Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Έτσι έτσι να την λες ότι στο τέλος όλα θα γίνουν με πίστη , υπομονή και επιμονή!!! Εύχομαι σύντομα να μείνει έγκυος 🤰 και η αδελφή σου!! Ααααα ωραία άρα πας για το 4ο??😂 Αν θες γιατί όχι;😘

Ναι εμένα από την αρχή αγοράκι θέλανε...ούτε να ακούσουν για κοριτσάκι! 😛 

Μακάρι να έρθει κ σε εκείνη το θαυματακι 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 

εγώ λέω στη κόρη μου συνέχεια ότι ξέρει ο Θεός τι μας στέλνει κ πότε μας το στέλνει! 🥹

ένα ακόμα ναι θα το θέλαμε πολυυυυ 😍βέβαια πρέπει να περιμένω πρώτα να κάνει εμφάνιση η ωορρηξία- περίοδος! Στα άλλα παιδιά ήρθε μετά τους 18 μήνες καθώς θηλάζω κ πολύ ,τώρα για να δούμε! 5 μηνών είναι το μωρό άρα έχω δρόμο ακόμα! 🤭 

• Απαντήσεις 309
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Πόσο είναι η κορούλα σας; Ο δικός μας είναι 18 μηνών, είναι μικρούλης ακόμη και δεν ξέρω από πότε θα πρέπει να αρχίσω να του λέω πραγματάκια, για να τον προετοιμάσω. Προς το παρόν, το μόνο που έχει καταλάβει είναι ότι δεν κάνει με τη μαμά του αυτά που έκανε: δεν τον σηκώνω αγκαλιά να παίξουμε και να γελάσουμε, δεν χορεύουμε και ό,τι άλλο σχετίζεται με το να τον έχω στην αγκαλιά μου πολλή ώρα. Χώρια και τα πιο πρακτικά που επίσης σχετίζονται με το σήκωμα. Και είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνει και νιώθει ότι κάτι γίνεται. Ευτυχώς που ο μπαμπάς μας αναπληρώνει όλα αυτά τα κενά! Αλλά περιμένω πως και πως την ώρα που θα μου πει ο γιατρός "Μπορείς να τον σηκώνεις μόνη σου στην αγκαλιά σου για λίγη ώρα".

Είναι 5.5 χρονών, θα πάει πρώτη δημοτικού και ζητάει αδερφάκι εδώ και 1.5 χρόνο περίπου. 

Είναι μικρούλης ακόμα εσένα, τι να καταλάβει.. σίγουρα έχει καταλάβει τη διαφορά ότι κάτι συμβαίνει και η μαμά δεν είναι όπως πριν.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Είναι 5.5 χρονών, θα πάει πρώτη δημοτικού και ζητάει αδερφάκι εδώ και 1.5 χρόνο περίπου. 

Είναι μικρούλης ακόμα εσένα, τι να καταλάβει.. σίγουρα έχει καταλάβει τη διαφορά ότι κάτι συμβαίνει και η μαμά δεν είναι όπως πριν.

Ναι... και παρόλο που δεν έχει βγάλει γκρίνια ή κάτι τέτοιο, νιώθω ότι το νιώθει. Τι να πω... Θα δούμε πώς θα μας βγει!

Δημοσίευση
στις On 2/8/2025 at 2:42 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου!!

Γέννησα και γω χτες 1/8 το δεύτερο ουράνιο τόξο μου. Όπως ξέρετε μπήκα ξανά με πρόκληση και δυστυχώς η εμπειρία ήταν χειρότερη από την πρώτη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν θέλω να τρομάξω τις εγκυουλες μας, σημασία έχει ότι στο τέλος με 3 σπρωξιες ήρθε στον κόσμο ο κλώνος της πρώτης μου  κόρης, δηλαδή του άντρα μου πάλι 😂😂 Είμαστε και οι δύο πολύ καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι να δω και την "μεγάλη" γιατί είναι η πρώτη φορά που αποχωριζόμαστε. 

