Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εγώ καλά είμαι κορίτσι μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

δεν έχω κάποιο νέο να σας πω δεν έχω πάει γιατρό ακόμα για υπέρηχο είπα θα πάω Δευτέρα 29/9 για να μπορέσω να ακούσω και καρδιά 🙏 τώρα είναι νωρίς ακόμα και έτσι δεν έκλεισα ραντεβού 

τα καφέ που είχα ευτυχώς έχουν σταματήσει εδώ και μια βδομάδα περίπου 🧿 να μην τα ματιάσω κιόλας 

εσυ τι κάνεις ; Πως πάει ο ύπνος ;

Τέλεια μια χαρά οπότε είσαι στην αναμονή κ συ! Έχεις συμπτώματα; Οι προηγούμενες εγκυμοσύνες σου έμοιαζαν ή ήταν διαφορετικές;

Είναι λίγο καλύτερα... Εκεί που ξυπνούσε 5 φορές ξυπναει 3 και κοιμάται αμέσως, χωρίς αγκαλιά. Ανά 4 ώρες θα τον κάνω κ γάλα δλδ 2 γεύματα μέσα στη νύχτα...  Με βλέπω για συγκοιμηση στο δωμάτιο του ομως

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Τέλεια μια χαρά οπότε είσαι στην αναμονή κ συ! Έχεις συμπτώματα; Οι προηγούμενες εγκυμοσύνες σου έμοιαζαν ή ήταν διαφορετικές;

Είναι λίγο καλύτερα... Εκεί που ξυπνούσε 5 φορές ξυπναει 3 και κοιμάται αμέσως, χωρίς αγκαλιά. Ανά 4 ώρες θα τον κάνω κ γάλα δλδ 2 γεύματα μέσα στη νύχτα...  Με βλέπω για συγκοιμηση στο δωμάτιο του ομως

Το καλό είναι πως υπάρχει βελτίωση στον ύπνο σας και κοιμάται αμέσως χωρίς αγκαλιά και αυτό καλ..  εντάξει τώρα ένα διάστημα να κάνετε και λίγο συγκοιμηση φαντάζομαι δεν είναι κακό είναι μικρά ακόμα θα το βρείτε είμαι σίγουρη ☺️

Έχω λίγα συμπτώματα γιατί την ώρα κουράζομαι εύκολα λίγη ταχυκαρδία  λίγο το στομάχι μου τέτοια για την ώρα είμαι πάνω κάτω στα ίδια συμπτώματα μετά τις προηγούμενες μικρές διαφορές μόνο .. δυστηχως μετά την 7 εβδ αρχίζει το πάρτυ με του εμετούς τουλάχιστον στις προηγούμενες δύο αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη πως θα έχω και σε αυτήν 

εσυ πως είσαι από συμπτώματα;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Βρε @Tonakivμου τι έχεις περάσει κι εσύ!!! Εγώ θα πω ένα πράγμα... Τέλος καλό, όλα καλά! Κι εμένα μου συνέστησε ο γιατρός μου λόγω ηλικίας να κάνω nipt αλλά δε με πίεσε κανένας!

Δεν βαριέσαι.... Παθαίνεις και μαθαίνεις!!! Και όταν προέρχεσαι από εξωσωματική πολλοί βρίσκουν και πατάνε και εκμεταλλεύονται! Σημασία έχει τέλος καλό όλα καλά!!!!❤️

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Το καλό είναι πως υπάρχει βελτίωση στον ύπνο σας και κοιμάται αμέσως χωρίς αγκαλιά και αυτό καλ..  εντάξει τώρα ένα διάστημα να κάνετε και λίγο συγκοιμηση φαντάζομαι δεν είναι κακό είναι μικρά ακόμα θα το βρείτε είμαι σίγουρη ☺️

Έχω λίγα συμπτώματα γιατί την ώρα κουράζομαι εύκολα λίγη ταχυκαρδία  λίγο το στομάχι μου τέτοια για την ώρα είμαι πάνω κάτω στα ίδια συμπτώματα μετά τις προηγούμενες μικρές διαφορές μόνο .. δυστηχως μετά την 7 εβδ αρχίζει το πάρτυ με του εμετούς τουλάχιστον στις προηγούμενες δύο αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη πως θα έχω και σε αυτήν 

