Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η marilouu είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.Καλως σας βρήκα θα πω 😁Έιμαι 10+5 και έχω Πητ 10 Απριλίου.Βεβαια θα ξέρω καλύτερα στην αυχενική...Πασχαλινό δωράκι ♥️

Καλωσήρθες κορίτσι μου..με το καλό το πασχαλινό μωράκι σου ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Εγώ δεν έχω πει τίποτα γιατί δουλέυω και από το σπίτι εκτός απο τα σκ και είπα να το αποφύγω γιατί την προηγούμενη φορά το είπαν σε όλους χωρίς την έγκριση μου..οπότε τώρα δεν είπα τίποτα 

Σε άλλα νέα χτες είχα υπέρηχο όλα καλά..ένα μεγάλο ΟΥΦΦ! και το μπεμπάκι φαινόταν ακόμα καλύτερα οπότε μου το έβγαλε τώρα 10+1 άρα πάω ΠΗΤ μέσα στην Μ.εβδομάδα..να σας πω την αλήθεια..ήθελα να το αποφύγω αυτό..αλλά τι να κάνουμε.. Τώρα πάω για αυχενική διαφάνεια..

Αν κάποιες είστε από Θεσσαλονίκη σε πιο διαγνωστικό θα κλείσετε ή κλείσατε για αυχενική;

Καλα κάνεις αν μπορείς να το αποφύγεις να το πεις ακομα. Κι εγω ιδανικά δε θα ήθελα. Και παρόλο που ξερω οτι δεν το έχουν πει τα άτομα στα οποία το ειπα, είμαι σιγουρη οτι το εχουν καταλάβει όλοι τοσο καιρό που λείπω. Αλλα τι να κάνουμε, αναγκαστικά...

Μπράβο κορίτσι μου, χαίρομαι για τα νέα σου που μεγαλώνει το μπεμπάκι! Κι εγω πήγα, ολα ειναι καλα προς το παρόν και επόμενο ραντεβού αυχενική κι εγω. Κι εγω μεσα στη Μεγάλη Εβδομάδα πιστεύω θα γεννήσω γιατί λόγω καισαρικής παω νωρίτερα απο την πητ. Γιατί δεν ήθελες? Νομίζω απ τη στιγμή που ετσι κι αλλιώς θα ειμαστε στις μερες μας, δεν κανει μεγαλη διαφορά 😛 εμείς τουλάχιστον δε σκοπεύαμε να κάνουμε κατι το πασχα λόγω της κατάστασης. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η marilouu είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.Καλως σας βρήκα θα πω 😁Έιμαι 10+5 και έχω Πητ 10 Απριλίου.Βεβαια θα ξέρω καλύτερα στην αυχενική...Πασχαλινό δωράκι ♥️

Καλώς ήρθες κορίτσι μου! Με το καλο το μωράκι σου! Εχεις κανονίσει αυχενική? Ειναι το πρώτο σου παιδακι?

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η marilouu είπε:

Και γω σημερα 10 και 6 !

Μαζί είμαστε 🥰

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! 

Τι ταλαιπωρία ειναι αυτή που περνάω! 

Ευτυχώς μίλησα με αλλο γυναικολογο και πήρα medrol και άρχισε κάπως να ηρεμεί το σώμα μου ...

Σας ευχαριστώ πολυ για τις ευχές! 

Οποτε ειμαι παλι στον αέρα 

Λέω μήπως πάω θεσσαλονικη στον γιατρο που βοήθησε με την αλλεργια οπότε δεν ξερω που θα κανω αυχενικη κτλ .ειμαι κανονικά για μετα τις 26 Σεπτεμβρίου 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Εγώ δεν έχω πει τίποτα γιατί δουλέυω και από το σπίτι εκτός απο τα σκ και είπα να το αποφύγω γιατί την προηγούμενη φορά το είπαν σε όλους χωρίς την έγκριση μου..οπότε τώρα δεν είπα τίποτα 

Σε άλλα νέα χτες είχα υπέρηχο όλα καλά..ένα μεγάλο ΟΥΦΦ! και το μπεμπάκι φαινόταν ακόμα καλύτερα οπότε μου το έβγαλε τώρα 10+1 άρα πάω ΠΗΤ μέσα στην Μ.εβδομάδα..να σας πω την αλήθεια..ήθελα να το αποφύγω αυτό..αλλά τι να κάνουμε.. Τώρα πάω για αυχενική διαφάνεια..

Αν κάποιες είστε από Θεσσαλονίκη σε πιο διαγνωστικό θα κλείσετε ή κλείσατε για αυχενική;

Εγω τωρα αν θα πάω στον γιατρο θεσσαλονικη 

Λογικα δεν ξερω αν κανει αυτός 

Συνήθως ετσι δεν πάει? 

