ότι από τη 2η μέρα άρχισε να πρήζεται το στήθος μου και τώρα, 7 μέρες μετά, δεν έχει σταματήσει. Έτσι είμαι 2 μέρες πριν την περίοδο. Γενικά, τώρα νιώθω ότι περιμένω (αφού σήμερα έβαλα στην τσάντα μου μια σερβιέτα, να έχω μαζί, γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα μου έρθει). 

Ξέρω ότι στην προ-εμμηνόπαυση έχουμε τέτοιες ανωμαλίες στις ορμόνες αλλά από την άλλη, σ' αυτή την ηλικία, πραγματικά ανησυχώ μην έχει γίνει κανένα περίεργο και είμαι έγκυος. Τι να πω; Ντρέπομαι να πάω και σε φαρμακεί για να το αποκλείσω ως ενδεχόμενο! 

Αυτά, κορίτσια, ελπίζω να μη σας κούρασα, αλλά χρειαζόμουν κα΄που να τα πω. Θα χαρώ να μου πείτε γνώμες, εμπειρίες και ό,τι άλλο θέλετε. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...