Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου τι κανετε; Εχθες πηγαμε στον γιατρο να μας δει και να κλεισουμε για το doppler. Η μικρη βγαινει μια εβδομαδα πισω απο την εβδομαδα που ειμαι εγω. Ειμαι στις 28+2 και η μικρη βγαινει στις 27+2 και εχει αρχισει να γερναει ο πλακουντας. Προς το παρον δεν ανησυχουμε επειδη το ζαχαρο και η πιεση ειναι σταθερα αλλα θελει να είναι σιγουρος οτι ολα ειναι καλα γιαυτο θα παμε λιγο νωριτερα για το doppler. Μου ειπε να προσεχω να μην στεναχωριεμαι, να μη αγχώνομαι, να ξεκουραζομαι οσο γινεται και ολα θα πανε καλα. Εσεις τι νεα;

Δημοσίευση

Καλή χρονιά κορίτσια να έχουμε με υγεία και με το καλό τα μωράκια μας.!

Εμείς σήμερα, αν και τα Φώτα, είχαμε ραντεβού στο νοσοκομείο στο γιατρό μας. Η μπέμπα είναι μια χαρά! Μεγαλώνει πολύ καλά! Είναι 31+3 σήμερα και έχουμε doppler 20/01 στην γυναικολόγο που μας παρακολουθεί εκτός νοσοκομείου. Έχουμε φτάσει σχεδόν 1.700 gr και θέλουμε λίγο προσοχή με το αλάτι.. το ζάχαρο το έχω ελεγχόμενο με μηχανάκι. Κάνω τη διατροφή όσο γίνεται πιο σωστά για να μην έχω απρόοπτα. 

Έχω ξεκινήσει κι εγώ να ανοίγω κούτες τις ανηψιάς μου με μωρουδιακά και να παίρνω ότι χρειάζεται για τη βαλίτσα του νοσοκομείο. 

Τώρα δυσκολεύομαι λίγο με τα πράγματα γιατί χρειάζομαι τη βοήθεια της μαμάς μου για να τα βρω όλα άκρη και εκείνη πρέπει να φροντίζει τη γιαγιά μου που είναι άρρωστη και δυστυχώς ολικά τυφλή. Οπότε χρειάζεται άνθρωπο 24 ώρες το 24ωρο. Μένουμε όλοι μαζί σε ένα σπίτι προς το παρόν, για να μπορεί η μαμά να φροντίζει και εμένα και τη γιαγιά ταυτόχρονα. Και έχει μείνει πίσω και η μετακόμιση μας. Γενικά λίγο σκατά μας πήγε ο Δεκέμβριος αλλά το παλεύουμε με αισιοδοξία. Βοήθεια από την πεθερά δεν μπορώ να έχω γιατί κι αυτή τρέχει με τον πεθερό μου, τον βάλαμε κι αυτόν σε νοσοκομείο και τώρα σε κέντρο αποκατάστασης γιατί του παρουσιάστηκε αυτοάνοσο σοβαρό. Τεσπα! ελπίζω να γεννήσω με το καλό και μετά όλα να πάρουν το δρόμο τους.

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και χαρές σε μεγάλους και μικρούς!!

Όλα καλά και μεις. Κάναμε τον τελευταίο υπέρηχο στα τέλη του Δεκέμβρη. Ευτυχώς ο τράχηλος είναι στα ίδια χιλιοστά (εμ άρχισα και γω να προσέχω παραπάνω με τα σηκώματα του μικρού μας) και η ζουζουνίτσα αφρατεύει. Την Πρωτοχρονιά είχαμε μια αναμπουμπούλα, γιατί είδα αίμα όταν σηκώθηκα το πρωί. Ευτυχώς όμως δεν είχα πόνους ή συσπάσεις. Φρίκαρα όμως κανονικότατα... Τελικά, όπως αποδείχθηκε από αυτά που μου είπε ο γιατρός και η μαία, το αίμα ήταν λόγω τραύματος από τη vasclor. Κλασικά εικονογραφημένα. Το είχα ξαναπάθει στις αρχές, αλλά τότε ήταν σταγονίτσες στο σερβιετάκι. Τώρα ήταν σαν να μου ερχόταν περίοδος. Επειδή όμως δεν είχα άλλες ενοχλήσεις δεν πήγαμε για υπέρηχο και απλά το παρακολούθησα, κάνοντας τα πάντα με προσοχή. Ευτυχώς όλα καλά. Ο,τι ήταν να βγει ήταν μόνο το πρωί. Μετά δεν ξαναείδα αίμα. Ουφ!

