Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οκτώβρης με κοιλίτσες, γεμάτες με σποράκια, φέρνει χαρές και γέλια, γλυκά μικρά μωράκια 🍂🌸🍁

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Απίστευτο..με το καλό κορίτσι μου! ❤️❤️❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Με το καλο!!!! Όλα να πάνε τέλεια!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Με το καλό, όλα να πάνε καλά!!

Ούτε κ γω το πιστεύω… Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου !!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Περαστικάααααα!!! Αν ξεκινήσατε παιδικό η μυξα θα πάει μέχρι Μάιο αγαπημένη… 5 μέρες έμειναν.. Το Σάββατο γεννάμε 

Τι λες τώρα... Πότε έφτασε ο καιρός; Σαν χθες θυμάμαι το ταγκ 🫣 με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Τι λες τώρα... Πότε έφτασε ο καιρός; Σαν χθες θυμάμαι το ταγκ 🫣 με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου

Σ ευχαριστώ αγαπημένη μου Ελπίδα!! Εσύ πως είσαι; Πως πάει η εγκυμοσύνη;; 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η annie! είπε:

Περαστικάααααα!!! Αν ξεκινήσατε παιδικό η μυξα θα πάει μέχρι Μάιο αγαπημένη… 5 μέρες έμειναν.. Το Σάββατο γεννάμε 

Με το καλό κοπέλα μου!! Με κανένα πόνο θα πω εγώ!! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ αγαπημένη μου Ελπίδα!! Εσύ πως είσαι; Πως πάει η εγκυμοσύνη;; 

Καλα είναι ,καλά πάει και η εγκυμοσύνη αν και δε σου κρύβω ότι κούραση πολύ κούραση , δουλειά,σπίτι παιδιά .. και άντρα.. συν χαμηλό σίδηρο 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Με το καλό κοπέλα μου!! Με κανένα πόνο θα πω εγώ!! 

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλα είναι ,καλά πάει και η εγκυμοσύνη αν και δε σου κρύβω ότι κούραση πολύ κούραση , δουλειά,σπίτι παιδιά .. και άντρα.. συν χαμηλό σίδηρο 

Λογικό κορίτσι μου, 2 παιδάκια έχεις στο σπίτι δεν είναι εύκολο!! Εγώ συνήλθα μόλις ξεκίνησε η άδεια κυήσεως κ μετά με χτύπησε το 3ο τρίμηνο κατακούτελα🤣🤣🤣 Τώρα που σου γράφω είμαι υπό κατάρρευση καθώς πήγαμε τα παιδιά στην παρέλαση (Θεσσαλονίκη έχουμε τη μεγάλη την 28η κ ήταν ευκαιρία φέτος) αλλά τα έπαιξα τόσες ώρες όρθια κ περπάτημα… Είχα ένα σκασμό δουλειές στο σπίτι κ πάλι δεν τελείωσα.. Οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Δεν μπορείς να κάνεις κάτι όμως κουράγιο μανουλαααααα!!! 

Δημοσίευση
στις On 27/10/2025 at 7:27 ΜΜ, ο/η annie! είπε:

Ααααχχχχχ απίστευτο!!! 1 Νοεμβρίου!!! Με το καλό αγάπη μου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

@Ngsofia τι κάνεις κορίτσι μου πηγές για χοριακή σήμερα ; Καλά αποτελέσματα 😊

Ναι κορίτσι μου πηγα και πριν  λίγη ώρα μου έστειλαν αποτελέσματα!!! 213!!!!🩷🩵

Θα κάνω και μεθαύριο μακάρι να εξελίσσεται καλα!!!

@Παρασκευαιδου κοριτσι μου καλο μου είχες δώσει το πολύ Δεκέμβρη!!!! Δεν το πιστεύω πέσαμε μέσα!!!🎊🩷🎈🎉🎈🎉🩵🎈🎊

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

@Παρασκευαιδου κοριτσι μου καλο μου είχες δώσει το πολύ Δεκέμβρη!!!! Δεν το πιστεύω πέσαμε μέσα!!!🎊🩷🎈🎉🎈🎉🩵🎈🎊

Συγχαρητήρια κορίτσι μου εύχομαι καλούς διπλασιασμούς 🥰🧿🥳

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Συγχαρητήρια Σοφία μου!!! Όλα να πάνε τέλεια ευχομαι!! Έβαλες ένα ή δύο μωράκια;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Συγχαρητήρια Σοφία μου!!! Όλα να πάνε τέλεια ευχομαι!! Έβαλες ένα ή δύο μωράκια;;; 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια @Elk @Rena92!! 

