Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οκτώβρης με κοιλίτσες, γεμάτες με σποράκια, φέρνει χαρές και γέλια, γλυκά μικρά μωράκια 🍂🌸🍁

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Μπράβο τι καλά που ακούσατε καρδούλα όλα θα πάνε καλά ακολούθα της οδηγίες τους γιατρού σου μην κουράζεσαι και θα περάσουν οι μέρες που θα πάει ☺️

Ευχαριστώ πολύ 😊 

Η αλήθεια είναι ότι χθες στο γιατρό πήγα με βεβαιότητα ότι δε πάνε καλά τα πράγματα αλλά μου απέδειξε το σπορακι μου ότι κρατάει γερά. Είμαι στο κρεβάτι από τη προηγούμενη Τρίτη οπότε θα κάτσω μέχρι να συνέλθω αρκεί να είναι καλά. 

Εσύ πως είσαι ; Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα; 

Δημοσίευση
στις On 13/10/2025 at 11:47 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;

Εγώ σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρό όλα εντάξει.. μου είπε μετά της 28/10  να κανονίσω για την αυχενική 

συμπτώματα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο μάλλον έτσι να θα με πάει αυτήν η εγκυμοσύνη 🤷‍♀️ 

Έρχεται ο γιός μάλλον 😉 Θα ανυπομονούμε μέχρι την αυχενική μπας και δούμε κάτι να ξεπροβάλλει 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eirin είπε:

Ευχαριστώ πολύ 😊 

Η αλήθεια είναι ότι χθες στο γιατρό πήγα με βεβαιότητα ότι δε πάνε καλά τα πράγματα αλλά μου απέδειξε το σπορακι μου ότι κρατάει γερά. Είμαι στο κρεβάτι από τη προηγούμενη Τρίτη οπότε θα κάτσω μέχρι να συνέλθω αρκεί να είναι καλά. 

Εσύ πως είσαι ; Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα; 

Εγώ καλά είμαι εχτές πήγα γιατρό 9 εβδ &1 είμαι σήμερα περιμένω πως και πως να περάσουν 3 βδομάδες να πάω για αυχενική 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Πήγα χθες στο γιατρό γτ το αίμα δεν έχει σταματήσει, έχω μικρή αποκόλληση οπότε πρέπει να συνεχίσω την ακινησία και τα χάπια. 

Χθες ακούσαμε και καρδούλα ❤️ είμαι στην 6 εβδομάδα. 

Βέβαια από χθες είμαι χάλια με έντονη ζαλάδα (γυρίζουν όλα). Από τη δουλειά έχω πάρει αναρρωτική. Ο γιατρός μου είπε θα με δει ξανά μετά από 15 ημέρες. Μέχρι τότε μου είπε αν θέλω να πάω σε έναν γιατρό να μου κάνει έναν απλό υπέρηχο, μένω στην επαρχία οπότε δε θέλει να μετακινηθώ μέχρι την Αθήνα. 

Να ξεκουραστείς και όλα θα πάνε καλά ❤️ Πάρε κανένα βιβλίο να διαβάσεις να ξεχνιεσαι! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Eliza Kats είπε:

Έρχεται ο γιός μάλλον 😉 Θα ανυπομονούμε μέχρι την αυχενική μπας και δούμε κάτι να ξεπροβάλλει 🤣🤣🤣

Αντε να δούμε 😂 

τα συμπτώματα μου ειναι λίγα με πιάνει ναυτία αλλά εμετούς δεν εχω

Εσύ πως είσαι ;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Elk είπε:

Αντε να δούμε 😂 

τα συμπτώματα μου ειναι λίγα με πιάνει ναυτία αλλά εμετούς δεν εχω

Εσύ πως είσαι ;

Εγώ μόλις μπήκα 32η εβδομάδα. Νομίζω είναι και επισήμως ο 8ος! Ο μπέμπης είναι καλά 😊 Μεγαλώνει μια χαρά από ότι φαίνεται. Τώρα 30/10 έχω και το Doppler και μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία. Τέλος του μήνα ξεκινάει και η άδεια μου και ανυπομονώ να σταματήσω για να ξεκινήσω τις προετοιμασίες για τον μπέμπη γιατί δεν έχω κάνει και πολλά 😅 

Το μόνο που με αγχώνει είναι τι θα κάνω με την "μεγάλη" που θέλω να την σταματήσω το σχολείο όταν μπω στο μήνα μου. Πώς θα την απασχολω όλη μέρα;! Ελπίζω να γεννήσω νωρίς 🤣🤣🤣

