Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η afr είπε:

Πφφ σε καταλαβαίνω κορίτσι μου.. κι εμένα πιστεύω οτι θα του αρέσει πολυ γιατί ήδη φαίνεται οτι του αρέσει η συναναστροφη με αλλα παιδάκια, δραστηριότητες κλπ.. απ τη μία σκέφτομαι οτι ειναι δυσκολο να τον κρατήσω και σπιτι, απ την άλλη δε γίνεται αλλιώς, και ίσως καλύτερα τώρα παρα να ήταν και πχ ενα χρόνο μεγαλύτερος που θα ειχε ακόμα περισσότερο ανάγκη το σχολείο. 

Σκέφτομαι για αρχή να ξεκινήσουμε τον Σεπτέμβρη,  να δούμε πως πηγαίνει τους πρώτους μήνες, μετα να τον σταματήσω απο Ιανουάριο και μηπως ξαναπάει απο Μάιο-Ιούνιο. Εχω σκεφτεί και αυτο που λες, να πω στις δασκάλες να με ενημερώνουν.. αλλα φοβάμαι οτι ετσι θα καταλήξουμε μόνιμα σπίτι 😂 εσυ απο Σεπτέμβρη θα τη στείλεις ή οχι? Μου θυμίζεις και πότε ειναι να γεννήσεις?

Να σου πω την αλήθεια, την μικρή την έστειλα πέρυσι αρχές Δεκέμβρη και όλο τον μήνα δεν αρρώστησε καθόλου! Μετά τον Γενάρη γίνεται ο χαμός τα τελευταία χρόνια, από ότι μας είπε η γιατρός.  Εγώ θα την στείλω πάλι από Δευτέρα που ανοίγει και θα δω πως θα αντιδράσει το μωρό. Αν μετά από κάποιες μέρες θέλει να πηγαίνει, θα την συνεχίσω μέχρι και Δεκέμβρη. Αν όμως γκρινιάζει κ δω ότι ταλαιπωρείται, θα την κρατήσω και θα την ξεκινήσω κάποια δραστηριότητα, αφού είμαι σπίτι και είναι ευκαιρία να περνάμε χρόνο μαζί. 

• Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια. 
Ελπίζω να είστε καλά. 
Εχω αρκετά τεστ ωορρηξίας και τεστ εγκυμοσύνης, σήμερα πήγα να τα πετάξω και με έπιασαν τα κλάματα. 
Εαν κάποια θα τα ήθελε με πολλή αγάπη μπορώ να της τα χαρίσω, να τα στείλω με boxnow. 

Στειλτε μου προσωπικό μήνυμα.

Καλο 15Αυγουστο σε ολες, η Παναγια μας να μας προστατεύει…

Δημοσίευση
στις On 12/8/2025 at 4:39 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εμένα πάει παιδικό από πέρσυ . Οπότε αρρώστησε πήρε όσα είναι και επειδή είναι ΥΠΕΡ δραστήριος δεν θα αντέξω να τον έχω σπίτι . Στη θέση σου θα το έστελνα τώρα το παιδί μου και ίσως να τον σταματήσεις όταν γεννήσεις για κάνα 3 μηνό .

Ναι κατι τέτοιο θα κανω γιατί και ο δικός μου ειναι υπερ δραστήριος οπως λες 😛

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εγω όταν γέννησα η μεγάλη ήταν 2 χρονών μέχρι να πάει 2,5 ώστε να μπορέσει να πάει παιδικό είμασταν στο σπίτι εγώ το νεογέννητο και η μεγάλη 

οταν πηγε παιδικό ήταν 1 Μαρτίου, 6 μηνών το μωρό, εεε από την πρώτη βδομάδα που πήγαμε η μεγάλη αρρώστησε κόλλησε και το μωρό μέχρι να έρθει ο Ιούλιος όλο και κάτι τσιμπούσε η μεγάλη στο σχολείο και κόλλησε και το μωρό ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό αλλά είχε για 1,5 μηνα πολλές μύξες και φλέγματα έκανε αμάν να περάσουν αυτά 

