Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Nannan είπε:

Εμένα αρχισε να κλωτσάει κορίτσια. Και τη νιώθω και στο χέρι μου κάποιες φορές, όχι μόνο από μέσα. 

Το ένιωσε καμία άλλη;

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά καλή πρωτοχρονιά να έχουμε και με το καλό να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά 

Ναι αμε και εμένα αν παρατηρήσω και την κοιλιά μου φαίνεται και στο μάτι ότι χτυπάει 

Δημοσίευση

στις πριν 15 ώρες, ο/η Nannan είπε:

Εμένα αρχισε να κλωτσάει κορίτσια. Και τη νιώθω και στο χέρι μου κάποιες φορές, όχι μόνο από μέσα. 

Το ένιωσε καμία άλλη;

Καταλαβαίνω τις τελευταίες ημέρες ότι κάτι κινείται και προχθές όπως είχα τα χέρια μου στη κοιλιά αισθάνθηκα κιόλας κάτι πιο έντονο, αλλά για την ώρα το καταλαβαίνω όταν είμαι ξαπλωμένη. 

Δημοσίευση

Κορίτσια πήγα γιατρό εχθές...όλα καλά...βγαίνει σταθερά δυο τρεις μέρες μεγαλύτερο... επιβεβαιώσαμε ότι είναι αγοράκι...μου φαίνεται πολύ περίεργο να σας πω,γιατί έχω κοριτσάκι κ δεν ξέρω γτ αλλά μου φαίνεται παράξενο πώς θα είναι κλπ....πιστεύω τέλος Μαϊου αρχές Ιουνίου θα έχω γεννησει..αν κρίνω από την πρώτη εγκυμοσύνη... έχουμε θέμα χώρου κ πρέπει να νοιαστούμε να φτιάξουμε μια μικρή ντουλάπα κ συρταριερα όπως κάναμε κ στη μικρή...αυτά τα νέα μας... γιατρό πάλι την άλλη Τετάρτη..θα πάμε πρώτα στον εμβρυολογο,γιατί ήθελε να κάνουμε επανέλεγχο στην καρδιά...σε αυτή τη δεύτερη εγκυμοσύνη είναι λιιιγο πιο χαλαρή από θέμα άγχους...θα δείξει..επίσης,οι εξετάσεις εχθές καλές..το ζάχαρο 93 κ η γλυκοζυλιωμενη 4,2...

Πείτε κι εσείς τα νέα σας!

Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κορίτσια πήγα γιατρό εχθές...όλα καλά...βγαίνει σταθερά δυο τρεις μέρες μεγαλύτερο... επιβεβαιώσαμε ότι είναι αγοράκι...μου φαίνεται πολύ περίεργο να σας πω,γιατί έχω κοριτσάκι κ δεν ξέρω γτ αλλά μου φαίνεται παράξενο πώς θα είναι κλπ....πιστεύω τέλος Μαϊου αρχές Ιουνίου θα έχω γεννησει..αν κρίνω από την πρώτη εγκυμοσύνη... έχουμε θέμα χώρου κ πρέπει να νοιαστούμε να φτιάξουμε μια μικρή ντουλάπα κ συρταριερα όπως κάναμε κ στη μικρή...αυτά τα νέα μας... γιατρό πάλι την άλλη Τετάρτη..θα πάμε πρώτα στον εμβρυολογο,γιατί ήθελε να κάνουμε επανέλεγχο στην καρδιά...σε αυτή τη δεύτερη εγκυμοσύνη είναι λιιιγο πιο χαλαρή από θέμα άγχους...θα δείξει..επίσης,οι εξετάσεις εχθές καλές..το ζάχαρο 93 κ η γλυκοζυλιωμενη 4,2...

