Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια καλό φθινόπωρο! 

@Katiana1987 εύχομαι να ξεκουραστείς και να μπείτε σε μια σειρά με τη μικρή και επιτέλους να ησυχασετε! Εμείς χθες είχαμε αγιασμό και σήμερα  πρώτη μέρα στο σχολείο! 3ωρο προσαρμογής!! 

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!!! Καλό φθινόπωρο να έχουμε! Όπως πάντα με το καλό να γεμίσουν όλες οι άδειες κοιλίτσες και με το καλό να γεννήσουν γερά μωράκια όσες κοπέλες είναι έγκυες 😊 

Ποιες έχουμε σε αναμονή;; Για πάμε μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θέλω να μένει καμία χωρίς μωράκι στην κοιλίτσα 😊 Και έχουμε πει, όσες είστε στις γόνιμες βουρ στον πατσά! Μην κάθεστε 😜

Δημοσίευση

Κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση; Πώς μαρκάρετε τα πράγματα των παιδιών σας στο σχολείο; Πέρα από το να γράψω με ανεξίτηλο έχετε κάτι πιο όμορφο και δημιουργικό; Επίσης θα γράψω σε οτιδήποτε πάει στο σχολείο; Δλδ στη ζακέτα, στην πιπίλα κτλ;;

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Καλησπέρα κορίτσια καλό φθινόπωρο! 

@Katiana1987 εύχομαι να ξεκουραστείς και να μπείτε σε μια σειρά με τη μικρή και επιτέλους να ησυχασετε! Εμείς χθες είχαμε αγιασμό και σήμερα  πρώτη μέρα στο σχολείο! 3ωρο προσαρμογής!! 

Παιδικό δεν πάει; Κάνετε αγιασμό;

Ξεκινήσαμε κι εμείς παιδικό και προσαρμογή 😁 Πολύ καλά μέχρι στιγμής 😊

Για το μαρκάρισμα θέλω κι εγώ να μάθω. Εγώ προς το παρόν κόλλησα μια ετικέτα στο παγούρι της και στην τσάντα της (βέβαια στην τσάντα ψιλοξεκολλησε ήδη). Κάπου είδα στο ίντερνετ για ανεξητιλες τσαμπες για τα ρούχα αλλά το σκέφτομαι... Ίσως για το μπουφάν χρειαστεί κάτι (εντωμεταξυ πουλάνε μπουφάν που μπορείς μέσα να γράψεις το όνομα τους)

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλό μήνα κι από εμάς κορίτσια μου!!! Καινούρια ξεκινήματα... η μπουμπού αρχίζει δειλά δειλά να περπατάει και να θέλει να φύγει... Την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει βρεφικό! Εγώ πήρα και τη γονική άδεια που λόγω μονογονεϊκότητας είναι 8 μήνες. Οπότε από Απρίλη θα δούμε για δουλειά επίσημα. Ήταν δύσκολος μήνας για μένα ο Αύγουστος πολύ. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά! 

@anna_30μου, πολύ ωραίο το θεματάκι που άνοιξες. Εύχομαι να σου φέρει τύχη και το πολυπόθητο σποράκι στην κοιλίτσα σου...❣️❣️❣️

@melitiniღεμένα μου είχε πει στην αυχενική 90% πιθανότητα για κοριτσάκι. Στον επόμενο υπέρηχο το επιβεβαιώσαμε!

Να είσαι καλά κοπέλα μου! Σε ευχαριστώ ❤️

καλή αρχή για την μπουμπού σου! Εύκολη προσαρμογή εύχομαι και για τις 2 σας 😅🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλό μήνα κορίτσια!!! Καλό φθινόπωρο να έχουμε! Όπως πάντα με το καλό να γεμίσουν όλες οι άδειες κοιλίτσες και με το καλό να γεννήσουν γερά μωράκια όσες κοπέλες είναι έγκυες 😊 

Ποιες έχουμε σε αναμονή;; Για πάμε μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θέλω να μένει καμία χωρίς μωράκι στην κοιλίτσα 😊 Και έχουμε πει, όσες είστε στις γόνιμες βουρ στον πατσά! Μην κάθεστε 😜

Καλό μήνα κορίτσι μου! Εγώ περιμένω παρασκευή-Σάββατο! Αυτο το μήνα δεν έκανα τεστ ωορρηξίας οπότε πάμε στο περίπου! Είναι καμιά άλλη μαζί μου;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Παιδικό δεν πάει; Κάνετε αγιασμό;

