Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω 

στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια εγώ πήγα έκανα την εξέταση σήμερα που είχα υπέρηχο μαστού .. με πήρε λίγο από τα μούτρα εκεί ο γιατρός που πήγα έγκυος να κάνω την εξέταση αυτήν αλλά τέλος πάντων όλα καλά μου είπε …

εσείς τι κάνετε; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η marilouu είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.

Ο γιατρός πιθανόν να μου πει ότι ισχύουν αλλα όρια για την εγκυμοσύνη και ελπίζω δλδ...την Παρασκευή θα πάω κ θα σας πω... πάντως θεωρητικά κ βάση των ορίων είμαι πάνω από τα όρια ...μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες...γνκ όμως γνωρίζω ότι έχουν ρίξει τα όρια...κ στη χοληστερίνη πχ κλπ...

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Τι κάνετε κορίτσια εγώ πήγα έκανα την εξέταση σήμερα που είχα υπέρηχο μαστού .. με πήρε λίγο από τα μούτρα εκεί ο γιατρός που πήγα έγκυος να κάνω την εξέταση αυτήν αλλά τέλος πάντων όλα καλά μου είπε …

εσείς τι κάνετε; 

Μπράβο που είναι όλα καλά...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; 

Κάναμε και τη β' επιπέδου όλα καλά με το μωρό, φυσιολογικές οι μετρήσεις. Επιβεβαιώσαμε και ότι είναι αγόρι!! Το μονο που βρήκε το τράχηλο λίγο πιο μικρό από το φυσιολογικό όριο, κάνει και λίγες συσπάσεις η μήτρα οπότε πρέπει να ξεκινήσω κάποια χάπια θέλει περισσότερη ακινησία και ξεκούραση. 

Δημοσίευση

Μπράβο @Eirin..εγώ την Παρασκευή γιατρό και σε μια εβδομάδα β επιπέδου....είναι εύκολο γνκ για εσένα να ξεκουράζεσαι;πχ εγώ έχω δύο μήνες ακόμα δουλειά, ελπίζω να μην Μ πει κάτι τέτοιο γτ θέλω να φτάσω μέχρι εκεί....δεν θυμάμαι αν έχουμε πει ότι έχεις άλλο παιδάκι..Επίσης, @marilouu πραγματικά σκέφτομαι πώς δεν σκέφτηκα αυτό το τόσο απλό που είπες..ότι αυτές οι τιμές θα ισχύουν για όλους τους ανθρώπους αλλά.οχι για την εγκυμοσύνη..εν τω μεταξύ δεν πήγα εκεί να μου τις δώσει η ίδια μικροβιολογος αλλά Μ τις έστειλε αλλιώς θα Μ το έλεγε ο,τι ήταν σίγουρα.. βασίστηκα στο ότι πήγε ο άντρας μου του είπε ότι μην ανησυχείς για τη χοληστερίνη γτ έριξαν πολύ τα όρια κ λέω αυτό θα έγινε.... περιμένω την Παρασκευή να επιβεβαιωθω από τον γιατρό...για να δούμε.. πιστεύω αν ήταν διαφορετικα τα πράγματα,θα με είχε πάρει τηλέφωνο...

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Κάναμε και τη β' επιπέδου όλα καλά με το μωρό, φυσιολογικές οι μετρήσεις. Επιβεβαιώσαμε και ότι είναι αγόρι!! Το μονο που βρήκε το τράχηλο λίγο πιο μικρό από το φυσιολογικό όριο, κάνει και λίγες συσπάσεις η μήτρα οπότε πρέπει να ξεκινήσω κάποια χάπια θέλει περισσότερη ακινησία και ξεκούραση. 

