Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημ΄ερα σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια κοπέλα μου να έχει ασφάλεια στο Σώμα Ορκωτών Λογιστών, να ρωτήσω λίγο για τις παροχές, όσον αφορά επιδόματα, άδειες και καλύψεις ιατρικά κλπ.

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσι μου! Ημουν στο σωμα αλλα οχι πλεον. Ωστοσο εχω φιλη που γεννησε πριν δυο χρονια και ηταν στο σωμα.. νομιζω δεν εχει αλλαξει κατι απο τοτε απ' οσα εχω ακουσει.. εαν θες μπορω να την ρωτησω ό,τι χρειαζεσαι να μου πει! ❤️

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Ε γενικά διάφορα όχι κάτι συγκεκριμένο, πχ στα δωμάτια σε ιδιωτικά μαιευτήρια έχει τιμές μεσω ΕΟΠΥΥ για μας είναι άλλες ιδιωτικά οπότε από ότι έχω καταλάβει είτε πληρώνουμε και τα παίρνουμε πίσω είτε μας δίνει το σώμα μια εγγυητική επιστολή λένε αλλά και αυτό σαν διαδικασία δεν έχω καταλάβει πως γίνεται..μέσω τηλ δηλαδή αν έχεις μπει μέσα και γεννάς πρόωρα πχ τους παίρνεις απλώς ένα τηλ; Πολύ μπέρδεμα είμαστε. Μετά στα δημόσια νοσοκομεία τι γίνεται πάλι το ίδιο?Για άδεια κυοφορίας πληρώνεσαι στο τέλος των 56 μερών και λοχείας στο τέλος των 63 ημερών μου είπαν. Επίσης μας δίνουν ένα επίδομα γέννησης και ένα επίδομα από την  εθνικ΄ή ασφαλιστική, υποθέτω μετά από λίγο καιρό αφού καταθέσεις το πιστοποιητικό γέννησης σωστά;

Παράθεση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...