Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η afr είπε:

Κορίτσια όσες έχετε ήδη αλλα παιδάκια αν ειναι σε ηλικία για παιδικό σταθμό, τι θα κάνετε φέτος, θα τα στείλετε? Κι αν ναι, ολη τη χρονιά ή θα τα σταματήσετε?

Και εγώ έχω ένα παιδάκι 18 μηνών. Έχουμε κάνει αίτηση για τον βρεφονηπιακό, ακόμα βέβαια δεν ξέρουμε αν θα μας πάρουν. Λογικά θα μας πάρουν. Ακόμα δεν έχω κάνει κουβέντα στον γιατρό για το ζήτημα αυτό, η αλήθεια είναι. Ελπίζω να είναι οκ και ο γιατρός, γιατί θα ήθελα από πολλές απόψεις να ξεκινήσει "σχολείο" το αγοράκι μας! Και σ' εκείνον θα κάνει καλό, και σε μένα που έχω ακαδημαϊκές εκκρεμότητες και πρέπει να δουλέψω. Τρέμω στην ιδέα των ιώσεων. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε.

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Εχω ενα παιδακι ακομα που ειναι τριων χρονων. Θα τον στειλω και βλεπουμε ποτε και αν θα χρειαστει να σταματησει.

Θα ειναι η πρώτη του χρονιά ή ειχε παει κ περισυ? Ρωτάω γιατί λένε οτι η πρώτη ειναι η χειρότερη..

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Και εγώ έχω ένα παιδάκι 18 μηνών. Έχουμε κάνει αίτηση για τον βρεφονηπιακό, ακόμα βέβαια δεν ξέρουμε αν θα μας πάρουν. Λογικά θα μας πάρουν. Ακόμα δεν έχω κάνει κουβέντα στον γιατρό για το ζήτημα αυτό, η αλήθεια είναι. Ελπίζω να είναι οκ και ο γιατρός, γιατί θα ήθελα από πολλές απόψεις να ξεκινήσει "σχολείο" το αγοράκι μας! Και σ' εκείνον θα κάνει καλό, και σε μένα που έχω ακαδημαϊκές εκκρεμότητες και πρέπει να δουλέψω. Τρέμω στην ιδέα των ιώσεων. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε.

Αχ ακριβώς στα ιδια είμαι κ εγω. Εμένα ειναι 2 ο δικός μου κ ειναι να παει πρώτη χρονιά και φοβάμαι κ εγω πολυ πως θα παει με τις ιώσεις και θα πρεπει να προσέχω κ εγω πολυ, αν κ δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν να μη με κολλάει. Κι εμεις έχουμε τωρα τον Σεπτέμβρη παιδίατρο κ θα το συζητήσω γιατί ειναι ενα παιδι που νομίζω οτι δεν μπορει να περασει άλλη χρονιά στο σπίτι, δε θα αντέξει ουτε αυτός ούτε εγω 😛 κ δευτερευοντως θα με βοηθούσε κι εμενα λογω υποχρεώσεων δουλειας και σπουδων να εχω λιγες ωρες τη μερα σπιτι μονη μου γιατί αλλιώς δε θα μπορέσω να προχωρήσω τίποτα φέτος...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η afr είπε:

Αχ ακριβώς στα ιδια είμαι κ εγω. Εμένα ειναι 2 ο δικός μου κ ειναι να παει πρώτη χρονιά και φοβάμαι κ εγω πολυ πως θα παει με τις ιώσεις και θα πρεπει να προσέχω κ εγω πολυ, αν κ δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν να μη με κολλάει. Κι εμεις έχουμε τωρα τον Σεπτέμβρη παιδίατρο κ θα το συζητήσω γιατί ειναι ενα παιδι που νομίζω οτι δεν μπορει να περασει άλλη χρονιά στο σπίτι, δε θα αντέξει ουτε αυτός ούτε εγω 😛 κ δευτερευοντως θα με βοηθούσε κι εμενα λογω υποχρεώσεων δουλειας και σπουδων να εχω λιγες ωρες τη μερα σπιτι μονη μου γιατί αλλιώς δε θα μπορέσω να προχωρήσω τίποτα φέτος...

