Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κι εγω σε επαρχία βαφτισα τον γιο μου και δεν είχαμε θέμα που δεν ειμαστε παντρεμένοι με θρησκευτικό. Μαλλον δεν ειναι πολύ στάνταρ το τι ισχύει και δεν ακολουθούν όλοι το ίδιο..
    • Εγώ πάντως που ρώτησα σε εκκλησίες στον νομό Κορινθίας (εκεί είναι η καταγωγή μου) όλες μου αρνήθηκαν και είπαν ότι χρειάζεται να έχω κάνει και εγώ θρησκευτικό για να μπορώ να το βαφτίσω σε εκκλησία. Τώρα το κοιτάζω για Αθήνα,μου είπε μια φίλη μου ότι σε ιδιωτικά κτήματα μπορείς να κάνεις κανονικά τα πάντα χωρίς πιστοποιητικό και δεν τους νοιάζει ούτε το θέμα του νονου.
    • @Sotiria_94 εγω δ παιρνω τίποτα. Οι εξετάσεις μ ηταβ πολυ καλες. @Maria98 εισαι Κρήτη ναι καλα λες. Σε ποιο μέρος? Έχετε τουλάχιστον θάλασσα κοντά?
    • Κι εγώ αναρωτιέμαι τι πρέπει να κοιτάω κάθε φορά... όταν δίναμε τα φυστίκια κοιτούσα μην τυχόν και πρηστεί και δεν παίρνει ανάσα. Έχει αλλεργία ο αδερφός του άντρα μου, οπότε κοιτουσα μην κανει κανένα επεισόδιο όπως είχε κάνει αυτός μικρος... Διαφορετικά, κοιτάω μην βγάλει κανένα δερματικό, κοκκινίλα, σπυριά ή τίποτα τέτοιο. Επίσης, αίμα στα κακα.... Κάτι άλλο δεν ξέρω 🤷 Το αβοκάντο το είχα δοκιμάσει με μπανάνα και κανέλα σε κρέμα. Του άρεσε πολύ. Το δοκίμασα σε κομμάτια με αυγό, ακόμα την τρώει εκείνη τη μερίδα 🥲 ακλαφτο πήγε. Ευτυχώς που μου αρέσει εμένα και το έφαγα εγώ 😋 αχ, σύκα 🤤🤤 μας λένε να τα δίνουμε στον μεγάλο που έχει δυσκοιλιότητα... Δεν τα τρώει 🙄🙄 Σα τη λίστα σου έχει edamame και τόφου. Αυτά σογιες είναι νομίζω... Οπότε υποθέτω ότι στις λίστες που διάβαζα εννοούσαν σογια το λαχανικό και όχι τη σάλτσα... Εμένα στη σάλτσα πήγε το μυαλό μου, κιόλας επειδή η επόμενη τροφή που είχε ήταν η μουστάρδα 🙄 πάντως αλάτι έχει φάει το παιδί μας... Μου εγλειφε τον ώμο μια φορά που είχαμε πάει στη θάλασσα... 🤦τι κουσουρι θα του αφήσει αυτό τώρα, θα δείξει 😅 Με κομμάτια ξεκινήσαμε τώρα τελευταία. Έδινα μιξ, μια πουρεδες μια κομμάτια μιας και του άρεσε να αρπάζει τα δικά μας... Προτιμάει τα κόμματα πλέον, οπότε είπαμε να τα δίνουμε μόνο έτσι. Αγγούρι, ροδάκινο, καρπούζι και πανκεικ τύπου με αυγό.  Ο παιδίατρος μάς είχε πει στις αρχές (5 μηνών) για το φρέσκο γάλα να το κάνουμε κρέμα με σιμιγδάλι. Μας είπε ότι και φρέσκο είναι οκ (τον είχαμε ρωτήσει ξανά για την ηλικία των 8 μηνών), αλλά ότι καλύτερο είναι να δίνουμε φόρμουλα άμα είναι να δώσουμε κάτι σε αυτήν την ηλικία. Επειδή είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες και τέτοια κι όχι για άλλο λόγο είπε. Εγώ ήξερα ότι πειράζει το έντερο, αλλά μου λέει ότι δεν είναι αυτός ο λόγος που αποφεύγεται, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο σε έρευνες. Είναι ψαγμενος και διαβάζει συνέχεια, οπότε τον εμπιστεύομαι. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται να δώσω στο μωρό φρέσκο γάλα να πιει, σε αντικατάσταση κάποιου θηλασμού δηλαδή. Μόνο σε παρασκευές. 
    • Ναι θέλει τόσο πολύ γιατί θα εξεταστώ κι εγώ με τον σύζυγό και το παιδί μαζί και θα του γίνει και μαγνητική προσώπου... και αλλού που πήρα να ρωτήσω τόσο κάνει 1 μήνα... το θέμα είναι ότι δε τη κανουν όλοι την εξέταση.  Είναι πιο εξειδικευμένη από την απλή αμνιοπαρακέντηση....
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...