Ξεκινήσαμε κι εμείς παιδικό και προσαρμογή 😁 Πολύ καλά μέχρι στιγμής 😊

Για το μαρκάρισμα θέλω κι εγώ να μάθω. Εγώ προς το παρόν κόλλησα μια ετικέτα στο παγούρι της και στην τσάντα της (βέβαια στην τσάντα ψιλοξεκολλησε ήδη). Κάπου είδα στο ίντερνετ για ανεξητιλες τσαμπες για τα ρούχα αλλά το σκέφτομαι... Ίσως για το μπουφάν χρειαστεί κάτι (εντωμεταξυ πουλάνε μπουφάν που μπορείς μέσα να γράψεις το όνομα τους)

Καλή αρχή και σε εσάς!!!

Βρεφικό πάει έχουν και νηπια νομίζω. Ναι κάνανε αγιασμό έτσι είπαν τουλάχιστον γτ εγώ πήγα πιο μετά. Έχει καταστήματα που πουλάνε αυτοκόλλητα με εκτυπωμένο το όνομα αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και αυτό. Κάποια λένε αδιάβροχα. Ναι υπάρχουν ρούχα που έχουν να γράψεις. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε τέτοιο μπουφάν. Μου φαίνεται θα μπω sein ή τεμου που έχει πολλές φτηνές επιλογές κ ας έρθουν σε 2 βδομαδες

Δημοσίευση

Λοιπόν μπήκα Σέιν και παρήγγειλα σφραγίδα για τα ρούχα, ετικέτες αδιάβροχες, Κρεμαστά σαν μπρελόκ υφασμάτινα με το όνομα, αυτά που κρατάνε τις πιπίλες, κάτι αλλά κορδόνια με πλαστικό ταμπέλακι!! Πήρα απ' όλα κ οι ποσότητες θα βγάλω μέχρι Γυμνάσιο 🤣20€ τελειωσαμε

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλό μήνα κορίτσι μου! Εγώ περιμένω παρασκευή-Σάββατο! Αυτο το μήνα δεν έκανα τεστ ωορρηξίας οπότε πάμε στο περίπου! Είναι καμιά άλλη μαζί μου;

Ο με το καλό! Θα κάνεις κανένα τεστ νωρίτερα ή θα αντέξεις να περιμένεις;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Καλή αρχή και σε εσάς!!!

Βρεφικό πάει έχουν και νηπια νομίζω. Ναι κάνανε αγιασμό έτσι είπαν τουλάχιστον γτ εγώ πήγα πιο μετά. Έχει καταστήματα που πουλάνε αυτοκόλλητα με εκτυπωμένο το όνομα αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και αυτό. Κάποια λένε αδιάβροχα. Ναι υπάρχουν ρούχα που έχουν να γράψεις. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε τέτοιο μπουφάν. Μου φαίνεται θα μπω sein ή τεμου που έχει πολλές φτηνές επιλογές κ ας έρθουν σε 2 βδομαδες

Και στο H&M έχω δει τέτοια μπουφάν που είναι και φτηνά, αν θες να ρίξεις μια ματιά. Εγω πάντα θέλω να βλέπω τα ρούχα από κοντά πριν τα αγοράσω 😅

Τι καταστήματα πουλάνε αυτά τα αυτοκόλλητα;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Λοιπόν μπήκα Σέιν και παρήγγειλα σφραγίδα για τα ρούχα, ετικέτες αδιάβροχες, Κρεμαστά σαν μπρελόκ υφασμάτινα με το όνομα, αυτά που κρατάνε τις πιπίλες, κάτι αλλά κορδόνια με πλαστικό ταμπέλακι!! Πήρα απ' όλα κ οι ποσότητες θα βγάλω μέχρι Γυμνάσιο 🤣20€ τελειωσαμε

Α καλή φάση αυτή με το μπρελόκ! Θα μπω κι εγώ να δω, με εψησες 😅

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση; Πώς μαρκάρετε τα πράγματα των παιδιών σας στο σχολείο; Πέρα από το να γράψω με ανεξίτηλο έχετε κάτι πιο όμορφο και δημιουργικό; Επίσης θα γράψω σε οτιδήποτε πάει στο σχολείο; Δλδ στη ζακέτα, στην πιπίλα κτλ;;

Εγώ πήρα σφραγίδα για αυτά και έχω ούτως ή άλλως παγούρι, πιατάκι και τέτοια με το όνομα της κανονικά χαραγμένο πάνω. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...