Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Τι λες τωρα.. αν θυμαμαι καλα απο την τελευταια φορα που επαθα υπεφερα.

Ευτυχώς δεν έχω κανενα σύμπτωμα. Μόνο ένα πόνο που και που στην κοιλιά μου όταν έκανα τσισα

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Ευτυχώς δεν έχω κανενα σύμπτωμα. Μόνο ένα πόνο που και που στην κοιλιά μου όταν έκανα τσισα

Ευτυχως.. οσες φορες ειχα υπεφερα μεχρι να παρω αντιβιωση.

Δημοσίευση

Άτιμη ουρολοίμωξη... Εγώ από τον φόβο μου μήπως και την πατήσω, παίρνω προληπτικά τα urinal. Τα έπαιρνα και στην πρώτη εγκυμοσύνη. Και από πριν τα έπαιρνα, γιατί δεν ήξερα πώς αλλιώς να προστατευτώ, πέρα δηλαδή από τους βασικούς κανόνες υγιεινής. Γιατί με τόσες υποτροπές τα είχα δει ΟΛΑ.

Λοιπόν... δεν θυμάμαι τι θέση μου είπε ότι έχει ο πλακούντας μου...! Και στο χαρτί γράφει χαμηλή πρόσφυση. Τι σημαίνει άραγε; Πάντως ακόμα δεν νιώθω κάτι. Ένα βράδυ μόνο εκεί που ήμουν ξαπλωμένη, σαν να ένιωσα τη κοιλιά μου μία να φουσκώνει και να σκληραίνει στα δεξιά και μετά στα αριστερά. Να μετακινήθηκε; Δεν ξέρω. Πάντως και στην πρώτη εγκυμοσύνη τον ένιωσα τον τζουτζούκο την 19η εβδομάδα.

Δημοσίευση
στις On 25/9/2025 at 6:10 ΜΜ, ο/η Pixies είπε:

Ρε και εγω έχω ουρολοίμωξη. Τι να πω θα πάρω αντιβίωση και θα περάσει μου είπε. Αύριο έχω ραντεβού να μου τα πει 

στις πριν 23 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Άτιμη ουρολοίμωξη... Εγώ από τον φόβο μου μήπως και την πατήσω, παίρνω προληπτικά τα urinal. Τα έπαιρνα και στην πρώτη εγκυμοσύνη. Και από πριν τα έπαιρνα, γιατί δεν ήξερα πώς αλλιώς να προστατευτώ, πέρα δηλαδή από τους βασικούς κανόνες υγιεινής. Γιατί με τόσες υποτροπές τα είχα δει ΟΛΑ.

Λοιπόν... δεν θυμάμαι τι θέση μου είπε ότι έχει ο πλακούντας μου...! Και στο χαρτί γράφει χαμηλή πρόσφυση. Τι σημαίνει άραγε; Πάντως ακόμα δεν νιώθω κάτι. Ένα βράδυ μόνο εκεί που ήμουν ξαπλωμένη, σαν να ένιωσα τη κοιλιά μου μία να φουσκώνει και να σκληραίνει στα δεξιά και μετά στα αριστερά. Να μετακινήθηκε; Δεν ξέρω. Πάντως και στην πρώτη εγκυμοσύνη τον ένιωσα τον τζουτζούκο την 19η εβδομάδα.

στις On 25/9/2025 at 6:09 ΜΜ, ο/η eva96 είπε:

Μακαρι γιατι μας γονατισε.. την αλλη εβδομαδα εχω υπερηχο μακαρι να μας κανει την χαρη να δουμε τι ειναι. Οσες εχετε προσθιο πλακουντα εχετε καταλαβει το μωρο; Γιατι δεν μπορω να καταλαβω αν αυτο που καταλαβαινω ειναι το μωρο η το εντερο.