Καλημέρα κορίτσια εγώ την Δευτέρα έχω ραντεβού 

άντε με το καλό και ο μπέμπης τώρα που είναι και πιο σίγουρο ☺️ την νιπτ την έκανες τελικά ;

σε καταλαβαίνω αυτό που λες με το αγόρι και εγώ με δύο κορίτσια αν έχω αγόρι τώρα όντως μου φαίνεται περίεργο 😅 και εγώ την έχω αυτήν την αίσθηση πως θα είναι 😂

και εγώ από χώρο είμαι ζόρικα δεν θα χωράμε και πολύ καλά ειδικά αν είναι αγόρι και θα πρέπει να πάρω καινούργια ρούχα  δεν θα ξέρω που να τα βάλω γιατί αν είναι κορίτσι δεν χρειάζεται σχεδόν τίποτα 

Εγώ τα πήρα λίγο πριν τα αποτελέσματα είναι 84 το ζάχαρο νηστείας αλλα περιμένω να δω τι θα γίνει με την καμπύλη γιατί εκεί πιστεύω θα βγει κακή ενώ το νηστείας είναι καλό βέβαια αυτό το διάστημα και εγώ κάνω βλακείες όλο χαζομάρες τρώω ειδικά μελομακάρονα κουραμπιέδες τα έχω πλακώσει 

Αιματοκρίτης έπεσε 35,8 οπότε τωρα λογικά θα μου πει να πάρω συμπλήρωμα 

εμενα γλυκοζυλιωμενη 3 εγκυμοσύνες έχω περάσει δεν μου την έχουν βάλει ποτέ να την κάνω και βλέπω αρκετές κοπέλες σας την ζητάνε 🤔

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Με το καλό το αγοράκι σας!! 

Εξετάσεις έχω να κάνω μετά τις γιορτές, να περάσουν και τα πολλά τα γλυκά για να ξαναμπούμε σε πρόγραμμα. 

Το θέμα με το χώρο είναι τεράστιο πρόβλημα, που θα χωρέσουν όλα στο σπίτι. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Με το καλό ο μικρουλης σας! Εγώ πάω 8/1 για Β επιπέδου. Είναι το πρώτο μου όποτε έχω χώρο στο σπίτι. Τη νιώθω πάρα πολύ και αρχίζω να δένομαι. Και όπως δένομαι αγχώνομαι κιόλας να ναι καλά γενικά. Πρέπει όμως να σκεφτόμαστε θετικά. Πως είναι δυνατόν να την αγαπάω κιόλας τόσο πολύ! Πείτε μου εσείς που το χετε περάσει. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα νιώθω μετά. Αυτά από μένα...

Καλή χρονιά μανούλες!! 

Δημοσίευση

@Elk όχι,δεν την έκανα..μου είπε ο γιατρός την άλλη εβδομάδα που θα πάω εμβρυολογο,μόνο αν δείξει κάτι η εξέταση για την καρδιά να μιλήσουμε.. βέβαια δεν θα είναι πολύ αργά;θα είμαι την άλλη Τετάρτη ακριβώς 17 εβδομάδων.. τέλος πάντων..εγώ με το νηστείας έχω το ζήτημα...πάντα δλδ...η καμπύλη τότε είχε βγει μια χαρά ..δεν πρέπει να περάσει το 93..ε είχα 94 στην καμπύλη κ με έβαλε σε διατροφή στην Κωνσταντίνα ενώ όλες οι άλλες τιμές ήταν φυσιολογικες..είχα νευριάσει τότε γτ Μ έλεγε συνέχεια ότι έχεις σακχαρώδη διαβήτη κλπ για μία τιμή...λέει ότι στην εγκυμοσύνη ότι κ ένα να είσαι πάνω από το όριο θεωρείται ότι έχεις διαβήτη...κ με ζαλιζε...κ έτρωγα εγώ τις μακαρονάδες 🍝 🍝 🍝...😄..τόσο πρόσεχα...