Αντε ωραία μπράβο πάει και αυτήν η εξέταση με το καλό και ο μπέμπης σας 

όσο μπορείς ξεκούραση θα παρεις και τα φάρμακα σου και όλα θα είναι οκ η δουλειά σου είναι δύσκολη; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Αντε ωραία μπράβο πάει και αυτήν η εξέταση με το καλό και ο μπέμπης σας 

όσο μπορείς ξεκούραση θα παρεις και τα φάρμακα σου και όλα θα είναι οκ η δουλειά σου είναι δύσκολη; 

Λίγες είμαστε 4 αν δεν κάνω λάθος 

Ναι να κάνουμε πινακάκι ☺️ νομίζω 3 αγοράκια 1 κοριτσάκι είναι αλλά να κάνουμε να γράψουμε και της ΠΗΤ μας 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Μπράβο @Eirin..εγώ την Παρασκευή γιατρό και σε μια εβδομάδα β επιπέδου....είναι εύκολο γνκ για εσένα να ξεκουράζεσαι;πχ εγώ έχω δύο μήνες ακόμα δουλειά, ελπίζω να μην Μ πει κάτι τέτοιο γτ θέλω να φτάσω μέχρι εκεί....δεν θυμάμαι αν έχουμε πει ότι έχεις άλλο παιδάκι..Επίσης, @marilouu πραγματικά σκέφτομαι πώς δεν σκέφτηκα αυτό το τόσο απλό που είπες..ότι αυτές οι τιμές θα ισχύουν για όλους τους ανθρώπους αλλά.οχι για την εγκυμοσύνη..εν τω μεταξύ δεν πήγα εκεί να μου τις δώσει η ίδια μικροβιολογος αλλά Μ τις έστειλε αλλιώς θα Μ το έλεγε ο,τι ήταν σίγουρα.. βασίστηκα στο ότι πήγε ο άντρας μου του είπε ότι μην ανησυχείς για τη χοληστερίνη γτ έριξαν πολύ τα όρια κ λέω αυτό θα έγινε.... περιμένω την Παρασκευή να επιβεβαιωθω από τον γιατρό...για να δούμε.. πιστεύω αν ήταν διαφορετικα τα πράγματα,θα με είχε πάρει τηλέφωνο...

Άσε να πας να τα δεις με τον γιατρό σου καλύτερα γιατί μπορεί να έχουν όντως Άλλες τιμες στην εγκυμοσύνη πότε θα τα δείξεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.Εγω όταν πήγα τον Δεκέμβριο δύο φορές με ρώτησε αν βρίσκομαι σε κύηση.Γι 'αυτο το σκέφτηκα μήπως δεν το σημείωσαν.Στον γιατρό σου έστειλες τα αποτελέσματα η' περιμένεις το ραντεβού;

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Την Παρασκευή έχω γιατρό και θα μου πει...

Α οκ..Εγώ μετά από κάθε εξέταση του στέλνω με μέιλ τα αποτελέσματα και με παίρνει τηλέφωνο αν είναι κάτι.

Δημοσίευση

@Tinasardin8689 @Elk ευχαριστώ για τις ευχές!! 

Η δουλειά που κάνω είναι γραφείου,  αλλά πρέπει να εκπαιδεύσω τα καινούργια άτομα που θα αναλάβουν στη θέση μου όσο λείπω. Οπως το βλέπω θα γίνει με άλλο τρόπο καθώς από κοντά δε θα μπορώ να πηγαίνω. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Με το καλό το αγοράκι σας! Ξεκούραση τώρα!! Να προσέχεις.

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Eirin είπε:

@Tinasardin8689 @Elk ευχαριστώ για τις ευχές!! 

Η δουλειά που κάνω είναι γραφείου,  αλλά πρέπει να εκπαιδεύσω τα καινούργια άτομα που θα αναλάβουν στη θέση μου όσο λείπω. Οπως το βλέπω θα γίνει με άλλο τρόπο καθώς από κοντά δε θα μπορώ να πηγαίνω. 