Ένα βάλαμε μακάρι να ειναι τυχερό σπορακι!!!!🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Αχ αυτά τα γλυκά μπαλονάκια πόσο τα λατρεύω.. αυτά τα ταγκ δεν σας κρύβω ότι είναι τα αγαπημένα μου . Τέλεια είναι η χοριακη σου με το καλό... Αναμένουμε νέα σου

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!

Λογικό κορίτσι μου, 2 παιδάκια έχεις στο σπίτι δεν είναι εύκολο!! Εγώ συνήλθα μόλις ξεκίνησε η άδεια κυήσεως κ μετά με χτύπησε το 3ο τρίμηνο κατακούτελα🤣🤣🤣 Τώρα που σου γράφω είμαι υπό κατάρρευση καθώς πήγαμε τα παιδιά στην παρέλαση (Θεσσαλονίκη έχουμε τη μεγάλη την 28η κ ήταν ευκαιρία φέτος) αλλά τα έπαιξα τόσες ώρες όρθια κ περπάτημα… Είχα ένα σκασμό δουλειές στο σπίτι κ πάλι δεν τελείωσα.. Οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Δεν μπορείς να κάνεις κάτι όμως κουράγιο μανουλαααααα!!! 

Απορώ πως τα κατάφερες να σταθείς τόσες ώρες. Σαλονικια είμαι και εγώ με σε κτλ μεγάλωσα σπούδασα εκεί. 

Καλές αντοχές και με το κάλοοο 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Συγχαρητήρια και καλούς διπλασιασμους!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εσύ πως είσαι κορίτσι μου ; 

Εγώ είμαι σε ακινησία και αναμένω να πάω στο γιατρό να δούμε πως θα συνεχίσουμε. Επειδή ζω στην επαρχία πήγα τις προηγούμενες ημέρες σ' έναν άλλο γιατρό για να δω πως πάμε. Μου είπε φαίνεται μόνο μια σκιά από την αποκόλληση όλα καλά. Μετά από 2 μέρες άρχισαν πάλι τα καφέ ενώ είχαν σταματήσει 4 ημέρες ..... Με βάση τον υπέρηχο που έκανα σήμερα είμαι 8+2. Δε ξέρω αν έχει τύχει σε κάποια άλλη κοπέλα με αποκόλληση και πόσο καιρό της κράτησαν αυτά τα καφέ. 

Εσύ πως είσαι; Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα ; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eirin είπε:

Εγώ είμαι σε ακινησία και αναμένω να πάω στο γιατρό να δούμε πως θα συνεχίσουμε. Επειδή ζω στην επαρχία πήγα τις προηγούμενες ημέρες σ' έναν άλλο γιατρό για να δω πως πάμε. Μου είπε φαίνεται μόνο μια σκιά από την αποκόλληση όλα καλά. Μετά από 2 μέρες άρχισαν πάλι τα καφέ ενώ είχαν σταματήσει 4 ημέρες ..... Με βάση τον υπέρηχο που έκανα σήμερα είμαι 8+2. Δε ξέρω αν έχει τύχει σε κάποια άλλη κοπέλα με αποκόλληση και πόσο καιρό της κράτησαν αυτά τα καφέ. 

Και τώρα γιατρό πότε θα πας στον δικό σου να σε δει ;

Εγω αποκόλληση δεν με είχε τύχει να έχω οπότε δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις 

εγώ σήμερα είμαι 11 εβδ και 2 μέρες σε 6 μέρες έχω την αυχενική και μετράω τις μέρες σαν τον φαντάρο έχω ένα άγχος όσο να πεις να πάω να δω τι γίνεται τελευταία φορά που πήγα γιατρό ήμουν 9 εβδ 

εύχομαι να πάνε οοολα καλά κορίτσι μου να περάσει αυτήν η περίοδο με την ακινησία να μπορέσεις να χαλαρώσεις

εγώ είχα καφέ στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου ήταν ανοιχτό χρώμα ( όχι τα σκουρα που έχουμε οταν μας τελειώνει η περίοδος) δεν υπήρχε αποκόλληση δεν ξέρω γιατί τα είχα αλλά εμένα μου κράτησαν 2 ολόκληρες εβδομάδες έβγαζα κάθε μέρα 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Απορώ πως τα κατάφερες να σταθείς τόσες ώρες. Σαλονικια είμαι και εγώ με σε κτλ μεγάλωσα σπούδασα εκεί. 

