Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Περαστικα κοριτσι μου και ολα να πανε καλα. Ξερω οτι αν εχεις αιμορραγια σταματας το salospir τωρα οτι σου πει ο γιατρος. Παντως ο δικος μου γυναικολογος δεν θελει να μου το δωσει ακομα. Θελει να δουμε πως θα ειναι η πιεση μου και να δουμε. Ξεκινησαν τα κυνηγια; Ο δικος μου παντως δεν το σκεφτεται να παει. Ισα ισα καθεται τα σαββατοκυριακα και με βοηθαει με της δουλειές του σπιτιού και με το παιδι.

Παίζει ο άντρας μου να είναι η εξαίρεση που δεν ασχολείται με το άθλημα;; 🤠

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Παίζει ο άντρας μου να είναι η εξαίρεση που δεν ασχολείται με το άθλημα;; 🤠

Και εμένα ο δικός μου δεν πάει.. δεν του αρέσει καθόλου! Δεν έχει ασχοληθεί ποτέ. 

Δημοσίευση

Την καλύτερη δουλειά κάνουν κορίτσια οι άντρες σας που δεν ασχολούνται με αυτό το βάρβαρο και ακριβό σπορ! Δεν χάνουν και τπτ.. τι να κάνω εγώ που έτσι τον βρήκα.. από τον παππού στο μπαμπά και μετά στο παιδί.. έτσι πάει το βασίλειο τους!!! Η πεθερά μου βεβαία του τα έκοψε τα κυνήγια του πεθερού όταν έφτασε στο αμήν..  ήταν ένα βήμα πριν τον χωρίσει... ευτυχώς συνήλθε και κοίταξε μετά την οικογένεια του. Ο δικός μου ακόμη στον κόσμο το δικό του.. λέει ότι δεν θα κάνει αυτά που έκανε ο πατέρας του αλλά τα ίδια κάνει. Γενικά εγώ έχω καταλάβει από την πεθερά μου ότι και ο πεθερός μου έτσι λειτουργεί.. ολίγον τι παρτάκιας.. απλά η πεθερά μου το έχει πάρει απόφαση και τραβάει το κουπί όπου μπορεί μόνη της.!!! Εγώ δεν τον έχω ανάγκη το δικό μου, ότι θέλει ας κάνει, ευτυχώς έχω γονείς που με στηρίζουν πολύ. Και όταν θα ρθει η ώρα του κι αυτουνού θα μπουν τα δυο του πόδια σε ένα παπούτσι αν θέλει να κρατήσει την οικογένεια του. Τεσπα! προς το παρόν το μωρό με ενδιαφέρει.. σε αυτό δίνω την προτεραιότητα μου. 

@Mantarini για το γιατρό έχεις δίκιο, κι εγώ έναν έχω επιλέξει να ακολουθήσω. Από κι και πέρα κι αυτοί Θεοί δεν είναι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Παίζει ο άντρας μου να είναι η εξαίρεση που δεν ασχολείται με το άθλημα;; 🤠

Ουτε ο αδερφος μου ασχολειται. Βεβαια δεν μπορω να αδικήσω τον αντρα μου εχθες ασχοληθηκε με της δουλειες που δεν μπορω να κανω εγω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλό Μήνα κορίτσια!!!! 🧡🧡🧡 Καλο και τυχερό Οκτώβρη με γερά μωρακια σε κοιλίτσες και αγκαλίτσες!!!  Όμορφες εγκυμοσύνες στις εγκυούλες και καλή επιτυχία  στα  λιγα κορίτσια που είμαστε στην προσπάθεια και την αναμονή!!! Εγώ αν ολα ειναι καλα θα προχωρήσω με το καλο αυτό τον μήνα στην πρώτη μου ετ.
    • Δεν ξερω πραγματικά τι να σου γράψω, γράφω-σβήνω, δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω ειναι δύσκολη η θεση σου, μονο και μονο για τα έμβρυα! Ψάξε εαν το θέλεις και η ίδια τι μπορεις να κανεις είτε να μεταφέρεις τα εμβρυακια σου σε αλλη κλινική ή να μείνεις στην ίδια με άλλον γιατρο ! Είναι το λιγότερο απαράδεκτοι!  Μετα απο ολο αυτο τους ένοιαζε η ετ ??? Μάλλον δεν κατάλαβαν την σοβαρότητα της κατάστασης σου ποτε..
    • Μα σήμερα πήγα να δουμε πως θα προχωρήσουμε, να δουμε τι θα μας πουνε, αν θα μπει καποιο χρονοδιάγραμμα. Αυτοί ειπαν υπέρηχο και να ξεκινήσουμε cyclacur. Ωπα λεω, μετα απο αυτο που περασα δεν θελω τωρα γιατι εχω τους φόβους μου. Δεν θελετε να ακούσετε τι άκουσα. Με ρωτούσε συνέχεια ποτε θες, πότε θες..... Εκει αιφνιδιαστηκα και πραγματικά κομπλαρα. Συν οτι οτι μας ελεγε ο γιατρος οτι τα εχει εξηγήσει ολα. Κι εκεί πετάχτηκε ο άνδρας μου ότι δεν τα είχαμε πει κάτι για αυτή την περίπτωση.
    • Κορίτσι μου καλό πραγματικά σκέφτομαι τι ζεις....είναι τραγική η όλη αντιμετώπιση με βάση αυτά που μας λες  κανένας σεβασμός στον ασθενή που και απορίες θα εχει κ φοβίες και όλα πόσο μάλλον όταν έχει περάσει κ ένα τραυματικο γεγονός... Και μέσα σε όλα αυτά θεωρούσαν σωστό να σε πάνε σε εμβρυομεταφορά;; Δεν μου κολλάνε καθόλου όλα αυτά.. Φύγε Κορίτσι μου βρες άλλο γιατρό να συνεχίσεις... Δεν ξέρω με τις βλαστοκύστες σου τι γίνεται δεν έχω γνώση σε αυτό.. Αλλά δεν νομίζω πως αισθάνεσαι ασφάλεια να συνεχίσεις μαζί του... 
    • Πραγματικά ούτε εγώ ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Αρχικά, για το πότε θα γίνει η ετ έχεις και εσυ λόγο, πρωταρχικό μάλιστα. Δεν γίνεται να αποφασίσουν κάτι τέτοιο μόνοι τους αυθαίρετα. Επίσης, να λες ότι θέλεις να σε εξετάσουν και ουσιαστικά να σου το αρνούνται; Για ποιο λόγο; Και όχι δα να την ακούμε και από πάνω επειδή έχουμε απορίες, ανησυχίες, φόβους. Σώμα μας είναι, ψυχολογία μας είναι, τσέπη μας είναι, θα ρωτάμε ο,τι θέλουμε, όσες φορές θέλουμε και θα παίρνουμε απαντήσεις. Αυτό θα έπρεπε να ήταν δεδομένο και όχι κάτι που να πρέπει να διεκδικούμε. Και ειδικά μετά από όλο αυτό που πέρασες, το ελάχιστο που θα μπορούσαν να κάνουν θα ηταν να σου δώσουν τον χρόνο και τον χώρο να εκφράσεις τις ανησυχίες σου και να σου δώσουν τις απαντήσεις που ζητάς. Έχεις δικαίωμα να ξέρεις γιατί σου συνέβη αυτό που σου συνέβη, και που ακόμη σου συμβαίνει. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...