@Nannan εγώ σε αυτό με την αγάπη δεν ξέρω να σ απαντήσω γτ άργησα πολύ να συνδεθώ με την κόρη μου...δλδ μου πήρε εντυπωσιακα πολύ θεωρώ....τώρα είναι τέλεια αλλά δεν ένιωθα έτσι από την αρχή ..ήμουν περίεργα...είχα κ επιλοχειο θλιψη για αρκετούς μήνες...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

@Elk όχι,δεν την έκανα..μου είπε ο γιατρός την άλλη εβδομάδα που θα πάω εμβρυολογο,μόνο αν δείξει κάτι η εξέταση για την καρδιά να μιλήσουμε.. βέβαια δεν θα είναι πολύ αργά;θα είμαι την άλλη Τετάρτη ακριβώς 17 εβδομάδων.. τέλος πάντων..εγώ με το νηστείας έχω το ζήτημα...πάντα δλδ...η καμπύλη τότε είχε βγει μια χαρά ..δεν πρέπει να περάσει το 93..ε είχα 94 στην καμπύλη κ με έβαλε σε διατροφή στην Κωνσταντίνα ενώ όλες οι άλλες τιμές ήταν φυσιολογικες..είχα νευριάσει τότε γτ Μ έλεγε συνέχεια ότι έχεις σακχαρώδη διαβήτη κλπ για μία τιμή...λέει ότι στην εγκυμοσύνη ότι κ ένα να είσαι πάνω από το όριο θεωρείται ότι έχεις διαβήτη...κ με ζαλιζε...κ έτρωγα εγώ τις μακαρονάδες 🍝 🍝 🍝...😄..τόσο πρόσεχα...

@Nannan εγώ σε αυτό με την αγάπη δεν ξέρω να σ απαντήσω γτ άργησα πολύ να συνδεθώ με την κόρη μου...δλδ μου πήρε εντυπωσιακα πολύ θεωρώ....τώρα είναι τέλεια αλλά δεν ένιωθα έτσι από την αρχή ..ήμουν περίεργα...είχα κ επιλοχειο θλιψη για αρκετούς μήνες...

Καλέ αμέσως βαφτίζουν διαβήτη το έχω φάει στα μούτρα αυτό φουλ θέλει να είναι λέει το νηστείας το πρωί κάτω από 93.. εμένα το πρωινό είναι καλό, εγώ έχω πρόβλημα με το μετάγευματικο ζάχαρο επίσης και το πολύ χαμηλό ζάχαρο πάλι δεν κάνει.. τέλος πάντως.. θα δούμε περιμένω την καμπύλη να έχω ολοκληρωμένη εικόνα τι γίνεται 

Η νιπτ ξέρω συνήθως γίνεται με την αυχενική για ολοκληρωμένη εικόνα αλλά όποτε ναι να την κάνει δείχνει δεν χρειάζεται συγκεκριμένη εβδομάδα για την κάνεις

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; 
εγώ σήμερα πήγα γιατρό αλλά δυστηχως είχε πάλι γέννα και δεν με είδε 

με είδε πάλι μια ειδικευόμενος δεν έκανε πολλές μετρήσεις είναι η αλήθεια για αγόρι μου είπε κατά 90% 

τώρα θα κανονίσω για β επιπέδου σε 1 ή 2 βδομάδες να δει λίγο ο άντρας μου πότε μπορεί με την δουλειά 

Δημοσίευση

@Elk αυτες τις βλακείες έχει το δημόσιο νοσοκομείο.... αλλά ειλικρινά τόσα λεφτά που θα γλυτώσεις από το ιδιωτικό.εμενα τα χρήματα του γιατρού δεν με νοιάζουν καθόλου αλλά του μαιευτηρίου ειλικρινά τα θεωρώ πεταμένα... εμείς την Τετάρτη έχουμε ραντεβού στην Αθήνα με τον εμβρυολογο,γτ ήθελε στην αυχενική από 16-18 εβδομάδα να δει πάλι την καρδιά..θα είμαι ακριβώς 17 εβδομάδων...κ μετά έχω ραντεβού με τον γιατρό μου....

