Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οκτώβρης με κοιλίτσες, γεμάτες με σποράκια, φέρνει χαρές και γέλια, γλυκά μικρά μωράκια 🍂🌸🍁

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Χθες το βράδυ κατά το σκούπισμα είχα ροζ αίμα και αργότερα έγινε λίγο πιο κόκκινο, σήμερα είναι καφέ. 

Μίλησα με το γιατρό και μου είπε να ξαπλώσω και να δούμε πώς θα πάει. 

Σκέφτομαι ότι επειδή νωρίτερα χθες είχα πάει στο μπάνιο και ψηλό σφίχτηκα μήπως έγινε τίποτα... Αισθάνομαι ένα τσούξιμο που μπορεί να είναι και αιμορροΐδες και χθες το λίγο πιο έντονο κόκκινο βγήκε όταν πίεσα τη περιοχή. 

Δε μπορώ να καταλάβω αν το αίμα είναι από τη μήτρα ή από κάποιο αγγείο... 

πως είσαι κορίτσι μου ; Συνεχίζεις να έχεις αιματακι ;  Προγεστερόνη παίρνεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Καλημέρα!

Σήμερα ξύπνησα και είχα περισσότερα καφέ και σταγόνες καφέ στη τουαλέτα. 

Μου έδωσε ο γιατρός προγεστερόνη και μου είπε να μείνω στο κρεβάτι. 

Δε μπορεις να κανεις κ κατι αλλο. Ξεκουραση κ την προγεστερονη σου. Ειναι πολυ ψυχοφθορο να βλεπεις αιμα φοβασαι να πας τουαλετα. Ειχα κ στις δυο εγκυμοσυνες μου αλλα ολα καλα. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.Σημερα περιμένω περίοδο και νιωθω κάπως πόνους περιόδου, πιστεύω θα έρθει! Οπότε περιμένουμε, αν τυχον δεν έρθει... Σάββατο θα κάνω ενα τεστ!Αν έρθει ξανα προγραμματίζω τη σαλπιγγογραφια και συνεχίζουμε!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.Σημερα περιμένω περίοδο και νιωθω κάπως πόνους περιόδου, πιστεύω θα έρθει! Οπότε περιμένουμε, αν τυχον δεν έρθει... Σάββατο θα κάνω ενα τεστ!Αν έρθει ξανα προγραμματίζω τη σαλπιγγογραφια και συνεχίζουμε!

Εύχομαι να έρθει 🤞🤞🤞

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eirin είπε:

Καλημέρα!

Μην ανησυχείς, μπορεί να είναι και αίμα εμφύτευσης, γιατί τόσο νωρίς ακόμα εισχωρεί το έμβρυο στη μήτρα ❤️ Εσύ ξεκουράσου και κάνε ότι λέει ο γιατρός. Και όσο βλέπεις καφέ μην αγχώνεσαι καθόλου.

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Καλημέρα!

Οσο μπορείς μείνει στο κρεβάτι πάρε και την προγεστερόνη και όλα θα πάνε καλά συμβαίνει αρκετές φορές να υπάρχει αιματακι 

εγώ 28 ημέρα που περίμενα περίοδο είχα καφέ υγρά ανοιχτόχρωμα για 3 μέρες λογικά ήταν εμφύτευση 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Καλημέρα κορίτσι, πως είσαι;; 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια ερώτηση: Τι τσάι μπορούμε να πίνουμε στην εγκυμοσύνη;

Γενικώς καλό είναι να αποφεύγεις το τσάι,  προτιμότερο έναν καφέ/κακάο. Τώρα οκ αν πιεις καμιά φορά χαμομήλι λογικά δεν θα πειράξει αλλά όχι συχνα. Ρώτησε και το γιατρό σου όμως μήπως έχει άλλη άποψη. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@MantariniΣ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον❤️😞! Αδιαθετησα!20 του μηνα θα κανω σαλπιγγογραφια!

Να κάνεις κοπέλα μου και ένα καλό αποτέλεσμα να έχεις!! Δεν θυμάμαι αν σε έχω ξαναρωτήσει. Ο άντρας σου έχει κάνει καθόλου εξετάσεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@MantariniΣ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον❤️😞! Αδιαθετησα!20 του μηνα θα κανω σαλπιγγογραφια!

Μάλιστα . Αλλά είσαι ακόμα στο παράθυρο που έδωσα. 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@MantariniΑυτη την εβδομάδα θα κανει εκεινος.Αν εχουμε καλα αποτελέσματα το Νοέμβριο θα κανουμε πρόκληση. Για να δούμε..