Καλές αντοχές και με το κάλοοο 

Το ξέρεις πως για να χαρούν τα μικρά αντέχουμε πολλά… Εχθές βέβαια ήμουν ερείπιο όλη μέρα αλλά άξιζε!! Ο μικρός ακόμα κάνει αναπαράσταση το αεροπλάνο κ πως έκανε ελιγμούς.. Μόνο αυτό άξιζε όλη την ταλαιπωρία… Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!!

στις πριν 19 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Συγχαρητήριααααα!!!! Καλούς διπλασιασμούς κοριτσάκι μου!!!

στις πριν 14 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Στα δίδυμα μέχρι τον 4ο μήνα είχα καφέ λόγω μικρών αποκολλησεων. Γύρω στη 12η βδομάδα σταμάτησαν 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Elk είπε:

Και τώρα γιατρό πότε θα πας στον δικό σου να σε δει ;

Εγω αποκόλληση δεν με είχε τύχει να έχω οπότε δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις 

εγώ σήμερα είμαι 11 εβδ και 2 μέρες σε 6 μέρες έχω την αυχενική και μετράω τις μέρες σαν τον φαντάρο έχω ένα άγχος όσο να πεις να πάω να δω τι γίνεται τελευταία φορά που πήγα γιατρό ήμουν 9 εβδ 

εύχομαι να πάνε οοολα καλά κορίτσι μου να περάσει αυτήν η περίοδο με την ακινησία να μπορέσεις να χαλαρώσεις

εγώ είχα καφέ στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου ήταν ανοιχτό χρώμα ( όχι τα σκουρα που έχουμε οταν μας τελειώνει η περίοδος) δεν υπήρχε αποκόλληση δεν ξέρω γιατί τα είχα αλλά εμένα μου κράτησαν 2 ολόκληρες εβδομάδες έβγαζα κάθε μέρα 🤷‍♀️

Τι ωραία κοντεύει η αυχενική!!! Άντε να δείτε το μπουμπούκι σας, με το καλό εύχομαι!! 

Τώρα θα πάω στο γιατρό μου τη Δευτέρα, να δούμε τι θα μας πει. Αλλά έχω την αίσθηση ότι δε περνάει ο καιρός, μάλλον το έμαθα τόσο νωρίς, μετά ήρθε και η ακινησία δε μπορώ να δουλέψω για να ξεχνιέμαι και να περνούν πιο γρήγορα οι μέρες. 

@annie! Με το καλό να υποδεχθείτε το μικρό σας, νομίζω τα δίδυμα σου θα ενθουσιαστούν με το νέο μέλος. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Συγχαρητήρια, να πάνε όλα καλά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eirin είπε:

Τι ωραία κοντεύει η αυχενική!!! Άντε να δείτε το μπουμπούκι σας, με το καλό εύχομαι!! 

Τώρα θα πάω στο γιατρό μου τη Δευτέρα, να δούμε τι θα μας πει. Αλλά έχω την αίσθηση ότι δε περνάει ο καιρός, μάλλον το έμαθα τόσο νωρίς, μετά ήρθε και η ακινησία δε μπορώ να δουλέψω για να ξεχνιέμαι και να περνούν πιο γρήγορα οι μέρες. 

@annie! Με το καλό να υποδεχθείτε το μικρό σας, νομίζω τα δίδυμα σου θα ενθουσιαστούν με το νέο μέλος. 

Και εγώ κάπως έτσι νιώθω δεν περνάν οι μέρες με τίποτα και εσύ εχεις και έναν λόγο πάρα πάνω που είσαι και σε ακινησία και εγω το είχα μάθει 4 μέρες πριν την καθυστέρηση οπότε μου φάνηκε τοοοσο μακρυς ο δρόμος μέχρι την αυχενική

θέλω να πιστεύω πως μετά την αυχενική θα είναι κάπως πιο καλά τα πράγματα άντε θα περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό την Δευτέρα κορίτσι μου 

@annie! με το καλό κορίτσι μου να πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου

Δημοσίευση

@Eirin μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά.! Εγώ είχα αποκόλληση 19/09.. και μεγάλη αποκόλληση όχι αστεία, με πολύ μεγάλο αιμάτωμα στη μήτρα. Έκανε να μου σταματήσει το αίμα ακριβώς ένα μήνα.. Εγώ κατούραγα μπατάκι, μαύρο αίμα.. πήγαινα τουαλέτα και δεν υπήρχε περίπτωση να σκουπιστώ και να μην υπάρχει αίμα.. Εννοείται είμαι ακόμη σε ακινησία σχετικά... Είμαι μέσα, δεν βγαίνω έξω, μόνο για το γιατρό, δεν εργάζομαι, έχω αναρρωτική, μπάνιο κάνω καθηστική σε πλαστική καρέκλα που έχω μέσα στη μπανιέρα.. γενικά προσέχω πάρα πολύ. Το αίμα μου σταμάτησε 19/10, ένα μήνα μετά.. Στις 24/10 έκανα την β' επιπέδου μου, ευτυχώς όλα καλά, το αιμάτωμα έφυγε, κάτι υπολοιματάκια έχουν μείνει, θα φύγουν κι αυτά.. και η μπέμπα μας μεγαλώνει πολύ καλά.!! Δόξα τω Θεώ..!!!

