Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η afr είπε:

Κορίτσια όσες έχετε ήδη αλλα παιδάκια αν ειναι σε ηλικία για παιδικό σταθμό, τι θα κάνετε φέτος, θα τα στείλετε? Κι αν ναι, ολη τη χρονιά ή θα τα σταματήσετε?

Και εγώ έχω ένα παιδάκι 18 μηνών. Έχουμε κάνει αίτηση για τον βρεφονηπιακό, ακόμα βέβαια δεν ξέρουμε αν θα μας πάρουν. Λογικά θα μας πάρουν. Ακόμα δεν έχω κάνει κουβέντα στον γιατρό για το ζήτημα αυτό, η αλήθεια είναι. Ελπίζω να είναι οκ και ο γιατρός, γιατί θα ήθελα από πολλές απόψεις να ξεκινήσει "σχολείο" το αγοράκι μας! Και σ' εκείνον θα κάνει καλό, και σε μένα που έχω ακαδημαϊκές εκκρεμότητες και πρέπει να δουλέψω. Τρέμω στην ιδέα των ιώσεων. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε.

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Εχω ενα παιδακι ακομα που ειναι τριων χρονων. Θα τον στειλω και βλεπουμε ποτε και αν θα χρειαστει να σταματησει.

Θα ειναι η πρώτη του χρονιά ή ειχε παει κ περισυ? Ρωτάω γιατί λένε οτι η πρώτη ειναι η χειρότερη..

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Και εγώ έχω ένα παιδάκι 18 μηνών. Έχουμε κάνει αίτηση για τον βρεφονηπιακό, ακόμα βέβαια δεν ξέρουμε αν θα μας πάρουν. Λογικά θα μας πάρουν. Ακόμα δεν έχω κάνει κουβέντα στον γιατρό για το ζήτημα αυτό, η αλήθεια είναι. Ελπίζω να είναι οκ και ο γιατρός, γιατί θα ήθελα από πολλές απόψεις να ξεκινήσει "σχολείο" το αγοράκι μας! Και σ' εκείνον θα κάνει καλό, και σε μένα που έχω ακαδημαϊκές εκκρεμότητες και πρέπει να δουλέψω. Τρέμω στην ιδέα των ιώσεων. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε.

Αχ ακριβώς στα ιδια είμαι κ εγω. Εμένα ειναι 2 ο δικός μου κ ειναι να παει πρώτη χρονιά και φοβάμαι κ εγω πολυ πως θα παει με τις ιώσεις και θα πρεπει να προσέχω κ εγω πολυ, αν κ δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν να μη με κολλάει. Κι εμεις έχουμε τωρα τον Σεπτέμβρη παιδίατρο κ θα το συζητήσω γιατί ειναι ενα παιδι που νομίζω οτι δεν μπορει να περασει άλλη χρονιά στο σπίτι, δε θα αντέξει ουτε αυτός ούτε εγω 😛 κ δευτερευοντως θα με βοηθούσε κι εμενα λογω υποχρεώσεων δουλειας και σπουδων να εχω λιγες ωρες τη μερα σπιτι μονη μου γιατί αλλιώς δε θα μπορέσω να προχωρήσω τίποτα φέτος...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η afr είπε:

Αχ ακριβώς στα ιδια είμαι κ εγω. Εμένα ειναι 2 ο δικός μου κ ειναι να παει πρώτη χρονιά και φοβάμαι κ εγω πολυ πως θα παει με τις ιώσεις και θα πρεπει να προσέχω κ εγω πολυ, αν κ δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν να μη με κολλάει. Κι εμεις έχουμε τωρα τον Σεπτέμβρη παιδίατρο κ θα το συζητήσω γιατί ειναι ενα παιδι που νομίζω οτι δεν μπορει να περασει άλλη χρονιά στο σπίτι, δε θα αντέξει ουτε αυτός ούτε εγω 😛 κ δευτερευοντως θα με βοηθούσε κι εμενα λογω υποχρεώσεων δουλειας και σπουδων να εχω λιγες ωρες τη μερα σπιτι μονη μου γιατί αλλιώς δε θα μπορέσω να προχωρήσω τίποτα φέτος...

