Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλά και εγώ το 2017 έπαθα το ίδιο σοκ ,όμως παράπονο δεν είχα με την μαία και τους γιατρούς της βάρδιας . Με στήριξαν πάρα πολύ. Είχα και καισαρική φιλική .Ε τον άντρα μου δίπλα με ηρεμία όχι άγχος. Έχουν τα καλά και τα κακά. Παν μέτρον άριστον. Στην Ελλάδα υπερβολή εδώ αναισθησία.. ώρες ώρες λέω θέλω και από άλλη χώρα γνώμη 😂 

Αν κάποια στιγμή καταφέρεις διάβασε την ιστορία της εξωσωματικής μου εκεί θα καταλάβεις πολλά...

Είμαι σίγουρη. Μια φίλη οδοντίατρος που μένει στη Στουτγάρδη θα έρθει στην Ελλάδα για να κάνει εξωσωματική. Μου περιέγραφε απαράδεκτα σκηνικά εκεί. Απρόσωπα, αντιεπιστημονικα, μια one size fits all προσέγγιση που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο πολύπλοκο αναπαραγωγικό σύστημα που χρειάζεται εξατομικευση. Ε αφού είδε μερικά τέρατα και άκουσε μερικές ιστορίες είπε δε θα το κάνω αυτό στον εαυτό μου εδώ...

• Απαντήσεις 508
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Είμαι σίγουρη. Μια φίλη οδοντίατρος που μένει στη Στουτγάρδη θα έρθει στην Ελλάδα για να κάνει εξωσωματική. Μου περιέγραφε απαράδεκτα σκηνικά εκεί. Απρόσωπα, αντιεπιστημονικα, μια one size fits all προσέγγιση που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο πολύπλοκο αναπαραγωγικό σύστημα που χρειάζεται εξατομικευση. Ε αφού είδε μερικά τέρατα και άκουσε μερικές ιστορίες είπε δε θα το κάνω αυτό στον εαυτό μου εδώ...

Πες την φίλη σου εκ μέρους μου που έκανα και εγώ. Σε κοντινή περιοχή της Στουτγκάρδης την καλύτερη δουλειά θα κάνει! ΜΑΚΡΙΆ... Μου μπέρδεψαν τα έμβρυα!!! Και το κορυφαίο δεν μπόρεσα ούτε να τους κυνηγήσω και ενώ έκανα σχόλιο το έσβησαν φυσικά! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Zelda είπε:

https://mammyland.com/topic/35373-eksosomatiki-kai-test-patrotitasmitrotitas/#comments

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

😱😱😱 Μου έχει σηκωθεί η τρίχα! Αυτό είναι για μήνυση και για ρεπορτάζ από έγκριτο δημοσιογράφο. Δεν το πιστεύω! Τι ντροπή.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια..!! Τι κάνετε;; Εμείς πολύ καλά! Την Πέμπτη κάναμε την αυχενική μας διαφάνεια και τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλά δόξα τω Θεώ..!!! Τώρα έχουμε ξανά υπέρηχο σε ένα μήνα περίπου. 

Ένα μεγάλο άγχος έφυγε και για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες πήρα μια βαθιά ανάσα ανακούφισης. 

Επιστρέφω στη δουλειά στο τέλος της επόμενης εβδομάδας και ευτυχώς 5 Σεπτεμβρίου βγήκε η απόφαση από τον ΕΦΚΑ και θα μου βάλουν κανονικά τα χρήματα της αναρρωτικής. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..!! Τι κάνετε;; Εμείς πολύ καλά! Την Πέμπτη κάναμε την αυχενική μας διαφάνεια και τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλά δόξα τω Θεώ..!!! Τώρα έχουμε ξανά υπέρηχο σε ένα μήνα περίπου. 

Ένα μεγάλο άγχος έφυγε και για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες πήρα μια βαθιά ανάσα ανακούφισης. 

Επιστρέφω στη δουλειά στο τέλος της επόμενης εβδομάδας και ευτυχώς 5 Σεπτεμβρίου βγήκε η απόφαση από τον ΕΦΚΑ και θα μου βάλουν κανονικά τα χρήματα της αναρρωτικής. 