Και επειδή πολλές δεν ξέρετε την ιστορία μου, μιας και ήρθατε αργότερα στην παρέα μας, θα ήθελα να δώσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας απλά. Ήταν η 6η μου εγκυμοσύνη, και έχω δύο παιδάκια. Δύο παλινδρομες και 2 βιοχημικές... Πολλά δάκρυα, απέραντος πόνος και απελπισία. Σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω από τον Οκτώβριο του 2022 που ξεκίνησε το ταξίδι αυτό. Κ όμως, με πεισμα και θέληση απέκτησα δύο κοριτσάκια που είναι όλος μου ο κόσμος. Αν με ρωτάτε, δεν ξέρω ακόμα γιατί έχασα 4 αγγελάκια. Παρα τις άπειρες εξετάσεις που έκανα... 

Νιώθω πιο πλήρης από ποτέ, θα τα ξαναέκανα όλα από την αρχή, και ευχαριστώ αυτά τα πλασματακια που ήρθαν στη ζωή μου να με διδάξουν τι σημαίνει να χτυπάει η καρδιά σου έξω από το σώμα σου...

Εννοείται θα είμαι εδώ στην παρέα σας και ας έκλεισε ο κύκλος αυτός για εμένα, γιατί ξέρω ακριβώς όπως νιώθετε. Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη στις φουσκωμένες κοιλίτσες μας, και για όσες προσπαθούν, όπως έγραψα και παραπάνω πείσμα και θέληση.. Δεν το λέω ελαφρά τη καρδία, έχω περάσει πολλά, όμως στο τέλος αξίζει τον κόπο 🥹🥹🩷🩷

Έλλη μου!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Τώρα το είδα!!!! Συγχαρητήρια!!! Να χαίρεσαι την δεύτερη κορακλα σας!!! Υγεία και ευτυχία να την συνοδεύουν πάντα στη ζωή της!!! 🥹🥹❤️❤️❤️❤️ Καλή ανατροφή!!! 

Τη συγκίνηση!! Τι χαρά μου έδωσες!!! Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!!! Να χαίρεσαι τα κορίτσια σου και την όμορφη οικογένεια σας!! Κάθε ευτυχία σας εύχομαι και χαρούμενες στιγμές πλέον με δάκρυα μόνο χαράς και μια ζωή γεμάτη υγεία!! 🌈

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Δεν σας γραφω όπως παλιά, αλλά σας διαβάζω οπότε βρω χρόνο, γιατί με τον μικρό π δεν κάθεται πουθενά και τον τρέχω από πίσω ολη μέρα, και την μικρή που  είναι ναι μεν στην κοιλιά αλλά πολύ ζορικη, δεν προλαβαίνω τίποτα.

32 βδομάδες σήμερα. Και μετράω αντίστροφα για το δεύτερο θαύμα μου🩷

Χαίρομαι που διαβάζω επιτέλους καλά νέα για όλες! 

Να περνάτε υπέροχα και καλες διακοπές 🌞

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Εμείς κορίτσια στη μικρή δεν έχουμε πει τίποτα ακόμα, θέλω να κάνω την αυχενική διαφάνεια πρώτα και μετά έχουμε σκοπό να της το πούμε, θα πετάξει από την χαρά της! Κάθε βράδυ μου λέει μαμά γιατί δεν κάνεις ακόμα ένα μωρό; Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις μωρό στην κοιλιά σου; Και κάθε βράδυ έχουμε την ίδια ιστορία... Ένα βράδυ την ρώτησα αν η μαμά κάνει μωρό τι θα ήθελε να είναι και μου απάντησε δεν με νοιάζει αρκεί να έχω αδερφάκι 🥹🥹🥹

Οοοο η γλυκούλα ❤️ Πόσο είναι; Επίσης πολύ θα ήθελα να μάθω τι της λες για το τι πρέπει να κάνεις για να έχεις μωρό στην κοιλιά σου 🤣🤣🤣🤣

Εμείς της το είχαμε πει από όταν ακούσαμε καρδούλα 😊 Ήρθε και στον 3ο υπέρηχο μαζί. Βέβαια είναι μικρή και αν πήγαινε κάτι στραβά πιστεύω θα το ξεχνούσε γρήγορα.

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Δεν σας γραφω όπως παλιά, αλλά σας διαβάζω οπότε βρω χρόνο, γιατί με τον μικρό π δεν κάθεται πουθενά και τον τρέχω από πίσω ολη μέρα, και την μικρή που  είναι ναι μεν στην κοιλιά αλλά πολύ ζορικη, δεν προλαβαίνω τίποτα.