θα μιλήσεις και με παιδίατρο αλλά εμένα η γνώμη μου είναι να μην κρατήσεις όλο το χρόνο το παιδί σπίτι δεν γίνεται είναι κρίμα

εμενα η μεγάλη της αρέσει πολύ το σχολείο και θέλει να πηγαίνει  

εγω θα έλεγα να σταματήσει κανένα μήνα όπως είπες πριν γεννήσεις να κρατήσεις το παιδί σπίτι μέχρι να γίνει 3 μηνών ώστε να αρχίσει τα εμβόλιο να μπορεί να πιει και λίγο ντεπον σε περίπτωση που κολλήσει κάτι και να πάει το παιδί σχολείο μετά που θα γίνει 3 μηνών το μωρό 

Ναι συμφωνώ κι εγω οτι δε γίνεται να τον κρατήσω ολο το χρόνο σπίτι, οπότε μαλλον θα τον κρατήσω λίγο πριν και λιγους μηνες μετα με το μωρό. Να έχει κανει και εμβόλια αλλα να εχει ανοίξει και ο καιρός μετα να μην κυκλοφορούν γριπες κλπ, να κολλήσει αντε καμια ιωσουλα με μυξες και τέτοια πιο απλά 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Γεια σας κορίτσια. 
Ελπίζω να είστε καλά. 
Εχω αρκετά τεστ ωορρηξίας και τεστ εγκυμοσύνης, σήμερα πήγα να τα πετάξω και με έπιασαν τα κλάματα. 
Εαν κάποια θα τα ήθελε με πολλή αγάπη μπορώ να της τα χαρίσω, να τα στείλω με boxnow. 

Κορίτσι μου τι κανεις? Είχα διαβάσει την ιστορία σου. Πως εισαι? Εύχομαι να εισαι καλα και να ανοίξουν σε λιγο καινούρια όμορφα κεφάλαια στη ζωή σου!

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Να σου πω την αλήθεια, την μικρή την έστειλα πέρυσι αρχές Δεκέμβρη και όλο τον μήνα δεν αρρώστησε καθόλου! Μετά τον Γενάρη γίνεται ο χαμός τα τελευταία χρόνια, από ότι μας είπε η γιατρός.  Εγώ θα την στείλω πάλι από Δευτέρα που ανοίγει και θα δω πως θα αντιδράσει το μωρό. Αν μετά από κάποιες μέρες θέλει να πηγαίνει, θα την συνεχίσω μέχρι και Δεκέμβρη. Αν όμως γκρινιάζει κ δω ότι ταλαιπωρείται, θα την κρατήσω και θα την ξεκινήσω κάποια δραστηριότητα, αφού είμαι σπίτι και είναι ευκαιρία να περνάμε χρόνο μαζί. 

Κι εγω απο Ιανουάριο και μετα φοβάμαι πιο πολύ οπότε τότε λεω να τον σταματήσω.  Μακάρι να παει καλα μέχρι τον Δεκέμβριο! Εύχομαι και σε εσάς το ίδιο! Οπου περνάει καλύτερα το παιδί και ειναι πιο ήρεμο! Με το καλό και το μωράκι σου!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Γεια σας κορίτσια. 
Ελπίζω να είστε καλά. 

Κοριτσι μου πως εισαι;

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η afr είπε:

Κι εγω απο Ιανουάριο και μετα φοβάμαι πιο πολύ οπότε τότε λεω να τον σταματήσω.  Μακάρι να παει καλα μέχρι τον Δεκέμβριο! Εύχομαι και σε εσάς το ίδιο! Οπου περνάει καλύτερα το παιδί και ειναι πιο ήρεμο! Με το καλό και το μωράκι σου!

Ευχαριστώ πολύ!! Και σε σένα το ίδιο 😍

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλό δεκαπενταύγουστο με την ευλογία της Παναγίας για υγεία και χαμόγελα στα σπιτικά μας !!!! Να περάσετε όμορφα ,και όσες γιορτάζουν να είναι γερές και ευτυχισμένες 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου καλό δεκαπενταύγουστο με την ευλογία της Παναγίας για υγεία και χαμόγελα στα σπιτικά μας !!!! Να περάσετε όμορφα ,και όσες γιορτάζουν να είναι γερές και ευτυχισμένες 

Επίσης κορίτσι μου, καλα να περάσεις! Με το καλό τα μωρακια σου!