Μπράβο με το καλό κορίτσι μου μπόρεσε να δει και το φύλο του μωρού;

καλή αρχή ξανά και με την δουλειά ! 

Δημοσίευση
στις On 30/8/2025 at 5:08 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Τέλεια!!! Το συνειδητοποιείς ότι μόλις έπιασες το πρώτο σημαντικό μαξιλαράκι και σε λίγους μήνες θα έχετε στο σπίτι ένα μωράκι;;;

Για φύλο σας είπε τίποτα;

Δημοσίευση

Μπράβο κορίτσι μου! Όλα μια χαρά θα πάνε μέχρι τέλους! Άντε να πάρεις κι αυτά τα χρήματα! Με το καλό να επιστρέψεις κιόλας μέχρι την άδεια κυήσεως! 

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια..!! Όχι δεν μας είπε τπτ για φύλο, βασικά δεν ξέρω αν είδε κάτι και απλά δεν θέλησε να μας το πει γιατί είναι ακόμη πολύ νωρίς. Εγώ να πω την αλήθεια πιστεύω κοριτσάκι θα είναι.. αν ήταν αγοράκι ίσως έβλεπε κάτι και το ανέφερε, αλλά αυτή δεν είπε τπτ.! Γερό να είναι το μπουμπουκάκι μας και ότι θέλει ας είναι, η μαμά θα το σγαπάει το ίδιο.!!! 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια..!! Όχι δεν μας είπε τπτ για φύλο, βασικά δεν ξέρω αν είδε κάτι και απλά δεν θέλησε να μας το πει γιατί είναι ακόμη πολύ νωρίς. Εγώ να πω την αλήθεια πιστεύω κοριτσάκι θα είναι.. αν ήταν αγοράκι ίσως έβλεπε κάτι και το ανέφερε, αλλά αυτή δεν είπε τπτ.! Γερό να είναι το μπουμπουκάκι μας και ότι θέλει ας είναι, η μαμά θα το σγαπάει το ίδιο.!!! 🤗

Ε μερικοί δεν ασχολούνται με το φύλο στην αυχενική, γιατί οι γίνονται και λάθη τόσο νωρίς. Δεν πειράζει σε κάνα 2 εβδομάδες θα το δείτε λογικά 😉

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Ε μερικοί δεν ασχολούνται με το φύλο στην αυχενική, γιατί οι γίνονται και λάθη τόσο νωρίς. Δεν πειράζει σε κάνα 2 εβδομάδες θα το δείτε λογικά 😉

Έχουμε ξανά υπέρηχο τώρα 24 Σεπτεμβρίου οπότε θεωρώ πως ίσως κάτι φανεί περισσότερο. 😉

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου..!!! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε με υγεία.!!! Άντε ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε αυτό το θέματακι και να ανοίξουμε καινούριο. Ποιο κορίτσι θα κάνει την αρχή;;;

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..!!! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε με υγεία.!!! Άντε ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε αυτό το θέματακι και να ανοίξουμε καινούριο. Ποιο κορίτσι θα κάνει την αρχή;;;

Καλημέρα 

Καλό και ευλογημένο μήνα να έχουμε !!!!

Δημοσίευση

Τελεια! Ολα καλά κορίτσι μου. 🥳🥳

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Επίσης έχουμε καμία που περιμενει; Έπεσε  πολύ το θεματάκι τον Αύγουστο! Εγώ περιμένω Παρασκευή-Σάββατο αλλά δεν ελπίζω σε πολλά..

Θες να το ανοίξεις εσύ ; Και που ξέρεις μπορεί να σου φέρει και γούρι 🥰

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Είχα πολυ καιρό να δώσω το παρόν μου. Μπαίνω στην 14η εβδομάδα!!!! Απο την 5η εβδομάδα μεχρι και την 12η ήμουν χαλια μαυρα με εμετούς... δόξα το θεο το μωράκι μας όμως είναι καλά!!! Και η αυχενική και ολα! 16 Σεπτεμβρίου έχουμε επισκεψη. Θα ειμαι στην 16η εβδομάδα. Λέτε να δούμε φυλο?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η SunnyBunny είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Είχα πολυ καιρό να δώσω το παρόν μου. Μπαίνω στην 14η εβδομάδα!!!! Απο την 5η εβδομάδα μεχρι και την 12η ήμουν χαλια μαυρα με εμετούς... δόξα το θεο το μωράκι μας όμως είναι καλά!!! Και η αυχενική και ολα! 16 Σεπτεμβρίου έχουμε επισκεψη. Θα ειμαι στην 16η εβδομάδα. Λέτε να δούμε φυλο?

