Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοέμβριε γλυκιε καλώς μας ήρθες ξανά με τα κρύα με υγεία και χαρά! Ένα θα σου πω να μην ξεχνάς έτσι οπως φεύγει και αυτη η χρονιά καμία κοιλίτσα να μην μείνει χωρίς χαρά! Μωρακια γερά και φουσκωτά να έρθουν σε κάθε ζέστη αγκαλιά!!!🍁 🤎🍂

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Τι μου λες τώρα.. πωωω ποτέ μου έκανες ταγκ με μπαλόνια ποτέ γράφεις 39+1 απίστευτο. 

Μην αγχώνεσαι μια εγκυμοσύνη πάει 42 εβδ! 

Άσε πέρασε ο καιρός, απίστευτο μου φαίνεται! 

Αχ μπορεί να πηγαίνει μέχρι 42 εβδομάδες, εδώ Ελλαδιτσα δύσκολα να το πάμε τόσο.

Εσύ πως είσαι αγαπημένη μας Ελπίδα πως κυλάει η εγκυμοσύνη; 💕

• Απαντήσεις 106
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Άσε πέρασε ο καιρός, απίστευτο μου φαίνεται! 

Αχ μπορεί να πηγαίνει μέχρι 42 εβδομάδες, εδώ Ελλαδιτσα δύσκολα να το πάμε τόσο.

Εσύ πως είσαι αγαπημένη μας Ελπίδα πως κυλάει η εγκυμοσύνη; 💕

Ναι ισχύει και εμένα μέχρι 40 εβδ με άφησαν και μια φίλη μου που ο γυναικολόγος της είναι και συγγενής της παλι της είπε έως 40 εβδ δεν την άφησε πιο πολύ τώρα δεν ξέρω κάποιοι εαν αφήνουν περισσότερο αλλά θεωρώ το μεγαλύτερο ποσοστό μέχρι τόσο αφήνουν 

Δημοσίευση
στις On 18/11/2025 at 7:52 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Εδώ 39+1 σήμερα, μεθαύριο έχω γιατρό να δούμε τι γίνεται με τη μικρή. Προς το παρόν πέρα από κάποια Braxton και πόνους σε λεκάνη μέση δεν έχω άλλο πιο έντονο δείγμα. Για να δούμε! 

Εσύ πως είσαι; 

Λένε ότι τα κοριτσάκια παίρνουν όλο το διάστημα. Για να δούμε... Και η αδερφή μου σαν εσένα και γέννησε 40 εβδομάδων ακριβώς! 

Καλά είμαι εγώ 😊 36+2 σήμερα και μπήκα κι εγώ στην τελική ευθεία και περιμένω τον μπέμπη 😊 Έχω ένα προαίσθημα ότι δεν θα πάρει όλες τις μέρες, άντε να δούμε...

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Λένε ότι τα κοριτσάκια παίρνουν όλο το διάστημα. Για να δούμε... Και η αδερφή μου σαν εσένα και γέννησε 40 εβδομάδων ακριβώς! 

Καλά είμαι εγώ 😊 36+2 σήμερα και μπήκα κι εγώ στην τελική ευθεία και περιμένω τον μπέμπη 😊 Έχω ένα προαίσθημα ότι δεν θα πάρει όλες τις μέρες, άντε να δούμε...

έφτασες στο τέρμα τι ωραία 🥰 με το καλό κορίτσι μου έρθει το μωράκι σου στην αγκαλιά σου ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Πω πωωωωω έφτασες τόσο κ συ;;; Σαν χθες μου φαίνεται.. Εγώ γέννησα 38+3 το μπόμπιρα με καισαρική κ δεν είχα ενδείξεις τοκετού ακόμα.. Πιστεύω ότι θα τον έπαιρνε άνετα όλο το μήνα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ναι ισχύει και εμένα μέχρι 40 εβδ με άφησαν και μια φίλη μου που ο γυναικολόγος της είναι και συγγενής της παλι της είπε έως 40 εβδ δεν την άφησε πιο πολύ τώρα δεν ξέρω κάποιοι εαν αφήνουν περισσότερο αλλά θεωρώ το μεγαλύτερο ποσοστό μέχρι τόσο αφήνουν 

Σ αυτό έχεις ένα δίκιο. Επειδή οι γιατροί είναι πιο ας το πω ευγενικά του προγράμματος συνήθως μέχρι 40 σου λένε. 

εγώ είχα όμως στην Αθήνα γιατρο ιδιώτη που μου είπε μέχρι 42 κ βλέπουμε. Όντως γέννησα 40+5 το κορίτσι μου με αυτόματη έναρξη κανένα άγχος καμία πίεση για το πότε θα έρθει.

μετά γέννησα 40 ακριβώς το αγόρι μου στην επαρχία (με πρόκληση) κ με το ζόρι έφτασα 40 είχα μαλώματα με τον γιατρό κ κλάματα γιατί απλά δν ήθελε να με αφήσει παραπέρα κ οριακά δεν τα μάζεψα να φύγω αρων αρων από το μαιευτήριο. Μια που γέννησα μ αυτόν κ μια που δεν με ξανά είδε την επόμενη μέρα. Φυσικά είχα τύψεις που δεν τον άλλαξα έστω κ τελευταία στιγμή. 

Κ το τρίτο στο εξωτερικό 40+2 το αγοράκι μου. Χωρίς υποδείξεις για πρόκληση ένας απόλυτα φυσικός τοκετός χωρίς άγχος κ πίεση. Ο καλύτερος τοκετός μου! 

Είναι γενικά τι γιατρό θα διαλέξεις! Υπάρχουν κ αυτοί που αφήνουν μετά τις 40 αλλά είναι όντως λίγοι, παρα πολύ  λίγοι. Στους ιδιώτες έχεις μια μεγαλύτερη ελευθερία γιατί τα πρωτόκολλα των νοσοκομείων είναι πάρα πολύ περιοριστικά. Λες για βιμπακ κ σε κοιτάνε σαν ούφο 🤓🏻

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...