Δημοσίευση

@annie! Και πρωτομηνιά και σαββατογεννημένος?! Αυτά είναι! Με το καλό να τον υποδεχτείτε 😊😊😊 Με κανέναν πόνο και με γρήγορη ανάρρωση!

@Ngsofia συγχαρητήρια κορίτσι μου 🎉🎊🎉 Εύχομαι να πάνε όλα ομαλά! Πότε θα πας για 2η χοριακή;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σήμερα κοιμήθηκα πολύ καλύτερα!!! Ξεκίνησα να ξεπρηζομαι νομίζω σιγά σιγά, σίγουρα βοηθάει κ το νερό κ το περπάτημα πολύ!! Ολα θα περάσουν σιγά σιγά. Πώς είστε εσείς ;; Τα μπουμπούκια;; 
    • Τέλεια!! Προχωράμε σταθερά λοιπον! Εγώ 35 και 5 αύριο, μπαίνω σιγά σιγά στον μήνα μου και εγώ με τόσες περιπέτειες είμαι ευγνώμων που έχω φτάσει μέχρι εδω! Μακάρι να κρατήσει και άλλο και να τους διαψευσει η μικρούλα!! Βέβαια έχει βολευτεί και δεν λέει να αλλάξει θέση, αλλά δεν πειράζει ας είναι καλα! Κοντεύεις και εσύ! Λίγη υπομονή ακόμα, κινησε λίγο παραπάνω πλεον;
    • Ευχαριστώ πολύ ναι το πρώτο μου. Εσένα; Εύχομαι καλά αποτελέσματα. Κι εγώ περιμένω πως και πως να πάω στις 13. Όταν περνούν οι μέρες απ τον τελευταίο υπέρηχο με πιάνει μια αγωνία αν είναι όλα καλά. Φαντάζομαι όλες το ίδιο παθαίνουμε. 😁
    • @Elenaki12 τι όμορφο ξανθουλι ειναι αυτο! Εχω παθει σοκ με τ ποσο καλα καθεται. Εμενα η δικιά μ ειναι 5.5 μηνων καθεται αλλα οχι μονη της. Στο καρεκλάκι φαγητού πχ καθεται κανονικα η στο καροτσι. Αλλα έτσι μονη της με τίποτα. Φαγητο εχει 3 βδομαδες π ξεκινησαμε κ δ παει τοσο καλα. Φρούτα μετα βίας να φάει μερικα κουταλάκια, στο μεσημεριανό τ πάει κάπως καλύτερα. Που θα παει? Κάποια στιγμή θα φάει. Όσον αφορα τ ύπνο τ παει αρκετα καλα, κοιμαται 9.30 10 παρα τ βράδυ με 7 και συνηθως τ πρωι με κανα 2 ξύπνηματα ενδιαμεσα για φαγητο. Παίζει να ξυπνήσει κατά τις 6 κ να μεινει ξύπνια καμια ωρα αλλα σπανια. Εμενα κοιμάται στην κούνια δίπλα μου και οταβ ξυπνάει μετα τις 5 την παιρνω στο κρεβάτι κ το τραβαμε μεχρι τις 7 και π σηκωνομαστε ολοι. Μέσα στη μερα μ κοιμαται ανα 2.5 ωρες περίπου για ενα μισαωρο. Κανει μέσο όρο 4 μισαωρους ύπνους μεσα στη μερα. Πολύ σπανια μ κοιμαται μια ωρα μεσα στη μερα πλέον κι αυτο συνηθως τ πρωι εκει κατά τις 12 αμα κοιμηθει κ είμαστε βολτα. Ειναι δυσκολη φαση αυτή με τα φαγητά. Ολο μαγειρεύεις κ πλένεις σκεύη. Ευτυχως κατά τ χρονο θα τρώνε σχεδον κανονικα. 
