Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ πάντως κορίτσια, πήρα ένα με 40€ και το ειδικό τζελ και όντας 18 εβδομάδων (την περασμένη εβδομάδα) δεν την έπιανε την καρδούλα για αρκετή ώρα. Αφού προσπαθήσαμε αρκετά, την βρήκαμε και τελικά όλα καλά. Αλλά αυτά τα λεπτά ήταν ψυχρολουσία… τις υπόλοιπες φορές την πιάνει κανονικά, αλλά μπορεί και να τύχει αυτό που σας είπα.

Ωχ Πανγία μου φαντάζομαι μέχρι να την ακούσεις..τι άγχος θα πέρασες..το έχω ακούσει ότι κάποιες φορές ίσως να μη πιάνει..μάλλον θα το αποφύγω..και το πολύ πολύ πάω ενδιάμεσα ραντεβού στο γυναικολόγο, αν και αυτός από ό,τι κατάλαβα δεν θέλει να με ταλαιπωρήσει στην αρχή με πολλούς υπερήχους λόγω του ιστορικο΄ύ..καθαρά για ψυχολογικούς λόγους..

• Απαντήσεις 377
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια εγώ το πήρα γιατί δεν μπορώ να περνάνε οι βδομάδες χωρίς να ξέρω τι γίνεται και να μην μπορώ να πάω στη γιατρό. Εγώ έχω κλεισμένη την 11η εβδομάδα και ακούω καρδούλα πεντακάθαρα, όταν το πήρα ήμουν στην 10η εβδομάδα και πάλι έπιασα καρδούλα, απλά παιδεύτικα λίγο μέχρι να βρω σε ποιο σημείο είναι το μωράκι. Μεγάλη σημασία παίζει και το γεγονός για να ακούσεις καρδούλα και πότε αν η μήτρα σου είναι πρόσθια ή οπίσθια, εμένα "δυστυχώς" είναι οπίσθια οπότε θεωρητικά μπορώ να ακούσω καρδούλα και να την πιάσει το μηχάνημα σε μεγαλύτερη εβδομάδα από κάποια κοπέλα που έχει πρόσθια μήτρα. Όπως επίσης για να μπορέσει η γιατρός να βρει μωρό και σάκο στην αρχή της εγκυμοσύνης μόνο κολπικά μπορεί να το εντοπίσει, από την κοιλιά δεν φαίνεται. Εγώ πάντως επειδή είχα την παλίνδρομη στην 9η εβδομάδα και καταλάβαμε ότι το μωρό σταμάτησε η καρδούλα του μια βδομάδα πιο μπροστά θέλω να ξέρω τι μου γίνεται.. Πέρασα μια βδομάδα με νεκρό μωρό μέσα μου.. δεν θέλω να ζήσω κάτι ανάλογο, χώρια που πάντα υπάρχει αυτός ο φόβος και πότε δεν φεύγει, οπότε όταν ξυπνάω το πρωί και πιάνω τον εαυτό μου να νοιώθει κάποια ανασφάλεια και αγωνία, βάζω το μηχάνημα, ακούω καρδούλα και η ψυχή μου πάει στη θέση της.!!! Είναι επιλογή της κάθε μίας τι θέλει να κάνει και τι όχι.. εγώ το πήρα γιατί ήθελα να ξέρω, και να νοιώθω ήρεμη.. και μέχρι στιγμής δόξα το Θεό όλα καλά.!!! 🙏🏼

Και εγώ κοπέλα μου φοβάμαι πολύ..προσπαθώ πραγματικά να μη σκέφτομαι αρνητικά αλλά οι μνήμες είναι εκεί δεν φεύγουν.. αν δεν νιώσεις μια μέρα συμπτώματα, αν ξεπρηστεί το στήθος αν αν αν..και εγώ για όλους αυτούς τους λόγους που είπες ήθελα να το αγοράσω, γιατί από την 6η στισ 9μιση που σταμάτησε την προηγούμενη φορά..δεν ξέρω πως θα βγει..πραγματικά..αν μπορούσα να περάσω κατευθείαν το διάστημα αυτό θα το έκανα.. για μένα είναι ένα "μαξιλαράκι" η 9η εβδομάδα, ότι το πέρασα και αυτό το στάδιο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Και εγω αυτο σκεφτομαι οποτε προς το παρον δεν θα το παρω. Θα κανω υπομονη να πηγαινω στο γιατρο να βλεπω το μωρακι ❤️ εσυ πως πας με την εγκυμοσυνη;

Εμείς μόλις γυρίσαμε από τις διακοπές..γενικά καλά βγήκε..εκτός από 2 βράδια που με έπιασε αφόρητος πόνος μέσα στη νύχτα γύρω στις 04:00, όλα τα άλλα καλά. Οι πόνοι πρέπει να ήταν εντερικοί τελικά αλλά ήταν έντονοι πόνοι περιόδου..ή αυτό ή μεγαλώνει η μήτρα..αν και νομίζω το πρώτο γιατί όταν αλλάζω περιβάλλον επηρεάζομαι γενικά..κατά τα άλλα από συμπτώματα..συχνοουρία που κάπως πέρασε τώρα αλλά προστέθηκε η ξινίλα στο στόμα..φαντάζομαι από την 6η εβδομάδα και μετά θα αυξηθούν τα συμπτώματα..τώρα έχω το πρώτο υπέρηχο στις 26/8 κατευθείαν για καρδιά, πρώτα ο Θεός. Εσύ πως είσαι κορίτσι μου..;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...