Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περίοδος μετά τη γέννα

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έχω ένα μωρό 6,5 μηνών και θηλάζω αποκλειστικά και πριν καμιά βδομάδα ξεκινήσαμε σιγά σιγά στερεές. Πριν από περίπου ένα μήνα μου ήρθε η περίοδος. Τώρα εδώ και 5 μέρες έχω πόνους περιόδου που πάνε κι έρχονται αλλά τίποτα. Αυτό το είχα και πριν την εγκυμοσύνη αλλά μετά από μαξ 3 μερες μου ερχόταν η περίοδος. Γενικά μπορεί να έχω καθυστερήσεις και αλλαγες μέχρι να στρώσει η περιοδος μετά τη γέννα;; Γενικά εσάς πως ήταν η περίοδος τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα;

Δημοσίευση
στις On 9/9/2025 at 2:13 ΜΜ, ο/η Λίμνη είπε:

Έχω ένα μωρό 6,5 μηνών και θηλάζω αποκλειστικά και πριν καμιά βδομάδα ξεκινήσαμε σιγά σιγά στερεές. Πριν από περίπου ένα μήνα μου ήρθε η περίοδος. Τώρα εδώ και 5 μέρες έχω πόνους περιόδου που πάνε κι έρχονται αλλά τίποτα. Αυτό το είχα και πριν την εγκυμοσύνη αλλά μετά από μαξ 3 μερες μου ερχόταν η περίοδος. Γενικά μπορεί να έχω καθυστερήσεις και αλλαγες μέχρι να στρώσει η περιοδος μετά τη γέννα;; Γενικά εσάς πως ήταν η περίοδος τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα;

Εγώ γενικά δεν είχα σταθερό κύκλο και πριν μείνω έγκυος αλλά μετά την γέννα θήλαζα μου ήρθε στους 5 μήνες η περίοδος  κάποιες φορές που ερχόταν καλά και άλλες είχα καθυστέρηση αρκετές μέρες 

έχει να κάνει και με το θηλασμό σε άλλες κοπέλες στρώνει αμέσως άλλες πάλι θέλει ένα διάστημα να επανέλθει 

υπάρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...