Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Θέτις Κ. Ποπό πότε έγινε κι όλας 8 μηνών?! Μόλις κλείσει και χρόνο να δεις πόσο ζουζούνια είναι 🥰 Όσο μεγαλώνουν τόσο ζουζουνεύουν νομίζω 😜

Με το καλό το 2ο, αλλά επειδή λένε ότι έρχεται πιο γρήγορα από ότι το πρώτο αν θέλετε να κάνετε ταξίδι ρυθμίστε το αναλόγως. Γιατί έγκυος και Ιαπωνία θα είναι δύσκολα 😅 

Θέλουμε κι εμείς πολύ να πάμε Ασία, αλλά λέμε ας μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά να είναι πιο διαχειρισιμα και από αρρώστιες.

Δημοσίευση

@Elk τέλεια η χοριακή! Μάλλον για να έχεις καφέ ενώ στις άλλες δεν είχες θα είναι αγόρι 😜 Μην σε αγχώνουν γενικά τα καφέ. Είναι παλιό αίμα και λογικά θα είναι της εμφύτευσης. Μόνο αν δεις κόκκινο να αγχωθεις λίγο.

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

Εμείς είμαστε στο μαιευτήριο από χθες γιατί από το Σάββατο μέχρι χθες δεν ένιωθα καθόλου την μικρή. Είμαι στις 35 κ 2. Γενικά την ένιωθα πάρα πολύ όλη μέρα από το Σάββατο κ μετά ήταν σαν να μην ήμουν έγκυος. Τίποτα. Τι γλυκό, τι κρύο νερό ήπια, φαγητό, τίποτα. Χθές το βράδυ την ένιωσα ευτυχώς να αλλάζει καπως θέση αργά, νοχελικα. Αύριο θα κάνουμε και ένα σκαν να μετρήσουμε τη μικρή, οι παλμοί ευτυχώς όλα καλά. Και αν και αύριο είναι τόσο νοχελικη και οι μετρήσεις καλες θα γεννησουμε 🥹🩷

Κορίτσι μου πως είσαι; Είχαμε καμία εξέλιξη;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Eliza Kats είπε:

@Elk τέλεια η χοριακή! Μάλλον για να έχεις καφέ ενώ στις άλλες δεν είχες θα είναι αγόρι 😜 Μην σε αγχώνουν γενικά τα καφέ. Είναι παλιό αίμα και λογικά θα είναι της εμφύτευσης. Μόνο αν δεις κόκκινο να αγχωθεις λίγο.

Στην μεγάλη δεν είχα 

στην μικρή ειχα 7εβδ έως 10εδβ τέτοια καφέ 

Σήμερα ευτυχώς ήμουν καθαρή δεν έβγαλα να δω αύριο πως θα είμαι 

χαχαχα λες; Γερό μωρέ να είναι πέρα από την πλάκα και ας είναι ότι θέλει βέβαια η μεγάλη μου που την ρώτησα είπε θέλει μπέμπη 💙 δεν έχω πει τίποτα ακόμα εννοείται 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Αυτό με τα καφέ και το αγόρι είναι επιβεβαιωμένο. Είχα και εγώ αρκετά. Έχουμε βάλει στοίχημα με τον άντρα μου και εγώ λέω κορίτσι.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

@Θέτις Κ. Ποπό πότε έγινε κι όλας 8 μηνών?! Μόλις κλείσει και χρόνο να δεις πόσο ζουζούνια είναι 🥰 Όσο μεγαλώνουν τόσο ζουζουνεύουν νομίζω 😜

Με το καλό το 2ο, αλλά επειδή λένε ότι έρχεται πιο γρήγορα από ότι το πρώτο αν θέλετε να κάνετε ταξίδι ρυθμίστε το αναλόγως. Γιατί έγκυος και Ιαπωνία θα είναι δύσκολα 😅 

Θέλουμε κι εμείς πολύ να πάμε Ασία, αλλά λέμε ας μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά να είναι πιο διαχειρισιμα και από αρρώστιες.

