Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Καιρό έχω να στείλω, βλέπω εδώ συζητήσεις για μετακομίσεις κλπ! Απελπισία η κατάσταση με τα σπίτια, έχετε απόλυτο δίκιο. Εμείς μένουμε σε ένα πολύ μικρό σπίτι (κανονικά δηλ. είναι απλά για ένα ζευγάρι και πολύ λέω), ιδιόκτητο, και υπολογίζουμε όταν με το καλό τελειώσω το διδακτορικό μου σε κάνα χρόνο να κάνουμε ανακαίνιση στο πατρικό μου που είναι από πάνω, για να μπορέσουμε να ζήσουμε πιο ανθρώπινα. Βασικά εδώ και πάρα πολύ καιρό πιέζομαι ήδη με τον χώρο εδώ, αλλά δεν έχω το κουράγιο να ανοίξω σε αυτή τη φάση μέτωπο ανακαίνισης, ενώ τρέχουν τόσα. Οπότε κάνω υπομονή... Απώτερο όνειρο είναι να φύγουμε από την Αθήνα και να πάμε στο νησί μας. Αλλά ρε κορίτσια, χωρίς τη σιγουριά της δουλειάς πού να κάνεις τέτοιο βήμα;! Θα δείξει!

Εγώ έκανα όλες τις εξετάσεις, και την καμπύλη. Εννοείται βγήκε τσιμπημένη, αλλά επειδή μετριέμαι 4 φορές την ημέρα έτσι κι αλλιώς και είμαι υπό έλεγχο σε γενικές γραμμές, δεν ανησύχησα. Θα τα στείλω τα αποτελέσματα και στον ενδοκρινολόγο και βλέπουμε. Χθες κάναμε και τον καθιερωμένο υπέρηχο. Όλα καλά, η ζουζούνα κοντεύει το κιλό, η ανάπτυξή της είναι μια χαρά. Απλά ο τράχηλ΄ός μου μειώθηκε (αν το λέω και σωστά). Ενώ στη Β Επιπέδου ήταν 36 χιλιοστά, τώρα είναι 31. Και μάλλον (τι μάλλον; σίγουρα!) είναι επειδή σηκώνω τον μικρό μας (πέρα δηλ. από τα βασικά για άλλαγμα, κρεβάτι, καρότσι κλπ.κλπ., κάνουμε και διάφορα παιχνίδια, χορούς αγκαλιά). Και όλα αυτά θα πρέπει να τα κόψω μαχαίρι, αν γίνεται. Να περάσει και ο 7ος που είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Τώρα πώς θα το πετύχω αυτό δεν ξέρω. Γιατί κάποια πράγματα εκ των πραγμάτων πρέπει να τα κάνω εγώ, αφού λείπει ο άντρας μου τη μισή μέρα και πολλά περνούν από εμένα. Και δεν θέλω να έχω και τη μαμά μου απίκο συνέχεια. Εκείνη το θέλει. Εγώ όμως δεν θέλω. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Γεια σας κορίτσια! Καιρό έχω να στείλω, βλέπω εδώ συζητήσεις για μετακομίσεις κλπ! Απελπισία η κατάσταση με τα σπίτια, έχετε απόλυτο δίκιο. Εμείς μένουμε σε ένα πολύ μικρό σπίτι (κανονικά δηλ. είναι απλά για ένα ζευγάρι και πολύ λέω), ιδιόκτητο, και υπολογίζουμε όταν με το καλό τελειώσω το διδακτορικό μου σε κάνα χρόνο να κάνουμε ανακαίνιση στο πατρικό μου που είναι από πάνω, για να μπορέσουμε να ζήσουμε πιο ανθρώπινα. Βασικά εδώ και πάρα πολύ καιρό πιέζομαι ήδη με τον χώρο εδώ, αλλά δεν έχω το κουράγιο να ανοίξω σε αυτή τη φάση μέτωπο ανακαίνισης, ενώ τρέχουν τόσα. Οπότε κάνω υπομονή... Απώτερο όνειρο είναι να φύγουμε από την Αθήνα και να πάμε στο νησί μας. Αλλά ρε κορίτσια, χωρίς τη σιγουριά της δουλειάς πού να κάνεις τέτοιο βήμα;! Θα δείξει!

