Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Εγώ κοριτσάκι μου. 

Κοριτσάρα πως ένιωθες μετά ,εγώ λίγο να σηκωθώ για τουαλέτα νιώθω βάρος τρελό δεν μπορώ ούτε λεπτό όρθια ,και συνήθως το πρωί έχω κάποιες κίτρινες εκκρίσεις!!! Σε ποια βδομάδα το έκανες ?

Δημοσίευση

Ο γιατρος σου τι λεει; Ειναι φυσιολογικο; Μηπως ειναι η ιδεα σου λογω των ραμματων; Εγω δεν προλαβα την περιδεση δυστυχως, αλλα ενιωθα πολυ βαρος χαμηλα λογω διδυμων, το ενα ειδικα με πιεζε παρα πολυ χαμηλα λογω θεσης. Θεωρητικα παντως με την περιδεση, ειδικα αν γινει μεχρι την 16η, τα πραγματα ειναι πιο ευοιωνα και ασφαλη. Γιατι την εκανες; Προληπτικα; Ποσο τραχηλο ειχες και ποσο πηγε τωρα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ο γιατρος σου τι λεει; Ειναι φυσιολογικο; Μηπως ειναι η ιδεα σου λογω των ραμματων; Εγω δεν προλαβα την περιδεση δυστυχως, αλλα ενιωθα πολυ βαρος χαμηλα λογω διδυμων, το ενα ειδικα με πιεζε παρα πολυ χαμηλα λογω θεσης. Θεωρητικα παντως με την περιδεση, ειδικα αν γινει μεχρι την 16η, τα πραγματα ειναι πιο ευοιωνα και ασφαλη παντως. Γιατι την εκανες; Προληπτικα; Ποσο τραχηλο ειχες και ποσο πηγε τωρα;
    • Επίσημα ξεκινάω την Δευτέρα όμως εφυγα απο την Τρίτη απο το γραφειο γιατι ο γιατρος εβαλε τις φωνες. Οποτε τρεις μερες τωρα, η εικονα μου ειναι, ρομπιτσα, καναπες, πολυθρονα, κρεβατι...και στα τηλεφωνα να συντονιζω τους μαστορες για τις δουλειες που μου κανουν ή θα κανουν. Απο ετοιμασιες τιποτα απολυτως. Μια κυρια μου χαρισε ενα διδυμο καροτσι, εχω δυο αυγα κι εκεινα απο οικογενεια και φιλους, ρουχαλακια εχω ηδη εναν σκασμο που πρεπει να αρχισω να πλενω μαλλον. Τωρα θα παραγγειλω ολα τα επιπλα που χρειαζομαι για τις κρεβατοκαμαρες. Ενας χαμος...
    • Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε πώς είστε; Νομίζω ότι ένιωσα τις πρώτες κλωτσιές και γω! Δεν ήταν φτερούγισμα, ήταν απαλές κλωτσιτσες. Να φανταστείτε χαμήλωσα την τηλεόραση να συγκεντρωθω για να είμαι σίγουρη ότι είναι κλωτσιά! Άντε να δούμε πως θα πάει!! Την Δευτέρα έχω τη β επιπέδου! Τελικά ζυγιστηκα και είμαι +5 κιλά! Έχω πετάξει μεγάλη κοιλιά, δεν με κάνει τίποτα και έχω νεύρα που δεν έχω τι να φορέσω! Θα κάνω μια παραγγελία από Σέιν να ξεμπερδευω γτ δεν μπορώ έτσι. Περιμένω να μάθω τα νέα σας
    • Σ'ευχαριστώ κοριτσι μου ! Εγω τα εκανα ολα με την Δημητράκη, εμεινα απολυτως ικανοποιημένη ο κος Κυριακίδης μου εκανε μονο απλα την ετ! Έπιασες με την 1η ετ ?
    • Καλη επιτυχία!! Ήμουν πρωτα στο emb. Με τον Κυριάκ. κ εγω κ την ετ μου την έκανε η Δημητράκη γιατι έλειπε εκεινος. Πολυ συμπαθητική. Απο τη προσέγγιση του Κυριακ δεν έμεινα ευχαριστημενη  κ αλλαξα κλινικη. Τωρα θα συμπεριφερεσαι σαν εγκυος νερά πολλα να αιματωνεται η μήτρα, σουπιτσες, καλτσακια στα ποδαρακια να εισαι στα ζεστά. Αβοκάντο, ανανά λενε βοηθαει στην εμφύτευση.  Εγω τα δοκίμασα ολα κ έπιασε
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...