Δημοσίευση
στις On 13/8/2025 at 1:22 ΜΜ, ο/η Nerina είπε:

Γεια σας κορίτσια. 
Ελπίζω να είστε καλά. 

Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια ανάμνηση πικρογλυκη αλλά είμαι και σίγουρη θα βρεθεί ένας ΆΝΘΡΩΠΟΣ που θα εκτιμάει ότι έχει δίπλα του. Σου έχω ξανά αναφέρει έχεις γλυτώσει . Αυτός ο άνθρωπος να ξες θα γυρίσει κάποτε σε εσένα αλλά εσύ θα είσαι αλλού σε πολύ πιο όμορφα ταξίδια. Φρόντισε αυτό το καλοκαίρι να πάρεις τον χρόνο σου και θα δεις πόσο όμορφο είναι τελικά να μην έχεις δίπλα σου ανθρώπους που δεν αξίζουν. Αυτά τα τεστ οποία κοπέλα τα πάρει θα είναι τυχερά. Γτ δίνονται με αγάπη.  

Δημοσίευση
στις On 12/8/2025 at 4:25 ΜΜ, ο/η afr είπε:

Πφφ σε καταλαβαίνω κορίτσι μου.. κι εμένα πιστεύω οτι θα του αρέσει πολυ γιατί ήδη φαίνεται οτι του αρέσει η συναναστροφη με αλλα παιδάκια, δραστηριότητες κλπ.. απ τη μία σκέφτομαι οτι ειναι δυσκολο να τον κρατήσω και σπιτι, απ την άλλη δε γίνεται αλλιώς, και ίσως καλύτερα τώρα παρα να ήταν και πχ ενα χρόνο μεγαλύτερος που θα ειχε ακόμα περισσότερο ανάγκη το σχολείο. 

Σκέφτομαι για αρχή να ξεκινήσουμε τον Σεπτέμβρη,  να δούμε πως πηγαίνει τους πρώτους μήνες, μετα να τον σταματήσω απο Ιανουάριο και μηπως ξαναπάει απο Μάιο-Ιούνιο. Εχω σκεφτεί και αυτο που λες, να πω στις δασκάλες να με ενημερώνουν.. αλλα φοβάμαι οτι ετσι θα καταλήξουμε μόνιμα σπίτι 😂 εσυ απο Σεπτέμβρη θα τη στείλεις ή οχι? Μου θυμίζεις και πότε ειναι να γεννήσεις?

Κι εγώ αυτό θα κάνω. Το έχω μιλήσει και με τον παιδίατρο. Εγώ γεννάω Δεκέμβρη. Θα την πάω μέχρι και Νοέμβρη μάλλον. Θα την κρατήσω σπίτι κάνα 2βδομαδο πριν γεννήσω (ανάλογα και πως θα πάει με τις αρρώστιες) και μετά σίγουρα να κλείσει 3 μηνών το μωρό και το βλέπουμε 😅 Θα είμαστε σε συνεννόηση με τον παιδίατρο γιατί και Μάρτη Απρίλη έχει αρκετά κρούσματα πλέον. 

Εντωμεταξυ η δικιά μου τα τσιμπάει όλα! Την πάω από πέρυσι σε διάφορες δραστηριότητες και μας έφερε κρυολόγημα, covid, γρίπη Α (μετά την σταματησα από όλα) και τώρα το καλοκαίρι 2 γαστρεντερίτιδες 😅 Φοβάμαι τι έχει να γίνει από Σεπτέμβρη!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Κι εγώ αυτό θα κάνω. Το έχω μιλήσει και με τον παιδίατρο. Εγώ γεννάω Δεκέμβρη. Θα την πάω μέχρι και Νοέμβρη μάλλον. Θα την κρατήσω σπίτι κάνα 2βδομαδο πριν γεννήσω (ανάλογα και πως θα πάει με τις αρρώστιες) και μετά σίγουρα να κλείσει 3 μηνών το μωρό και το βλέπουμε 😅 Θα είμαστε σε συνεννόηση με τον παιδίατρο γιατί και Μάρτη Απρίλη έχει αρκετά κρούσματα πλέον. 

