Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Yrw είπε:

Καλησπέρα κορίτσια .. Έχω καιρό να μπω και επανήλθα σήμερα ... Να πω και εγω τα νέα μου ότι επιτέλους τα καταφέραμε μετά από μια παλλίνδρομη και 4 μήνες προσπαθειών να ξαναμείνουμε.. Είμαι στην πέμπτη εβδομάδα και 3 ημέρες νωρίς ακόμα αλλά αποφάσισα να το χαρώ να πάρω την κατάσταση διαφορετικά και να απολάυσω τη κάθε μέρα και να αποδεχτώ την κατάσταση.

Είπαμε με τον άντρα μου θα το πάμε μέρα - μέρα αυτή τη φορά και ότι θέλει ο Θεός θα γίνει . Ελ΄πίζω θετικά τεστ και υπέροχες στιγμές σε όλες μας. Όσες είναι έγκυος να τα καταφέρουμε να κρατ΄ήσουμε τα παιδάκια μας υγιές στα χεράκια μας και όσες δεν είναι ακόμα θετικά τεστάκια σε όλες και σύντομα..

Ελα κορίτσι μου συγχαρητήρια με το καλό !!! 
Και εγώ εγκυος είμαι 5 εβδ και 3 είμαστε μαζί 😂 

εγώ έχω λίγος άγχος αλλά προσπαθώ να το πάω βήμα βήμα και εγώ 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@Elk εσύ τι κάνεις; πως πας με την εγκυμοσύνη; πηγές γιατρό; 

Εγώ καλά είμαι κορίτσι μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

δεν έχω κάποιο νέο να σας πω δεν έχω πάει γιατρό ακόμα για υπέρηχο είπα θα πάω Δευτέρα 29/9 για να μπορέσω να ακούσω και καρδιά 🙏 τώρα είναι νωρίς ακόμα και έτσι δεν έκλεισα ραντεβού 

τα καφέ που είχα ευτυχώς έχουν σταματήσει εδώ και μια βδομάδα περίπου 🧿 να μην τα ματιάσω κιόλας 

εσυ τι κάνεις ; Πως πάει ο ύπνος ;

Δημοσίευση
στις On 17/9/2025 at 10:08 ΜΜ, ο/η sisi93 είπε:

Αλήθεια; δεν το έχω πολυσκεφτεί αλλά εκεί λέω πρώτα ο Θεός..έχεις πάει και στο Γ΄ένεσις έχεις εμπειρία;

Κι εγώ Γένεσις την έκανα με τη Ζορμπά, όπως και τη β επιπέδου καθώς με δύο εξετάσεις εκεί βασικές παίρνεις αναβάθμιση δωματίου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...