Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Maria Tsal είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? Καιρό έχουμε να τα πούμε 

Καλημέρα ...! Πως είσαι κορίτσι μου ? Πως πας με την περίδεση? 

Εγώ είμαι καλα μπήκα στην 27η εβδομάδα ακόμα δεν το πιστεύω,ο τράχηλος μου μέχρι και πριν μια εβδομάδα ήταν σταθερός δοξα τον Θεό ,σε 3 μέρες θα δούμε πάλι ! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Καλημέρα ...! Πως είσαι κορίτσι μου ? Πως πας με την περίδεση? 

Εγώ είμαι καλα μπήκα στην 27η εβδομάδα ακόμα δεν το πιστεύω,ο τράχηλος μου μέχρι και πριν μια εβδομάδα ήταν σταθερός δοξα τον Θεό ,σε 3 μέρες θα δούμε πάλι ! 

Πολύ ωραία νέα!! Μακάρι να συνεχίσει έτσι!! Και εγώ σταθερα δόξα τον Θεό, τώρα έχω ξεθαρεψει, λίγο θα βγω, λίγο θα περπατήσω, αλλά το παρακολουθώ τακτικά και προσέχω όσο μπορώ! Σε 2 μέρες μπαίνω στην 29, με το καλό να πατήσουμε τις 37 🤞😇

Δημοσίευση

Κοριτσια μου τι κανετε ;; Μπηκα να σας δωσω κουραγιο ! Αντεξα κι εγω κι ο τραχηλος και τα διδυμακια μου, χωρις περιδεση και τελικα γεννησα 36κ1!! Ειχα πλεον δυνατες κι επωδυνες συσπασεις 4 μερες και τα μικρακια δεν φαινοτανε να παιρνουν βαρος την τελευταια βδομαδα οποτε δεν το αφησαμε περαιτερω και μπηκαμε προγραμματισμενα. Ολα καλα πηγαν , τα μωρα ειναι θερμοκοιτιδα για παρακολουθηση της αναπνοης τους γιατι ειναι μικρουλια 2.420 και 2.550! Αλλα σε λιγες μερουλες, μας ειπαν πως θα τα εχουμε κοντα μας!!! Και στα δικα σας κοριτσια μου! Υπομονη κι ολα καλα θα πανε!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Maria_mtx είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε ;; Μπηκα να σας δωσω κουραγιο ! Αντεξα κι εγω κι ο τραχηλος και τα διδυμακια μου, χωρις περιδεση και τελικα γεννησα 36κ1!! Ειχα πλεον δυνατες κι επωδυνες συσπασεις 4 μερες και τα μικρακια δεν φαινοτανε να παιρνουν βαρος την τελευταια βδομαδα οποτε δεν το αφησαμε περαιτερω και μπηκαμε προγραμματισμενα. Ολα καλα πηγαν , τα μωρα ειναι θερμοκοιτιδα για παρακολουθηση της αναπνοης τους γιατι ειναι μικρουλια 2.420 και 2.550! Αλλα σε λιγες μερουλες, μας ειπαν πως θα τα εχουμε κοντα μας!!! Και στα δικα σας κοριτσια μου! Υπομονη κι ολα καλα θα πανε!!

Να σου ζήσουν,  να είσαι γερά και καλότυχα!!❣️❣️❣️ με τα καλό να τα πάρεις και στην αγκαλίτσα σου!!!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

@Maria_mtxΚοριτσι μου συγχαρητήρια να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου και όλα καλά να είναι από δω και πέρα εύχομαι! 

Έφτασα κ εγώ 30 εβδομάδες με σταθερό τράχηλο ακόμα !  Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ...! 

@Maria Tsal πως είσαι κορίτσι εσύ ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sofakikaramel είπε:

@Maria_mtxΚοριτσι μου συγχαρητήρια να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου και όλα καλά να είναι από δω και πέρα εύχομαι! 

Έφτασα κ εγώ 30 εβδομάδες με σταθερό τράχηλο ακόμα !  Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ...! 

@Maria Tsal πως είσαι κορίτσι εσύ ;

Καλησπέρα και απο εμένα!! 32 και 2 σήμερα! Εμενα αν και πολυ κοντουλης κρατάει καλά με το ραμμα από ότι φαίνεται..περιμένω εξεταση με εξεταση να περνάνε οι εβδομάδες! Έχω ξεθαρεψει τώρα λίγο,  κάνω διστακτικά τις βολτούλες μου, αλλά όταν "ξεφεύγω" νιώθω πολύ χαμηλά το μωρο έτοιμο να βγει, βέβαια είναι ακόμα σε ισχυακη θέση, ίσως για αυτό. Τα δικά σας νεα;;;

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Maria Tsal είπε:

