Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • 20+3 βδομάδες είμαι μακάρι να πάνε όλα καλά ,παιδιά προσοχή πολλή με τον τράχηλο πριν δύο βδομάδες ήμουν στο 3,4 και ξαφνικά την προηγούμενη Δευτέρα στο ραντεβού με τον γυναικολο 2,4 τον είχα πριξει για να μου τον μετρήσει σαν να ένιωθα κατι ,και μέχρι την Παρασκευή που έκανα περίδεση στο 1,4 ... Να προσέχετε και να ζητάτε και από τον γυναικολόγο να τον μετράει 
    • Να σου πω την αλήθεια επειδή έχουμε κ αγόρι κ κορίτσι εμένα γι’αυτό δε με νοιάζει..κ γενικά δεν έχουμε στάνταρ προτιμήσεις ..πχ όταν δεν είχα κορίτσι ήθελα κορίτσι, τώρα επειδή έχω 2 κορίτσια κ 1 αγόρι έλεγα καλύτερα αγόρι για να χει παρέα κ ο μικρός..αλλιώς καλύτερα κορίτσι να ναι πιο συνεργάσιμο..ο άντρας μου στο πρώτο ήθελε κορίτσι, μετά αγόρι..κ τώρα κ αυτός επειδή έχουμε 2 κορίτσια κ 1 αγόρι προτιμούσε αγόρι..αλλά γενικά οι προτιμήσεις μας παίζουν ανάλογα την περίσταση, δεν είναι στάνταρ 🤣 Οχι καλέ, εννοείται δε μένουν πεθερικά, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να πάω. Κ ούτως ή άλλως η μαμά του άντρα μου έχει πεθάνει από όταν ήταν μικρός, κ ο μπαμπάς του φτιάχνει όλο κάτι κρέατα που δεν τα τρώω(εγώ από κρέατα τρώω μόνο μπιφτέκι κ κοτόπουλο στήθος) , οπότε δε θα με βοηθούσε στο μαγείρεμα 🤣 γενικά το μαγείρεμα κ οι δουλειές είναι το λιγότερο που με απασχολούν, οι διαδρομές με το πάνω κάτω κάθε μέρα είναι αυτό που με κουράζει.. Πάντως για τους μάστορες ακριβώς έτσι είναι. Πήραν την προκαταβολή κ εξαφανίστηκαν. Γενικά δε βγάζω άκρη, δε βλέπω να προχωράει τίποτα . Ωραία που είσαι ελεύθερη επαγγελματίας και μπορείς να κανονίζεις τα ραντεβού σου εσύ..πολύ σημαντικό αυτό!!
    • Ωχ Κατερίνα μου πέρασες ταλαιπωρία! Ελπίζω τώρα να ηρεμήσεις, αφού έκανες περιδεση όλα καλά!! Θύμισε μου πόσων εβδομάδων είσαι τώρα;  Πάντως σε φίλη μου, στην Β επιπέδου βρέθηκε ο τράχηλος 0.8!!! Και με περιδεση και ξάπλα, έφτασε 40+1 μέρες με πρόκληση μπήκε τελικά! Εσύ έχεις δυο μωράκια και λογικά θα γεννήσεις νωρίτερα, απλά θέλω να πω πως εφόσον έγινε, τώρα είσαι καλυμμένη!
    • Καλημέρα!! Σήμερα ευτυχώς είμαι πολύ καλά!! Το ραντεβού πήγε τέλεια! Η μικρούλα είναι 800γρ και όλες οι μετρήσεις στον μέσο όρο όπως πρέπει, είπε ο γιατρός. Το Σάββατο θα πάω κ εγώ για την καμπύλη και τις λοιπές εξετάσεις. Σήμερα είμαι 25+3 και η κοιλιά μου απ την Παρασκευή μέχρι σήμερα έχει κάνει ένα μεγάλο μπαμ κ φούσκωσε ξαφνικά! Μαζί με ένα κιλό που πήρα σε 3 μέρες, χωρίς επιπλέον φαΐ 🤣 μάλλον η κοιλιά φταίει, θα το ρίξω εκεί 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...