32 βδομάδες σήμερα. Και μετράω αντίστροφα για το δεύτερο θαύμα μου🩷

Χαίρομαι που διαβάζω επιτέλους καλά νέα για όλες! 

Να περνάτε υπέροχα και καλες διακοπές 🌞

Έφτασες κι όλας 32?! Αχ με το καλό! Πότε έχεις ΠΗΤ; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Γι αυτό την προετοιμάζω από τώρα ότι αν με το καλό έρθει το τέταρτο ίσως λέω ίσως να μην είναι κορίτσι 🤣🤣🤣🤪🤪🤪🩷🩷🩷 παθαίνει ταραχή! Πάμε στο πάρκο κ πάει στα κοριτσάκια συνέχεια! Τι να την κάνω όμως προς το παρόν το εργοστάσιο έχει γυρίσει το διακόπτη στα αγόρια 🤭

(εμείς είμαστε 5 αδερφές κ μου λέει συνέχεια εσύ γιατί έχεις μόνο αδερφές 🫠🫠🫠🫠

Το 4ο με εξωσωματική για επιλογή φύλου 🤣🤣🤣 Εντάξει έχεις καιρό ακόμα. Είναι μικρός ακόμα ο 3ος. Μπορεί μέχρι τότε να έχει συνηθίσει με την ιδέα ότι μπορεί και να είναι μοναχοκόρη.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Πόσο είναι η κορούλα σας; Ο δικός μας είναι 18 μηνών, είναι μικρούλης ακόμη και δεν ξέρω από πότε θα πρέπει να αρχίσω να του λέω πραγματάκια, για να τον προετοιμάσω. Προς το παρόν, το μόνο που έχει καταλάβει είναι ότι δεν κάνει με τη μαμά του αυτά που έκανε: δεν τον σηκώνω αγκαλιά να παίξουμε και να γελάσουμε, δεν χορεύουμε και ό,τι άλλο σχετίζεται με το να τον έχω στην αγκαλιά μου πολλή ώρα. Χώρια και τα πιο πρακτικά που επίσης σχετίζονται με το σήκωμα. Και είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνει και νιώθει ότι κάτι γίνεται. Ευτυχώς που ο μπαμπάς μας αναπληρώνει όλα αυτά τα κενά! Αλλά περιμένω πως και πως την ώρα που θα μου πει ο γιατρός "Μπορείς να τον σηκώνεις μόνη σου στην αγκαλιά σου για λίγη ώρα".

Κι εμένα κάπου εκεί ήταν όταν έμεινα έγκυος. Ε δεν ξέρω αν το πολύ καταλαβαίνουν. Της το έχουμε πει όμως και όταν τη ρωτάμε που είναι ο μπέμπης της μαμάς δείχνει την κοιλιά μου 😊  Τώρα της έχω πάρει ένα πολύ ωραίο βιβλίο που λέγεται "Τι θα μάθω στο αδερφάκι μου" και το διαβάζουμε κάθε βράδυ σχεδόν. Της αρέσει πολύ 😊

Είναι ζόρι η εγκυμοσύνη με τόσο μικρό παιδί, αλλά εγώ ευτυχώς την σηκώνω από την αρχή χωρίς κάποιο θέμα 😅 Κάπου στον 4ο μήνα που άρχισα να φουσκώνω πιο πολύ με πονούσε λίγο η κοιλιά και δεν την σήκωνα τόσο αλλά μετά μου πέρασε. Εγώ δεν μπορώ το σηκω κατσε που πρέπει να κάνω κάθε 1' μαζί της 😅 Πχ. Κάθομαι σε μία καρέκλα όταν παίζει μόνη, ε θα έρθει να με σηκώσει η σκατούλα να κάνω κάτι μαζί της. Θα καθίσω στο πάτωμα να παίξουμε, ε στο 1' θα έχει αλλάξει δωμάτιο και θα την κυνηγάω γιατί όλο και κάποια διαολια θα κάνει. Με έχει διαλύσει 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Οοοο η γλυκούλα ❤️ Πόσο είναι; Επίσης πολύ θα ήθελα να μάθω τι της λες για το τι πρέπει να κάνεις για να έχεις μωρό στην κοιλιά σου 🤣🤣🤣🤣

Εμείς της το είχαμε πει από όταν ακούσαμε καρδούλα 😊 Ήρθε και στον 3ο υπέρηχο μαζί. Βέβαια είναι μικρή και αν πήγαινε κάτι στραβά πιστεύω θα το ξεχνούσε γρήγορα.