Καλησπέρα και απο εμένα!! 32 και 2 σήμερα! Εμενα αν και πολυ κοντουλης κρατάει καλά με το ραμμα από ότι φαίνεται..περιμένω εξεταση με εξεταση να περνάνε οι εβδομάδες! Έχω ξεθαρεψει τώρα λίγο,  κάνω διστακτικά τις βολτούλες μου, αλλά όταν "ξεφεύγω" νιώθω πολύ χαμηλά το μωρο έτοιμο να βγει, βέβαια είναι ακόμα σε ισχυακη θέση, ίσως για αυτό. Τα δικά σας νεα;;;

Πολύ ευχάριστα τα νέα σου ,πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά ! Να σου πω την αλήθεια και εγώ έχω ξεθάρεψει λίγο έχω κάνει την βόλτα μου κ εγώ μια για ψώνια για το μωρό μια να πάρω έναν καφέ αλλά μόλις βλέπω ότι έχω πίεση χαμηλά λέω οπ πάω σπίτι ξαπλώνω .... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sofakikaramel είπε:

Πολύ ευχάριστα τα νέα σου ,πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά ! Να σου πω την αλήθεια και εγώ έχω ξεθάρεψει λίγο έχω κάνει την βόλτα μου κ εγώ μια για ψώνια για το μωρό μια να πάρω έναν καφέ αλλά μόλις βλέπω ότι έχω πίεση χαμηλά λέω οπ πάω σπίτι ξαπλώνω .... 

Μέσα σε όλα με αυτά με τον τράχηλο, εμφάνισα και διαβήτη κυησης, υψηλές πιθανότητες προεκλαμψιας και παρακολουθούμε και τα κιλά του μωρού γτ είναι λίγο στο κατώτατο όριο, αλλά πάνω από όλα είμαι αισιόδοξη,  εφόσον τα εντοπίζουμε νωρίς υπάρχουν και λύσεις αντιμετώπισης 😇 η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία 🤟 εύχομαι να μην ταλαιπωρηστε τόσο!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Maria Tsal είπε:

Μέσα σε όλα με αυτά με τον τράχηλο, εμφάνισα και διαβήτη κυησης, υψηλές πιθανότητες προεκλαμψιας και παρακολουθούμε και τα κιλά του μωρού γτ είναι λίγο στο κατώτατο όριο, αλλά πάνω από όλα είμαι αισιόδοξη,  εφόσον τα εντοπίζουμε νωρίς υπάρχουν και λύσεις αντιμετώπισης 😇 η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία 🤟 εύχομαι να μην ταλαιπωρηστε τόσο!!

Για να σου δωσω κουραγιο ηθελα να σου πω οτι ολα αυτα, περαν της προεκλαμψιας, τα ειχα κι εγω (εγω ειχα και συσπασεις προωρες κι επαιρνα αγωγη). Και μαλιστα τον διαβητη τον παντρευτηκα απο τον 3ο μηνα. Θα κανεις απλα τη διατροφη κι ολα θα ειναι καλα, κοντευεις. Εφοσον κιολας το μωρο δεν δειχνει σημαδια μακροσωμιας, σιγουρα δεν εχει επηρεαστει κι ουτε και προκειται εφοσον το ρυθμιζεις πλεον. Εμενα το ενα εκ των δυο μωρων πηγε κ εχωσε το κεφαλι του στη λεκανη στην αρχη του 7ου… Και πιεζε τον τραχηλο παρα πολυ. Το ενιωθα κι εγω οτι ειναι τρομερα χαμηλα. Κυριολεκτικα πισω απ το ηβικο οστο. Πολυ ενοχλητικο συναισθημα και ολο φοβομουν οτι θα μου τον ανοιξει τον τραχηλο γιατι δεν ειχα κανει και περιδεση. Γενικα οπως λες, οτι εντοπιζεται, προλαμβανεται κιολας. Αυτο σκεφτομουν: Εξαλλου πλεον εισαι σε βδομαδες που δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Να δεις που στο τελος θα θες να γεννησεις και δεν θα λεει να χαλαρωσει ο τραχηλος… 😅🤞🏻🩷

Δημοσίευση

@Maria_mtx να σου ζήσουν τα μωράκια σου! Μας δίνεις κουράγιο και σε ευχαριστούμε! Παρομοίως κι εγώ κίνδυνο προεκλαμψίας, τράχηλος μαλακός και περίδεση, χάπια για συσπάσεις που μάλλον πλέον μου φέρνουν παρενέργειες (glopir) αλλά βήμα βήμα έφτασα 29η εβδομάδα! 