Τώρα αναμένουμε στις 21 του μήνα τον επόμενο υπέρηχο. 

Δεν ξέρω ρε κορίτσια, παρόλο που είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη, και πολύ κοντά χρονικά με την πρώτη, νιώθω ότι είναι η πρώτη φορά. Εχω ξεχάσει τα πάντα για τη φροντίδα του μωρού... Ακόμα δεν έχω  κοιτάξει τα πράγματα που έχω από την αδελφή μου (λογικά από βδομάδα όμως θα αρχίσω, για να φτιάξω συρτάρια κλπ). Δεν έχω πάρει τίποτα, πέρα από κορδελίτσες και καλτσάκια. Νιώθω ότι την αδικώ λίγο την μπεμπουλα μας, γιατί με τον μικρό μας είχα ξεκινήσει από νωρίς να κοιτάζω τα πάντα. 

Δημοσίευση
στις On 10/1/2026 at 2:26 ΜΜ, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Γεια σας κορίτσια! Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και χαρές σε μεγάλους και μικρούς!!

Όλα καλά και μεις. Κάναμε τον τελευταίο υπέρηχο στα τέλη του Δεκέμβρη. Ευτυχώς ο τράχηλος είναι στα ίδια χιλιοστά (εμ άρχισα και γω να προσέχω παραπάνω με τα σηκώματα του μικρού μας) και η ζουζουνίτσα αφρατεύει. Την Πρωτοχρονιά είχαμε μια αναμπουμπούλα, γιατί είδα αίμα όταν σηκώθηκα το πρωί. Ευτυχώς όμως δεν είχα πόνους ή συσπάσεις. Φρίκαρα όμως κανονικότατα... Τελικά, όπως αποδείχθηκε από αυτά που μου είπε ο γιατρός και η μαία, το αίμα ήταν λόγω τραύματος από τη vasclor. Κλασικά εικονογραφημένα. Το είχα ξαναπάθει στις αρχές, αλλά τότε ήταν σταγονίτσες στο σερβιετάκι. Τώρα ήταν σαν να μου ερχόταν περίοδος. Επειδή όμως δεν είχα άλλες ενοχλήσεις δεν πήγαμε για υπέρηχο και απλά το παρακολούθησα, κάνοντας τα πάντα με προσοχή. Ευτυχώς όλα καλά. Ο,τι ήταν να βγει ήταν μόνο το πρωί. Μετά δεν ξαναείδα αίμα. Ουφ!

Τώρα αναμένουμε στις 21 του μήνα τον επόμενο υπέρηχο. 

Δεν ξέρω ρε κορίτσια, παρόλο που είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη, και πολύ κοντά χρονικά με την πρώτη, νιώθω ότι είναι η πρώτη φορά. Εχω ξεχάσει τα πάντα για τη φροντίδα του μωρού... Ακόμα δεν έχω  κοιτάξει τα πράγματα που έχω από την αδελφή μου (λογικά από βδομάδα όμως θα αρχίσω, για να φτιάξω συρτάρια κλπ). Δεν έχω πάρει τίποτα, πέρα από κορδελίτσες και καλτσάκια. Νιώθω ότι την αδικώ λίγο την μπεμπουλα μας, γιατί με τον μικρό μας είχα ξεκινήσει από νωρίς να κοιτάζω τα πάντα. 

Και εμεις σιγα σιγα θα δουμε τι θελουμε για την μπεμπα. Στις 20 εχω το doppler και εχω λιγη αγωνια να δω πως θα παει. Αντε σιγα σιγα κοντευουμε.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η eva96 είπε:

Και εμεις σιγα σιγα θα δουμε τι θελουμε για την μπεμπα. Στις 20 εχω το doppler και εχω λιγη αγωνια να δω πως θα παει. Αντε σιγα σιγα κοντευουμε.

Αααα κι εγώ στις 20 έχω το doppler.. 😄

Εντωμεταξύ δεν βλέπω τι ακριβώς βλέπουμε πάλι σε αυτή την εξέταση.

Έχω να κάνω και το τελευταίο εμβόλιο για τον RSV.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...