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

@Elk αυτες τις βλακείες έχει το δημόσιο νοσοκομείο.... αλλά ειλικρινά τόσα λεφτά που θα γλυτώσεις από το ιδιωτικό.εμενα τα χρήματα του γιατρού δεν με νοιάζουν καθόλου αλλά του μαιευτηρίου ειλικρινά τα θεωρώ πεταμένα... εμείς την Τετάρτη έχουμε ραντεβού στην Αθήνα με τον εμβρυολογο,γτ ήθελε στην αυχενική από 16-18 εβδομάδα να δει πάλι την καρδιά..θα είμαι ακριβώς 17 εβδομάδων...κ μετά έχω ραντεβού με τον γιατρό μου....

Εεε ναι όταν είναι ενας γιατρος τι κανεις η γέννα ήταν πιο επείγον..

Ναι ισχύει και εμένα τα λεφτά του γιατρού δεν με πείραζαν αλλά το να πληρώσω ξανά ιδιωτική κλινική τόσα που θέλουν δεν τα ξανά δίνω 

Ααα οπότε θα ξανά πας εμβρυολογο για έλεγχο και θα σου πει αν χρειαστεί να κάνεις νιπτ; θα περιμένουμε νέα σας..

εμένα μου είπε σε ένα μήνα να ξανά παω για υπέρηχο.. τώρα περιμένω να πάω εμβρυολογο και εγώ να έχουμε μια καλύτερη εικόνα του μωρού γιατί ούτε βάρος δεν έχει μετρήσει 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! 

@Elk δε σας θέλει με το γιατρό, νομίζω είναι μεγάλη απογοήτευση 2η συνεχόμενη φορά. Τουλάχιστον έχετε να πάτε για τη β' επιπέδου σε λίγες μέρες. Στην Αθήνα είναι να πάτε; 

Σήμερα έχω κάτι τσιμπήματα δεξιά είτε αριστερά χαμηλά εσείς πώς πάτε; 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

@Elk δε σας θέλει με το γιατρό, νομίζω είναι μεγάλη απογοήτευση 2η συνεχόμενη φορά. Τουλάχιστον έχετε να πάτε για τη β' επιπέδου σε λίγες μέρες. Στην Αθήνα είναι να πάτε; 

Σήμερα έχω κάτι τσιμπήματα δεξιά είτε αριστερά χαμηλά εσείς πώς πάτε; 

Ναι μωρέ ήμουν άτυχη δεν πειράζει τι να κάνουμε έτσι είναι το δημόσιο 🤷‍♀️

Οχι δεν πάω Αθήνα εγώ καθόλου για εξετάσεις πάω εδώ επαρχία που είμαι σε γιατρούς 

εγώ μόνο καούρες έχω συνήθως με πιάνουν απόγευμα με ενοχλεί το στομάχι μου αρκετά, τσιμπήματα δεν έχω κάτι αν και κουράζομαι πολύ .. εσύ πότε έχεις γιατρό ;

ααα επίσης πηρα 4 κιλά αυτόν τον μήνα 🫣

Δημοσίευση

Εχω να πάω τη Τετάρτη στο γιατρό, την επόμενη εβδομάδα λογικά θα έχω να κάνω και εξετάσεις αίματος. 

Από κιλά δεν έχω ανέβει στη ζυγαριά ακόμα για να δω τι κάναμε τις γιορτές. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες! 

Δύσκολο να μην έχεις γιατρό! Σε καταλαβαίνω. Ευτυχώς θα πάτε για Β επιπέδου.

Τσιμπηματάκια έχω κι εγώ που και που. Το αποδίδω στο έντερο και στη μήτρα που μεγαλώνει. Φαντάζομαι είναι φυσιολογικό. Ξέρω ότι ο πόνος είναι επικίνδυνος όταν διαρκεί πάνω από ώρα και είναι έντονος. Δε νομίζω να είναι κάτι μην αγχώνεσαι. 