Κορίτσι μου τι κάνεις εσύ;; Κι εσύ διαβάζω είσαι εγκυούλα;; Με το καλό!! ❤️❤️❤️ πραγματικά δε σας προλαβαίνω, πόσα μωράκια φέτος;;!!

χαχα εννοείται εγκυμοσύνη κι Ιαπωνία δε συνδυάζονται, γι αυτό και θέλουμε κάπως να περιμένουμε. Αυτό το ταξίδι θέλαμε πολύ να το κάνουμε και το αναβάλλαμε τα τελευταία 2 χρόνια λόγω του ότι προσπαθούσαμε για το 1ο... Τώρα ευελπιστούμε να το πραγματοποιήσουμε με τον μικρό μας μπόμπιρα, μιας και είναι χώρα αρκετά φιλική σε οικογένειες και θελουμε να πάμε πριν κλεισει τα 2 έτη για να γλυτώσουμε κάτι απ τους αεροπορικο΄υς ναύλους 🤭🤭  Για να δούμε αν θα τα καταφέρουμε 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Αυτό με τα καφέ και το αγόρι είναι επιβεβαιωμένο. Είχα και εγώ αρκετά. Έχουμε βάλει στοίχημα με τον άντρα μου και εγώ λέω κορίτσι.

Κοίτα δεν ξέρω τι ισχύει γενικά (καλά προφανώς αστικοί μύθοι θα είναι), αλλά λένε ότι αν έχεις διαφορετικά συμπτώματα από τη μία εγκυμοσύνη στην άλλη θα είναι άλλο φύλο το μωρό. Εγώ την μόνη διαφορά που είχα είναι ότι στην κόρη μου είχα καφέ και στον γιο όχι. Αλλά μπορεί σε άλλη κοπέλα να είναι ανάποδα 😜

@Elk ΜΜΜ για να λες ότι και στην 2η είχες καφέ, τότε 50-50 η φάση... Θα περιμένουμε την αυχενική 😅

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Το βάζω για πλάκα, αλλά σε μένα και στις φίλες μου έπεσε μέσα 😜

IMG_6241.jpeg

Τώρα πάλι κορίτσι μου βγάζει 😂

στην μεγάλη έπεσε μέσα !

στην μικρή μου έπεσε έξω 😂

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κορίτσι μου τι κάνεις εσύ;; Κι εσύ διαβάζω είσαι εγκυούλα;; Με το καλό!! ❤️❤️❤️ πραγματικά δε σας προλαβαίνω, πόσα μωράκια φέτος;;!!

χαχα εννοείται εγκυμοσύνη κι Ιαπωνία δε συνδυάζονται, γι αυτό και θέλουμε κάπως να περιμένουμε. Αυτό το ταξίδι θέλαμε πολύ να το κάνουμε και το αναβάλλαμε τα τελευταία 2 χρόνια λόγω του ότι προσπαθούσαμε για το 1ο... Τώρα ευελπιστούμε να το πραγματοποιήσουμε με τον μικρό μας μπόμπιρα, μιας και είναι χώρα αρκετά φιλική σε οικογένειες και θελουμε να πάμε πριν κλεισει τα 2 έτη για να γλυτώσουμε κάτι απ τους αεροπορικο΄υς ναύλους 🤭🤭  Για να δούμε αν θα τα καταφέρουμε 🙏

Ναι περιμένουμε το 2ο κάπου τον Δεκέμβρη. 

Κοίτα έχω κάνει πολλά ταξίδια με την κόρη μου από μωρό. Μέχρι 18 μηνών είναι διαχειρισιμα κάπως αλλά γενικά 1-2 νομίζω πρέπει να το αποφύγεις 😅 Δεν κάθονται λεπτό, δεν μπορούν να μιλήσουν και όλη την ώρα έχουν tantrum 😫 Γενικώς δύσκολα τα πράγματα... 

