Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ελαααα τρέλανε μας!!! Συγχαρητήρια!!! Με το καλό εύχομαι!! Μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να είσαι καλά 🥰

Δημοσίευση

Κορίτσια κομματάκι άσχετο αλλά για όσες είστε από Θεσσαλονίκη μήπως ξέρετε που θα βρω φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη με βραδινά φορέματα για εγκύους? Βλέπω στο ίντερνετ αλλά είναι όλα online. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Συγχαρητήρια με το καλό το 3ο!! 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

@Elk πολλά πολλά συγχαρητήρια! Με το καλό το παιδάκι σου! :) 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια να είστε καλά 😊

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

10Dpo δεν το έκανα και με πρωινά ούρα είναι τα home test .. ☺️IMG_1953.thumb.jpeg.642da637105cc71fbb2e4f0d58197dc9.jpeg

Μαρή;;;; Δεν πρόλαβε να ξεπεταχτεί το 2ο! 🤣🤣🤣 Με το καλό! Άντε και για το αγόρι τώρα που λένε και οι γιαγιάδες 😜🤣 

Εντωμεταξυ πρέπει να κάνεις ή νωρίς ωορρηξία ή νωρίς εμφύτευση εσύ. Άκου 10 dpo...

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ναι το 3ο πρώτο ο θεός … 🥰🧿 έδειξε γρήγορα και να φανταστείς ειπα τζάμπα θα το κάνω απλά είχα αρκετά τεστ που μου είχαν μείνει από την προηγούμενη εγκυμοσύνη και λέω ας κάνω 

Δεν πιστεύω να είναι ληγμένο και τσάμπα χαιρόμαστε; Θα κάνεις και αύριο πάλι ή θα περιμένεις κάνα 2 μέρες;

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Μαρή;;;; Δεν πρόλαβε να ξεπεταχτεί το 2ο! 🤣🤣🤣 Με το καλό! Άντε και για το αγόρι τώρα που λένε και οι γιαγιάδες 😜🤣 

Εντωμεταξυ πρέπει να κάνεις ή νωρίς ωορρηξία ή νωρίς εμφύτευση εσύ. Άκου 10 dpo...

Χαχαχα είπα τώρα που είναι ζεστό το πράγμα 😂 ξεκίνησε περπατάει και η μικρή οπότε λέω αντε ας αρχίσω τις ελεύθερες επαφές και βλέπουμε 

Μάλλον εμφύτευση μπορεί να κάνω νωρίς ποιος ξέρει γιατί και τα home test δεν είναι πρώιμης 

Μόνο να πάνε όλα καλά 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Δεν πιστεύω να είναι ληγμένο και τσάμπα χαιρόμαστε; Θα κάνεις και αύριο πάλι ή θα περιμένεις κάνα 2 μέρες;

Χαχαχα φαντάζεσαι ; 😂 όχι το κοίταξα τον 6/2026 λέει ότι λήγουν 

λεω να περιμένω λίγο γιατί είναι νωρίς 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πριν 3 χρόνια τέτοια μέρα είχα κάνει το τεστ και βγήκε θετικό 🥰 ξέρω ότι αυτό το μήνα θα έχουμε θετικά τεστ οπότε θέλω παρουσίες κορίτσια μου.οσες είσαστε σε αναμονή να μου πείτε να πάω να σας δω σε γυάλα. 

Αχ μακάρι να πάρουμε σειρά οι λίγες που μείναμε...

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Αχ μακάρι να πάρουμε σειρά οι λίγες που μείναμε...

Εχε πιστη κοριτσι μου! 🙏🙏 Θα ερθει το θετικο και για μας! 3 χρονια το περιμενω.....

@Παρασκευαιδου δωσε μια προβλεψη ξανα για μας τα κοριτσια της εξωσωματικης! ❤️ Ριξε αλλη μια τις προβλεψεις σου! 🤭

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...