Ούτε να πηγαίνεις δεν θα μπορέσεις; Κατάλαβα θα είναι δύσκολο τώρα εξ αποστάσεως να μπορέσεις να δείξεις της διαδικασία σε άλλα άτομα αλλά εντάξει θα βρεθεί μια λύση σε έβγαλαν σε άδεια δηλαδή τώρα ;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια...σήμερα επιτέλους έχω γιατρό...καλά κάθε δύο εβδομάδες πάω αλλά στην πρώτη πήγαινα κάθε εβδομάδα από το άγχος μου κ τώρα Μ φαίνεται μακριά...τι εννοείς θέμα με τα μάτια;εγώ απλά παρατήρησα ότι μάλλον αυξήθηκε η μυωπία μου αλλά όχι λόγω της εγκυμοσύνης φαντάζομαι..δεν τα συνέδεσα δλδ...κ όσο για τα δόντια θέλω να κανονίσω έναν καθαρισμό τώρα στον έκτο γτ μετά αν βαρύνω δύσκολο...έχω περιοδοντίτιδα κ κάνω δύο φορές τον χρόνο...εσύ τι αντιμετωπίζεις;όσο για συμπτώματα να κ μοναδικό... τρώω ο,τι και όποτε να ναι... μπορεί για μέρες να είμαι πολύ συντηρητική κ ξαφνικά σε δύο μέρες να τα φάω όλα... ονειρεύομαι συνέχεια αλμυρά....φέτα κλπ....

Δημοσίευση

όταν λες θέμα με τα μάτια ; Εγώ έχω μυωπία φοράω γυαλιά όποτε μου τα αφήνουν και στα μάτια τα παιδεία  😅 αλλά όχι κάτι διαφορετικό δεν έχω ..

όσο για τα δόντια το πρώτο τρίμηνο χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση γιατί μου πρήστηκαν δύο φρονιμιτες μαζί  πονούσα αρκετά για μια βδομάδα αλλά ευτυχώς δεν με ξανά έπιασαν τώρα πρέπει να πάω για καθαρισμό και εγώ ματώνουν πολύ τα ούλα μου στο βούρτσισμα 

Δημοσίευση

Κορίτσια μια χαρά ο γιατρός..400 γραμμάρια το μικρούλι...έχουμε β επιπέδου την Τετάρτη...για τις εξετάσεις τα βρήκε όλα καλά..όντως ισχύει το 180 στην πρώτη ώρα μέτρησης..θα ξανακάνουμε καμπύλη όμως,γιατί το 92 νηστείας είναι ακριβώς στο όριο...

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κορίτσια μια χαρά ο γιατρός..400 γραμμάρια το μικρούλι...έχουμε β επιπέδου την Τετάρτη...για τις εξετάσεις τα βρήκε όλα καλά..όντως ισχύει το 180 στην πρώτη ώρα μέτρησης..θα ξανακάνουμε καμπύλη όμως,γιατί το 92 νηστείας είναι ακριβώς στο όριο...

Αντε ωραία τουλάχιστον ισχύει το 180 γιατί το 140 κάπως υπερβολικό μου ακούγεται 😅

ναι το νηστείας είναι λίγο στο όριο αλλά πάλι είσαι μέσα στα Φυσιολογικά όρια εμένα λένε κάτω από το 93 θέλουν 

εμένα συνήθως το νηστείας ήταν από 83-87 όλο αυτό το διάστημα που έκανα εξετάσεις

προχτές ήταν και εμένα 92 🤷🏻‍♀️ όμως 

Με το καλό να γίνει και η β επιπέδου..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Τέλεια ❤️ Μια χαρά όλα λοιπόν.

Δημοσίευση

@Nannan τι θέμα έχει δημιουργηθεί με τα μάτια σου; 

@Tinasardin8689 με το καλό η β' επιπέδου, πως και πας ανά 2 βδομάδες στο γιατρό; 

Από συμπτώματα τα ούλα ματώνουν και τώρα που ξεκίνησα πάλι τη προγεστερόνη έχω έντονη υπνηλία. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...