Η παιδίατρος όταν τη ρωτήσαμε αρχές του καλοκαιριού για το θέμα του βρεφονηπιακού είπε "Εννοείται να τον γράψετε". Ε, μέσα στο σπίτι συνέχεια πόσο να αντέξει ο καημένος; Πρέπει να αναπτύξει και τις κοινωνικές του δεξιότητες, να μάθει ένα σωρό πραγματάκια που όσο να'ναι δεν τα κάνουμε στο σπίτι. Για να δούμε πώς θα πάει... Και οι δύο επιλογές έχουν θετικά και αρνητικά.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η afr είπε:

Θα ειναι η πρώτη του χρονιά ή ειχε παει κ περισυ? Ρωτάω γιατί λένε οτι η πρώτη ειναι η χειρότερη..

Ειχε παει και περυσι. Ευτυχως δεν αρρωσταινε συνεχεια. Φετος θα δειξει πως θα παει και το κυριοτερο τι θα μου πει η παιδιατρος και ο γυναικολογος.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 

Χαιρομαι πολυ κοριτσι μου ❤️ ❤️ ❤️ αντε σιγα σιγα θα φτασουμε στην αυχενικη να παρουμε μια ανασα. Ποσο εισαι τωρα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πώς πάτε κορίτσια;; Πότε περιμένετε;; Ποια εχει πρώτη σειρά 🫣 Εγώ κανονικά 11/10. Αλλά δεν θα αντεξω μέχρι τότε. Λεω να παω τέλος Σεπτεμβρίου και πάλι ίσα που θα αντέξω. Νιώθω τόσο κουρασμένη με τον μικρό όλη μέρα. Η κοιλιά μου σχεδόν αγγίζει τα πόδια μου😵‍💫 νιώθω σαν να γεννάω αύριο.... Τελικά όντως η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι πολύ δύσκολη... Επίσης πριν μια βδομάδα είχα αυτή την βλέννα που λένε, την τραχιλικη. Στον γιο μοθ δεν την θυμάμαι καθόλου 
    • Καλησπερα κοπελα μου! Επειδη ειμαι κι εγω με διδυμακια, δεν υπαρχει συγκεκριμενο πρωτοκολλο που να οριζει οτι πρεπει ενα μωρο να νοσηλευτει ωσπου να συμπληρωσει συγκεκριμενες βδομαδες. Απλα πανω κατω σε γενικες γραμμες γυρω στις 36 με 37 ωριμαζουν απολυτως τα οργανα και δεν χρειαζονται υποστηριξη, οπως επισης εχουν καλο βαρος και σιτιζονται πλεον μονα τους. Γι αυτο καποιοι το λενε ως θεωρητικο οριο. Και παλι ομως δεν ειναι καθολου απολυτο. Ξερω μωρακια 35βδομαδων που δεν χρειαστηκαν καμια νοσηλεια στη μενν και μωρα 38 και 39 που χρειαστηκαν. Το πρωτο μου πχ που γεννηθηκε 39η (στο Ιασω) μπηκε μενν γιατι παρουσιασε δυσκολια στην αναπνοη. Ποιος να μου το λεγε;; Εχω φιλη που γεννησε διδυμακια 35κ2 στο Μητερα και δεν μπηκε κανενα μενν κι εχω φιλη που γεννησε διδυμακια 38κ4, επισης στο Μητερα, και μπηκε το ενα εκ των δυο γιατι ηταν 1700γρ. Επισης εχω φιλη που γεννησε 30κ4 στο Αλεξανδρα το μωρακι της με βαρος 1900 και το πηρε στις 35 που ειχε φτασει ηδη 3200.  Οποτε θελω να πω δεν υπαρχει κανενας νομος. Πανε παντα αναλογα με το καθε νεογνο, το βαρος γεννησης (θελουν σιγουρα να εχει συμπληρωσει τα 2000-2200), το αν υπαρχουν αλλα προβληματα κλπ. Δεν παιζουν ρολο μονο οι εβδομαδες κυησης. Να μην αγχωνεσαι προκαταβολικα. Κανενας δεν μπορει να σου εγγυηθει με βεβαιοτητα τι θα γινει. 
    • Χαιρομαι πολυ κοριτσι μου ❤️ ❤️ ❤️ αντε σιγα σιγα θα φτασουμε στην αυχενικη να παρουμε μια ανασα. Ποσο εισαι τωρα;
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...