Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Γεια σας κορίτσια! Να ρωτήσω αν κάποια έχει αντίστοιχη εμπειρία. Η αιματολογος μου είπε να βάλω ενδοφλέβιο σίδηρο γιατί πέφτει γενικά αιμοσφαιρίνη και φεριτινή και απ' ότι φαίνεται δεν κάνω καλή απορρόφηση. Απλά μου είπε μαζί με το σίδηρο βάζουν και αντιπυρετικό τύπου παρακεταμολη και αντισταμινικο τύπου fenistil για να μην κάνεις καμιά αλλεργία κλπ. Βέβαια κι άλλες κοπέλες το έχουν κάνει αλλά γενικά όταν ακούω για φάρμακα πόσο μάλλον στην εγκυμοσύνη με αγχώνει. Έχει βάλει ποτέ καμία σας έτσι σίδηρο; 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Εγω στην εγκυμοσύνη είχα αρκετά χαμηλό και ο γυναικολόγος μου είχε κάνει μια συζήτηση για να βάλουμε σίδηρο αλλά μου έδωσε τα olyfer σαν τελευταία λύση για να δούμε πως θα πάει και τελικά ανέβηκε. Αν δεν κάνω λάθος τους νοιάζει περισσότερο η τιμή των ερυθρών αιμοσφαιρίων, νομίζω κάτω από 3 χορηγούν σίδηρο. Συζήτησε με τον γυναικολόγο σου πάντως για τα olyfer, είναι λίγο ακριβά αλλά εμένα με βοήθησαν πολύ. Έπαιρνα 2 την ημέρα και είχα φτάσει στο 35 αιματοκρίτη! Εύχομαι τα καλύτερα🫶🏻🌸

• Απαντήσεις 438
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 19/8/2025 at 3:49 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Έκανα και εγώ την αυχενική διαφάνεια, δόξα το Θεό όλα καλά , περιμένω και το αίμα. Μάλλον αγοράκι 😂😂😂 πάει σαν τις μάγισσες θα μαγειρεύω 😂😂😂

Και εσύ αγορομανα εις τριπλούν;;;καλωσηρθες στο club 😂 και εμένα αγοράκι το τρίτο μπεμπέ 🩵 με το καλοοοοοοο

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 

Καλημέρα !!!! Δεν είναι υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις ένα ανθρωπάκι να μεγαλώνει μέσα σου;;; Μπράβο κοριτσάκι μου !!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Θα πάει τέλεια! Πίστεψε το! 😊 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Α έχεις μέρες ακόμα. Νόμιζα ότι ήσουν τώρα αυτές τις μέρες. Καλή επιτυχία! Αν και από ότι κατάλαβα είναι η πρώτη προσπάθεια;

Οχι,έχω ένα αγοράκι 12 ½ μηνών...αυτή ήταν η πρώτη "απρόσεκτη" επαφή...

Δημοσίευση
στις On 2/8/2025 at 10:35 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ετσιιιιιιι ακριβώς ο μήνας των κλωτσιων ❣️❣️❣️❣️ 

Καλό και ευλογημένο μήνα σε όλους 🙏 ❣️ 🙏 🙂↕️ και καλή Παναγία! Είναι ο μήνας της Παναγίας μας 🙏 ❣️ 

Και σε όσες προσπαθούν με το καλο ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης 🙏

Και όσες είμαστε εγκυουλες με το καλό τα μωράκια μας 🙏 

Είσαι εγκυουλα κορίτσι μου;;;; Είχα τόσο καιρό να μπω κ το διάβασα αυτό και χάρηκα πολυ για εσένα 💕💕💕 με το καλό!!! Ποσό μηνών είσαι;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

@Elli13 να σας ζήσει το μωράκι σας!! Γερό και τυχερό να είναι κορίτσι μου 💕💕💕 κ εμένα έχουν 21 μηνες διαφορά τα παιδάκια μου!! Είναι δύσκολο αλλά πολύ όμορφο ταυτόχρονα 💕💕

Ελα βρε κορίτσι μου τι κάνεις ; Πες μας τα νέα σου 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα δουλέψω όσο μπορώ. Έχω το δικό μου ιατρείο οπότε μπορώ να κανονίζω τα ραντεβού μου όσο αντέχω αν και συχνά ξεπερνάω εκούσια αυτό το όριο. Ήδη δουλεύα λίγες ώρες πολύ επιλεγμένα ραντεβού όταν μου κρατούσαν το παιδί οι γιαγιάδες. Τώρα που θα πάει παιδικό θα δουλεύω κάπως πιο κανονικά. Εσείς πώς το σκέφτεστε με την δουλειά;
    • Καλή και η επιστροφή στη βάση πάντως!! Θα δουλέψεις μέχρι τέλους;; Καλή αρχή και στους δυο σας! 
    • Εγώ πήρα αυτό το εξάρτημα για την ζώνη και βολεύει πολύ είναι η αλήθεια! Πάντως και να μην πρέπει, εγώ σίγουρα χρειάζομαι το να ξαπλώνω λιγάκι! Βέβαια με την μικρή τα πρωινά δύσκολο 🤣 
    • Νοσηλέυτηκα στο Γένεσις τον Νοέμβριο του 2019 πριν τον τοκετό. Η χρέωση ήταν 75ευρώ τα 5 βράδια με εοπυυ.  Ο γιατρός μου φοβόταν για προεκλαμψία οπότε κάθε πρωί έδινα ούρα για ανάλυση, αυτή την εξέταση την πλήρωνα ολόκληρη χωρίς εοπυυ. όταν έγινε η νοσηλεία μου έκαναν ένα πακε΄το εξετάσεων το οποίο το κάλυπτε το εοπυυ.  Τον Δεκέμβρη του 2024 έκανα απόξεση πάλι στο γένεσις και πλήρωσα 100 ευρώ με εοπυυ και 30 ευρώ ο αναισθησιολόγος.  Μπορείς να πάρεις τηλεφωνό και να μάθεις αναλυτικά τι χρεώνουν. 
    • πριν την αποβολή πέταγαν συνέχεια "μπηχτές" αλλά δεν έδινα σημασία ούτε ικανοποιούσα την περιέργια τους. Αφού έμεινα έγκυος και απέβαλα κανένας δεν με ξαναρώτησε τίποτα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...