Εντωμεταξυ η δικιά μου τα τσιμπάει όλα! Την πάω από πέρυσι σε διάφορες δραστηριότητες και μας έφερε κρυολόγημα, covid, γρίπη Α (μετά την σταματησα από όλα) και τώρα το καλοκαίρι 2 γαστρεντερίτιδες 😅 Φοβάμαι τι έχει να γίνει από Σεπτέμβρη!

Δεν τα τσιμπάει... Απλά είναι πρώτη δεν είχε έρθει σε επαφή. Συν όταν ξεκινάει κάτι πχ παιδικό ,νήπια σχόλειο είναι τα ωραία τα καλά .. καλώς.ηρθατε αρρώστιες . Για αυτό εγώ θεώρησα καλύτερα από μικρά να πάνε παιδικό 1χε και να μην τα παίρναμε όλα μαζεμένα . 

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κορίτσια σε όλες που γιορτάζουν !

Με το καλό τα κορίτσια που είναι έγκυες να πάρουν τα μωράκια τους αγκαλιά !

Όσες προσπαθούν να έρθει γρήγορα ένα σποράκι στην κοιλιτσα τους ! 
Να περάσετε όμορφα σήμερα !!! IMG_1540.thumb.jpeg.6709e19865f1afef283e08bd8a7c77fc.jpeg

Δημοσίευση
στις On 15/8/2025 at 5:52 ΜΜ, ο/η Ngsofia είπε:

Χρονια Πολλα καλό 15 Αύγουστο κορίτσια με την ευλογία της Παναγίας σε όλους μας!!! Χρόνια πολλά και στις εορτάζουσες με υγεια και ευτυχία!!! 

FB_IMG_1755273196598.jpg

Ακριβώς .. 2022 κλαίω και παρακαλώ την Παναγίτσα  της λέω είναι ο μήνας σου μη με ξεχάσεις... 23.8.2022 έπιασα τον Μάριο. Δεν ήξερα ποιος γιορτάζει... Όταν άνοιξα το ημερολόγιο και είδα σοκ... Σε αυτή την εικόνα εγώ παρακάλεσα . 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα, τι κάνετε; Πώς είστε; 

Εγώ υπέρηχο έχω στις 22/8 να δούμε ότι μεγαλώνει το σπορακι αλλά θεωρώ ότι πάει καλά γιατί ξεκίνησαν οι αναγουλες και οι ανακατωσουρες συν την συγχνουρια όλη την ώρα. Επίσης όπου με αφήνεις με παίρνει ο ύπνος.. 😴😴😴

Έκλεισα και αυχενική στις 9/9, ήμουν διστακτικτη στην αρχή, ήθελα να περιμένω λίγο ακόμα αλλά μετά τα εισιτήρια θα είναι φωτιά και λέω κλειστά να τελειώνουμε και ότι γίνει. 

Περιμένω να ακούσω τα νέα σας και πώς περάσατε το τριημερο

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ακριβώς .. 2022 κλαίω και παρακαλώ την Παναγίτσα  της λέω είναι ο μήνας σου μη με ξεχάσεις... 23.8.2022 έπιασα τον Μάριο. Δεν ήξερα ποιος γιορτάζει... Όταν άνοιξα το ημερολόγιο και είδα σοκ... Σε αυτή την εικόνα εγώ παρακάλεσα . 

Aχ τι ωραια εγινε τι θαύμα σου!!!

Αυτό εύχομαι και εγώ να μην με ξεχάσει η Παναγίτσα  να είναι θέλημα της να αξιωθώ και εγώ να γίνω μανούλα!!

@Mantarini αντε ωραία κορίτσι μου λίγες μερούλες εμειναν για τον υπέρηχο!!!! Όλα καλά θα είναι αφού έχεις και τα συμπτώματα...

Όμορφα τα περάσαμε εμείς οικογενειακά στο χωριό!!! Και του χρόνου με υγεία!!!

