Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ σε μια τέτοια φάση είμαι. Εχω βαρύνει αρκετά και μάλιστα νομίζω πως σε σχέση με την πρώτη μου εγκυμοσύνη τα βιώνω όλα πιο νωρίς. Τώρα ίσως παίζει ρόλο ότι είναι πολύ κοντά οι εγκυμοσύνες. Δηλαδή και η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει απίστευτα πολύ και το βάρος, οι κραμπες κλπ είναι όπως ήταν στον ένατο την πρώτη φορά. είναι και η μικρούλα μου στην μέση που χρειάζεται αγκαλιές και προσοχή…. 
αλλά κορίτσια κοντεύουμε 😁

εγώ έχω πητ 24/4 αλλά σύμφωνα με τον γιατρό θα πάμε νωρίτερα με πρόκληση! Οπότε αν είναι όλα καλά και το μωράκι είναι έτοιμο θα πάμε για το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. 

Εγω σκεφτόμουν αυτες τις μερες οτι εχω φτάσει τα κιλα στα οποια γέννησα την πρώτη φορά. Κ εχω ακομα σχεδόν ενα 2μηνο μπροστά μου, οποτε πραγματικά δεν ξερω πως θα είμαι,  φοβάμαι οτι δε θα μπορω να κουνηθω 😂 κ ειναι οντως ακομα πιο δύσκολο με τα μικρά..κ εμενα θέλει τα δικά του αλλα οι δικές μου αντοχές ειναι πολυ περιορισμένες κ δυσκολεύομαι αρκετά.. ποσο είπαμε ειναι η μικρή σου?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εχω βαρύνει και εγώ είμαι πιο δυσκίνητη πλέον δεν μπορώ να κάνω πολλές δουλειές εμένα μου πονάει πίσω η ουρίτσα και λίγο τα ισχία στην κοιλιά δεν έχω ενόχληση μόνο αν κουραστώ αρκετά 

στην τομή δεν νιώθω ενόχληση αλλά αν θυμάμαι καλά στην δεύτερη εγκυμοσύνη είχα λίγο ενόχληση αλλά πιο μετά 

Κ εμενα εκει με εχει πιάσει, πολυ έντονος πονος στα ισχια οταν παω να κινηθώ απο ηρεμια, πχ αν παω να σηκωθώ απ την καρέκλα ή απ το κρεβάτι. Κ οπως κανω αυτη την κινηση απ το ενα πόδι, ειναι σαν να με "χτυπαει" καπως κ στην κοιλιά στην μια πλευρά. Γι αυτό λεω οτι μου φαίνεται σαν μυικος ο πονος. Σαν να εχω πιαστεί πολυ μετα απο γυμναστική καπως 😛

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η afr είπε:

Εγω σκεφτόμουν αυτες τις μερες οτι εχω φτάσει τα κιλα στα οποια γέννησα την πρώτη φορά. Κ εχω ακομα σχεδόν ενα 2μηνο μπροστά μου, οποτε πραγματικά δεν ξερω πως θα είμαι,  φοβάμαι οτι δε θα μπορω να κουνηθω 😂 κ ειναι οντως ακομα πιο δύσκολο με τα μικρά..κ εμενα θέλει τα δικά του αλλα οι δικές μου αντοχές ειναι πολυ περιορισμένες κ δυσκολεύομαι αρκετά.. ποσο είπαμε ειναι η μικρή σου?

Το ίδιο και εγώ με τα κιλά έχω φτάσει σχεδόν τα κιλά που γέννησα τα δύο προηγούμενα παιδεία 🫣

Αύριο θα πάω για την καμπύλη 😓 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η afr είπε:

Κ εμενα εκει με εχει πιάσει, πολυ έντονος πονος στα ισχια οταν παω να κινηθώ απο ηρεμια, πχ αν παω να σηκωθώ απ την καρέκλα ή απ το κρεβάτι. Κ οπως κανω αυτη την κινηση απ το ενα πόδι, ειναι σαν να με "χτυπαει" καπως κ στην κοιλιά στην μια πλευρά. Γι αυτό λεω οτι μου φαίνεται σαν μυικος ο πονος. Σαν να εχω πιαστεί πολυ μετα απο γυμναστική καπως 😛

Και εγώ όταν πάω να σηκωθώ από καναπέ ειδικά όταν κάθομαι σε κανένα παγκάκι ακόμα χειρότερα πονάω όταν σηκώνομαι… υπομονή τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά 

μυϊκός ακούγεται ο πόνος αλλά ρώτα και τον γιατρό σου πότε έχεις ραντεβού;

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Elk είπε:

Το ίδιο και εγώ με τα κιλά έχω φτάσει σχεδόν τα κιλά που γέννησα τα δύο προηγούμενα παιδεία 🫣

Αύριο θα πάω για την καμπύλη 😓 

Καλή επιτυχία για την καμπύλη κορίτσι μου, να μας πεις αν θες πως πηγε 🙂

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Elk είπε:

Και εγώ όταν πάω να σηκωθώ από καναπέ ειδικά όταν κάθομαι σε κανένα παγκάκι ακόμα χειρότερα πονάω όταν σηκώνομαι… υπομονή τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά 

μυϊκός ακούγεται ο πόνος αλλά ρώτα και τον γιατρό σου πότε έχεις ραντεβού;

Ναι θα τον ρωτήσω, σε καμια 10ρια μερες θα παω, αν κ αισθάνομαι ήδη λιγο καλύτερα, σαν να εχει βελτιωθεί ο πόνος.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...