Εμείς έχουμε πάει ταξίδι εξωτερικό όταν ήταν 5μηνων, 8 μηνών και 15 μηνών. Το 3ο ήταν το πιο δύσκολο. Δύσκολο να την απασχολήσεις στο αεροπλάνο (και μιλάμε για 2 ώρες πτήση μόνο), ήθελε να πηγαίνει βόλτα στον διάδρομο του αεροπλάνου και γενικά επειδή μόλις είχε περπατήσει αρνούταν και το καρότσι (ήθελε να το σπρώχνει αυτή) και κάναμε μια αιωνιότητα να πάμε από το σημείο Α στο σημείο Β. Εννοείται δεν κοιμόταν γιατί δεν ήθελε να χάνει στιγμή και μετά κουραζόταν και είχαμε δράματα... 

Τώρα που έκλεισε τα 2 και μιλάει κάπως, νιώθω ότι είναι πιο διαχειρισιμη. Λογικά θα επιχειρήσουμε ταξιδάκι πάλι όταν θα είναι κοντά στα 3 (και με το νέο μέλος) και θα σου γράψω update αν θες. Αλλά για 1-2 δεν θα στο συστηνα καθόλου!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Κοίτα δεν ξέρω τι ισχύει γενικά (καλά προφανώς αστικοί μύθοι θα είναι), αλλά λένε ότι αν έχεις διαφορετικά συμπτώματα από τη μία εγκυμοσύνη στην άλλη θα είναι άλλο φύλο το μωρό. Εγώ την μόνη διαφορά που είχα είναι ότι στην κόρη μου είχα καφέ και στον γιο όχι. Αλλά μπορεί σε άλλη κοπέλα να είναι ανάποδα 😜

@Elk ΜΜΜ για να λες ότι και στην 2η είχες καφέ, τότε 50-50 η φάση... Θα περιμένουμε την αυχενική 😅

Ναι ειχα απλά σε διαφορετικές φάσεις της εγκυμοσύνης 😅 

Θα δείξει γιατί την ώρα δεν έχω και ιδιαίτερα συμπτώματα για να συγκρίνω κατι λίγα.. εξάψεις ζάλη τέτοια 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Οοοο 2/2 μέσα και σε εμένα! Που το βρήκες;!

Το έχει σε διάφορα site αν γράψεις κινεζικό ημερολόγιο 🤪

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Τώρα πάλι κορίτσι μου βγάζει 😂

στην μεγάλη έπεσε μέσα !

στην μικρή μου έπεσε έξω 😂

Δεν ξέρω για εσάς κορίτσια, αλλά εγώ υπολογίζω τα κλεισμένα μου χρόνια κ ας είναι 1 μήνα πριν τα γενέθλια πχ 🤣 διατριβή κανονική! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Ναι περιμένουμε το 2ο κάπου τον Δεκέμβρη. 

Κοίτα έχω κάνει πολλά ταξίδια με την κόρη μου από μωρό. Μέχρι 18 μηνών είναι διαχειρισιμα κάπως αλλά γενικά 1-2 νομίζω πρέπει να το αποφύγεις 😅 Δεν κάθονται λεπτό, δεν μπορούν να μιλήσουν και όλη την ώρα έχουν tantrum 😫 Γενικώς δύσκολα τα πράγματα... 

Εμείς έχουμε πάει ταξίδι εξωτερικό όταν ήταν 5μηνων, 8 μηνών και 15 μηνών. Το 3ο ήταν το πιο δύσκολο. Δύσκολο να την απασχολήσεις στο αεροπλάνο (και μιλάμε για 2 ώρες πτήση μόνο), ήθελε να πηγαίνει βόλτα στον διάδρομο του αεροπλάνου και γενικά επειδή μόλις είχε περπατήσει αρνούταν και το καρότσι (ήθελε να το σπρώχνει αυτή) και κάναμε μια αιωνιότητα να πάμε από το σημείο Α στο σημείο Β. Εννοείται δεν κοιμόταν γιατί δεν ήθελε να χάνει στιγμή και μετά κουραζόταν και είχαμε δράματα... 