Είναι 5.5, θα πάει πρώτη δημοτικού. Της τα έχω εξηγήσει όλα όσα μπορούν να ειπωθούν σε αυτή την ηλικία. Ότι η μαμά και ο μπαμπάς κάνουν μια διαφορετική αγκαλιά και έχει στο πέος του ένα σπορακι που το δίνει στο αιδοίο της μαμάς και γίνεται το μωράκι αλλά ότι δεν συμβαίνει πάντα.. έχουμε και ένα βιβλίο που τα εξηγεί και αυτό πολύ όμορφα. Γενικά προσπαθώ να είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται και της δείχνω και τις φωτογραφίες από το βιβλίο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μια φίλη μου απέκτησε ραγαδες στον 8 μήνα,και μου είπε ότι καλό είναι να βάζω από νωρίς ώστε εάν βγάλω στην πορεία να μην είναι έντονες ή πολλές. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάτι στης 21 εβδομάδες,εσείς έχετε κάποιο σημάδι; 
    • Είναι 5.5, θα πάει πρώτη δημοτικού. Της τα έχω εξηγήσει όλα όσα μπορούν να ειπωθούν σε αυτή την ηλικία. Ότι η μαμά και ο μπαμπάς κάνουν μια διαφορετική αγκαλιά και έχει στο πέος του ένα σπορακι που το δίνει στο αιδοίο της μαμάς και γίνεται το μωράκι αλλά ότι δεν συμβαίνει πάντα.. έχουμε και ένα βιβλίο που τα εξηγεί και αυτό πολύ όμορφα. Γενικά προσπαθώ να είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται και της δείχνω και τις φωτογραφίες από το βιβλίο. 
    • Παρε μια δευτερη γνωμη πριν κανεις το οτιδηποτε για να εισαι καλυμμένη. Γιατι ολο αυτο μου φαινεται λιγο περιεργο.
    • Ναι είναι όμορφο μέρος που και οι εξορμήσεις-εκδρομές αρκούν λίγο να ξεσκάσεις,  έχει τοοοσα πολλά μέρη που να τα επισκεφτείς όλα , όρεξη να υπάρχει μόνο και καλή διάθεση 😇
    • Κι εμένα κάπου εκεί ήταν όταν έμεινα έγκυος. Ε δεν ξέρω αν το πολύ καταλαβαίνουν. Της το έχουμε πει όμως και όταν τη ρωτάμε που είναι ο μπέμπης της μαμάς δείχνει την κοιλιά μου 😊  Τώρα της έχω πάρει ένα πολύ ωραίο βιβλίο που λέγεται "Τι θα μάθω στο αδερφάκι μου" και το διαβάζουμε κάθε βράδυ σχεδόν. Της αρέσει πολύ 😊 Είναι ζόρι η εγκυμοσύνη με τόσο μικρό παιδί, αλλά εγώ ευτυχώς την σηκώνω από την αρχή χωρίς κάποιο θέμα 😅 Κάπου στον 4ο μήνα που άρχισα να φουσκώνω πιο πολύ με πονούσε λίγο η κοιλιά και δεν την σήκωνα τόσο αλλά μετά μου πέρασε. Εγώ δεν μπορώ το σηκω κατσε που πρέπει να κάνω κάθε 1' μαζί της 😅 Πχ. Κάθομαι σε μία καρέκλα όταν παίζει μόνη, ε θα έρθει να με σηκώσει η σκατούλα να κάνω κάτι μαζί της. Θα καθίσω στο πάτωμα να παίξουμε, ε στο 1' θα έχει αλλάξει δωμάτιο και θα την κυνηγάω γιατί όλο και κάποια διαολια θα κάνει. Με έχει διαλύσει 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...