Εγώ έκανα όλες τις εξετάσεις, και την καμπύλη. Εννοείται βγήκε τσιμπημένη, αλλά επειδή μετριέμαι 4 φορές την ημέρα έτσι κι αλλιώς και είμαι υπό έλεγχο σε γενικές γραμμές, δεν ανησύχησα. Θα τα στείλω τα αποτελέσματα και στον ενδοκρινολόγο και βλέπουμε. Χθες κάναμε και τον καθιερωμένο υπέρηχο. Όλα καλά, η ζουζούνα κοντεύει το κιλό, η ανάπτυξή της είναι μια χαρά. Απλά ο τράχηλ΄ός μου μειώθηκε (αν το λέω και σωστά). Ενώ στη Β Επιπέδου ήταν 36 χιλιοστά, τώρα είναι 31. Και μάλλον (τι μάλλον; σίγουρα!) είναι επειδή σηκώνω τον μικρό μας (πέρα δηλ. από τα βασικά για άλλαγμα, κρεβάτι, καρότσι κλπ.κλπ., κάνουμε και διάφορα παιχνίδια, χορούς αγκαλιά). Και όλα αυτά θα πρέπει να τα κόψω μαχαίρι, αν γίνεται. Να περάσει και ο 7ος που είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Τώρα πώς θα το πετύχω αυτό δεν ξέρω. Γιατί κάποια πράγματα εκ των πραγμάτων πρέπει να τα κάνω εγώ, αφού λείπει ο άντρας μου τη μισή μέρα και πολλά περνούν από εμένα. Και δεν θέλω να έχω και τη μαμά μου απίκο συνέχεια. Εκείνη το θέλει. Εγώ όμως δεν θέλω. 

Εμείς μαζί πάμε🤣 και εμένα ο τράχηλος  μίκρυνε και μου σύστησε ξεκούραση και καμιά δραστηριότητα ,28 χιλιοστά τον μέτρησε. 
Ο μπέμπης μου όμως είναι μια χαρά. έφτασε ένα κιλό το κουκλί μου. 
Μου έγραψε και καμπύλη ζαχαρου θα πάω την Δευτέρα να την κάνω. 

Δημοσίευση

Εμένα κορίτσια τελικά με πήρε τηλέφωνο η γυναικός μου και αποφάσισε ότι η καμπύλη μου είναι παθολογική για 5 μονάδες που ήταν ανεβασμένη στη μία ώρα, οπότε μου είπε να δω ενδοκρινολόγο. Θα πάω σήμερα το απόγευμα, να δείξω στον ενδοκρινολόγο τα αποτελέσματα να δω τι θα μου πει ο άνθρωπος και έχω ραντεβού και με διατροφολόγο ούτως η άλλος γιατί κάνω διατροφή από την αρχή της εγκυμοσύνης. 

Εντάξει θεωρώ λίγο υπερβολική την γυναικολόγο μου σε κάποια θέματα, αλλά οκ! θα δούμε πως θα πάει. 🤔

Δημοσίευση

Κορίτσια τιμή νηστείας είχα 88 με όριο 105.. Μετά στην πρώτη ώρα είχα 185, έπρεπε να είναι κάτω από 180 και στη δεύτερη ώρα είχα 135 και το όριο ήταν 150.

Στην ουσία αυτές οι 5 μονάδες έκαναν τη δουλειά. Πήγα στον ενδοκρινολόγο την Παρασκευή, θα βάλω μηχανάκι στο μπράτσο να παρακολουθώ το διαβήτη καθημερινά. Δεν είμαι για ινσουλίνη είπε ο γιατρός, με τη διατροφή θα λυθεί το θεματάκι. 🤓

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια τιμή νηστείας είχα 88 με όριο 105.. Μετά στην πρώτη ώρα είχα 185, έπρεπε να είναι κάτω από 180 και στη δεύτερη ώρα είχα 135 και το όριο ήταν 150.