Τώρα που έκλεισε τα 2 και μιλάει κάπως, νιώθω ότι είναι πιο διαχειρισιμη. Λογικά θα επιχειρήσουμε ταξιδάκι πάλι όταν θα είναι κοντά στα 3 (και με το νέο μέλος) και θα σου γράψω update αν θες. Αλλά για 1-2 δεν θα στο συστηνα καθόλου!

Αχ τι ωραία, χειμερινό μωράκι 💙❄️ η κόρη σου τι εποχή είναι γεννημένη; ό,τι απορία έχεις για εξοπλισμό χειμερινού μωρό πες μου αν μπορώ να βοηθήσω!

Παρεπιτπόντως, δε ξέρω πως είναι η λοχεία κι η καθημερινότητα μ ενα νεογ΄έννητο καλοκαίρι, αλλά μ αυτους τους καύσωνες κορίτσια, δε μπορώ ο΄υτε να το φανταστώ! Σας θαυμάζω όλες σας που γεννήσατε από Μαιο μέχρι και Σεπτέμβρη! Χειμώνα και πάλι χειμώνα - οπότε στοχευμένα οι προσπάθειες για το δευτερο από Γενάρη μέχρι Ιούλη για μένα 🤣🤣🤣 αστειεύομαι βέβαια, όποτε να ρθει καλοδεχούμενο θα ναι, αλλά ο χειμώνας βόλεψε πάρα πολύ!

Σ ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες την εμπειρία σου όσον αφορά τα ταξίδια! Η αλήθεια είναι ότι κι εμέις μια χαρά τον γυρίσαμε το μικρό - πρώτο ταξίδι 5 μηνών και μετά όλο τον 6ο μήνα ήμασταν Ελλάδα (μένουμε εξωτερικό). Τώρα τέλη Οκτώβρη που θα είναι σχεδόν 10 μηνών, πάλι έχουμε προγραμματίσει κάτι. Κοιτα τωρα εμείς στην περιπτωση μας, τα αεροπλάνα δε τα γλυτώνουμε γιατί έχουμε και παππούδες να επισκεφτούμε, οπότε καλως/κακώς θα πρέπει να συνηθίσει. Καλά και στην κοιλιά που ήταν είχε μπει σε αεροπλάνο 7 φορες 🤣Τα πρωτα ταξιδάκια από 5 εως 7 μηνών με αεροπλάνο κι εγώ συμμεριζομαι την εμπειρια σου, πήγε πολύ καλύτερα απ οσο περίμενα: 7 πτησεις κάναμε στο σύνολο, κοιμηθηκε σε ολες μια χαρά, κι οταν δε κοιμόταν ήταν σχετικά ηρεμος και απασχολούταν με παιχνιδάκια.  Βεβαια θηλαζα ακόμα και ειχα το όπλο μου να τον κοιμιζω έτσι - τώρα που θα πάμε πρώτη φορά μετά τον αποθηλασμό στους 10 μήνες, θα δούμε πως θα πάει 😬 

Ωχ μ αυτά που μου είπες για την κόρη σου, συνειδητοποιησα οτι μαλλον θα εχει αρχίσει να περπατάει μεχρι το ταξίδι στην Ιαπωνία 😅 άλλη πιστα ωχ ωχ ωχ τι μας περιμένει! Θα σε συμβουλευτώ κορίτσι μου οταν ερθει η ωρα, σ ευχαριστώ πολυ που μου έγραψες ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Το έχει σε διάφορα site αν γράψεις κινεζικό ημερολόγιο 🤪

Δεν ξέρω για εσάς κορίτσια, αλλά εγώ υπολογίζω τα κλεισμένα μου χρόνια κ ας είναι 1 μήνα πριν τα γενέθλια πχ 🤣 διατριβή κανονική! 