    • Κορίτσια μου τι κάνετε ;;; Σας δείχνω εδώ το καμαράκι μου που μεγάλωσε …  μπαίνω σας διαβάζω που κ που , πάω να σας γράψω κ μετά πάντα κάτι γίνεται κ δεν το δημοσιεύω… εμείς είμαστε 6.5 μηνών πλέον 75εκ κ 8.100(στις 22.10 που κάναμε εμβόλιο δηλαδή) τρώμε φαγάκι μεσημεριανό μοσχάρι κοτόπουλο κ λαχανικά , τρώμε φρουτοκρεμα όχι πολύ ευχάριστα , κρέμες(απλή φαριν λακτε, 5 δημητριακά) κ γιαούρτι για απογευματινό κ αύριο τελειώνουμε κ την εισαγωγή αυγού (3 μέρες μόνο κρόκο σταδιακά κ μετά 3 μέρες κ ασπράδι λίγο λίγο). Μέσα στην εβδομάδα θα φάμε κ ψάρι. Από κρέμες γενικά δίνω συνήθως από φαρμακείο hipp frezylac αν κ θέλω να του δίνω σιγά σιγά κ δικές μου με βρώμη πχ. Το νεράκι το πίνει πολύ ευχάριστα ! Επισης συνεχίζουμε θηλασμό ! Έχουμε δώσει κάποιες φορές ξένο γάλα αλλά μας έβγαλε ένα εξάνθημα που συνδυάστηκε με το γάλα σε μεγάλη ποσότητα (πάντα έπινε 90-100 κ μια φορά ήπιε 160 κ το έβγαλε) κ είπε η αλλεργιολόγος να το αυξήσουμε σταδιακά μέχρι να απευαισθητοποιηθει μόνος του.ευτυχως ανέχεται την κρέμα με γάλα αλλά πρέπει σιγά σιγά να δώσω μεγαλύτερες ποσότητες γιατί θα έχω θέμα αν πρέπει να τον αφήσω. κάθεται στον πωπο του εδώ κ έναν μήνα σταθερά, ενώ σηκώνεται επίσης από ξαπλωμένος καθιστός εδώ κ 10-15 μέρες. Έχει αρχίσει να σηκώνεται ορθιος(αν πιαστεί από κάπου) κ μπουσουλάει δειλά δειλά . Εχω τρομάξει με το πόσο γρήγορα μεγαλώνει 😭🥹 πέρυσι τέτοιο καιρό είχαμε κάνει α επιπέδου κ φέτος δεν το προλαβαίνω με ότι καινούριο κάνει … οι νύχτες μας είναι δύσκολες από τον 5ο κ μετά ξυπνάμε συχνά, 2-3 φορές τουλάχιστον , μπορεί κ κάθε 1-2 ώρες …. Δεν ξέρω τι γίνεται, έχω κάνει διάφορα δεν ξέρω αν έχω «τρελάνει» το μωρό στα διαφορετικά κ δεν βρίσκουμε λύση … προσπαθούσα να μην τον θηλάζω, μόνο να τον νανουρίζω, μετά εξαντλήθηκα κ τον θήλαζα κ την νύχτα . Πιπίλα δεν μου παιρνει. Τωρα έλεγα μήπως να φέρω την κούνια του στο δωμάτιο μας γιατί να τον αλλάξω δεν προβλέπεται με τόσο ξύπνημα τις νύχτες κ πηγαινελα , μήπως το λίκνο τον στεναχωρεί κ δεν χωράει… έχω απελπιστεί ότι δεν θα κοιμηθώ ποτέ, νιώθω εξάντληση τόσους μήνες χωρίς καμία νύχτα σερί ύπνου. Επίσης την ημέρα δεν τρελαίνεται στους ύπνους κάνει 2-3 μικρούς σχετικά μαξ 1 ώρα , άντε σπανίως 1.5… συνήθως όμως είναι 40-45 λεπτά . Οι δουλειές στο σπίτι μονίμως αυξάνονται τώρα με μαγείρεμα κ καθάρισμα για το φαγητό του παιδιού, το παιδί θέλει άνθρωπο συνέχεια εκεί . Σκέφτομαι μήπως πρέπει να πάρω αυτά τα πάρκα τα μεγαλύτερα για παιχνίδι . Έχετε υπόψιν σας ; πείτε μου εσείς πως πάτε με φαγητό, ύπνο, παιχνίδι, ανάπτυξη θα χαρώ να μάθω τα νέα σας !!!  φιλια πολλα σε όλες κ καλά κουράγια μάνες , τώρα καταλαβαίνω την μάνα μου που έλεγε θα γίνεις μάνα κ θα δεις ….
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...