Πάω και για vbac, οπότε έχω και ένα άγχος μήπως δεν βγει τελικά, αλλά εντάξει δεν το πολύ σκέφτομαι. Ένα βήμα τη φορά.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Εγώ μόλις μπήκα 32η εβδομάδα. Νομίζω είναι και επισήμως ο 8ος! Ο μπέμπης είναι καλά 😊 Μεγαλώνει μια χαρά από ότι φαίνεται. Τώρα 30/10 έχω και το Doppler και μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία. Τέλος του μήνα ξεκινάει και η άδεια μου και ανυπομονώ να σταματήσω για να ξεκινήσω τις προετοιμασίες για τον μπέμπη γιατί δεν έχω κάνει και πολλά 😅 

Το μόνο που με αγχώνει είναι τι θα κάνω με την "μεγάλη" που θέλω να την σταματήσω το σχολείο όταν μπω στο μήνα μου. Πώς θα την απασχολω όλη μέρα;! Ελπίζω να γεννήσω νωρίς 🤣🤣🤣

Πάω και για vbac, οπότε έχω και ένα άγχος μήπως δεν βγει τελικά, αλλά εντάξει δεν το πολύ σκέφτομαι. Ένα βήμα τη φορά.

Θα την σταματήσεις ρε θηρίο τόσο νωρίς;; Μπράβο!!! Εγώ πάλι θα τα στείλω μέχρι τελικής πτώσεως🤣🤣🤣 Λίγη υπομονή να ξεκινήσει η άδεια σου να ξεκουραστείς λιγο. Κ γω στο τέλος τα είχα παίξει με δουλειά κ παιδιά..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Θα την σταματήσεις ρε θηρίο τόσο νωρίς;; Μπράβο!!! Εγώ πάλι θα τα στείλω μέχρι τελικής πτώσεως🤣🤣🤣 Λίγη υπομονή να ξεκινήσει η άδεια σου να ξεκουραστείς λιγο. Κ γω στο τέλος τα είχα παίξει με δουλειά κ παιδιά..

Τις ιώσεις φοβάμαι ρε γμτ. Μην κολλήσουμε τίποτα πριν γεννήσω... Κυρίως το κοξάκι που λένε ότι είναι πάλι στην γύρα αυτές τις μέρες 😕 Πάει και πρώτη φορά παιδικό,. οπότε περιμένω να κολλήσει τα πάντα. Μέχρι στιγμής έχουμε κολλήσει κάτι με φαρυγγίτιδα. Τώρα είμαστε οκ, αλλά έχουμε όλοι ακόμα μυξες και λίγο λαιμό 😅 Ελπίζω μέχρι να μπω στον μήνα μου να την βγάλουμε καθαροί και μετά ελπίζω να την παλέψω 😅 

Πώς είσαι εσύ;;; Μπήκες στο μήνα σου είδα;

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Αντε φτάνεις σιγά σιγά στο τέρμα τι ωραία με το καλό ο μπέμπης να τον πάρεις στην αγκαλιά σου ! 

εσυ είχες διαφορετικά συμπτώματα η μια εγκυμοσύνη με την άλλη ; 

μπράβο που πάτε για vback μην το σκέφτεσαι εσύ θα κάνεις την προσπάθεια και όπως σας βγει.. εύχομαι να έχεις μια όμορφη γέννα ☺️

ο παιδικός είναι ένα θέμα αλλά και εγώ όταν με το καλό φτάσω να γεννάω σίγουρα θα την σταματήσω ένα μήνα πιο πριν και μετά ! 
εγώ σκέφτομαι μήπως την σταματήσω και μέσα στο χειμώνα για ένα διάστημα αν υπάρχουν πολλές ιώσεις δεν μπορώ να είμαστε όλοι άρρωστοι με δύο παιδεία και εγώ έγκυος … βλέποντας και κάνοντας..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Τις ιώσεις φοβάμαι ρε γμτ. Μην κολλήσουμε τίποτα πριν γεννήσω... Κυρίως το κοξάκι που λένε ότι είναι πάλι στην γύρα αυτές τις μέρες 😕 Πάει και πρώτη φορά παιδικό,. οπότε περιμένω να κολλήσει τα πάντα. Μέχρι στιγμής έχουμε κολλήσει κάτι με φαρυγγίτιδα. Τώρα είμαστε οκ, αλλά έχουμε όλοι ακόμα μυξες και λίγο λαιμό 😅 Ελπίζω μέχρι να μπω στον μήνα μου να την βγάλουμε καθαροί και μετά ελπίζω να την παλέψω 😅 