Και εγώ έκανα αυχενική 12+5 & τώρα είμαι 13+2 & έχω ραντεβού 24 Σεπτεμβρίου. Ούτε εμείς είδαμε φύλο στην αυχενική, βασικά δεν είπε τπτ η γιατρός.. σε σας ανέφερε τπτ;; Και εγώ ελπίζω ότι στον επόμενο υπέρηχο κάτι θα φανεί δεν μπορεί.. 🙃😉

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης λοιπόν εμενα η μεγαλη μου την πρώτη φορα π αρρωστησε επαθε γαστρεντεριτιδα και μετα μολις αρπαζε κατι την χτυπούσε στο στομάχι, ταλαιπωρηθηκε πολυ σαν μωρο. Ρωτα την παιδιατρο μήπως να ζητήσεις γαλα ειδικό χωρις λακτόζη απο τ φαρμακειο. Αν υπάρχει για μωρο 6 μηνων. Κανονικα τ γαλα απαγορεύεται στις στομαχικες διαταραχες αλλα επειδή σαν μωρο ειναι τ κύριο γεύμα του μήπως μπορέσεις να δωσεις γαλα σκόνη χωρις λακτόζη. Μετα στο φαγητό κρατα μονο πατάτα. Άσε τ υπόλοιπα φρούτα κ λαχανικά. Επισης για κανένα λόγο κρεας μέχρι να στρωσεθ τ μωρο. Θα πάρεις ρυζαλευρο τ κλασικό τ σκέτο π ειναι απο τον 5ο μηνα. Βράζεις πατάτα ρίχνεις κ μια κουταλιά της σούπας αλέθεις κ δινεις. Ταλαιπωρείται η καημενη σου παρα πολυ. Δ υπάρχει χειρότερο απο τ στομαχι. Μακαρι να συνελθει πολυ πολυ γρήγορα. @Elenaki12 ναι μωρέ δ αγχώνομαι ειναι μικρή ακόμα. Αν κ εχει μερικές μέρες που ξεκίνησε να τρώει καλουτσικα. Τι ωραια π θα πάτε ταξιδάκι! Να περάσετε όμορφα. Εγω της πατάω λιγη πατάτα η λιγξ μπανάνα με τ χερι κ της δίνω αλλα ίσα ίσα για να απασχοληθει.  Κοιτά αν θες να τρώει μια νορμαλ ποσότητα, δινεις αλεσμένα και σιγά σιγά τους επομενους μηνες λιωμένα με πιρούνι. Δεν αλέθεις τον τραχανά πχ η το αστρακι. Το δινεις κανονικα. Σκέψου 7 8 μηνων θα μπορείς να τ δινει ατο χερι κουλουρι θεσσαλονικης η μπισκότα βρεφικά κτλ οπότε θα αρχίσει να τα επεξεργαζεται. Σιγα σιγα μεχρι τον χρόνο θα αρχίσει τ περισσότερα να τ τρώει κανονικά. Εγω ετσι εκανα στα κορίτσια ετσι θα κανω κ σ αυτήν. Αν πεις αα εγω θα δίνω κομματια κ οσο φαει ε δ θα χορταίνει σίγουρα. Θα τρώει λίγο θα κουράζεται κ θα θέλει γαλα. Αργα η γρήγορα θα μάθει να τρώει κ μόνος του. Στο χρόνο περίπου πανω κάτω οι μεγάλες μ ετρωγαν σχεδον τα πάντα κανονικα. Στους 6 κ στους 7 μηνες εδινα αλεσμένα. 
    • @Pinacolada @Stavroula24 εμβόλια διαβάζω... κι εγώ τόσο καιρό έψαχνα και ρωτούσα στο site αν τα σύστησε σε καμία ο γιατρός της ή μόνο σε μένα τα σύστησε ή δική μου. Τελικά βλέπω πως είμαστε σε αυτό το δρόμο οι περισσότερες. Και εγώ 21 του μήνα που θα πάω για υπέρηχο θα κάνω τις γρίπης, τα υπόλοιπα αργότερα φαντάζομαι.  Όσο για το σαλοσπίρ, εγώ το σταμάτησα γιατί που έφερε μεγάλη αποκόλληση και αιμορραγία οπότε δεν το παίρνω πια. Δόξα τω Θεώ για την ώρα η μικρή μας αναπτύσσεται καλά.!