Στην ουσία αυτές οι 5 μονάδες έκαναν τη δουλειά. Πήγα στον ενδοκρινολόγο την Παρασκευή, θα βάλω μηχανάκι στο μπράτσο να παρακολουθώ το διαβήτη καθημερινά. Δεν είμαι για ινσουλίνη είπε ο γιατρός, με τη διατροφή θα λυθεί το θεματάκι. 🤓

Μια χαρα αφου λυνεται με διατροφη μην αγχωνεσαι. Στις εξετασεις που εκανα αυτην την εβδομαδα εκανα για την γλυκοζυλιωμενη. Καραφερα και την εριξα στα φυσιολογικα επιπεδα μετα απο πεντε χρονια που εχω προβλημα. Περιμενω αυριο να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για τα αποτελεσματα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Μια χαρά! Ναι, λίγη προσοχή θέλει και όλα θα κυλήσουν μια χαρά! 

στις πριν 29 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Μια χαρα αφου λυνεται με διατροφη μην αγχωνεσαι. Στις εξετασεις που εκανα αυτην την εβδομαδα εκανα για την γλυκοζυλιωμενη. Καραφερα και την εριξα στα φυσιολογικα επιπεδα μετα απο πεντε χρονια που εχω προβλημα. Περιμενω αυριο να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για τα αποτελεσματα.

Μπράβο βρε συ! Όλα καλά!!

Εγώ ακόμα να τα στείλω στον γιατρό μου τα αποτελέσματα! 😇

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Που είστε ώρε κόρες χαθήκατε.. τα νέα σας;;

Και σκεφτόμουν αυτές τις μέρες να στείλω! Και δεν τα κατάφερα τελικά!

Όλα καλά, @melitiniღ μου! Εσύ πώς τα πας;

Το μόνο που με αγχώνει αυτό το διάστημα είναι τα κιλά... Τον τελευταίο καιρό δεν πολυπροσέχω και έχω φάει πολλά μελομακάρονα και γλυκά, λόγω γιορτών... Έχει ανέβει λίγες φορές και το ζάχαρο, αλλά δεν με πολυανησυχεί αυτό, γιατί ξέρω τον λόγο. Δεν τολμάω όμως να ανέβω στη ζυγαριά...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Και σκεφτόμουν αυτές τις μέρες να στείλω! Και δεν τα κατάφερα τελικά!

Όλα καλά, @melitiniღ μου! Εσύ πώς τα πας;

Το μόνο που με αγχώνει αυτό το διάστημα είναι τα κιλά... Τον τελευταίο καιρό δεν πολυπροσέχω και έχω φάει πολλά μελομακάρονα και γλυκά, λόγω γιορτών... Έχει ανέβει λίγες φορές και το ζάχαρο, αλλά δεν με πολυανησυχεί αυτό, γιατί ξέρω τον λόγο. Δεν τολμάω όμως να ανέβω στη ζυγαριά...

Εντωμεταξύ είχαμε κρούσμα γαστρεντερίτιδας στον παιδικό που πάει ο μικρός μας. Εννοείται πως κόλλησε ο καημένος και είναι με διάρροια εδώ και 3 μέρες. Ευτυχώς δεν έχω κολλήσει. Προσέχω όσο μπορώ στα αλλάγματά του για να μην πάρω και γω το μικρόβιο. :(

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣 

Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή. 

Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣

Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴

Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις On 13/12/2025 at 9:53 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Που είστε ώρε κόρες χαθήκατε.. τα νέα σας;;

Καλα ειμαστε 😊 εχθες πηγαμε στον γιατρο να δουμε την μπεμπα. Ειναι μια χαρα μεγαλωσε ειμαστε πια 745gr 🩷🩷🩷 καθετε εγκαρσια και οταν τεντωνεται με ποναει οποτε μου εδωσε ο γιατρος μαγνησιο για να μην κανω συσπάσεις. Μου ειπε να προσεχω την πιεση, το ζαχαρο ειναι μια χαρα ρυθμισμενο και μετα της γιορτες θα με ξανα δει.