Πώς είσαι εσύ;;; Μπήκες στο μήνα σου είδα;

Καλά είμαι, προφανώς έχω βαρύνει αλλά καμμία σχέση με τα δίδυμα.. Ναι μπήκα στο μήνα μου κ πλέον περιμένω… Λογικό  ειστε πρώτη χρονιά..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά είμαι, προφανώς έχω βαρύνει αλλά καμμία σχέση με τα δίδυμα.. Ναι μπήκα στο μήνα μου κ πλέον περιμένω… Λογικό  ειστε πρώτη χρονιά..
    • Καλησπέρα κορίτσια μου,είδα το γιατρό χθες νοσοκομείο εγώ και μου έκανε εισαγωγή χθες μετά.Σημερα όλη μέρα παρακολούθηση και αύριο πρωί μπαίνω για γέννα 35+6 το μετρανε αυτοί 35+5 εγώ ..ε σχεδόν 36 δεν πάει άλλο είπε θα μπούμε για να μην έχουμε κίνδυνο μετά είπε .Οποτε αυτό ήταν για μένα ξεκινάει το ταξίδι!!Το ένα το έβγαλε εκεί πάλι γύρω στα 1980 20 γρ δλδ πήρε 4 μέρες αν ισχύουν  οι μετρήσεις συγκριτικά με τον έμβρυολογο..και 2700 το άλλο από 2444 πάλι συγκριτικά με τον εμβρυολόγο 4 μέρες πριν .Θα δείξει τώρα αύριο τι και πως,του είπα το μικρούλι θα χρειαστεί βοήθεια λέτε μονάδα ;ε και τα δύο ίσως είπε δεν είναι μόνο το βάρος τους είναι άνωριμα ακόμα .Εγώ πάλι το βλέπω πιο θετικά άντε το ένα λίγο ή κανένα τι να πεις..θα δούμε ουφ ουφ 
    • 3 κιλά μόνο;; Είσαι σίγουρη;;; Ποιο πήρες; Ναι το μεγάλο καρότσι που κουμπώνει το αυγό, έχεις κ την καλαθουνα είναι ωραίο αλλά μόνο γ το πρωτο 6μηνο. Με  την τουαλέτα εμεις δεν έχουμε πρόβλημα για να σας νιώσω αλλά εάν έχεις κ συ σκάλα στο σπίτι σου, βάλε ένα ποτό κ κάτσε να στα πω τι τραβάω κάθε μέρα με τα πάνω κάτω και πιο πολύ με νευριάζει που όσο κ αν σπάω το κεφάλι μου δεν μπορώ να βρω λύσεις. Εμείς 1 χρόνο έχουμε που μπήκαμε στο σπίτι και νομίζω μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά θα γαμωσταυριζω κάθε μέρα που το έκανα μεζονέτα. 
    • Είστε τυχερές κορίτσια γτ κ εγώ σε ιδιωτικό στη Πάτρα γεννάω κ θέλουν όλη τη προίκα..ενώ όλα τα ιδιωτικά Αθήνα κ Θεσσαλονίκη μόνο τα ρούχα εξόδου.. εμένα μέχρι κ πετσέτες για να κάνω μπάνιο 🤣🤣🤣 ευτυχώς σεντόνια έχουν χαχαχα 
    • Αντε φτάνεις σιγά σιγά στο τέρμα τι ωραία με το καλό ο μπέμπης να τον πάρεις στην αγκαλιά σου !  εσυ είχες διαφορετικά συμπτώματα η μια εγκυμοσύνη με την άλλη ;  μπράβο που πάτε για vback μην το σκέφτεσαι εσύ θα κάνεις την προσπάθεια και όπως σας βγει.. εύχομαι να έχεις μια όμορφη γέννα ☺️ ο παιδικός είναι ένα θέμα αλλά και εγώ όταν με το καλό φτάσω να γεννάω σίγουρα θα την σταματήσω ένα μήνα πιο πριν και μετά !  εγώ σκέφτομαι μήπως την σταματήσω και μέσα στο χειμώνα για ένα διάστημα αν υπάρχουν πολλές ιώσεις δεν μπορώ να είμαστε όλοι άρρωστοι με δύο παιδεία και εγώ έγκυος … βλέποντας και κάνοντας..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...