Οχι εντάξει το Απρίλιο έχω γενέθλια 😂

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, ελπίζω να είστε ολες καλά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν καποια κοπέλα τα κατάφερε με πρόκληση ωορρηξιας ή σπερματεγχυση!Και επίσης αν έκανε σαλπιγγογραφια πριν την πρόκληση! Είμαστε πολυ κοντά στο να προχωρήσουμε σε επόμενο βήμα.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Καλημέρα κορίτσια, ελπίζω να είστε ολες καλά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν καποια κοπέλα τα κατάφερε με πρόκληση ωορρηξιας ή σπερματεγχυση!Και επίσης αν έκανε σαλπιγγογραφια πριν την πρόκληση! Είμαστε πολυ κοντά στο να προχωρήσουμε σε επόμενο βήμα.

Καλημέρα Εύα! Εγώ απέκτησα το γιο μου με πρόκληση ωορρηξίας πέρυσι τον Απρίλιο - είχα κάνει και σαλπιγγογραφια τον Μάρτιο, είχα μείνει έγκυος σ εκείνο τον κύκλο αλλά ήταν βιοχημική. Στον επόμενο κύκλο του Απριλίου (που στην ουσία ήταν η αποβολή της βιοχημικής) θα προχωρούσαμε ούτως ή άλλως σε πρόκληση ωορρηξίας όπως και κάναμε. Έμεινα έγκυος στο γιο μου 🩵 

Στείλε μου προσωπικό μήνυμα για ο,τι απορία έχεις ☺️

Δημοσίευση
στις On 7/9/2025 at 10:04 ΜΜ, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κορίτσια μου γεια σε όλες σας και καλό μήνα!!!

Είχα λείψει πολλούς μήνες απ' την παρέα εδώ μιας και απλά επιβιώναμε με τον μικρό τους τελευταίους μήνες και τώρα κάπως αρχίζω να μπαίνω λίγο σε μια σειρά και να βρίσκω χρόνο για μένα πέρα απ' τον ρόλο μου ως μαμά. Κι αφού ξεκίνησα πρωτα με τις μανουλες που ήμασταν μαζί στην εγκυμοσύνη, αφιέρωσα χρόνο να δω τι κάνουν και τα κορίτσια μου εδώ και έχω πάθει ΣΟΚ με πόσες εγκυμοσύνες έχουμε 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Είμαι πολύ χαρούμενη για όλες τις κοπέλες, απλά έχω συγκινηθεί ένα τσικ παραπάνω με τα κορίτσια που ήμασταν εδώ μαζί από παλιά στον αγώνα, περάσαμε τις δυσκολίες μας μαζί, τις απώλειες μας αλλά και τις χαρές μας.... Κορίτσια μου @Naty_ @marinamanoulitsa @Mantarini @annie! @Rena92 συγχαρητήριαααααααα! Έχω χαρεί τόσο πολύ που διάβασα τις χαρές σας!! 

Αλλά και το plot twist - @Παρασκευαιδου  ΖΑΙΡΑ ΜΑΣ ,ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΚΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥ???? Έχω τρελαθεί!!! 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

@Elk κορίτσι μου, τι ευχάριστα είναι αυτά;;;

Κορίτσια έχω χαρεί απίστευτα, και στα κορίτσια μου που περιμένουν ακόμα, όπως είχα γράψει κάποτε: όλες μας θα "απφοιτησουμε" απ' αυτή τη ρημαδα την ενότητα, αργά ή γρήγορα.... όσες κοπέλες ήμασταν εδώ, κάποια στιγμή βρεθήκαμε με μωράκια στις αγκαλιές μας... Με τον άλλο ή τον άλλο τρόπο, όλες θα τα καταφέρουν 💖💖💖