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια, πως είστε; 

Εμείς μεγαλώνουμε και φουσκώνουμε..  ο μπέμπης στην τελευταία μέτρηση ήταν 900 γραμμάρια απλά μαζί με τον μπέμπη μεγαλώνει και ένα ινομύωμα που έχω, έχει φτάσει τα 5 εκατοστά και από την Τρίτη είχα ξεκινήσει να έχω ελαφρά πονάκια περιόδου που η γιατρός μου το απέδωσε ότι μάλλον ο μπέμπης αρχίζει και παίρνει θέση με το κεφάλι κάτω. Την Τετάρτη ξεκίνησα να έχω άλλα πονάκια σαν τράβηγμα αλλά μόνο αν ήμουν όρθια. αν ήμουν ξαπλωμένη ή καθιστή δεν με πονούσε, μάλλον ο μπεμπης ζορίζει το ινομύωμα και γι αυτό ξεκίνησαν αυτά τα πονάκια. Ξεκίνησα μαγνήσιο και ήδη είμαι αρκετά καλύτερα, περιμένω αύριο και το αποτέλεσμα της καλλιέργιας ούρων για να αποκλείσουμε την ουρολοίμωξη.  Το επόμενο ραντεβού μου εκτός απροόπτου είναι 21/1 στη γιατρό μου στη θεσσαλονίκη. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

καλησπέρα κορίτσια, πως είστε; 

Εμείς μεγαλώνουμε και φουσκώνουμε..  ο μπέμπης στην τελευταία μέτρηση ήταν 900 γραμμάρια απλά μαζί με τον μπέμπη μεγαλώνει και ένα ινομύωμα που έχω, έχει φτάσει τα 5 εκατοστά και από την Τρίτη είχα ξεκινήσει να έχω ελαφρά πονάκια περιόδου που η γιατρός μου το απέδωσε ότι μάλλον ο μπέμπης αρχίζει και παίρνει θέση με το κεφάλι κάτω. Την Τετάρτη ξεκίνησα να έχω άλλα πονάκια σαν τράβηγμα αλλά μόνο αν ήμουν όρθια. αν ήμουν ξαπλωμένη ή καθιστή δεν με πονούσε, μάλλον ο μπεμπης ζορίζει το ινομύωμα και γι αυτό ξεκίνησαν αυτά τα πονάκια. Ξεκίνησα μαγνήσιο και ήδη είμαι αρκετά καλύτερα, περιμένω αύριο και το αποτέλεσμα της καλλιέργιας ούρων για να αποκλείσουμε την ουρολοίμωξη.  Το επόμενο ραντεβού μου εκτός απροόπτου είναι 21/1 στη γιατρό μου στη θεσσαλονίκη. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, στον τελευταίο υπέρηχο αρχές του μήνα μου είπε ο γιατρός κ εμενα για ενα ινομυωμα το οποίο τωρα ανακαλύψαμε, δεν το ειχε ξαναδεί ποτέ ούτε πριν την εγκυμοσύνη ουτε στους υπερηχους μεχρι τώρα. Κ αγχώθηκα λιγο κ μη μεγαλώσει πολυ στην εγκυμοσύνη κ για την εξέλιξή του γενικά. Εσυ το ειχες απο πριν? Σου εχει πει κάτι η γιατρός σου σχετικά με την αύξηση του μεγέθους του ή κ γενικά?

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η afr είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα, στον τελευταίο υπέρηχο αρχές του μήνα μου είπε ο γιατρός κ εμενα για ενα ινομυωμα το οποίο τωρα ανακαλύψαμε, δεν το ειχε ξαναδεί ποτέ ούτε πριν την εγκυμοσύνη ουτε στους υπερηχους μεχρι τώρα. Κ αγχώθηκα λιγο κ μη μεγαλώσει πολυ στην εγκυμοσύνη κ για την εξέλιξή του γενικά. Εσυ το ειχες απο πριν? Σου εχει πει κάτι η γιατρός σου σχετικά με την αύξηση του μεγέθους του ή κ γενικά?

