Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Nannan είπε:

Εγώ έχω ακόμη λίγο αναγούλα το πρωί αλλά αν φάω περνάει. 

Κατά τα άλλα καλά. Λίγη ενέργεια και λίγη  κούραση. 

8/1 κλείσαμε τη Β επιπέδου. 

Οι υπόλοιπες κάνατε αυχενική;

Ααα ωραία έκλεισες για β επιπέδου .. 

Εγώ δεν έκλεισα ακόμα λογικά θα πάω 13/1 για β επιπέδου θα παρω μετά την πρωτοχρονιά να κλείσω στον εμβρυολογο 

υποχωρεί σιγά σιγά και αναγούλες αντε να σταματήσουν τελείως να είστε πιο καλα

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Εμένα με ταλαιπωρούν οι αϋπνίες μου τέτοιες ώρες ..και στην κόρη μου το ίδιο είχα..εκεί στις 4 το πρωί γαρίδα το μάτι...κατά τ άλλα δεν είναι συνεπής με τα χάπια μου...σιδηρο κ φυλλικό πίνω κάθε πρωί πριν πάω σχολείο..το ασβέστιο κ το μαγνήσιο δεν τα έχω ξεκινήσει ακόμα..κάθε μέρα λέω θα τα πιω κ τπτ...με έχει επηρεάσει ο σίδηρος κ πηγαίνω τουαλέτα ανά δύο μέρες...γνκ έχω περισσότερη ενέργεια αλλά κάποιες φορές Μ βγαίνει μια τρομερή κούραση κ μερικές φορές έχω ζαλάδα το πρωί στο σχολείο..κατά τ άλλα την Παρασκευή έχουμε γιατρό κ θα προγραμματίσουμε τη ΝΙΠΤ..

Ζόρι να μην μπορείς να κοιμηθείς και να έχεις και πρωινό ξύπνημα να πας για δουλειά 

Θα περιμένουμε νέα σας από τον γιατρό 

θα κάνεις και νιπτ; Είχες κάνει και στο πρώτο παιδάκι;

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Εμένα με ταλαιπωρούν οι αϋπνίες μου τέτοιες ώρες ..και στην κόρη μου το ίδιο είχα..εκεί στις 4 το πρωί γαρίδα το μάτι...κατά τ άλλα δεν είναι συνεπής με τα χάπια μου...σιδηρο κ φυλλικό πίνω κάθε πρωί πριν πάω σχολείο..το ασβέστιο κ το μαγνήσιο δεν τα έχω ξεκινήσει ακόμα..κάθε μέρα λέω θα τα πιω κ τπτ...με έχει επηρεάσει ο σίδηρος κ πηγαίνω τουαλέτα ανά δύο μέρες...γνκ έχω περισσότερη ενέργεια αλλά κάποιες φορές Μ βγαίνει μια τρομερή κούραση κ μερικές φορές έχω ζαλάδα το πρωί στο σχολείο..κατά τ άλλα την Παρασκευή έχουμε γιατρό κ θα προγραμματίσουμε τη ΝΙΠΤ..

Σου πρότεινε να κάνεις ΝΙΠΤ ;

Δημοσίευση

Καλημέρα!! 

Πήγαμε στο γιατρό όλα καλά με το μωρό μεγαλώνει, κολυμπούσε και γυρνούσε όλη την ώρα. Επόμενο ραντεβού μετά τις γιορτές όπου θα κανονίσουμε και τη β' επιπέδου. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...