@sofakikaramel πόσο χαίρομαι που είναι όλα καλά! Ανησυχησα που δεν σε έβλεπα στην άλλη ομάδα και ειλικρινά σκεφτόμουν πως να είσαι και τι κάνεις! Πολύ χάρηκα ειλικρινά! 💙💕

@Maria Tsal Μαράκι πάμε δυνατά! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η KittyKat είπε:

@Maria_mtx να σου ζήσουν τα μωράκια σου! Μας δίνεις κουράγιο και σε ευχαριστούμε! Παρομοίως κι εγώ κίνδυνο προεκλαμψίας, τράχηλος μαλακός και περίδεση, χάπια για συσπάσεις που μάλλον πλέον μου φέρνουν παρενέργειες (glopir) αλλά βήμα βήμα έφτασα 29η εβδομάδα! 

@sofakikaramel πόσο χαίρομαι που είναι όλα καλά! Ανησυχησα που δεν σε έβλεπα στην άλλη ομάδα και ειλικρινά σκεφτόμουν πως να είσαι και τι κάνεις! Πολύ χάρηκα ειλικρινά! 💙💕

Με το καλο κοριτσι μου!!! Ολα καλα θα πανε! Τον εφαγες τον γαιδαρο!! Μπραβο σε ολες !! Ηρωιδες !!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η KittyKat είπε:

Δεν μπορούσα να συνδέθω με τίποτα στον λογαριασμό μου ούτε να φτιάξω καινούριο και είχα τόσα νεύρα άστο ! 

Δόξα τον Θεό είμαστε καλά με τράχηλο σταθερό ακόμα και 30 εβδομάδες ! Μπράβο σε όλες μας ....!!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τελεία. Το πάτησες το τελευταίο μαξιλαράκι. Τι είναι το rsv? Εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι ακόμα. Δεν έχω πάει για Β επιπέδου όμως. Μπορεί να μου το πει εκεί ο εμβρυολόγος. Να σε ρωτήσω κάτι πας σε μέρη με πολύ κόσμο ή έχεις παιδάκι (ανηψάκι) που πάει σχολείο και το βλέπεις συνέχεια; 
    • Τέλεια όλα καλά με το μπεμπακι. Γιατί δεν έκανες την Β επιπέδου όμως; Εννοώ ήταν μικρούλα ακόμα; Εγω νομίζω τον ένιωσα τον μπέμπη. Δεν είμαι σίγουρη αν ήταν το έντερο μου βέβαια. 😂
    • Επίσης όσον αφορά το περπάτημα,  προσπαθώ κι εγώ όσο μπορώ να κάνω κάθε μέρα ή έστω μέρα παρά μέρα λίγο περπάτημα και λίγο ποδήλατο, πρέπει να βοηθήσω το πρόγραμμα του διατροφολογου με τη γυμναστική μαζί, αλλά παρατηρω πως κι εγώ νιώθω καλύτερα μετα
    • Αχ κορίτσια δε ξέρω τελικά αν το πέσιμο είναι αθώο, εδώ γνωστό μας άτομο του έπεσε το μωράκι τελικά έχει ένα αιματωμα και ένα κάταγμα και το μωρο είναι λίγες καιρός που έχει σαραντησει  Το θέμα επίσης είναι πως κάπως εμπλεξαν να το πω έτσι επειδή υποψιάζονται λένε ενδοοικογενειακη βία ( εννοείται δεν το πιστεύω και δε θέλω να το πιστέψω ) και θα τους παρακολουθεί κοινωνικός λειτουργός για κάποιο χρονικό διάστημα 
    • Όσον αφορά πιατάκια μπολακια κλπ , δεν χρησιμοποιώ συγκεκριμένα απλά θέλω να χει λίγο χρώμα για να της κινεί το ενδιαφέρον και να καταλαβαίνει πως είναι το φαγητό και τώρα τρώμε  Εντωμεταξύ κορίτσια τα αφήνετε με άλλους τα μικρούλια σας και να λείψετε; δε ξέρω θα χρειαστεί να λείψω για λίγες ώρες σε άλλη πόλη και δε ξέρω τι να κάνω με τη μικρη , θηλάζουμε ακόμα, εκείνο θα ναι μια χαρά αν αφήσω γάλα το θέμα είναι εγώ θα πρέπει να κουβαλάω θηλαστρο ,τσάντα θερμό,παγοκυστες κλπ γιατί το στήθος ακόμα βαραίνει,  είμαι σε δίλημμα ακόμα για το τι να κάμω,  θα δείξει  Δεν ξέρω αν θα ναι τοοοση ταλαιπωρία για το παιδι απλά θα είναι στο καροτσι και αν γκρινιάζει θα τη σηκώσει κάποιος,  θα πάω να δω κάποια μπαζαρ για νυφικό 🫡
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...