Καλησπέρα κοπέλα μου, εγώ το ινομύωμα το ανακάλυψα όταν γέννησα το πρώτο μου παιδάκι, στον τυπικό υπέρηχο στις 40 μέρες μετά τον τοκετό είδαμε ότι ήταν εκεί. Ήταν μικρούλη και δεν ενοχλούσε κάπου, ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τώρα στη δευτερη εγκυμοσύνη έχει μεγαλώσει αρκετά και το βλέπουμε σε κάθε υπέρηχο. Είναι ορμονοεξαρτώμενα τα ινομυώματα και η γιατρός μου μου είπε ότι λογικά μετά τον τοκετό θα μικρύνει παλι. 

Βγήκε η καλλιέργεια ούρων κορίτσια και έχω στρεπτόκοκκο, θα χρειαστεί να ξεκινήσω αντιβίωση, περιμένω να με πάρει η γιατρός πίσω 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου, εγώ το ινομύωμα το ανακάλυψα όταν γέννησα το πρώτο μου παιδάκι, στον τυπικό υπέρηχο στις 40 μέρες μετά τον τοκετό είδαμε ότι ήταν εκεί. Ήταν μικρούλη και δεν ενοχλούσε κάπου, ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τώρα στη δευτερη εγκυμοσύνη έχει μεγαλώσει αρκετά και το βλέπουμε σε κάθε υπέρηχο. Είναι ορμονοεξαρτώμενα τα ινομυώματα και η γιατρός μου μου είπε ότι λογικά μετά τον τοκετό θα μικρύνει παλι. 

Βγήκε η καλλιέργεια ούρων κορίτσια και έχω στρεπτόκοκκο, θα χρειαστεί να ξεκινήσω αντιβίωση, περιμένω να με πάρει η γιατρός πίσω 

Κι εμενα ηταν πολυ χαλαρός για το ινομυωμα, εγω πιο πολυ αγχώθηκα αλλα θα το παρακολουθούμε. Ελπίζω να μικρύνει κ εμενα μετα τον τοκετο, να το παρακολουθούμε μια στο τοσο κ να μη χρειαστεί κατι αλλο.

Τι συμπτώματα ειχες κ εκανες καλλιέργεια? Μόνο τα πονακια που ανέφερες? Είχες ενοχλήσεις στην ούρηση?

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η afr είπε:

Κι εμενα ηταν πολυ χαλαρός για το ινομυωμα, εγω πιο πολυ αγχώθηκα αλλα θα το παρακολουθούμε. Ελπίζω να μικρύνει κ εμενα μετα τον τοκετο, να το παρακολουθούμε μια στο τοσο κ να μη χρειαστεί κατι αλλο.

Τι συμπτώματα ειχες κ εκανες καλλιέργεια? Μόνο τα πονακια που ανέφερες? Είχες ενοχλήσεις στην ούρηση?

Είχα τα πονακια χαμηλά στην κοιλιά, πόνος στην ούρηση δεν ειχα αλλά είχα την αίσθηση ότι θέλω συνέχεια να πάω για τσισα. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Είχα τα πονακια χαμηλά στην κοιλιά, πόνος στην ούρηση δεν ειχα αλλά είχα την αίσθηση ότι θέλω συνέχεια να πάω για τσισα. 

Περαστικά κορίτσι μου, πόσες μερες θα παρεις αντιβίωση? Μίλησες με τη γιατρό σου?

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η afr είπε:

Περαστικά κορίτσι μου, πόσες μερες θα παρεις αντιβίωση? Μίλησες με τη γιατρό σου?

