Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας, 

Διανύω το τελευταίο τρίμηνο της πρώτης μου κύησης (34+3) και από εκεί που το μωρο ηταν με το κεφάλι προς τα κάτω στο τελευταίο ραντεβού (31w), τώρα γύρισε ισχιακα και αρχίζουν να μου αναφέρουν για ραντεβού καισαρικής κτλ.

Υπάρχει κάποια κοπέλα που να είχε ισχιακό μωρό στο τέλος και να γυρισε; Μπορώ να κάνω κάτι ή είναι ήδη πολύ αργά;

Σας ευχαριστώ πολύ. ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Α17 είπε:

Καλησπέρα σας, 

Διανύω το τελευταίο τρίμηνο της πρώτης μου κύησης (34+3) και από εκεί που το μωρο ηταν με το κεφάλι προς τα κάτω στο τελευταίο ραντεβού (31w), τώρα γύρισε ισχιακα και αρχίζουν να μου αναφέρουν για ραντεβού καισαρικής κτλ.

Υπάρχει κάποια κοπέλα που να είχε ισχιακό μωρό στο τέλος και να γυρισε; Μπορώ να κάνω κάτι ή είναι ήδη πολύ αργά;

Σας ευχαριστώ πολύ. ❤️

Καλημέρα και με το καλό το μωράκι σου!

Γέννησα πριν 20 μέρες το δεύτερο μωράκι μου και στις 37 εβδομάδες είδαμε ότι είχε γυρίσει σε ισχιακό. Σοκ εγώ, καθώς το πρώτο μωρό μου το γέννησα φυσιολογικά και ήθελα να αποφύγω την καισαρική. 

Ο γιατρός μου πολύ ήρεμος μου είπε ότι είχα πολλές πιθανότητες να ξαναγυρίσει το μωρό, παρόλο που ήταν ήδη 3 κιλά.  Μου είπε να πίνω ΠΟΛΥ νερό για να έχει χώρο να γυρίσει. Κάποια κορίτσια εδώ μου πρότειναν ειδικές ασκήσεις από το youtube. Τις έκανα 2-3 φορές (δεν κατάφερα παραπάνω), και την επόμενη εβδομάδα, στις 38 δηλαδή, είδαμε ότι είχε γυρίσει ξανά με το κεφάλι κάτω, όπου και έμεινε μέχρι τη γέννα.

Δεν ξέρω τι βοήθησε από όλα αυτά, αλλά προσωπική μου άποψη, είναι νωρίς να σου μιλάνε για καισαρική. Στην εβδομάδα που ήμουν εγώ και δεν πτοήθηκε ο γιατρός μου, μου είπε μόνο να μην απελπίζομαι, και τελικά είχε δίκιο. 

Αργά δεν είναι σίγουρα στην εβδομάδα που είσαι, λοιπόν!! Με το καλό και πάλι,εύχομαι όλα να πάνε κατευχην 🧿 🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Α17 είπε:

Καλησπέρα σας, 

Σας ευχαριστώ πολύ. ❤️

Είσαι πολύ νωρίς και έχεις πολλές πιθανότητες ακόμη!! Αν θες να γεννήσεις φυσιολογικά, θα σου πρότεινα ασκήσεις και να βρεις μια ανεξάρτητη μαία να σε βοηθήσει. Μπορεί να σου κάνει κάποιες τεχνικές όπως πχ μόξα, αν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις και να σε βοηθήσει. Έχω διαβάσει επίσης, πως η ομοιοπαθητική βοηθάει…

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους.

Ακόμη ισχιακη προβολή ( είμαι 35+3) ενώ δοκίμασα ασκήσεις από YouTube (που ενέκρινε η μαία) και βελονισμό. Έχει βολεύτει με το κεφάλι να μου πιέζει τον δεξί πνεύμονα. Καμιά άλλη πρόταση;

Έχετε ακούσει κάτι για τον εξωτερικό μετασχηματισμό του Εμβρύου; Ο γιατρός μου δεν είναι πολύ θετικός...

