Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οκτώβρης με κοιλίτσες, γεμάτες με σποράκια, φέρνει χαρές και γέλια, γλυκά μικρά μωράκια 🍂🌸🍁

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου!! 

Οκτώβρης... Μήνας περίεργος για εμένα γιατί μου θυμίζει εγκυμοσύνες που μου έφερε και δεν προχώρησαν αλλά είναι και ο μήνας που μου έφερε την πρώτη μου κόρη ❣️ που θα γίνει 2 ετών στις 22 του μήνα. Απίστευτο ...

Εύχομαι πολλά θετικά τεστ και τελειομηνες εγκυμοσύνες στις εγκυουλες μας 🧿🙏

Καλο μηνα κορίτσια!

Αχ κι εμένα το ίδιο!Ήταν χαρούμενος μήνας καθώς είναι ο μήνας των γενεθλίων μου αλλά και πολλών από την οικογένεια. Τώρα πλέον δεν είναι χαρούμενη ημέρα τα γενέθλια μ,καθώς την ημέρα ακριβώς π έκλεισα 35 ήρθε και η πρώτη αποβολή,μετά η τρίτη πάλι Οκτώβρη οπότε φέτος π είμαι έγκυος στο παιδάκι μου και δόξα τω Θεό όλα πάνε καλά μέχρι τώρα το ξεκαθάρισα στην οικογένεια μ ούτε δώρο πόσο μάλλον γιορτές δε θέλω.

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλο μηνα κορίτσια!

Αχ κι εμένα το ίδιο!Ήταν χαρούμενος μήνας καθώς είναι ο μήνας των γενεθλίων μου αλλά και πολλών από την οικογένεια. Τώρα πλέον δεν είναι χαρούμενη ημέρα τα γενέθλια μ,καθώς την ημέρα ακριβώς π έκλεισα 35 ήρθε και η πρώτη αποβολή,μετά η τρίτη πάλι Οκτώβρη οπότε φέτος π είμαι έγκυος στο παιδάκι μου και δόξα τω Θεό όλα πάνε καλά μέχρι τώρα το ξεκαθάρισα στην οικογένεια μ ούτε δώρο πόσο μάλλον γιορτές δε θέλω.

Με το καλό να φτάσει στο τέλος η εγκυμοσύνη σου να πάρεις το μωράκι σου αγκαλια και αυτό είναι το μεγαλύτερο δωρο από όλα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλή μου Έλλη... γίνεται κιόλας 2 η μεγάλη σου;; σαν χθες μου φαίνεται που μας έγραφες για την πρώτη σου εγκυμοσύνη. Να τα χαίρεσαι τα κορίτσια σου!! Γερά και καλότυχα να είναι! 

Περνάει ο καιρός σαν νεράκι. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Κοιτάω την μπέμπα και μετά την μεγάλη και με πιάνει ένα σφίξιμο στην καρδιά. Πότε ήταν τόσο μωράκι και πότε έγινε ολόκληρο κορίτσι 🥹 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, να χαίρεσαι κ συ το παιδάκι σου και με το καλό να υποδεχτείς και το δεύτερο 🙏🙏🧿🧿

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ εγώ ξεκινάω να κοιμάμαι ψιλό όρθια και αριστερά όπως λες, αλλά ευτυχώς κάποια στιγμή το βράδυ/ξημέρωμα μπορώ να ξαπλώσω τελείως.  Εντάξει έχεις καιρό ακόμα 😜 Έχεις βγει σε άδεια; Δεν θυμάμαι αν το έχεις πει; Πώς είσαι από ετοιμασίες;
    • Καλησπέρα κορίτσια!  @Kiddo αυτο που κατεβάζει μούτρα, δαγκώνει κτλ τα κάνει και η δικιά μας. Δεν είναι πολύ χαριτωμένο είναι η αλήθεια όταν σου μπίγει το δάχτυλο στο μάτι 6 το πρωί 😂 εγώ απλά προσπαθώ να μην δίνω μεγάλες αντιδράσεις για να μην την ενθαρρύνω πχ να λέω αουτς και τέτοια... και απλά ελπίζω πως όταν αρχίσει να έχει ενσυναίσθηση θα το κόψει... Οι ψυχολόγοι τι σου είπαν να κάνεις; Για εμάς το ξεκίνημα δεν πήγε πολύ καλά γιατί η πρώτη μέρα επιστροφής στη δουλειά βρήκε τη μικρή με την πρώτη της ίωση. Την πέρασα πρώτα εγώ και μετά εκείνη, δεν είχε πυρετο κτλ απλα είχε πάρα πολύ μπούκωμα και δυσκολευόταν να θηλάσει, να κοιμηθεί κτλ. Στεναχωρήθηκα η αλήθεια είναι που δεν μπορούσα να τη φροντίζω εγώ εκείνες τις μέρες. Μετά από καμιά εβδομάδα υποχώρησε όμως. Τώρα περνάμε ίωση νο2, γαστρεντερίτιδα, πρώτα εγώ και τώρα ο μπαμπάς της, εκείνη δείχνει να το περνάει πιο light από όλους μέχρι τώρα. Πραγματικά δεν ξέρω τι γκαντεμιά είναι αυτή γιατί δουλεύουμε και οι δύο από το σπίτι, πως τα κολλάμε; Κατα τ'άλλα, παραδόξως, μου έχει πάει καλά η επιστροφή στη δουλειά. Με ξεκουράζει νομίζω που για 6 ώρες τη μέρα ασχολούμαι με κάτι άλλο και μετά έχω περισσότερη όρεξη να ασχοληθώ με τη μικρή. Ώρες ώρες νιώθω βέβαια και ενοχές και μου τη δίνει λίγο που δεν μπορούν να γίνονται ακριβώς όπως τα θέλω πχ το τάισμα της αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα δικά σου.  @MarMar90 έτσι μου έκανε και εμένα και σταμάτησα για λίγο καιρό. Μετά ξανάρχισα δειλά δειλά με κάνα βραστό λαχανικό πολύ μαλακό τύπου κολοκυθάκι ή γλυκοπατάτα και τώρα δείχνει ότι το βρίσκει. Πάντως και το κοκκίνισμα αν δεν κάνω λάθος είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού, αν και τρομακτικό.  Για τον αποθηλασμό γιατί χάπι κορίτσι μου; Νομίζω το χάπι είναι μόνο για σοβαρές περιπτώσεις τύπου πρέπει να κόψεις τον θηλασμό απότομα. Σε αυτή τη φάση που είμαστε αν θες να αποθηλάσεις μειώνεις σταδιακά τους θηλασμούς για να έρθει ομαλά και στο μωρό και στο σώμα σου.
    • Δεν εχω απολύτως κανενα συμπτώματα, εκτός από το στήθος μου που από σημερα σταματησε να με πονάει! Δεν εχω τίποτα! Προσεύχομαι μονο να δω ενα μεγαλο νούμερο! 
    • Περνάει ο καιρός σαν νεράκι. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Κοιτάω την μπέμπα και μετά την μεγάλη και με πιάνει ένα σφίξιμο στην καρδιά. Πότε ήταν τόσο μωράκι και πότε έγινε ολόκληρο κορίτσι 🥹  Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, να χαίρεσαι κ συ το παιδάκι σου και με το καλό να υποδεχτείς και το δεύτερο 🙏🙏🧿🧿
    • Με το καλό να φτάσει στο τέλος η εγκυμοσύνη σου να πάρεις το μωράκι σου αγκαλια και αυτό είναι το μεγαλύτερο δωρο από όλα!!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...