Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε; Πως τα πάτε; 
έχω πολύ καιρό να μπω γιατί όλο τρέχω!! Η μικρή είναι τώρα 16 μηνών δεν σταματάει λεπτό, ζωή να έχει, όλη μέρα τρέχει πάνω κάτω χαχαχ είχαμε και την βάφτιση πριν μια βδομάδα και τώρα πήρα μια ανάσα!!! Πως είστε; 
Εγω έκανα και την καμπύλη πριν 1 βδομάδα και ήταν καλή απλά ήταν πολύ χαμηλή. Κάνω δηλαδή υπογλυκαιμία, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, απλώς μου είπε να τρώω συχνά και μικρά γεύματα!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια εγώ ακόμα καμπύλη δεν έχω κάνει αλλά σε λίγες βδομάδες θα έχω και αυτήν την εξέταση .. στο γιατρό θα πάω τώρα 11/2 

γενικά η εγκυμοσύνη πάει καλά δεν έχω κάποιο σύμπτωμα που να με ενοχλεί ο μπέμπης κάνει αισθητή την παρουσία του πολλές φορές μέσα στην μέρα ... το μόνο κακό είναι ότι έχω πολύ όρεξη για φαγητό και γλυκά 🫣

Δημοσίευση
στις On 29/1/2026 at 10:18 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια εγώ ακόμα καμπύλη δεν έχω κάνει αλλά σε λίγες βδομάδες θα έχω και αυτήν την εξέταση .. στο γιατρό θα πάω τώρα 11/2 

γενικά η εγκυμοσύνη πάει καλά δεν έχω κάποιο σύμπτωμα που να με ενοχλεί ο μπέμπης κάνει αισθητή την παρουσία του πολλές φορές μέσα στην μέρα ... το μόνο κακό είναι ότι έχω πολύ όρεξη για φαγητό και γλυκά 🫣

Σχετικά με το φαΐ και τα γλυκά σε νιώθω…. Όλη μέρα πεινάω… και επίσης θέλω γλυκό σαν τρελή…. Προσπαθώ να το περιορίζω και λίγο να μην κάνω υπερβολές αλλά καμία φορά μένω στην προσπάθεια 🤣

Δημοσίευση
στις On 28/1/2026 at 10:40 ΜΜ, ο/η Ioanna6 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε; Πως τα πάτε; 
έχω πολύ καιρό να μπω γιατί όλο τρέχω!! Η μικρή είναι τώρα 16 μηνών δεν σταματάει λεπτό, ζωή να έχει, όλη μέρα τρέχει πάνω κάτω χαχαχ είχαμε και την βάφτιση πριν μια βδομάδα και τώρα πήρα μια ανάσα!!! Πως είστε; 
Εγω έκανα και την καμπύλη πριν 1 βδομάδα και ήταν καλή απλά ήταν πολύ χαμηλή. Κάνω δηλαδή υπογλυκαιμία, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, απλώς μου είπε να τρώω συχνά και μικρά γεύματα!! 

Καλησπέρα κορίτσι μου! Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας κ με το καλο κ το 2ο. Ελπιζω να περάσατε ωραια στη βάφτιση 😊 σε καταλαβαίνω με το τρέξιμο με τη μικρή, εμενα ειναι μεγαλύτερος αλλα πολυ ζωηρος κ πραγματικά δε σταματάμε δευτερόλεπτο ολη μερα..δεν κανει κ μεσημεριανό ύπνο πια οποτε παμε ολη μερα σερί..κ όποιος αντέξει 😂

Θα κανεις κ μετρησεις για τις υπογλυκαιμίες κ πρεπει να προσέχεις κατι απο φαγητό ή απλώς να τρως συχνα? ποτε εχεις πητ?