Εγώ πέρασα ίωση με πολύ βήχα και εκεί που την ένιωθα συνέχεια ξαφνικά έκανα μια και δυο μέρες να κλωτσήσεις. Τα χρειάστηκα λίγο αλλά επανήλθε σε κινητικότητα. Πήρα τον γιατρό και ήμουν έτοιμη να πάω και τελικά άρχισε να κλωτσάει και δεν πήγα. Την Τετάρτη θα τη δούμε στη Β Επιπέδου. 

Κορίτσια θελω να κάνω μια πιο προσωπική ερώτηση και δεν έχω άλλον να το συζητήσω. Όποια θέλει μου απαντάει αλλά και να μη μου απαντήσετε καταλαβαίνω. 

Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν έχετε επαφές.. Εμείς κάναμε 3 φορές από όταν έμεινα έγκυος. Αφού έκλεισα το τρίμηνο βέβαια. Ήταν λίγο περίεργα. Με προβληματίζει μήπως κάνουμε κακό. Ο γιατρός δεν ήταν πολύ θετικός μην τυχόν και τραυματισουμε τον τράχηλο. Και λόγο ηλικίας αφού είμαι 40...

Δημοσίευση

Εμείς δεν έχουμε καθόλου επαφές γιατί ο άντρας μου ούτε να το σκεφτεί αλλά να σου πω την αλήθεια σε αυτή την εγκυμοσυνη δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη..στην πρώτη είχα... βέβαια πάλι δεν κάναμε...😀

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Nannan είπε:

Καλησπέρα σε όλες! 

Δύσκολο να μην έχεις γιατρό! Σε καταλαβαίνω. Ευτυχώς θα πάτε για Β επιπέδου.

Τσιμπηματάκια έχω κι εγώ που και που. Το αποδίδω στο έντερο και στη μήτρα που μεγαλώνει. Φαντάζομαι είναι φυσιολογικό. Ξέρω ότι ο πόνος είναι επικίνδυνος όταν διαρκεί πάνω από ώρα και είναι έντονος. Δε νομίζω να είναι κάτι μην αγχώνεσαι. 

Εγώ πέρασα ίωση με πολύ βήχα και εκεί που την ένιωθα συνέχεια ξαφνικά έκανα μια και δυο μέρες να κλωτσήσεις. Τα χρειάστηκα λίγο αλλά επανήλθε σε κινητικότητα. Πήρα τον γιατρό και ήμουν έτοιμη να πάω και τελικά άρχισε να κλωτσάει και δεν πήγα. Την Τετάρτη θα τη δούμε στη Β Επιπέδου. 

Κορίτσια θελω να κάνω μια πιο προσωπική ερώτηση και δεν έχω άλλον να το συζητήσω. Όποια θέλει μου απαντάει αλλά και να μη μου απαντήσετε καταλαβαίνω. 

Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν έχετε επαφές.. Εμείς κάναμε 3 φορές από όταν έμεινα έγκυος. Αφού έκλεισα το τρίμηνο βέβαια. Ήταν λίγο περίεργα. Με προβληματίζει μήπως κάνουμε κακό. Ο γιατρός δεν ήταν πολύ θετικός μην τυχόν και τραυματισουμε τον τράχηλο. Και λόγο ηλικίας αφού είμαι 40...

Εγώ επαφές έκανα μετά το πρώτο τρίμηνο αλλά όχι πολλές γιατί δεν έχω πολύ όρεξη γενικά στις εγκυμοσύνες μου δεν έχω διάθεση δεν νιώθω και άνετα με πιάνει και σφίξιμο στην κοιλιά είναι όλο κάπως περίεργο.. εμένα ο γιατρός μου άφηνε που είχα ρωτήσει τον ιδιώτη στην πρώτη και δεύτερη εγκυμοσύνη με προφυλάξεις ( αλλά εγώ δεν χρησιμοποιώ) τώρα δεν τον ρώτησα αυτόν που έχω στο δημόσιο σε αυτήν την εγκυμοσύνη αλλά πιστεύω αν ήταν κάτι θα μου έλεγε από μόνος του πχ όχι επαφές..