Δεν τα κάνουν μόνοι τους ?

Εδώ στην επαρχία και οι περισσότεροι ειναι πιστοποιημενοι 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η afr είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι μου! Με το καλο το μωράκι σου! Εχεις κανονίσει αυχενική? Ειναι το πρώτο σου παιδακι?

Καλημέρα κορίτσι μου.Ναι είναι το πρώτο μου παιδάκι.Εχω κανονίσει και αυχενική τέλος του μήνα 😃

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η afr είπε:

Καλα κάνεις αν μπορείς να το αποφύγεις να το πεις ακομα. Κι εγω ιδανικά δε θα ήθελα. Και παρόλο που ξερω οτι δεν το έχουν πει τα άτομα στα οποία το ειπα, είμαι σιγουρη οτι το εχουν καταλάβει όλοι τοσο καιρό που λείπω. Αλλα τι να κάνουμε, αναγκαστικά...

Μπράβο κορίτσι μου, χαίρομαι για τα νέα σου που μεγαλώνει το μπεμπάκι! Κι εγω πήγα, ολα ειναι καλα προς το παρόν και επόμενο ραντεβού αυχενική κι εγω. Κι εγω μεσα στη Μεγάλη Εβδομάδα πιστεύω θα γεννήσω γιατί λόγω καισαρικής παω νωρίτερα απο την πητ. Γιατί δεν ήθελες? Νομίζω απ τη στιγμή που ετσι κι αλλιώς θα ειμαστε στις μερες μας, δεν κανει μεγαλη διαφορά 😛 εμείς τουλάχιστον δε σκοπεύαμε να κάνουμε κατι το πασχα λόγω της κατάστασης. 

Να φοβάμαι μη λείπει ο γιατρός λόγω Πάσχα αν και ο δικός μου έχει και δεύτερο γυναικολόγο που συνεργάζονται και εκείνος είναι πολύ καλός αλλά αλλιώς είναι μαζί του..μπορεί βέβαια να είναι και εδώ ο άνθρωπος.. τον 15γουστο πάντως δεν έλειπε..

Το καλό είναι ότι αυτός είναι πολύ υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και γενικά το προσπαθεί και για αυτό το λόγω το διάλεξα, όχι ότι θεωρώ κακή την καισαρική αλλά κατάλαβες..καλά ας φτάσουμε ως εκεί 😆 να  έχω μια καλή εγκυμοσύνη και όλα τα άλλα..Εσύ αν επιτρέπεται που θα πας για αυχενική;

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η afr είπε:

Εγω τελικά έκλεισα στην κ.ψαρρα για αυχενική 

Μακάρι να πάνε ολα καλα σε όλες μας !

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η marilouu είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.Ναι είναι το πρώτο μου παιδάκι.Εχω κανονίσει και αυχενική τέλος του μήνα 😃

Με το καλο, ολα να πανε καλα ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Να φοβάμαι μη λείπει ο γιατρός λόγω Πάσχα αν και ο δικός μου έχει και δεύτερο γυναικολόγο που συνεργάζονται και εκείνος είναι πολύ καλός αλλά αλλιώς είναι μαζί του..μπορεί βέβαια να είναι και εδώ ο άνθρωπος.. τον 15γουστο πάντως δεν έλειπε..

Το καλό είναι ότι αυτός είναι πολύ υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και γενικά το προσπαθεί και για αυτό το λόγω το διάλεξα, όχι ότι θεωρώ κακή την καισαρική αλλά κατάλαβες..καλά ας φτάσουμε ως εκεί 😆 να  έχω μια καλή εγκυμοσύνη και όλα τα άλλα..Εσύ αν επιτρέπεται που θα πας για αυχενική;

Δε θα στο ειχε πει λογικα αν ειναι περίοδος που λείπει το Πάσχα? Εμένα ο δικός μου στην πρώτη εγκυμοσύνη που ειχα πητ Αύγουστο, μέσα στις συνηθισμένες διακοπές του γιατρού, μου το ειχε πει στην αρχή ότι υπάρχει περίπτωση να λείπει.  Βέβαια στην πορεία, αλλαξε τα σχέδια λόγω κι άλλων τοκετών που θα ειχε εκείνη την περίοδο οπότε δε χρειάστηκε να αλλάξω γιατρό. 

Αυχενική θα κανω στον γιατρό μου, δεν παω καπου αλλού. Εχει εξειδίκευση οπότε κανω όλους τους ελέγχους εκει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...