Σας ευχαριστώ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ρε γαμωτο δε μπορώ να καταλάβω γίνεται κάτι με τα άστρα;; Γιατί πάνε όλα ετσι; Τωρα αν έχει κ η πεθερά σου τον πεθερό σου να φροντίζει, κ η μαμά σου τη γιαγιά σου, δε θα έχετε κ πολύ βοήθεια ε; Με το σπίτι τελικά προχώρησε η μετακόμιση ή το αφήσατε για λίγο; Αα καρδιοτοκογραφο εννοείς, κατάλαβα. Γιατί ξεκινάς από τώρα κ κάθε εβδομάδα; Υπάρχει κάποιος λόγος ή προληπτικά; Βαλιτσα νομίζω εσύ είσαι για Μάρτιο ε; Άρα έχεις καιρό ακόμα. Εγώ δεν την είχα φτιάξει γιατί δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου με αυτή την εγκυμοσύνη, κ νόμιζα ότι έχω χρόνο ακόμα. Χθες που πήγα στο γιατρό κ αγχώθηκα λίγο ότι κοντεύει η γέννα κ δε θα φτάσω μέχρι τέλους, τον ρώτησα αν θα φτάσω μέχρι 14/2 (που θέλω να γεννήσω🤣) κ πάλι δεν ήξερε να μου πει, κ επίσης δεν έχω κ πράγματα που θέλω για τη βαλίτσα κ το μωρό, γιατί με τη μετακόμιση κ το σπίτι που δεν έχει γίνει ακόμα, τα έχουμε όλα κάπου χαμένα σε κούτες, οπότε πυτζάμες πχ δε ξέρω πού είναι, πρέπει να πάω να αγοράσω. Κ όλα τ άλλα. Πρέπει να δω τι χρειάζομαι κ να τα μαζέψω σιγά σιγά να μην έχω κι αυτό στο μυαλό μου. Συν καμία βαλιτσούλα με κάνα ρούχο για τα παιδιά αν με πιάσει ξαφνικά η γέννα πχ κ πρέπει να πάνε στους γονείς μου, δε θα έχω χρόνο εκείνη τη στιγμή να τα ετοιμάσω. Είναι 4η γέννα οπότε αν με πιάσει μόνη της μπορεί να μην προλάβω να πάω κ μαιευτήριο οπότε πρέπει να τα’χω όλα έτοιμα 
    • Χαχα τώρα είδα για τις ημερομηνίες!! Κάτι ανάμεσα, πχ 3-4-5;; Είναι πιο καλές μήπως; Ή σου έχει πει ο γιατρός 2 ή 6; Αν δεν έχεις άλλη επιλογή, διάλεξε την καλύτερη από τις 2!! Εγώ ευτυχώς δεν έχω βαρύνει, απλά ζορίζομαι στον ύπνο, γιατί κοιμάμαι με τα παιδιά οπότε δεν έχω πολύ χώρο, ανακατεύομαι κ ανεβαίνουν υγρά οπότε δε ξέρω πώς να κάτσω να βολευτώ, το μωρό πιέζει κάτω έντονα κ με τσούζει συνέχεια κ νιώθω ότι θέλω τσίσα ή κακά(σόρρυ για την περιγραφή😅). Οπότε γενικά τα τελευταία βράδια δεν κοιμάμαι καλά. Δύσκολος ο τελευταίος μήνας , τώρα δουλειές κάνω ό,τι μπορώ, γιατί έχω κ το πόδι που πονάει , ευτυχώς ο άντρας μου κάνει πολλά.❤️ Τώρα γιατρό έχω 26/01 εγώ, του λέει ο άντρας μου χθες τα λέμε στο μαιευτήριο φαντάζομαι 🤣🤣
    • Ωραια! Είχα κλείσει κι εγώ εξωτερικό με τα παιδιά τις γιορτές, αλλά δυστυχώς το ακύρωσα γιατί έσπασα το πόδι! Τους υποσχέθηκα θα πάμε μόλις γίνω καλά, αλλά τώρα δεν το βλέπω πριν τη γέννα😕  Πώς περάσατε;; Να σε ρωτήσω, πώς κατάφερες να δουλέψεις μέχρι 23 Γενάρη;; Γιατί ήθελα κι εγώ να βάλω ας πούμε πιο μετά την ΠΗΤ κ να δουλέψω πιο πολύ, αλλά μου είπαν ότι έπρεπε να το έχω κάνει από την αυχενική αυτό 😕 οπότε βγήκα σε άδεια αναγκαστικά.
    • Την τριτη που εχω το doppler θα μαθω σε τι σταδιο ειναι. Ελπιζω να είναι φυσιολογικο.
    • Δεν μου ειπε κατι συγκεκριμενο. Ισα ισα μου είπε οτι ειναι φυσιολογικο. Απλα εμενα μου φανηκε οτι ειναι νωρις να αρχισει να γερναει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...