στις On 25/9/2025 at 6:18 ΜΜ, ο/η Pixies είπε:

Θα παρεις αντιβίωση κ θα σου περάσει!! Εγώ πήρα μια που είναι σκονη κ διαλύεις στο νερό κ γίνεται σε 2 δόσεις.. Ε μετά ήμουν καθαρή. Βέβαια ήταν αρχή, πιο πολύ εξωτερικά γιατί ούτε εγώ είχα τσούξιμο.. Τα urinel δεν τα ξέρω. Δεν ήξερα ότι μπορώ να πάρω τέτοια. Αν κ βέβαια δε νομίζω να με αφήσει.. 

Εγώ έχω οπίσθιο πλακούντα κ δεν έχω καταλάβει τίποτα ακόμη. Στο ημερολόγιο που μου στέλνει το ΙΑΣΩ κάθε Τετάρτη που αλλάζω βδομάδα λέει ότι αυτή τη βδομάδα (17) μπορεί να αρχίσω να το αισθάνομαι.. Στην αρχή δε θα νιώσεις κλοτσιές κτλ λένε, παρά αυτό που είπες, σαν έντερο.. Μάλλον το νινί σας είναι!! Κ τα φουσκωματα νομίζω είναι το νινί!!! 😊😊😊😊😊😊

Δημοσίευση
στις On 25/9/2025 at 7:08 ΜΜ, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Μόλις γύρισα από τον γιατρό και μου έβαλε επαναληπτικές. Μου είπε ότι αυτό το μικρόβιο βγαίνει μερικές φορές . Αμα ξαναδειξει θετικό θα πάρω Αμοξίλ. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!  Μαρία μου εμείς πίνουμε Humana platinum 1 και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Το πίνει ευχάριστα και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Το μόνο κακό ότι το παραγγέλνεις δεν το έχει το σούπερ μάρκετ. Αλλα αν κάνεις εγγραφή στο σάιτ του το παίρνεις με έκπτωση.    Σε άλλα νέα, εμείς ξεκινήσαμε με λαχανικά. Καρότο, πατάτα κολοκυθάκι για μια εβδομάδα και σήμερα μπήκαμε σε φρούτο, αχλαδακι. Δεν τρώει ακόμα η αλήθεια, όλα φεύγουν πάνω στην σφαλιάρα! Θα μάθει που θα πάει 😅  Από κρέμες δεν θέλει να δώσω ρυζάλευρο. Μας πρότεινε κρέμα δημητριακών ή βρώμης και μου είπε όταν κάνουμε την εισαγωγή στα φρούτα ότι μπορώ να την κάνω με ένα φρούτο για να είναι πιο γευστική.    Γενικά κάνει όλη μέρα τούμπες και όταν δεν με βλέπει κλαίει.. την βάζω στο πάρκο και μόλις με χάσει την πιάσει υστερία! Και φυσικά οοολη μέρα τσιρίζει😆  Με τον ύπνο πως τα πάτε ;;
    • Μήπως εννοείς το επίδομα κυοφορίας  κοριτσι μου;;
    • Κοριτσι μου, μακάρι αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που θα χρειαστεί να υποστείς. Δες τι θα σου πουν οταν πας απο εκεί, και άμα νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν αυτά που θα ακούσεις, ίσως να είναι καλύτερα να φύγεις απο αυτούς. Ξερω βέβαια ότι και η διαδικασία να βρεις άλλο γιατρό δεν ειναι εύκολη ή ευχάριστη. 
    • Κορίτσι είσαι μισθωτή και την έκανες; Εμένα ως ελεύθερη επαγγελματίας μου είπαν αφού γεννήσω κάνω αίτηση για το 9μηνο. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης ειναι σχεδον απίθανο βα έχει αλλεργία σε κάποιο απο αυτά τ δύο φρούτα γι αυτο τ ξεκινανε μαζι. Μισο μήλο κ μισο αχλαδι αμα τ αλεσεις ζήτημα να βγει 2 3 κουταλιές της σούπας. Στις αρχές ουτως η αλλως ποσο θα φαει? Αντε καλη αρχή!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...