Η παιδίατρος όταν τη ρωτήσαμε αρχές του καλοκαιριού για το θέμα του βρεφονηπιακού είπε "Εννοείται να τον γράψετε". Ε, μέσα στο σπίτι συνέχεια πόσο να αντέξει ο καημένος; Πρέπει να αναπτύξει και τις κοινωνικές του δεξιότητες, να μάθει ένα σωρό πραγματάκια που όσο να'ναι δεν τα κάνουμε στο σπίτι. Για να δούμε πώς θα πάει... Και οι δύο επιλογές έχουν θετικά και αρνητικά.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η afr είπε:

Θα ειναι η πρώτη του χρονιά ή ειχε παει κ περισυ? Ρωτάω γιατί λένε οτι η πρώτη ειναι η χειρότερη..

Ειχε παει και περυσι. Ευτυχως δεν αρρωσταινε συνεχεια. Φετος θα δειξει πως θα παει και το κυριοτερο τι θα μου πει η παιδιατρος και ο γυναικολογος.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 
    • Καλησπέρα σε όλες !! Που γέννησε αυτή η φίλη σου και έχουν πρωτόκολλο να τα κρατάνε μέχρι 37?? Ισχύει παντού αυτό άραγε; Εμένα με τρομάζει πολύ η ιδέα της ΜΕΝΝ !! Μπήκα λοιπόν και εγώ στην 28η εβδομάδα, είχα χθες εμβρυολόγο 1 κιλό η μια και 1.200 η άλλη, τσούκου τσούκου μεγαλώνουν, τώρα από δω και πέρα θα παίρνουν πιο πολύ βάρος από ότι πιο πριν.Έχω βαρύνει και εγώ πολύ, δε μπορώ να με σηκώσω, τα πόδια μου με το κάθε περπάτημα υποφέρουν, η δε αλλαγή στάσης στο κρεβάτι ή το να σηκωθώ από ξάπλα είναι το πιο δύσκολο μου. Περιμένω πως και πως να δω τον ενδοκρινολόγο τέλος άλλης βδομ΄άδας που επιστρέφει να δω τι θα μου πει, γενικά μέσα στη μέρα οι μετρήσεις ζαχάρου μου καλές είναι μετά τα γεύματα, μόνο άμα φάω τπτ πιο "κακό" άντε να τσιμπήσουν λίγο, με τα της νηστείας έχω θέμα που άσχετα με το τι θα φάω κ πότε πάντα βγαίνουν τσιμπημένα και έχω αγωνία να το τον δω, ήδη πάνε κάμποσες μέρες και φοβάμαι. Τώρα θέλω να ψωνίσω και εγώ μερικά φορμάκια,κορμάκια, τπτ πάνες, σαμπουαν ,μπουρνούζια κλπ.Δευτέρα έχω ραντεβού και με τη γυναικολόγο μου να δω και αυτή τι θα μου πει, η εμβρυολόγος με ρωτούσε αν έκανα ακόμα το εμβόλιο κοκκύτη, λογικά θα μ το πει τώρα η γυναικολόγος υποθέτω. Να κυλήσουν οι μέρες και οι βδομάδες ήσυχα εύχομαι!
    • Είναι κρίμα και άδικο να μην έχεις την απαραίτητη συμπαράσταση από τόσο πολύ κοντινούς σου ανθρώπους για χαζομάρες και τυπικότητες. Ζούμε στο 2025 και αντί να χαίρονται ότι θα φέρεις στον κόσμο το εγγονάκι τους γίνονται μικροπρεπεις. Συγνώμη, αλλά αναστατωνομαι όταν διαβάζω τέτοια πράγματα. Ελπίζω οι φίλοι να είναι εκεί κοντά σου, και πραγματικά να χαίρονται μαζί σου! Όσο για τα άγχη, λογικό είναι, για όσες ειδικά γινόμαστε μανουλες για πρώτη φορά, είναι ένα ταξίδι που πολλές φορές καταλήγει μοναχικό, από την έννοια ότι η κάθε γυναίκα το βιώνει ξεχωριστά. Κι εγώ μπορεί να μπω στο τρυπάνι να κάνω κάποιες αρνητικές σκέψεις, αλλά προσπαθώ να δημιουργώ χαρούμενες εικόνες στο μυαλό μου και μελλοντικές στιγμές που θα ζω με τα παιδάκια μου κι έτσι κάπως το μπαλανσαρω! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...