Μόνο πρόκληση ή και σπερματενχυση;  Συγνώμη αν θέλεις μου λες έτσι 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@ΠαρασκευαιδουΝαιι μεχρι τελος ετους ειμαι στο πλάνο σου αγαπημένη Ελπίδα ❤️Ειπαμε για αρχή πρόκληση μήπως τα καταφέρουμε έτσι, ας δουμε βέβαια πρώτα τα αποτελέσματα μας! 

Και θα είσαι είμαι βέβαιη. Έχω κάνει πρόκληση και έπιασα τον πρώτο συγκεκριμένα με χάπια . Και φαντάσου με κακό σπέρμα έπιασα.  Η διαφορά με την πρόκληση είναι σου λέει ποτέ να κάνεις επαφές και κάνεις ,κάτι που με είχε λιγάκι κάπως κάνει .. ενώ στην σπερματ. Που έχω κάνει και από αυτό σου λέει πότε να κάνεις την ένεση και μετά πας και βάζουν το σπέρμα . 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου τι κάνετε? Χαθήκαμε!! Πως είστε? Τα ζουζούνια σας? Εμείς έχουμε μπει στο αλμα και έχουμε και πάρα πολύ γκρίνια μαζί και τα δόντια και είμαστε λίγο του τρελού. Πως τα πάτε με τα φαγητά όσες δίνεται? Εγώ είχα κόψει για 2 μέρες τα φρούτα γιατί έφτασε σε σημείο να κάνει κακά 7 φορές τι μέρα και τρόμαξα, βέβαια ήταν κανονικά αλλά άφησα λίγο να ηρεμησει.
    • @ΠαρασκευαιδουΜακάρι να πάει καλα και σε εμάς❤️ Ανυπομονώ να κάνουμε εξετάσεις και να ξεκινήσουμε❤️
    • Γεια σας κορίτσια!!  Έχω αρκετές ημέρες να γράψω... κάτι έχει γίνει με τον λογαριασμό μου εδώ στο forum και δεν με αφήνει να συνδεθ΄ώ από το κινητό! Τελοσπάντων... στα δικά μας 😂 Χαιρομαι πολύ για όλες μας που προχωράμε καλά! Εγώ σήμερα είμαι 23 +4. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο γρ΄ήγορα περνάει ο καιρός! 😍 Κάναμε και την Β-Επιπέδου! Περιμένουμε κοριτσάκι!!! 💗 Μας είχε δώσει το αποτέλεσμα ο γιατρός σε κλειστό φάκελο (κρατηθήκαμε και δεν τον ανοίξαμε) και τον δώσαμε στην κουμπάρα μας που ετοιμασε το πάρτυ της αποκάλυψης! Μας αποκάλυψε το φύλο το σκυλάκι μας (το πρώτο μας παιδάκι). Εμφανίστηκε με ροζ μπαλόνια κρεμασμένα στο λουράκι της! Είχε πολλή πλάκα και περασάμε τέλεια! Ο πόνος στα πλευρά - χολή που είχα συνεχίζεται... Μέσα στην εβδομάδα θα κάνω πάλι υπέρηχο άνω κοιλίας αλλά απ'οτι βλέπω ο πόνος θα περάσει μετα την εγκυμοσύνη έτσι όπως πάει.  Έχετε ξεκινήσει την ''έρευνα'' για δωμάτιο (κουνια, αλλαξιέρα), καρότσι κτλ ; 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου. Για τις ενέσεις κορτιζόνης να σου πω που ξέρω από την αδερφή μου, η οποία μπήκε δυο φορές για καισαρική 38 εβδομαδα. Της έκανε ο γιατρός ενέσεις κορτιζόνης κανονικά νομίζω την 37 εβδομαδα. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως για το αναπνευστικό του μωρού να είναι καλά ανεπτυγμένο ώστε να μη χρειαστεί θερμοκοιτίδα;; Πάντως τα παιδάκια της είναι μεγάλα τώρα και μια χαρά. Δεν είχαν καμία παρενέργεια 
    • Μπα! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το αστείο είναι ότι στο πρώτο μου έσπασαν τα νερά 36+6 και καθόμουν κυρία στο κρεβάτι όλη μέρα ούτε δουλειές ούτε τίποτα. Τα άλλα δύο κάναμε πρόκληση όταν είχα μπει πια στην 41η εβδομάδα γιατί δεν έλεγαν να βγουν και σήκωνα βάρη έκανα δουλειές σκάλες κτλ κτλ. Οπότε εσω έτοιμες κορίτσια ❤️❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...