εσυ πως είσαι από συμπτώματα;

Εγώ δεν είχα σε καμία εγκυμοσύνη κάτι το ιδιαίτερο, ούτε αναγουλες ούτε να μου μυρίζουν άσχημα ούτε τίποτα. Κούραση είχα αλλά τα καλοκαίρια που εντάξει με τη ζέστη έτσι κ αλλιώς δεν παλεύεται.  Έκανα βλακεία όμως δεν έπαιρνα καθόλου βιταμίνες κ το φολικό στη χάση κ στη φεξη οπότε δεν είχα ενέργεια. Τώρα που τα ξεκίνησα κανονικά και καθημερινά νομίζω με βοηθάνε! Αρχές Οκτωβρίου βάλαμε τη β επιπέδου 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Εγώ δεν είχα σε καμία εγκυμοσύνη κάτι το ιδιαίτερο, ούτε αναγουλες ούτε να μου μυρίζουν άσχημα ούτε τίποτα. Κούραση είχα αλλά τα καλοκαίρια που εντάξει με τη ζέστη έτσι κ αλλιώς δεν παλεύεται.  Έκανα βλακεία όμως δεν έπαιρνα καθόλου βιταμίνες κ το φολικό στη χάση κ στη φεξη οπότε δεν είχα ενέργεια. Τώρα που τα ξεκίνησα κανονικά και καθημερινά νομίζω με βοηθάνε! Αρχές Οκτωβρίου βάλαμε τη β επιπέδου 

Ααα τυχερή εσύ που δεν είχες μακάρι να ήμουν και εγώ έτσι σαν εσένα ..

εγώ έχω παρα πολλούς εμετούς που αρχίζουν από 7-8 εβδ και πάει μέχρι 13-14 εβδ μεγάλη ταλαιπωρία γιατί κάνω πολλούς και κάθε μέρα απλά μια άρρωστη ξαπλωμένη σε έναν καναπέ , αν με πιάσουν πάλι πως θα τα βγάλω πέρα δεν ξέρω 🙄

Η κοιλιά μου πρήζεται φοβάμαι σε ένα μηνα μήπως φαίνεται πως είμαι έγκυος 🫣

αντε με το καλό και η β επιπέδου κοντοζυγώνει ο καιρός.. 🙂

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό χρόνια σου πολλά αν και με μεγάλη καθυστέρηση! Να σε χαιρόμαστε Ελπίδα της καρδιάς μας και με το καλό το 3ο σου μωράκι! 

Ευχαριστώ πολύ πολύ Κατερίνακι μου. Σιγά την καθυστέρηση στο χωριό μου λένε 40 μέρες γιορτάζουμε 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Yrw είπε:

Ναι το π΄ρώτο μου και είμαι λίγο ανήσυχη γιατί το πρώτο ήταν η παλίνδρομη αλλά προσπαθώ να μην τα συγχέω... Μου αύξησε τη προγεστερόνη σε 3 δόσεις τη μέρα.. Παίρνω φιλικό και κάνω και αντιπηκτικές λόγω θρομβοφιλίας  και ειδικά μετα τη παλίνδρομη για πιο safe.. Και εγώ θα πήγαινα αρ΄γότερα αλλά λόγω των υγρών φοβήθηκα . δεν ηταν πολλά και δεν κρ΄΄ατησαν. Δήλαδη μια - δυο φορές στη τουαλέτα κάτι λίγα αλλά όπως και να έχει είπα να το τσεκάρω.. Μακάρι να μας πάνε όλα καλά αυτή τη φορά.. Εσυ έχεις άλλα παιδάκια ?

Οι αντιπηκτικες να ξέρεις δίνουν καφέ κτλ

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ααα τυχερή εσύ που δεν είχες μακάρι να ήμουν και εγώ έτσι σαν εσένα ..

εγώ έχω παρα πολλούς εμετούς που αρχίζουν από 7-8 εβδ και πάει μέχρι 13-14 εβδ μεγάλη ταλαιπωρία γιατί κάνω πολλούς και κάθε μέρα απλά μια άρρωστη ξαπλωμένη σε έναν καναπέ , αν με πιάσουν πάλι πως θα τα βγάλω πέρα δεν ξέρω 🙄

Η κοιλιά μου πρήζεται φοβάμαι σε ένα μηνα μήπως φαίνεται πως είμαι έγκυος 🫣

αντε με το καλό και η β επιπέδου κοντοζυγώνει ο καιρός.. 🙂

Η κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική αν και όπως σας είπα το σπέρμα φταίει 😅 άρα ο άντρας σας 😅😂😂 

Προσωπικά τώρα έχω κορίτσια 🤦🏻‍♀️ καούρες ...