Εμείς είμαστε καλά, ο μικρός μου είναι πλέον 8 μηνών, έχουμε αρχίσει στέρεες αλεσμένα και πρόσφατα κομμάτια δειλά δειλά. Έχει περίπου 1.5 εβδομάδα που αποθηλασα από προσωπική επιλογή, μιας κι έχω επιστέψει στη δουλειά απ' τον Ιούλιο κι ο μικρός θα ξεκινήσει βρεφικό την εβδομάδα που μας έρχεται 🙏🏻 Η ζωή είναι τελείως διαφορετική πλέον, και δε θυμάμαι πια πως ζούσα χωρίς τον γιο μου 🩵 (σε αυτό το θέμα με τη μνήμη παίζει να ευθύνεται κι η αϋπνία για να μαι ειλικρινής 😂😂😂)

Σε ευχαριστούμε πολύ για τις θερμές σου ευχές.. 

Έχω πάθει σοκ ότι ο μικρός έφτασε 8 μηνών. Σαν χθες θυμάμαι που πετούσε για διακοπές και ήξερες ότι ήσουν έγκυος. Πωπω απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. 

Γέρος δυνατός να είναι . Θα σου πω επίσης .. 09.05 σταμάτησα θηλασμό 16.05 πρώτη περίοδος και μετά.... Θετικό.  ,🥰🥰 έχει τον νου σου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Στον πρώτο έκανα πρόκληση με χάπια . Είναι αρκετά εύκολη διαδικασία εάν δεν έχετε θέμα στο σπέρμα τότε γτ να μη δοκιμάσεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Αχ τι ωραία, χειμερινό μωράκι 💙❄️ η κόρη σου τι εποχή είναι γεννημένη; ό,τι απορία έχεις για εξοπλισμό χειμερινού μωρό πες μου αν μπορώ να βοηθήσω!

Παρεπιτπόντως, δε ξέρω πως είναι η λοχεία κι η καθημερινότητα μ ενα νεογ΄έννητο καλοκαίρι, αλλά μ αυτους τους καύσωνες κορίτσια, δε μπορώ ο΄υτε να το φανταστώ! Σας θαυμάζω όλες σας που γεννήσατε από Μαιο μέχρι και Σεπτέμβρη! Χειμώνα και πάλι χειμώνα - οπότε στοχευμένα οι προσπάθειες για το δευτερο από Γενάρη μέχρι Ιούλη για μένα 🤣🤣🤣 αστειεύομαι βέβαια, όποτε να ρθει καλοδεχούμενο θα ναι, αλλά ο χειμώνας βόλεψε πάρα πολύ!

Σ ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες την εμπειρία σου όσον αφορά τα ταξίδια! Η αλήθεια είναι ότι κι εμέις μια χαρά τον γυρίσαμε το μικρό - πρώτο ταξίδι 5 μηνών και μετά όλο τον 6ο μήνα ήμασταν Ελλάδα (μένουμε εξωτερικό). Τώρα τέλη Οκτώβρη που θα είναι σχεδόν 10 μηνών, πάλι έχουμε προγραμματίσει κάτι. Κοιτα τωρα εμείς στην περιπτωση μας, τα αεροπλάνα δε τα γλυτώνουμε γιατί έχουμε και παππούδες να επισκεφτούμε, οπότε καλως/κακώς θα πρέπει να συνηθίσει. Καλά και στην κοιλιά που ήταν είχε μπει σε αεροπλάνο 7 φορες 🤣Τα πρωτα ταξιδάκια από 5 εως 7 μηνών με αεροπλάνο κι εγώ συμμεριζομαι την εμπειρια σου, πήγε πολύ καλύτερα απ οσο περίμενα: 7 πτησεις κάναμε στο σύνολο, κοιμηθηκε σε ολες μια χαρά, κι οταν δε κοιμόταν ήταν σχετικά ηρεμος και απασχολούταν με παιχνιδάκια.  Βεβαια θηλαζα ακόμα και ειχα το όπλο μου να τον κοιμιζω έτσι - τώρα που θα πάμε πρώτη φορά μετά τον αποθηλασμό στους 10 μήνες, θα δούμε πως θα πάει 😬 

