Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; 

Σήμερα έκανα την Β επιπέδου οοολα Καλά μου ειπε ο γιατρός και μου επιβεβαίωσε το φυλο περιμένω Αγόρι 💙

Με το καλό να ρθει ο μπεμπάκος!

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Μπράβο @Elk ..με το καλό και ο γιοκας..όλες οι εξετάσεις έτσι να είναι πάντα καλές...εγώ γιατρό την άλλη Παρασκευή πάλι κ θα κλείσουμε κ τη β επιπέδου...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nannan είπε:

Με το καλό να ρθει ο μπεμπάκος!

Ευχαριστώ κορίτσια με το καλό τα μωράκια μας ! 💙🩷

να μας γράψεις τα νέα από τον γιατρό σου όταν πας ☺️

τώρα λογικά το επόμενο είναι η καμπύλη ζαχαρου 🫣

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Α, ναι εμένα Μ είπε θα με βάλει νωρίτερα να κάνω.. εκεί στην 20-21 εβδομάδα...

Εγώ λογικά θα την κάνω σε 4-5 εβδομάδες 

ραντεβου τώρα ξανά στον γυναικολόγο περίπου 9/2 θα πάω οπότε λογικά θα μου την ζητήσει την καμπύλη τότε

με ρώτησε ο εμβρυολογος εχτές για το ζάχαρο (πριν κάνω την εξέταση ) του λέω δεν έχω κάνει καμπύλη ακόμα, το ζάχαρο νηστείας μου είναι καλό αλλά λογικά δεν θα είναι η καμπύλη καλή  γιατί και τις άλλες δύο εγκυμοσύνες δεν ήταν.. και μου λέει κάτσε ντε μην βιάζεσαι κάνε πρώτα και βλέπουμε ..  κάπως εκείνος δεν το θεωρεί τόσο δεδομένο ότι πρέπει ντε και καλά πάλι να μην καλή 🤷‍♀️ 

Δημοσίευση

@Elk Πάντως μπορεί και να μη κάνεις σε αυτή την εγκυμοσύνη. Μια γνωστή μου στη πρώτη εγκυμοσύνη είχε ενώ στη δεύτερη (διαφορετικο φύλο) δεν εμφάνισε. Η καμπύλη σε ποια εβδομάδα γινεται κανονικά; 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

@Elk Πάντως μπορεί και να μη κάνεις σε αυτή την εγκυμοσύνη. Μια γνωστή μου στη πρώτη εγκυμοσύνη είχε ενώ στη δεύτερη (διαφορετικο φύλο) δεν εμφάνισε. Η καμπύλη σε ποια εβδομάδα γινεται κανονικά; 

Τι να πω μακάρι να ειμαι τυχερή σαν την γνωστή σου 🙂

νομίζω μετά την 24 εβδομάδα γίνεται η καμπύλη 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...