Στην πρώτη είχα στο τρίτο τρίμηνο

Στην δεύτερη ειχα στο πρώτο τρίμηνο 

Και τώρα έχω στο δεύτερο. Με αποτελείωσε αυτή γτ μετά που βάζω μια μπουκιά καίγομαι .  Και μετά δεν θέλω ούτε για δείγμα 😭 αλλά κιλά βάζω 😲 4 έχω βάλει πφφφ

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Σκέφτομαι αν δεν σταματήσει μέχρι το απόγευμα η αιμορραγία να πάω νοσοκομείο. Ενώ ξεκίνησε με αίμα μόνο στο σκούπισμα και ο υπέρηχος ήταν καλός, με το που πήγα σπίτι άρχησε η ροή σαν περίοδος. Δεν έχει σταματήσει ακόμη και συν της άλλης έχω και πήγματα που βγαίνουν. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ψύχραιμη γίνεται και να σκέφτομαι μόνο θετικά.! Μπόρα είναι και θα περάσει.. αυτό.. και θα βγει ξανά το ουράνιο τόξο μας.!!! 🙏🏼🌈

Τι έγινε κοπέλα μου; Μήπως κάποιο αγγείο; Στην εβδομάδα που είσαι δεν θα με τρόμαζε για αποβολή με αίμα 

Δημοσίευση

Κορίτσια είμαι νοσοκομείο!

Ήρθα περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.. Το αίμα είναι από αποκόλληση. Την οποία η γιατρός είπε ότι την έπαθα από τα salospir που παίρνω, γιατί παίρνω και μεγάλη δόση. Θα μείνω μέσα σήμερα ξάπλα τελείως, δεν με αφήνει ούτε για κατούριμα! Σε πάπια.. 😵😵😵 Το μπεμπάκι για την ώρα είναι καλά! Δόξα τω Θεώ! Απλά ρε γαμώτο δεν σταματάει το αίμα! Αν σταματήσει μέχρι αύριο αυτή η γιατρός είπε θα με βγάλει. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ήρθα περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.. Το αίμα είναι από αποκόλληση. Την οποία η γιατρός είπε ότι την έπαθα από τα salospir που παίρνω, γιατί παίρνω και μεγάλη δόση. Θα μείνω μέσα σήμερα ξάπλα τελείως, δεν με αφήνει ούτε για κατούριμα! Σε πάπια.. 😵😵😵 Το μπεμπάκι για την ώρα είναι καλά! Δόξα τω Θεώ! Απλά ρε γαμώτο δεν σταματάει το αίμα! Αν σταματήσει μέχρι αύριο αυτή η γιατρός είπε θα με βγάλει. 

Καλά έκανες όπως το λες να είσαι πιο ήρεμη. Περαστικά κ γρήγορα να σταματήσει σου εύχομαι. Όλα να πάνε καλά!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Η κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική αν και όπως σας είπα το σπέρμα φταίει 😅 άρα ο άντρας σας 😅😂😂 

Προσωπικά τώρα έχω κορίτσια 🤦🏻‍♀️ καούρες ...

Στην πρώτη είχα στο τρίτο τρίμηνο

Στην δεύτερη ειχα στο πρώτο τρίμηνο 

Και τώρα έχω στο δεύτερο. Με αποτελείωσε αυτή γτ μετά που βάζω μια μπουκιά καίγομαι .  Και μετά δεν θέλω ούτε για δείγμα 😭 αλλά κιλά βάζω 😲 4 έχω βάλει πφφφ

Όλο ξεχνάω να ζυγιστω! 😝😅 Μπορεί να είμαι κ γω κάπου εκεί 3-4! Δεν έχω πάρει καθόλου σε σχέση με την πρώτη! Στην πρώτη ήμουν ήδη +7!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ωχ βρε κορίτσι μου 😢😢😢 υπομονη αφου εισαι στο νοσοκομειο εισαι σε καλα χερια.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...