Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια πήγα τελικά σήμερα στα πεταχτά στη γιατρό να δούμε το μπεμπάκι!

Είχα τα τραβήγματα αυτά που σας έλεγα πολύ έντονα σήμερα το πρωί και ανησύχησα. 

Τελικά όντως είχε σύσπαση η μήτρα πάλι, οπότε μου αύξησε την προγεστερόνη για καλού και για κακού.

Καθόταν οκλαδών το μπομπιράκι και δεν μπορούσαμε να δούμε τι είναι. Καλά δυσκόλευε την κατάσταση και η σύσπαση, γιατί ήταν ακριβώς εκεί που είχε τα ποδαράκια του, παρόλα αυτά κορίτσια η γιατρός μου είπε: "Με κάθε επιφύλαξη, είναι κορίτσι". Εντάξει τραλάθηκα από τη χαρά μου είναι η αλήθεια.. σίγουρα φαντάζομαι θα το δούμε σε δύο εβδομάδες που θα πάω κανονικά στο ραντεβού μου.

Στον άντρα μου δεν είπα τπτ για το φύλο του μωρού, δεν ξέρω πραγματικά τι θα ήθελε να είναι, δεν το έχουμε συζητήσει, η αλήθεια είναι πως ξέρω ότι αν είναι αγόρι θέλει οπωσδήποτε να βάλει το όνομα του πεθερού μου, κάτι στο οποίο εγώ δεν συμφωνώ γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το όνομα. Αν είναι κοριτσάκι όμως είμαι άπειρα τυχερή γιατί του πεθερού μου το όνομα δεν μπορεί να γίνει θηλυκό 😅 και της πεθεράς μου ξέρει πολύ καλά ότι δεν θα το έβαζα γιατί δεν αρέσει και στους δύο μας! 🤣 Οπότε αν είναι κοριτσάκι θα του βάλω κατευθείαν το όνομα του Αγίου που το έχω τάξει και όλα μια χαρά! ούτε δράματα, ούτε φασαρίες! 

Για την ιστορία τον πεθερό μου τον λένε Θεμιστοκλή και την πεθερά μου Καλλιόπη. Τους δικούς μου τους λένε Στυλιανό και Αναστασία. Έχω ήδη μία ανηψιά από τον αδερφό μου με το όνομα Αναστασία, οπότε οι γονείς μου δεν έχουν θέμα με το όνομα γνωρίζοντας ότι το μωράκι το έχω τάξει. 

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Τελικά όντως είχε σύσπαση η μήτρα πάλι, οπότε μου αύξησε την προγεστερόνη για καλού και για κακού.

Καθόταν οκλαδών το μπομπιράκι και δεν μπορούσαμε να δούμε τι είναι. Καλά δυσκόλευε την κατάσταση και η σύσπαση, γιατί ήταν ακριβώς εκεί που είχε τα ποδαράκια του, παρόλα αυτά κορίτσια η γιατρός μου είπε: "Με κάθε επιφύλαξη, είναι κορίτσι". Εντάξει τραλάθηκα από τη χαρά μου είναι η αλήθεια.. σίγουρα φαντάζομαι θα το δούμε σε δύο εβδομάδες που θα πάω κανονικά στο ραντεβού μου.

Στον άντρα μου δεν είπα τπτ για το φύλο του μωρού, δεν ξέρω πραγματικά τι θα ήθελε να είναι, δεν το έχουμε συζητήσει, η αλήθεια είναι πως ξέρω ότι αν είναι αγόρι θέλει οπωσδήποτε να βάλει το όνομα του πεθερού μου, κάτι στο οποίο εγώ δεν συμφωνώ γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το όνομα. Αν είναι κοριτσάκι όμως είμαι άπειρα τυχερή γιατί του πεθερού μου το όνομα δεν μπορεί να γίνει θηλυκό 😅 και της πεθεράς μου ξέρει πολύ καλά ότι δεν θα το έβαζα γιατί δεν αρέσει και στους δύο μας! 🤣 Οπότε αν είναι κοριτσάκι θα του βάλω κατευθείαν το όνομα του Αγίου που το έχω τάξει και όλα μια χαρά! ούτε δράματα, ούτε φασαρίες! 

Για την ιστορία τον πεθερό μου τον λένε Θεμιστοκλή και την πεθερά μου Καλλιόπη. Τους δικούς μου τους λένε Στυλιανό και Αναστασία. Έχω ήδη μία ανηψιά από τον αδερφό μου με το όνομα Αναστασία, οπότε οι γονείς μου δεν έχουν θέμα με το όνομα γνωρίζοντας ότι το μωράκι το έχω τάξει. 

Καλά έκανες και πήγες αφού ειχες ενοχλήσεις να σου φύγει και εσένα το άγχος όλα καλά ευτυχώς 🥰

Περίεργο μου φαίνεται πως δεν έχετε κάνει κουβέντα για το φύλο εμείς μιλάμε πολύ για αυτό το θέμα 😂 κάνουμε αρκετή πλάκα γιατί μας χαλαρώνει κιόλας.. αλλά γιατί δεν του είπες ότι υποψιάζεται για κορίτσι η γιατρος ; 

Αχ αυτό το θέμα με τα ονόματα είναι μεγάλο κεφάλαιο που ταλαιπωρεί πολλά ζευγάρια μακάρι να βρείτε μια λύση που να είστε ευχαριστημένοι και οι δύο ! 
εμεις βάλαμε τα ονόματα της πεθεράς μου και την μαμά μου εμείς το παμε πιο παραδοσιακά γιατί αυτό θεωρούμε πιο «σωστό» για εμάς.. 

