Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Εγώ κοριτσάκι μου. 

Κοριτσάρα πως ένιωθες μετά ,εγώ λίγο να σηκωθώ για τουαλέτα νιώθω βάρος τρελό δεν μπορώ ούτε λεπτό όρθια ,και συνήθως το πρωί έχω κάποιες κίτρινες εκκρίσεις!!! Σε ποια βδομάδα το έκανες ?

Δημοσίευση

Ο γιατρος σου τι λεει; Ειναι φυσιολογικο; Μηπως ειναι η ιδεα σου λογω των ραμματων; Εγω δεν προλαβα την περιδεση δυστυχως, αλλα ενιωθα πολυ βαρος χαμηλα λογω διδυμων, το ενα ειδικα με πιεζε παρα πολυ χαμηλα λογω θεσης. Θεωρητικα παντως με την περιδεση, ειδικα αν γινει μεχρι την 16η, τα πραγματα ειναι πιο ευοιωνα και ασφαλη. Γιατι την εκανες; Προληπτικα; Ποσο τραχηλο ειχες και ποσο πηγε τωρα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @maria_nt εμείς έχουμε πολλά κοινά τελικά.. 😅 Οπίσθιο πλακούντα έχω κι εγώ ευτυχώς! γιατί με την αποκόλληση αν ήταν πρόσθιος θα το έχανα το μωρό. Δοξα τω Θεώ..!!! Εμείς β επιπέδου κλείσαμε για 24 Οκτώβρη και σήμερα είμαι 17+6 .. Επί της ουσίας δεν έχω καταλάβει κάτι ακόμη.. δεν ξέρω πότε θα αρχίσω να την καταλαβαίνω τη μικρή.. ίσως μόλις συμβή αυτό να πάρω και μια μεγάλη ανάσα πως όλα πηγαίνουν καλά! Στις 15 εβδομάδες που ήμουν στο γραφείο μια μέρα πιστεύω ότι την κατάλαβα για πρώτη φορά αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρη. 
    • Χριστινάκι μου είναι μανίκι μεγάλο αυτό που περνάς... Υπομονή και θετική σκέψη ότι όλα πάνε και θα πάνε καλά!! Εύχομαι να περάσουν όλα και η μικρή να είναι καλά και υγιέστατη! 
    • @Pinacolada εγώ κορίτσι είμαι ξάπλα στο κρεβάτι και με το φόβο συνέχεια μην πάει κάτι στραβά.. έχω υποχοριονικό αιμάτωμα και περιμένω βδομάδα με τη βδομάδα να αρχίσω να αισθάνομαι το κοριτσάκι μου για να παίρνω μεγάλες ανάσες. Είναι δύσκολα αλλά θέλω όλα να πάνε καλά και να το ξεπεράσουμε.! Το μωρό είναι καλά και θέλω να μεγαλώνει σωστά. Αύριο κλείνω αισίως ελπίζω τις 18 εβδομάδες και μπαίνω στη 19η. Εννοείται ότι αιματάκι στο σκούπισμα πάντα έχω, άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο.. αλλά περαστικά να είναι...
    • Θα συμφωνησω. Οι ενεσεις κορτιζονης πλεον δεν γινονται προληπτικα, παρα μονο σε περιπτωση ενδειξεων εναρξης προωρου τοκετου και αυστηρα εως τις 34 εβδομαδες. Εχουν αλλαξει οι συστασεις μετα απο τις τελευταιες μελετες που εχουν γινει. Κι εγω με διδυμα κι ανεπαρκεια τραχηλου, που γεννησα 36βδομαδων, δεν εκανα, οι γιατροι που με παρακολουθουσαν μου ειπαν πως τα οφελη ειναι λιγοτερα απο τις παρενεργειες εφοσον εφτασα στην 34η. Ξανασυζητα με το γιατρο σου για ποιο λογο να γινουν σε τοσο προχωρημενη κυηση και χωρις συγκεκριμενη ενδειξη. Συμφωνω οτι υπαρχουν πολλοι ανενημερωτοι επαγγελματιες που εχουν μεινει σε παλιες λογικες και τακτικες. Με το καλο τα μωρα σου!
    • Ο γιατρος σου τι λεει; Ειναι φυσιολογικο; Μηπως ειναι η ιδεα σου λογω των ραμματων; Εγω δεν προλαβα την περιδεση δυστυχως, αλλα ενιωθα πολυ βαρος χαμηλα λογω διδυμων, το ενα ειδικα με πιεζε παρα πολυ χαμηλα λογω θεσης. Θεωρητικα παντως με την περιδεση, ειδικα αν γινει μεχρι την 16η, τα πραγματα ειναι πιο ευοιωνα και ασφαλη. Γιατι την εκανες; Προληπτικα; Ποσο τραχηλο ειχες και ποσο πηγε τωρα;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...