Ωχ μ αυτά που μου είπες για την κόρη σου, συνειδητοποιησα οτι μαλλον θα εχει αρχίσει να περπατάει μεχρι το ταξίδι στην Ιαπωνία 😅 άλλη πιστα ωχ ωχ ωχ τι μας περιμένει! Θα σε συμβουλευτώ κορίτσι μου οταν ερθει η ωρα, σ ευχαριστώ πολυ που μου έγραψες ❤️

Σαν μωρά είναι εύκολα τα ταξίδια με αεροπλάνο. Το μετά ήταν το ζορικο λίγο πριν κλείσει τα 2 γρ ήθελε να καθίσει σε θέση μόνος του. Και να μην ξέρω τι να κάνω.

. Ευτυχώς έβαλα λίγα παιδικά βίντεο και χαλάρωσε. Τώρα που πήγαμε Ελλάδα είχε την θέση του τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα.

Ιαπωνία ε.. όνειρο ζωής μου θα πω

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Γεια Ελπίδα μου διαβάζω τα νέα σου και χαίρομαι πολύ για σένα! Πάλι γιος έρχεται ε;;; Αγορομανα κ με τη βούλα θα έχεις τη καλύτερη προστασία 🩵💙🩵 

εμάς δεν χωρούσαν σε κομπι ήταν στριμωχτά το γυρίσαμε σε 7 θεσιο πριν κανένα 2 μηνο με ράγα πάνω με κουτί Box για να έχουμε χώρο για τις αποσκευές όταν θα πάμε ταξίδι. 

Plus είπαμε ότι είμαστε πολύ νέοι μπορεί να έρθει κανένα ακόμα παιδί κ δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να δώσουμε τόσα λεφτά κ να πρέπει μετά να το αλλάξουμε (χάνουν κ την αξία τους όσο περνάει ο καιρός ξέρεις πως είναι εδώ Γερμανία που παράγουν κ αλλάζουν αμάξια με το τσουβάλι) 

γενικά οι επιλογές μας ήταν 3 για εδώ που είμαστε (με βάση τι βρίσκαμε σε αντιπροσωπείες  το πολύ 100χλμ μακριά από εμάς): BMW Gran Tourer, Volkswagen Touran, Volkwagen Tiguan 

Χωρίς σκέψη θα σου προτείνω 7θεσιο ακόμα κ με 3 παιδιά έχει χώρο κ άνεση κ παίρνεις κ όποιον άλλον θέλεις μαζί 🤣 

ψάξαμε κ για μίνι βανάκι τύπου Toyota proace City αλλά δεν βρήκαμε κάτι κοντά μας σε αντιπροσωπεία έτσι όπως το θέλαμε (τιμή, κιβώτιο, χλμ, χρονολογία κτλ) 🤭

(Που λες έχω βάλει τα 2 τα μεγάλα τέρμα πίσω να έχω κ ησυχία μου  να μην μου κλωτσάνε κ καθίσματα κ μαμά δώσε το ένα μαμά δώσε το άλλο, έχω το μωρό στη μεσαία σειρά αυγό σε βάση isofox κ εγώ κιουρια οδηγός να βάζω μουσική κ να βγαίνω πρώτο δεύτερο κ τρίτο πρόγραμμα 🤣🤣🤣🤣

Ωωωω ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Βανακι δεν θέλω λογτ βλέπω με το κομπι στο πάρκινγκ κλειστό πόσο ζοριζει θα δω αυτά που προτείνεις,μήπως βρούμε κάτι στα λεφτά μας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...