Δημοσίευση
στις On 29/1/2026 at 10:18 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Κ εγω απο όρεξη αλλο τίποτα 😂 όλο λέω τελος κ απο δω κ πέρα λίγος καιρός που έμεινε θα προσέξω, κ όλο κ υποκυπτω σε βλακειουλες!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η afr είπε:

Κ εγω απο όρεξη αλλο τίποτα 😂 όλο λέω τελος κ απο δω κ πέρα λίγος καιρός που έμεινε θα προσέξω, κ όλο κ υποκυπτω σε βλακειουλες!

Και εγώ μια από τα ίδια και αν έχω και καμιά δύσκολη μέρα με τα παιδεία όταν χαλαρώνω ένα γλυκό θέλω για να ηρεμήσω 😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Και εγώ μια από τα ίδια και αν έχω και καμιά δύσκολη μέρα με τα παιδεία όταν χαλαρώνω ένα γλυκό θέλω για να ηρεμήσω 😂

Ακριβώς το ίδιο.. το βράδυ ειδικα με πιάνει μόλις τον βάζω για ύπνο θελω να κάτσω απλα στον καναπέ, να δω τηλεόραση κ να τρωω 😂

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!! Αυτό που περιγράφετε έχω και εγώ 😂 

ολη μέρα τρέχουμε με την μικρούλα μου, προσπαθεί και να περπατήσει.. οπότε καταλαβαίνετε…ένας χαμός! οπότε και εγώ το βράδυ που κάθομαι καναπέ και λέω αυτό το «ουφ» θέλω φαγητό απέξω. Δεν τρελαίνομαι ευτυχώς για γλυκά αλλά βλακειούλες απέξω…

αχ αν δούμε πόσο θα φτάσουμε μέχρι το τέλος… έχω βάλει στόχο τουλάχιστον α μην πατήσω τα κιλά της μπέμπας μου (17)

Δημοσίευση
στις On 4/2/2026 at 12:18 ΜΜ, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Αυτό που περιγράφετε έχω και εγώ 😂 

ολη μέρα τρέχουμε με την μικρούλα μου, προσπαθεί και να περπατήσει.. οπότε καταλαβαίνετε…ένας χαμός! οπότε και εγώ το βράδυ που κάθομαι καναπέ και λέω αυτό το «ουφ» θέλω φαγητό απέξω. Δεν τρελαίνομαι ευτυχώς για γλυκά αλλά βλακειούλες απέξω…

αχ αν δούμε πόσο θα φτάσουμε μέχρι το τέλος… έχω βάλει στόχο τουλάχιστον α μην πατήσω τα κιλά της μπέμπας μου (17)

Κ εγω το ίδιο, θέλω να παρω λιγότερα σε αυτή την εγκυμοσύνη γιατί ξεκίνησα ετσι κ αλλιώς περισσότερα σε σχέση με την πρώτη. Ενταξει δε μας μένει κ πολύς καιρός ακομα, υπομονή 😛 αν κ να σου πω την αλήθεια, εγω την προηγούμενη φορα ενω τα έχασα σχεδόν ολα πολυ γρήγορα τις πρωτες μερες μετα τον τοκετό, μετα με τον θηλασμό δυστυχώς δεν πρόσεχα οσο θα επρεπε κ πηρα αρκετα πισω τα οποία δεν έχασα ποτέ μετα..οποτε για μενα μη σου πω οτι ηταν πιο δυσκολο το μετα την εγκυμοσύνη..

Δημοσίευση

Εγώ στις εγκυμοσύνες τις προηγούμενες πήρα 11 κιλά και 12 αλλα σε αυτήν πιστεύω θα πάρω τα πιο πολλά έτσι όπως το βλέπω .. τα χάνω και εγώ αρκετά γρήγορα ξανά ξυρίζω στα κιλά μου, τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει.. στον θηλασμό και εγώ δεν έτρωγα σωστά αλλά ευτυχώς δεν είχα πάρει .. απλα ενώ γυρίζω στα κιλά μου σαν νούμερο το σώμα έχει χαλαρώσει.. δεν φαίνεται το ιδιο με πριν τις εγκυμοσύνες.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...