Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; 

Πήγαμε κι εμείς στο γιατρό όλα καλά με το μωρό μεγαλώνει, τεράστια διαφορά από το προηγούμενο υπέρηχο. 

@Nannan @Tinasardin8689 πήγατε στο γιατρό; 

Ααα τι ωραία μπράβο !!  Φύλο είχατε δει; Συγνώμη αν το είχες αναφέρει και δεν το θυμάμαι 

εγώ πήρα σήμερα έκλεισα για Β επιπέδου θα παω 13/1 να την κάνω εσείς πότε λέτε να πάτε κορίτσια; 

Δημοσίευση

Ναι,πήγαμε...όλα.πολυ καλά...αλλά ήταν σαν να κάναμε δεύτερη αυχενική με περισσότερες μετρήσεις..δεν ξέρω αν έχω αναφέρει ότι ο εμβρυολογος μας είναι τέρμα λεπτομερής....170 γραμ το μικρά κι...μια χαρά..την Παρασκευή τώρα έχω τον γιατρό μου....

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

@Eirin Τι ωραία!!! Χαίρομαι πολύ!! 

Πήγα κι εγώ σήμερα για Β Επιπέδου. Όλα καλά με τις μετρήσεις. Βρήκε λίγο χαμηλό τον πλακούντα και μικρά τα νεφρά της αλλά μάλλον λόγω ηλικίας του εμβρύου γιατί πήγαμε σχετικά νωρίς. Στις 20 εβδ. και 3 μέρες. Μας είπε φυσιολογικό για την ανάπτυξη στο στάδιο αυτό. Έχουμε καθαρή φώτο από προσωπάκι. Πόσο αληθινό το κάνει αυτό!! Απίστευτη αίσθηση!! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ναι θυμάμαι εσύ είσαι λίγο πιο πίσω .. ωραία μια χαρά καλό είναι αυτό να τα ψαχνουν όσο πιο καλά γίνεται και λεπτότερος μην τους ξεφύγει κάτι 

Ναι,εγώ σήμερα είμαι 17+1...θα την κάνω ακριβώς 21 εβδομάδων ή 22..άρα έχω καιρό...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Ναι,εγώ σήμερα είμαι 17+1...θα την κάνω ακριβώς 21 εβδομάδων ή 22..άρα έχω καιρό...

Ναι ναι εγώ 22 εβδ θα την κάνω την εξέταση .. αύριο γίνομαι 22 εβδ με βάση την αυχενική 

Άρχισε σου κλωτσάει;

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Nannan είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Πήγα κι εγώ σήμερα για Β Επιπέδου. Όλα καλά με τις μετρήσεις. Βρήκε λίγο χαμηλό τον πλακούντα και μικρά τα νεφρά της αλλά μάλλον λόγω ηλικίας του εμβρύου γιατί πήγαμε σχετικά νωρίς. Στις 20 εβδ. και 3 μέρες. Μας είπε φυσιολογικό για την ανάπτυξη στο στάδιο αυτό. Έχουμε καθαρή φώτο από προσωπάκι. Πόσο αληθινό το κάνει αυτό!! Απίστευτη αίσθηση!! 

Μπράβο όλα μια χαρά μεγαλώνει το κοριτσάκι σας 🥰

εμένα δεν έχει πολύ καλό μηχάνημα και δεν μου βγάζει πολύ καλές φωτό 3D ο εμβρυολογος αλλά δεν πειράζει 

Εντάξει θα σε ξανά δει και αργότερα αφού πας τον ίδιο γιατρό για αυτές τις εξετάσεις και έχει μηχάνημα που τα κοιτάει αυτά..