Καλημέρα σε όλες όμορφη Κυριακή!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια καλημέρα, τι κάνετε; Πώς είστε; 

Εγώ υπέρηχο έχω στις 22/8 να δούμε ότι μεγαλώνει το σπορακι αλλά θεωρώ ότι πάει καλά γιατί ξεκίνησαν οι αναγουλες και οι ανακατωσουρες συν την συγχνουρια όλη την ώρα. Επίσης όπου με αφήνεις με παίρνει ο ύπνος.. 😴😴😴

Έκλεισα και αυχενική στις 9/9, ήμουν διστακτικτη στην αρχή, ήθελα να περιμένω λίγο ακόμα αλλά μετά τα εισιτήρια θα είναι φωτιά και λέω κλειστά να τελειώνουμε και ότι γίνει. 

Περιμένω να ακούσω τα νέα σας και πώς περάσατε το τριημερο

Κοριτσι μου καλησπερα. Και εγω αυτην την εβδομαδα εχω υπερηχο να δουμε ποσο μεγαλωσε το σπορακι. Εχω πολλες αναγουλες, ναυτιες, το στηθος μια πονάει μια δεν ποναει, η λιγουρες με εχουν τσακισει συν η συχνοουρια που δεν παλευεται ξυπναω το βραδυ συνεχεια για τουαλετα. Το τριημερο δεν πηγαμε καπου μονο στα πεθερικα μου για φαγητο και μετα ξανα σπιτι. Μετα της 15 Σεπτεμβρίου θα παμε για αυχενικη απο λεει ο γιατρος οποτε υπομονη. 

Δημοσίευση

Κορίτσια πως είστε; Εύχομαι να περάσατε όμορφα αυτές τις μέρες!Ηθελα να ρωτήσω βρίσκεστε και εσείς συχνά αντιμέτωπες με αδιακριτες ερωτήσεις/φράσεις περι εγκυμοσύνης ή εγω εχω τη μυγα και μυγιαζομαι.."Τι κάθεσαι, βάλε μπρος περνάν τα χρόνια"...Ειπε η κυρία που γνωριζε κιολας για την αποβολή μου..και ηθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί μπροστά στο κόσμο..Ξερω οτι δεν πρέπει να επηρεαζομαστε απο τέτοιου είδους σχολια αλλα στιγμιαια ειναι αδύνατον..Καλη μου γυναίκα ξερεις τι περναω κάθε μήνα πάνω απο ενα αρνητικό τεστ για τόσο καιρό;Εσυ καλοπροαίρετα "θελω" να πιστεύω το λες αλλα έρχεσαι και στριβεις το μαχαίρι στη πληγή, που τοσο προσπαθήσω να κρύψω. Συγνώμη για το κατεβατο αλλα θα σκάσω 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια πως είστε; Εύχομαι να περάσατε όμορφα αυτές τις μέρες!Ηθελα να ρωτήσω βρίσκεστε και εσείς συχνά αντιμέτωπες με αδιακριτες ερωτήσεις/φράσεις περι εγκυμοσύνης ή εγω εχω τη μυγα και μυγιαζομαι.."Τι κάθεσαι, βάλε μπρος περνάν τα χρόνια"...Ειπε η κυρία που γνωριζε κιολας για την αποβολή μου..και ηθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί μπροστά στο κόσμο..Ξερω οτι δεν πρέπει να επηρεαζομαστε απο τέτοιου είδους σχολια αλλα στιγμιαια ειναι αδύνατον..Καλη μου γυναίκα ξερεις τι περναω κάθε μήνα πάνω απο ενα αρνητικό τεστ για τόσο καιρό;Εσυ καλοπροαίρετα "θελω" να πιστεύω το λες αλλα έρχεσαι και στριβεις το μαχαίρι στη πληγή, που τοσο προσπαθήσω να κρύψω. Συγνώμη για το κατεβατο αλλα θα σκάσω 