ο άντρας μου το αφήνει πάνω μου οπότε και αν θελήσω εγώ έχουμε  

Δημοσίευση

Προσωπικά δεν έχουμε καθόλου επαφές κάτι η αποκόλληση κάτι η θέση του πλακούντα και οι δύο γιατροί (γυναικολόγος και αυτός που είχαμε πάει για την α' επιπέδου) δε μας το έχουν επιτρέψει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @MinaSam @evaioan ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! @MinaSam είμαι εκπαιδευτικός οπότε και μέχρι τις 4 να είναι ανοιχτός δεν με πειράζει, όπως και είναι κλειστός τον Αυγουστο!  Ναι τους έχω ακούσει αυτούς!  Θα κλείσω ένα ραντεβού!  @evaioan ποια από τις δύο κοκκινοσκουφιτσες λες; Στην Πυλαία ή στο Πανόραμα ;  
    • Καλή χρονιά κορίτσια να έχουμε με υγεία και με το καλό τα μωράκια μας.! Εμείς σήμερα, αν και τα Φώτα, είχαμε ραντεβού στο νοσοκομείο στο γιατρό μας. Η μπέμπα είναι μια χαρά! Μεγαλώνει πολύ καλά! Είναι 31+3 σήμερα και έχουμε doppler 20/01 στην γυναικολόγο που μας παρακολουθεί εκτός νοσοκομείου. Έχουμε φτάσει σχεδόν 1.700 gr και θέλουμε λίγο προσοχή με το αλάτι.. το ζάχαρο το έχω ελεγχόμενο με μηχανάκι. Κάνω τη διατροφή όσο γίνεται πιο σωστά για να μην έχω απρόοπτα.  Έχω ξεκινήσει κι εγώ να ανοίγω κούτες τις ανηψιάς μου με μωρουδιακά και να παίρνω ότι χρειάζεται για τη βαλίτσα του νοσοκομείο.  Τώρα δυσκολεύομαι λίγο με τα πράγματα γιατί χρειάζομαι τη βοήθεια της μαμάς μου για να τα βρω όλα άκρη και εκείνη πρέπει να φροντίζει τη γιαγιά μου που είναι άρρωστη και δυστυχώς ολικά τυφλή. Οπότε χρειάζεται άνθρωπο 24 ώρες το 24ωρο. Μένουμε όλοι μαζί σε ένα σπίτι προς το παρόν, για να μπορεί η μαμά να φροντίζει και εμένα και τη γιαγιά ταυτόχρονα. Και έχει μείνει πίσω και η μετακόμιση μας. Γενικά λίγο σκατά μας πήγε ο Δεκέμβριος αλλά το παλεύουμε με αισιοδοξία. Βοήθεια από την πεθερά δεν μπορώ να έχω γιατί κι αυτή τρέχει με τον πεθερό μου, τον βάλαμε κι αυτόν σε νοσοκομείο και τώρα σε κέντρο αποκατάστασης γιατί του παρουσιάστηκε αυτοάνοσο σοβαρό. Τεσπα! ελπίζω να γεννήσω με το καλό και μετά όλα να πάρουν το δρόμο τους.
    • Αχ κορίτσια μια τρέλα ζω και εγώ τους τελευταίους μήνες...  