Δημοσίευση

Εγώ έχω την μικρή μου με αρκετό πυρετό αυτές τις μέρες δεν ξέρω τι έχει και που το τσίμπησε μάλλον στην παιδική ή στο σούπερ γιατί δεν έχουμε πάει πουθενά.. όλοι οι άλλοι για την ώρα είμαστε καλά .. αφού το μυαλό μου πάει και σε ουρολοίμωξη γιατί δεν έχει άλλα συμπτώματα με μυξουλες ή βήχα 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ααα τι ωραία μπράβο !!  Φύλο είχατε δει; Συγνώμη αν το είχες αναφέρει και δεν το θυμάμαι 

εγώ πήρα σήμερα έκλεισα για Β επιπέδου θα παω 13/1 να την κάνω εσείς πότε λέτε να πάτε κορίτσια; 

Κατά πάσα πιθανότητα είναι αγοράκι, περιμένουμε να το επιβεβαιώσουμε στη β' επιπέδου. 

Σχετικά με τη β' επιπέδου είναι να πάμε τέλος του μήνα, δεν έχω κανονίσει ακόμα ραντεβού. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Nannan είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Μπράβο για το μωράκι σας!! 

Τι σας είπε για το πλακούντα ή δεν έχει σημασία ; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Εγώ έχω την μικρή μου με αρκετό πυρετό αυτές τις μέρες δεν ξέρω τι έχει και που το τσίμπησε μάλλον στην παιδική ή στο σούπερ γιατί δεν έχουμε πάει πουθενά.. όλοι οι άλλοι για την ώρα είμαστε καλά .. αφού το μυαλό μου πάει και σε ουρολοίμωξη γιατί δεν έχει άλλα συμπτώματα με μυξουλες ή βήχα 🤷‍♀️

Περαστικά για τη μικρή σας, τώρα νομίζω είναι όλοι άρρωστοι. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Κατά πάσα πιθανότητα είναι αγοράκι, περιμένουμε να το επιβεβαιώσουμε στη β' επιπέδου. 

Σχετικά με τη β' επιπέδου είναι να πάμε τέλος του μήνα, δεν έχω κανονίσει ακόμα ραντεβού. 

Ααα ωραία με το καλό 💙 ☺️

Εντάξει έχεις περιθώριο να το κλείσεις μέχρι τέλος του μήνα μια χαρά 🙂 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Μπράβο για το μωράκι σας!! 

Τι σας είπε για το πλακούντα ή δεν έχει σημασία ; 

Ευχαριστούμε 😊

Ότι είναι χαμηλά πάνω στον τραχειλο και μπορεί να φέρει λίγο αιμορραγία αλλά με τον καιρό θα ανέβει και θα ναι εντάξει. Είναι και οπίσθιος. Περιμένω να τις δει και ο γιατρός μου να μου πει. Γιατί β επιπέδου έκανα αλλού.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Με το καλό το αγοράκι σας 😊

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Περαστικά στη μικρούλα σας😟

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Nannan είπε:

Ευχαριστούμε 😊

Ότι είναι χαμηλά πάνω στον τραχειλο και μπορεί να φέρει λίγο αιμορραγία αλλά με τον καιρό θα ανέβει και θα ναι εντάξει. Είναι και οπίσθιος. Περιμένω να τις δει και ο γιατρός μου να μου πει. Γιατί β επιπέδου έκανα αλλού.

Ααα αλλού την έκανες; Νόμιζα ο γιατρός σου θα την έκανε την Β επίπεδου εντάξει θα την δει και εκείνος να ακούσεις και δεύτερη γνώμη αλλά αφού σου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα όλα καλά ☺️

και εμένα οπίσθιος είναι ο πλακούντας 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ααα αλλού την έκανες; Νόμιζα ο γιατρός σου θα την έκανε την Β επίπεδου εντάξει θα την δει και εκείνος να ακούσεις και δεύτερη γνώμη αλλά αφού σου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα όλα καλά ☺️

και εμένα οπίσθιος είναι ο πλακούντας 

Την αυχενική έκανα στο γιατρό μου. Τη Β επιπέδου σε εμβρυολόγο. Ναι κατά πάσα πιθανότητα ειναι όλα καλά. 😃

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...