    • Καλά έτσι γίνεται όταν το περνάς η ίδια ο καιρός αργεί πολύ να περάσει εμένα μου φάνηκε πολύ καιρός μέχρι να φτάσω στην αυχενική αστα και έχω πολυυυ δρόμο μπροστά μου ακόμα αλλά τουλάχιστον έφτασα στο πρώτο βασικό μαξιλαράκι της αυχενικής.. και εγώ έτσι σαν εσένα δεν μπορώ να ηρεμήσω αν το δεν πάρω στα χέρια μου  Ααα πολύ ωραία είχες φυσιολογικούς θα πας πάλι φυσιολογικά εύχομαι μια εύκολη γέννα να έχεις κορίτσι μου  Εμένα η μεγάλη μου κόρη θέλει αγοράκι (η μικρή ακόμα δεν καταλαβαίνει) αλλά την λέω είναι αν κοριτσάκι πειράζει ; Μου λέει δεν πειράζει 🥹 εντάξει επειδή ήμουν πολύ τυχερή αυτήν την φορά και δεν είχα συμπτώματα μπορώ να πω πως κουράζομαι αλλά όχι κάτι φοβερό κοιμούνται το μεσημέρι οπότε βρίσκω ενα 2 ωρο να ξεκουραστώ .. τώρα όταν φουσκώσω και βαρύνω εκεί δεν ξέρω πως θα πάει.. αλλά για την ώρα είμαι οκ 🙂 ΥΓ γέλασα που λες μέχρι να παίξει ps5 θα έχετε πάει φαντάροι 😂
    • Εγώ έχω περιοριστεί λίγο περισσότερο αυτή την εβδομάδα γιατί φτάνω προς το τέλος και δεν θελω να συμβεί τίποτα απροόπτο. Δυστυχώς δεν έχει πάρει θέση και λόγω της ακινησίας δεν νομίζω να πάρει κιόλας, οπότε πάω για καισαρική. Έκανες κάτι που σε βοήθησε να πάρει θεση;
    • Η αλήθεια είναι ότι πέρασε δραματικά αργά για μένα...γιατί δεν σας κρύβω ότι μέχρι να τον πάρω στα χέρια μου δεν θα ησυχάσω...ευχαριστω πολύ κορίτσι μου!!! Εμένα είναι Δευτέρα Γυμνασίου και Πέμπτη Δημοτικού τα παιδιά οπότε δεν γίνεται να σταματήσουν τα μαθήματα...τώρα για προνήπια σας συνιστώ να τα σταματήσετε τουλάχιστον μέχρι να σταραντήσει το μωρό γιατί αν κολλήσει κάτι νωρίτερα πάει νοσοκομείο... δυστυχώς το έχω βιώσει στον πρώτο μου γιο.... Ναι ναι κανονικά φυσιολογικά!!και τα άλλα δύο φυσιολογικα τα έκανα.... Με το καλό και σε εσένα!!!εσύ που έχεις μικρά μωράκια,πως είσαι;;; κουράζεσαι περισσότερο; Εγώ εδώ και πάλι δεν την παλεύω που είναι μεγάλα! Ναι ναι ανυπομονούν και είναι πολύ χαρούμενα που πάλι είναι αγοράκι 🩵😁 δεν ήθελαν κορίτσι αχαχχααχα για να παίζουν λέει ps5... Καλά λέω μέχρι να παίξει ο μπέμπης εσείς θα είστε φαντάροι!😛🤣 Εσένα τι κάνει η κορίτσαρα σου;;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...