Για 8 μέρες θα πάρω αντιβίωση και θα επαναλάβω την καλλιέργεια να δούμε ότι είμαστε οκ 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Για 8 μέρες θα πάρω αντιβίωση και θα επαναλάβω την καλλιέργεια να δούμε ότι είμαστε οκ 

Ωραια, μια χαρά θα πάει, θα την παρεις κ ολα καλα!

Δημοσίευση

Κοριτσια μου χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα. Τι κανετε; Πως περνατε; Εμεις φτασαμε αισιως στις 27+2 και σε δυο εβδομαδες εχουμε ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπεμπα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια μου χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα. Τι κανετε; Πως περνατε; Εμεις φτασαμε αισιως στις 27+2 και σε δυο εβδομαδες εχουμε ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπεμπα.
    • Ωωω!! Σ' ευχαριστώ πολύ!! 🥰🥰 Αυτό με το φαγητό το κάνει και εμάς όταν την έχω αγκαλιά πχ ή ελεύθερη και με βλέπει με τσιμπολογαω, το θέλει και αυτή!! 😆 Της δίνω το τρώει.. Και μπορεί το ίδιο ακριβώς εντωμεταξυ τρόφιμο, στο καρεκλακι του φαγητού της, να το πετάει..😂 αυτό με μίσος όπως λες!! 😂 Ότι του φανεί..🤪 Ναι ναι party animal αυτή εδώ.. άσε με! Είναι βασανιστήριο ρε συ.. και ίσα ότι το είχαμε στρώσει, μου κοιμόταν το αργότερο 12-1 το βράδυ και σερί μέχρι 7-8 το πρωί, από το Νοέμβριο και μετά γμθκε ο Δίας πάλι.. τώρα είτε κοιμηθεί γύρω στις 11 το βράδυ θα μου ξυπνήσει περίπου γύρω στις 1-2 τα ξημερώματα και θα μου μείνει ξύπνια μέχρι 7-8 το πρωί είτε που δεν θα κοιμηθεί καθόλου και θα μου το πάει σερί μέχρι τα ξημερώματα γύρω στις 5-6.. προσπαθώ να της το στρώσω τώρα πάλι αλλά μέχρι να το στρώσουμε φοβάμαι θα μας βρει κάτι άλλο πάλι..😅 μέσα στη μέρα κοιμάται μόνο μια φορά γύρω στις 4-5 το μεσημέροαπόγευμα δηλαδή κανά 2ωρο.. αυτό από το πρωί..  Θα ρωτήσω και στο παιδότοπο που έχει κοντά στην παιδίατρο που έχω δει.. θα δείξει! Α όχι στο πάτωμα δεν μου το έχει κάνει.. αλλά δεν μου το κάνει μόνο για πλάκα, μου το κάνει και όταν νευριάζει που δεν της δίνω πχ το κινητό που κρατάω ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να κρατάω και το θέλει ή όταν δεν την αφήνω να κάνει αυτό που θέλει πχ να βάλει το τηλεκοντρόλ στο στόμα, νευριάζει με ένα κλαψο-γκρινιασμα και μου δίνει κουτουλιές ή θα αρχίσει να φωνάζει "εεεεε!!" όλο νεύρα και θα βαράει με τα χέρια τον εαυτό της στη κοιλιά..🤭🤭 (δικό μου παιδί ξεκάθαρα..🤪😅😅) και εγώ ξέχασα να ρωτήσω το Δεκέμβρη που πήγαμε.. αν το θυμηθείς, πες μου τι σας είπε! Καλή δύναμη και εσείς με τον αποθηλασμο..💪💪
    • Γεια σου Elen .... Υπομονή θα πω...πάλι γυρνάνε τα συμπτώματα που είχαμε στην αρχή έχω παρατηρήσει,και εγώ νιώθω αυτό το κάψιμο κάπως και αρκετή δυσκολία στη χώνεψη 🫣 εγώ είμαι στην 33η τώρα... Εύχομαι και εγώ να περάσετε όλες όμορφα και ξεκούραστα!!!❤️
    • Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...