Από την ώρα που βγήκα απ' το νοσοκομείο έκανα ένα μήνα ακριβώς για να συνέλθω! Μένω στο πατρικό μου για να με φροντίζει η μαμά μου. Αρχές Δεκεμβρίου μπήκαν έκτακτα νοσοκομείο η γιαγιά μου ( η μαμά της μαμάς μου, που είναι ολικά τυφλή) και ο πεθερός μου.. με αποτέλεσμα να έχουμε πιάσει όλα τα νοσοκομεία του νομού. Η μία στο Διδυμότειχο και ο άλλος στην Αλεξανδρούπολη. Έμεινε πίσω η δική μας μετακόμιση γιατί η μαμά μου έπρεπε για 8 μέρες να είναι στο νοσοκομείο με τη γιαγιά και η πεθερά μου στο άλλο νοσοκομείο με τον πεθερό μου... Μια τρέλα γενικότερα. Εγώ αναγκαστικά γύρισα σπίτι με τον άντρα μου ο οποίος δούλευε ταυτόχρονα και τις μέρες που είχε υπηρεσίες έπρεπε να είμαι τελείως μόνη στο σπίτι.  Τελικά η γιαγιά βγήκε, απλά χρειάζεται τη μαμά 24 ώρες το 24ωρο στο σπίτι και ο πεθερός μου είναι με σοβαρό αυτοάνοσο σε κέντρο αποκατάστασης στην Καβάλα. Στο καπάκι πρέπει να αρχίσω να ετοιμάζω βαλίτσα μαιευτηρίου γιατί έχω μπει στον 8ο και χρειάζομαι τη βοήθειά της μαμάς μου γιατί μόνη δεν μπορώ να κάνω τπτ! Τελευταίο υπέρηχο έχω 20/01 στη γυναικολόγο μου και μετά 03/02 στο νοσοκομείο αρχίζω τις κορδέλες.  Σήμερα πήγαμε στο νοσοκομείο, είχαμε ραντεβού με το γιατρό, είδαμε τη μπέμπα, είναι μια χαρά, 1700 περίπου με το κεφάλι κάτω.  Είμαστε 31+3 σήμερα και λίγο το αλάτι θα πρέπει να προσέξω, αλλιώς όλα καλά! Ελέγχω το ζάχαρο καθημερινά και όσο μπορώ κοιτάω να ακολουθώ σωστότερα τη διατροφή μου για να φτάσω αισίως σε φυσιολογικό τοκετό. Ο γιατρός μου δηλαδή αυτό επιδιώκει, είναι ευτυχώς υπέρ του φυσιολογικού τοκετού.  @Princess28 εγώ κορίτσι δεν είχα σε όλη την εγκυμοσύνη ούτε εμετούς, ούτε αναγούλες, ούτε ζαλάδες.. αυτό που έχω και δεν περνάει τόσο καιρό είναι οι καούρες.. αυτό που πας να ξαπλώσεις και μέσα στη νύχτα ανεβαίνει ένα κάψιμο στο λαιμό σου και σε όλα σου τα σώθηκα μπορεί να με τρελένει άνετα.. ευτυχώς έχω βρει λίγο τη γιατρειά μου στο malox plus. Το παίρνω σχεδόν κάθε μέρα πριν κοιμηθώ και μπορώ λίγο να ηρεμώ. Στα κιλά έχω φτάσει αυτά που είχα όταν ξεκίνησα την εγκυμοσύνη, στα 100 δηλαδή. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στους πρώτους μήνες κατέβηκα στα 93 και τώρα ήρθα ξανά στα αρχικά.. δεν ξέρω πόσα κιλά θα πάρω ακόμη.. αλλά ελπίζω όχι πολλά. Είχα ήδη 30 κιλά επάνω στην έναρξη της εγκυμοσύνης από τις ορμόνες και τα φάρμακα που έπαιρνα τόσο καιρό για την εξωσωματική. Ελπίζω μετά τη γέννα να μπορέσω να επανέλθω στα αρχικά μου. 
    • Καλη χρονια κοριτσια!!! Να χαιρεστε τις οικογενειες σας! Χαθηκατε ολες!!
    • Προσωπικά δεν έχουμε καθόλου επαφές κάτι η αποκόλληση κάτι η θέση του πλακούντα και οι δύο γιατροί (γυναικολόγος και αυτός που είχαμε πάει για την α' επιπέδου) δε μας το έχουν επιτρέψει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...