Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, 

πόσες εδώ έχετε κάνει την εξέταση nipt και για ποιο λόγο; Το κάνατε λόγω ηλικίας, κάποιου ιστορικού; για ψυχολογικούς λόγους; και επίσης εμάς μας μίλησαν για 3 πακέτα..εσείς αν κάνατε ποιο επιλέξατε;

Δημοσίευση

Καλησπερα. Εγω την εκανα λογω ηλικιας. Μου ειχε πει ο γιατρος μου οτι συστηνεται σε γυναικες ανω των 35 και επειδη οταν εμεινα εγκυος ημουν 34 ειπαμε να την κανουμε παρολο π η αυχενικη ηταν καλη. Ειναι ακριβη βεβαια εξεταση αλλα ενιωθα καλυτερα που την ειχα κανει και ηταν ολα καλα..αν θυμαμαι καλα εκανα το πληρες πακετο αλλα δε θυμαμαι ακριβως ποσα ειχα δωσει..

Δημοσίευση

Εγώ την έκανα λόγω αυξημένης αυχενικής (και στις δύο εγκυμοσύνες), οι αιματολογικές ήταν οκ, αλλά για να είμαστε σίγουροι ότι όλα είναι καλά, αφού δεν χρειάστηκε να κάνω αμνιοπαρακέντηση. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η ηλικία μου. Κάναμε το φουλ πακέτο ακριβώς για να αποκλείσουμε κάθε πιθανότητα.

Δημοσίευση

Κι εγω την είχα κανει λόγω ηλικίας και ίσως λόγω εξωσωματικης. Είχα πληρώσει 450, υποθετω είναι όλο το πακέτο. Η αυχενικη είχε δείξει συνηθισμενες τιμές για την ηλικία μου (ήμουν 38+), δλδ λίγο τσιμπημένες. Άρα για ασφάλεια μου ειπε να κάνω και nipt. Αποκει έμαθα και το φυλο του μωρου :)

Δημοσίευση

Εγώ την έκανα στο τρίτο παιδί μου καθαρά και μόνο γιατί στο εξωτερικό που μένω καλύπτεται από το ταμείο ✌🏻 

ο γιατρός δν θεωρούσε ότι χρειάζεται αλλά επειδή δεν πληρώνεται από εμάς μου είπε να την κάνω 

Το harmony θυμάμαι ήταν τώρα πόσα σύνδρομα κτλ δν ξέρω 

από τη μια ευτυχώς το έκανα γιατί μετά στην β επιπέδου ανιχνεύτηκε το μωρό με κάποια καρδιολογικά προβλήματα και με απώλεια ακοής που συνεχίστηκε μέχρι και αφού γεννήθηκε. Άρα το γεγονός ότι είχα κάνει ντιπτ κ ήταν όλα οκ μας έδωσε λίγο μια ανάσα ότι μάλλον τα προβλήματα δεν αφορούσαν κάποιο σύνδρομο. Εν τέλη όντως ήταν άσχετα μεταξύ τους κ το μωρό δεν έχει κάποιο σύνδρομο. 
Επειδή από το μυαλό μου περνούσαν πολλά όταν έσκαγαν τα προβλήματα ενα ένα ,εμένα προσωπικά με ξεαγχωσε αλλά όπως είπα δεν θα σκεφτόμασταν καν να την κάνουμε αν δν ήταν το ταμείο  καθώς ήταν τρίτο παιδί όλα υγιέστατα τα προηγούμενα και εγώ 29 χρόνων. Έτυχε στο τρίτο να περάσουμε λαχτάρες!  🙏🏻💪🏽

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη γέννα. Με το καλό να έρθουν οι μαχητές σου και εσύ  ηρωιδα να τα καμαρώνεις. Σάββατο κι εγώ δεν ξέρω ώρα αλλά καμία σημασία δεν έχει εδώ που φτάσαμε.🩵🩵
    • Τελειααα!! Λίγο έμεινε να τον πάρεις στην αγκαλιά σου κορίτσι! Μου αρέσει το 1/11 σαν ημερομηνία χαχα 😍
    • Το μπεμπακι έχει γυρίσει ναι! Θα ξαναπάω σε 2 βδομάδες τώρα γιατρό, θα τη ρωτήσω για το καρδιοτοκογραφημα. Στην κλινική εννοείς το κάνω όλες λες ιδιωτικά; Δεν μου το κάνει η γιατρός;  Εσύ πως είσαι; Πότε με το καλό;;! Το έχεις αναφέρει σίγουρα αλλά έχω μπερδευτεί τόσες που είστε και με διδυμακια 😊
    • 😅😅μην με παρεξηγεις, εδω ζουμε ανεπαναληπτες στιγμες με το λεγομενο pregnancy brain!! σημερα του γιατρου του λεω ποτε μπαινουμε στον ενατο με το καλο την 38η εβδομαδα?? και με κοιταξε με απορια και μου λεει οχι, την 36η, καθε μηνας 4 εβδομαδες 🤣 το σαββατο θα συναντησω αυτον τον γιατρο να δω τι θα κανουμε!
    • Από 36η κ μετά. Συνήθως κάνουν κάθε βδομάδα από κει κι έπειτα.    Γυρίσαμε από το γιατρό κοριτσάκια μου!! Κάναμε καρδιοτοκογραφο όλα καλά με το μαναρακι μου!! Έφτασε κιόλας 3 κιλά😱😱😱 Και μεις κλείσαμε ραντεβού για 1/11 με το καλό. Ο τράχηλος λέει κλειστός κ ψηλά 😊 Μαζι θα γεννήσουμε από τι φαίνεται κορίτσι μου!! Κ μας είπε ότι μπορεί να είναι μέσα κ ο άντρας μου στην καισαρική!!! Ότι δεν έζησε ο ερμος στα δίδυμα (2021 φουλ κοβιντ) θα το ζήσει τώρα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...