Δυστυχως κοριτσι μου ειναι πολυ συνηθισμενο φαινομενο και λιγο πολυ ολες εχουμε βρεθει σε αυτη τη θεση. Αυτοι οι ανθρωποι η δεν εχουν μυαλο η ειναι υπερβολικα αυθορμητοι και λενε αυτο που σκεφτονται χωρις να το φιλτραρουν πολυ. Ειδικα οταν γνωριζεις αυτο που εχει βιωσει μια γυναικα ενα τετοιο σχολιο ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο. Ομως αυτα δε σταματανε ποτε. Κι εμενα τωρα μου λενε πολλες φορες αντε τι περιμενεις κανε τωρα που ειναι μικρος και το δευτερο και μου ρχεται να τους πω ξερεις τι περασα για να κανω το πρωτο γνωριζεις αν μπορω ετσι απλα να μεινω εγκυος για να  κανω κι αλλο; και στο κατω κατω μπορει να μη γουσταρω κιολας να κανω παιδι η να κανω δευτερο η να κανω τριτο. Ο κοσμος δε λογαριαζει θωρακισου απεναντι σε τετοια σχολια και φροντισε τον εαυτο σου. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Υ.Γ. είχα πάει και εγώ σε αυτόν στην Α επιπέδου (δεν ξέρω αν είχαμε και τον ίδιο γιατρό). Καλός μου φάνηκε, αλλά τώρα άλλαξα γιατρό και έκανα την Β σε έναν καθηγητή σε νοσοκομείο εκτός Αθηνών, που μου φάνηκε καλύτερος. Αν θες να στον συστήσω μήπως μπορεί να σε δει έκτακτα λόγο της κατάστασης πες μου να σου στείλω πμ.
    • Δεν ξέρω τι εξέταση χρειάζεται ακριβώς αλλά ξέρω από φίλη που είχε πολύ κακή Β' επιπέδου λογο οστών και δυσαναλογία ανάπτυξης, πράγμα που συναντιέται σε πολλά σύνδρομα. Αυτή έκανε αμνιοπαρακέντηση που πρέπει να πήρε ένα μήνα και παράλληλα γονιδιακό έλεγχο των γονιών που πήρε πολύ καιρό (και πολλά λεφτά) γιατί από ότι κατάλαβα κάνανε πολλά τεστ για να δουν αν θα χτυπήσει κάτι. Τελικά έτυχε και γέννησε πρόωρα το μωράκι της και μετά βγήκε η απάντηση από τον γονιδιακό έλεγχο των γονιών, όπου βρέθηκε μία άγνωστη μετάλλαξη που δεν ήξεραν αν όντως προκαλεί κάποιο πρόβλημα και τι. Να μην στα πολυλογω τελικά το παιδί είναι μια χαρά 😊 Σε λίγο κλείνει τα 2.  Κάνε ότι εξετάσεις χρειαστούν και μία προσευχή στην Παναγία να πάνε όλα καλά ❤️ Αν θες δεύτερη γνώμη και από άλλον εμβρυολογο απλά ανέβαλε την αμνιο σε αυτόν. Βρες μία δικαιολογία ότι κάτι σου έτυχε και δεν μπορείς εκείνη την μέρα. 
    • @evaa__ να τους απαντάς οπως τους αξίζει μη κρατάς τους τύπους αυτοί οι άνθρωποι δε καταλαβαίνουν απο ευγένεια. Σου φτάνουν τα δικά σ δε θα σκας και με το τι λέει ο καθένας..ούτως ή άλλως όλοι αυτοί π γίνονται πικρόχολοι, είναι απλά αποτυχημένοι στα υπόλοιπα κι απλά επικεντρωνονται στο ένα και μόνο π έχουν καταφέρει οι ίδιοι. 
    • Α και γιορτή και γενέθλια μαζί ❤️ Να την χαίρεσαι κορίτσι μου 😊 Χαίρομαι που γυρίσατε σπίτι σας! Σαν το σπίτι μας πουθενά (και ας θέλει και καθάρισμα 😅) Φιλιά στην μπουμπού σου 😘
    • Α άρα άμα ξαπλώνεις ανάσκελα μπορεί να λιποθυμήσεις; Ποπο! Αν γυρίσεις καταλάθος στον ύπνο σου; Νιώθεις κάπως και ξαναγυρνας στο πλάι;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...