τώρα θα βάλουμε του μπαμπά μου πρώτα ο θεός ότι φύλο και να είναι ! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Elk είπε:

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω δεν καθαρίζουν και στους 60 έχω δοκιμάσει και υγρό πιάτων έχω βάλει..εμένα έχει υποτίθεται και επιλογή το πλυντήριο ατμός για δύσκολους λεκέδες τζίφος ..τα ρούχα πλέον που είναι καθαρά καθαρά είναι πολύ λίγα όλα κάτι έχουν πάνω 

ισως η μόνη λύση που δεν μπορώ να το κάνω συνέχεια είναι μολις λερωθεί το βγαζες το μουλιαζεις χλιαρό νερό με υγρό πιάτων ή σκόνη τρίψιμο στο χέρι το αφήνεις 1-2 ώρες  και μετὰ πλυντήριο αλλά δεν μπορώ να το κάνω συνέχεια αυτό 

Αχ αυτό ακριβώς! Εννοείται της βάζω και ότι πιο "λερωμένο" έχω στο σχολείο 😅 πασχίζω να βρω μπλούζα χωρίς μακια αν θέλουμε να πάμε κάπου! Κι εμένα έχει αυτό με τον ατμό το πλυντήριο και μία φορά που τα έβαλα τζιφος.

Καλά δεν υπάρχει χρόνος να το κάνεις το εκείνη την ώρα. Εγώ σπίτι με την πάνα την έχω ή με κανένα παλιό φανελάκι. Έξω μου λερώνεται κι εκεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι 😫

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ ακόμη χρησιμοποιώ το ευρηκα new born και τα πλένω στους 40. Παρόλα αυτά, φεύγουν οοολοι οι λεκέδες και αν κάποιος είναι έντονος, ίσως βάλω τοπικά και λίγο fairy πριν μπει στο πλυντήριο και το βάζω μέσα χωρίς να το ξεπλύνω. 

Είναι μικρός ακόμα ο δικός σου 😅 Κι εγώ μέχρι 1-1,5 χρόνων δεν είχα θέμα. Τώρα τα κάνει όλα χάλια 🤣🤣🤣 θέλει να τρώει και μόνη της 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Είναι μικρός ακόμα ο δικός σου 😅 Κι εγώ μέχρι 1-1,5 χρόνων δεν είχα θέμα. Τώρα τα κάνει όλα χάλια 🤣🤣🤣 θέλει να τρώει και μόνη της 

Καλέ από 8 μηνών μόνη τρώει και αυτά τα κορμάκια έχουν ταϊστεί ότι μπορείς να φανταστείς! Η δασκάλα της στο παιδικό μου έλεγε πέρυσι, πρώτη φορά βλέπω μωρό να τρώει φακές με τα χέρια… οπότε κάνε λίγο εικόνα! 🤣🤣 το μόνο που δεν καταφέρνω να βγάλω με τίποτα είναι η τέμπερα και ήταν μάλιστα σε ένα τέλειο ολοκαίνουργιο κολάν της! 😭

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλά έκανες και πηγές για έναν έλεγχο κοριτσάρα !!! Όσο αφορά τ ονόματα από τη στιγμή που το έταξες το μπεμπακι σας ,να ξες ότι καλό είναι να πραγματοποιήθει το τάμα ,για καλό στο λέω !!!

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Καλά έκανες και πηγές για έναν έλεγχο κοριτσάρα !!! Όσο αφορά τ ονόματα από τη στιγμή που το έταξες το μπεμπακι σας ,να ξες ότι καλό είναι να πραγματοποιήθει το τάμα ,για καλό στο λέω !!!

Εννοείται ότι θα πραγματοποιηθεί το τάμα.. αυτό είναι το μόνο βέβαιο..!!! Απλά δεν ξέρουμε ακόμη 100% αν είναι μόνο το όνομα του τάματος ή και κάποιο άλλο! Γιατί αν είναι αγόρι τελικά θα μπει Θεμιστοκλής Παΐσιος! αν όμως είναι κοριτσάκι ή αλήθεια είναι ότι θέλω να το βγάλω μόνο Αρσενία! 

@Eliza Kats τι συζήτηση να κάνουμε για το φύλο ρε κορίτσι, εδώ δεν μου έκανε συζήτηση για παιδί από πάντα.. παντρευτήκαμε και για το μόνο που έκανε για συζήτηση ήταν για το σκυλί που θέλει να πάρει, και εν τέλη πήρε.. και για το κυνήγι του! Συζήτηση για παιδί ούτε λόγος... αφού έφτανα στο σημείο να των ρωτάω αγόρι μου θέλεις παιδί;; Γιατί μέχρι στιγμής μόνο για σκυλιά μου συζητάς.. απλά είναι τόσο αηδιαστικά κλειστός χαρακτήρας που δεν μπαίνω στην διαδικασία να ασχοληθώ περετέρο μαζί του για να μιλήσει.. γιατί όσες φορές το επιχείρησα καταλήξαμε πάντα να μαλλώνουμε και να πηγαίνει τη συζήτηση όπου να' ναι! Άσπρο εγώ, μαύρο αυτός! Οπότε δεν μιλάω καθόλου πλέον και έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο. Αν θέλει να πει κάτι καλώς! αν όχι πάλι έχει καλώς!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...