Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εμείς πηγαίνουμε ανά 3 βδομάδες, τώρα θα πάμε μετά τη καθαρά Δευτέρα. Να σας πω την αλήθεια μ' έχει ρίξει λίγο που πρέπει να μείνω σπίτι, όχι ότι θέλω να παω κάπου. Περισσότερο δε περνάνε οι μέρες και αγχώνομαι αν είναι όλα καλά. 

Δημοσίευση

Εγώ και η αϋπνία μου εδώ....ναι,ο μήνας μου φαίνεται πολύ αλλά έχω ακούσει πολλούς γιατρούς που το κάνουν έτσι...

@Eirin σε κτλβν απολύτως..είναι ο κύριος λόγος που πηγαίνω για δουλειά... γιατί αν μένω σπίτι θα σκέφτομαι αν είναι όλα καλά...αλλά αφού πρέπει να μείνεις κάνε υπομονή όσο μπορείς..δες ταινίες και απόλαυσε το σπίτι ...

Κορίτσια,να ρωτήσω τον τράχηλο από ποια εβδομάδα τον μετράνε συστηματικά;.ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό.. σίγουρα θα τον μετρήσει τώρα β επιπέδου ο εμβρυολογος αλλά από εκεί κ πέρα δεν θυμάμαι καθόλου τη συχνότητα..

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Εμείς πηγαίνουμε ανά 3 βδομάδες, τώρα θα πάμε μετά τη καθαρά Δευτέρα. Να σας πω την αλήθεια μ' έχει ρίξει λίγο που πρέπει να μείνω σπίτι, όχι ότι θέλω να παω κάπου. Περισσότερο δε περνάνε οι μέρες και αγχώνομαι αν είναι όλα καλά. 

Είναι δύσκολο το σπίτι αυτό είναι αλήθεια και στο λέω και εγώ που δεν δουλεύω τα τελευταία χρόνια και είμαι μέσα με τις μικρές βγαίνουν δύσκολα οι μέρες αλλά δεν γινεται και αλλιώς 

υπομονη απόλαυσε τις μέρες ξεκούρασης και ηρεμίας γιατί σε λίγο καιρό θα έχεις το μωράκι σου που θα σε ξενυχτάει ☺️ αν έχεις και κάποια φίλη που μπορεί να έρχεται να κάνετε παρέα κάποιες μέρες θα βοηθήσει και αυτό ταινίες βιβλία και θα περάσει σιγά σιγά θα αρχίσεις να ψωνίζεις και τίποτα για το μωράκι αν δεν έχετε αρχίσει τα ψώνια … σου είπε τώρα μέχρι να γεννήσεις θα το πάτε έτσι; Με τα χάπια δεν μπορεί να βελτιωθεί;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Εγώ και η αϋπνία μου εδώ....ναι,ο μήνας μου φαίνεται πολύ αλλά έχω ακούσει πολλούς γιατρούς που το κάνουν έτσι...

@Eirin σε κτλβν απολύτως..είναι ο κύριος λόγος που πηγαίνω για δουλειά... γιατί αν μένω σπίτι θα σκέφτομαι αν είναι όλα καλά...αλλά αφού πρέπει να μείνεις κάνε υπομονή όσο μπορείς..δες ταινίες και απόλαυσε το σπίτι ...

Κορίτσια,να ρωτήσω τον τράχηλο από ποια εβδομάδα τον μετράνε συστηματικά;.ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό.. σίγουρα θα τον μετρήσει τώρα β επιπέδου ο εμβρυολογος αλλά από εκεί κ πέρα δεν θυμάμαι καθόλου τη συχνότητα..

Σίγουρα στους μεγάλους υπέρηχους β επιπέδου ντομπλερ αλλά νομίζω πως το μετράει και στο απλό υπέρηχο ο γιατρός αλλά τώρα από πια βοδμαδα ακριβώς δεν ξέρω 🤷🏻‍♀️ ίσως να το κοιτάνε κάθε φορά θα σε γελάσω εμένα τωρα που έχει να με δει και τόσο καιρό ο δικός μου δεν το είχαμε μετρήσει αλλά το είδε ο εμβρυολογος που ήταν οκ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...