Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η annie! είπε:

3o φίλη;!;!;!;!;!;;;;;;; Σοκ!!!! Δεν ειχα πα΄ρει χαμπάρι οτι το προσπαθούσατε... Συγχαρητήριαααααααααα!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !

δεν το είχα αναφέρει γιατί ήταν ο πρώτος μήνας που άρχισα να έχω ελεύθερες επαφές και να σας πω την αλήθεια δεν το περίμενα να πιάσω με την πρώτη ακόμα θηλάζω κιόλας και κρατούσα μικρό καλάθι απλά επειδή το είχα στο μυαλό που έκανα από νωρίς τεστ 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πριν 3 χρόνια τέτοια μέρα είχα κάνει το τεστ και βγήκε θετικό 🥰 ξέρω ότι αυτό το μήνα θα έχουμε θετικά τεστ οπότε θέλω παρουσίες κορίτσια μου.οσες είσαστε σε αναμονή να μου πείτε να πάω να σας δω σε γυάλα. 

Εγώ που περίμενα τελικά αδιαθετησα...για κάνε μια πρόβλεψη για πιο μετά κορίτσι μου 🥰🌷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

😱😱 Πας για το τρίτο βρε θηρίο!! Με το καλό!

Ναι ναι δεν το σκέφτηκα και πολύ 😂είπα να αρχίσω να προσπαθώ και βλέπουμε αλλά να που ήρθε 

ευχαριστώ ☺️ 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !

δεν το είχα αναφέρει γιατί ήταν ο πρώτος μήνας που άρχισα να έχω ελεύθερες επαφές και να σας πω την αλήθεια δεν το περίμενα να πιάσω με την πρώτη ακόμα θηλάζω κιόλας και κρατούσα μικρό καλάθι απλά επειδή το είχα στο μυαλό που έκανα από νωρίς τεστ 

Δε μπορεις να φανταστεις ποσο χάρηκα!!!!!!! Με το καλό κοριτσάκι μου!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

ωωω τι λες ρε κορίτσι;; Πάμε για το 3ο;;; είναι θετικό!!!

Ναι το 3ο πρώτο ο θεός … 🥰🧿 έδειξε γρήγορα και να φανταστείς ειπα τζάμπα θα το κάνω απλά είχα αρκετά τεστ που μου είχαν μείνει από την προηγούμενη εγκυμοσύνη και λέω ας κάνω 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Elk είπε:

Ναι το 3ο πρώτο ο θεός … 🥰🧿 έδειξε γρήγορα και να φανταστείς ειπα τζάμπα θα το κάνω απλά είχα αρκετά τεστ που μου είχαν μείνει από την προηγούμενη εγκυμοσύνη και λέω ας κάνω 

υπέροχα! χάρηκα πολύ! Μου δίνεις κουράγιο για το ένα που έρχεται χαχα. Με το καλό κορίτσι μου όλα να πάνε κατ' ευχήν ❤️

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

υπέροχα! χάρηκα πολύ! Μου δίνεις κουράγιο για το ένα που έρχεται χαχα. Με το καλό κορίτσι μου όλα να πάνε κατ' ευχήν ❤️

Να είστε καλά κορίτσια εύχομαι και άλλα θετικά τεστ να έρθουν !! 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!! Μπαμ κανει για 10η μερα. 

Ευχαριστώ πολυ ☺️ ναι και εμένα εντύπωση μου έκανε που έδειξε χωρίς πρωινά ούρα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Να τη η πρώτη... 🥰🥰🥰

Η ελπίδα που δίνεις είναι άλλο πράγμα απλά να μετά απ όλα αυτά που έχουμε περάσει πατάω γερά στη γη και δεν θέλω να ξεσηκώνομαι..2-3 μέρες έμειναν, will see :) 

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Elk είπε:

10Dpo δεν το έκανα και με πρωινά ούρα είναι τα home test .. ☺️IMG_1953.thumb.jpeg.642da637105cc71fbb2e4f0d58197dc9.jpeg

Να το το κορίτσι με το πρώτο θετικό του μήνα ❤️ συγχαρητήρια κοπέλα μου! Με το καλό η χοριακη 🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Elk είπε:

10Dpo δεν το έκανα και με πρωινά ούρα είναι τα home test .. ☺️IMG_1953.thumb.jpeg.642da637105cc71fbb2e4f0d58197dc9.jpeg

Ααααααχχχχχχχ κορίτσι μου γλυκό ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!! Με το καλό να πάνε ΌΛΑ τέλεια!!!! Εδώ πάντα μαζί σε όλα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Θα τρελαθώ!! Με το καλό κορίτσι μου!! Τα κοριτσάκια σου θα έχουν παρέα!!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου να είσαι καλά με το καλό και εσένα το μωράκι σου ! Πότε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου ;

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Να το το κορίτσι με το πρώτο θετικό του μήνα ❤️ συγχαρητήρια κοπέλα μου! Με το καλό η χοριακη 🥰🥰🥰

Ευχαριστώ ☺️ 

εύχομαι να σου φέρω γούρι και σε λίγες μερες να μας στείλεις και το δικό σου να είμαστε παρέα στα μωράκια Μαΐου 😍

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Ααααααχχχχχχχ κορίτσι μου γλυκό ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!! Με το καλό να πάνε ΌΛΑ τέλεια!!!! Εδώ πάντα μαζί σε όλα!!!

Ευχαριστώ και από εδώ !! Να είσαι καλά κορίτσι μου εσύ και η Ισμήνη Μαρία 🩷 όλα τα καλά να έχεις ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πριν 3 χρόνια τέτοια μέρα είχα κάνει το τεστ και βγήκε θετικό 🥰 ξέρω ότι αυτό το μήνα θα έχουμε θετικά τεστ οπότε θέλω παρουσίες κορίτσια μου.οσες είσαστε σε αναμονή να μου πείτε να πάω να σας δω σε γυάλα. 

Και εγώ φίλη μου 7/9 είχα θετικό τεστ στη μικρή το 2023!!! Φοβερό και απίστευτο!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...