Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Σήμερα ήταν η μέρα του υπερήχου μας το πρωί και από την ώρα που πήγα και είδα το μπεμπάκι πόσο έχει μεγαλώσει δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω.!!! Είχα τόση αγωνία να δούμε ότι όλα είναι καλά που μου μετρούσε η βοηθός της την πίεση και μου την έβρισκε ανεβασμένη..  🤣

Πρώτη φορά ακούσαμε καρδούλα.. μου έβαλε ήχο.. εντάξει τρελάθηκα.. και είδαμε χεράκια, ποδαράκια.. στην αρχή κοιμόταν.. και το ξυπνήσαμε... 😆 εεε και σαν άρχισε να κουνιέται τρελάθηκα κορίτσια.. τρελάθηκα... Κλείσαμε για αυχενική διαφάνεια τώρα 28.08 αλλά με σκάτωσε για τα κιλά. Είσαι  μου λέει 30 κιλά πάνω και θα πρέπει οπωσδήποτε να χάσεις.. μέχρι την εγκυμοσύνη μου λέει πρέπει να έχεις κατέβει τουλάχιστον 20 κιλά.. πως να τα χάσω ρε κορίτσια τα έρμα τα κιλά, που στην ουσία μέσα στη μέρα δεν τρώω και τπτ και δεν κινούμαι κι όλας..! 🥴 χώρια τα φάρμακα που παίρνω και θα τα παίρνω μέχρι την αυχενική. Με έστειλε σε διατροφολόγο, άιντε να δούμε τη θα δούμε κι εκεί..

• Απαντήσεις 313
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλώς ήρθες και πάλι κορίτσι μου είμασταν μαζί στις μανούλες του Αυγούστου 2024 🥰

η αλήθεια δεν φαίνεται και πολύ καλά εγώ αυτά τα τεστ δεν τα έχω δοκιμάσει μόνο ταινίες παίρνω 

Μετά από μια γέννα συνήθως τα πράγματα είναι πιο εύκολα ώστε να ξανά μείνεις έγκυος 

κάνε με πρωινά ούρα ένα άλλο τεστ αν δεν έχεις ταινίες (για εμένα είναι αρκετά αξιόπιστα) ίσως άλλη καλή επιλογή είναι τα predictor 

εύχομαι να είναι θετικό !!

Παρήγγειλα σήμερα μερικές ταινιες γιατί κ εγώ μ αυτά τα τεστ όσο καιρό προσπαθούσα, βγάζανε ότι να ναι..ελπίζω να είσαι καλα κ εσύ κ το παιδάκι σου..πως τα πάτε?

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Σήμερα ήταν η μέρα του υπερήχου μας το πρωί και από την ώρα που πήγα και είδα το μπεμπάκι πόσο έχει μεγαλώσει δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω.!!! Είχα τόση αγωνία να δούμε ότι όλα είναι καλά που μου μετρούσε η βοηθός της την πίεση και μου την έβρισκε ανεβασμένη..  🤣

Πρώτη φορά ακούσαμε καρδούλα.. μου έβαλε ήχο.. εντάξει τρελάθηκα.. και είδαμε χεράκια, ποδαράκια.. στην αρχή κοιμόταν.. και το ξυπνήσαμε... 😆 εεε και σαν άρχισε να κουνιέται τρελάθηκα κορίτσια.. τρελάθηκα... Κλείσαμε για αυχενική διαφάνεια τώρα 28.08 αλλά με σκάτωσε για τα κιλά. Είσαι  μου λέει 30 κιλά πάνω και θα πρέπει οπωσδήποτε να χάσεις.. μέχρι την εγκυμοσύνη μου λέει πρέπει να έχεις κατέβει τουλάχιστον 20 κιλά.. πως να τα χάσω ρε κορίτσια τα έρμα τα κιλά, που στην ουσία μέσα στη μέρα δεν τρώω και τπτ και δεν κινούμαι κι όλας..! 🥴 χώρια τα φάρμακα που παίρνω και θα τα παίρνω μέχρι την αυχενική. Με έστειλε σε διατροφολόγο, άιντε να δούμε τη θα δούμε κι εκεί..

Τι όμορφα νέα κορίτσι μου,μπράβο 😍😍😍.. μη σε πιάνει φρίκη με τα κιλά (διατροφολόγος εδώ 😁) όλα θα γίνουν με συνέπεια και επιμονή!!!σημασία έχει που το μπιζελάκι σου είναι μια χαρά και κάνει βόλτες στην ζεστή κοιλίτσα σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Παρήγγειλα σήμερα μερικές ταινιες γιατί κ εγώ μ αυτά τα τεστ όσο καιρό προσπαθούσα, βγάζανε ότι να ναι..ελπίζω να είσαι καλα κ εσύ κ το παιδάκι σου..πως τα πάτε?

Καλά έκανες καλύτερα να έχεις ταινίες φαντάζομαι σε κάνα 2 μέρες θα έρθουν 

εμείς καλά είμαστε πριν λίγες μέρες την βαφτίσαμε την μικρή μας  τώρα ετοιμάζω και το πάρτυ γενεθλίων 12/8 έχει γενέθλια η μικρή και η μεγάλη 27/8 οπότε θα τα κάνω γύρο στης 17/8 να μαζί ένα πάρτυ

καλα ειμαστε έχουμε βρει τα πατήματα μας πλέον με δυο παιδεία και οι αδερφούλες τα πάνε πολύ καλά 

η μεγάλη έχει βγάλει λίγο ζήλεια τώρα το τελευταίο διάστημα αλλά όχι κάτι φοβερό όμως .. 

Εσείς πως τα πάτε; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Τι όμορφα νέα κορίτσι μου,μπράβο 😍😍😍.. μη σε πιάνει φρίκη με τα κιλά (διατροφολόγος εδώ 😁) όλα θα γίνουν με συνέπεια και επιμονή!!!σημασία έχει που το μπιζελάκι σου είναι μια χαρά και κάνει βόλτες στην ζεστή κοιλίτσα σου!!

Ναι ρε συ, όλα είναι καλά δόξα το Θεό! Απλά με τρομοκράτει γιατί είμαι 30 κιλά πάνω από τα κανονικά μου, στα 96 είμαι τώρα ενώ θα έπρεπε να είμαι στα 70. Και μου λέει ότι αν δεν χάσω κιλά δεν θα έχει καλή απεικόνιση στον υπέρηχο αργότερα.. από την αυχενική και μετά δηλαδή. Και ότι τα κιλά αργότερα μπορεί να επηρεάσουν και το μωρό. Εντωμεταξύ όλες οι εξετάσεις μου μέχρι στιγμής είναι άψογες και δεν έχω ούτε ζάχαρο, ούτε ανεμία, ούτε τπτ.!!! Αλλά έχει κόλλημα γενικότερα με τα κιλά αυτή η γυναικολόγος. 

Δημοσίευση

Κορίτσια σήμερα το πρωί ειχα αυτο το τεστ. Περιοδο περιμένω τη Πέμπτη. Πιστεύετε ειναι οκ που ειναι τοσο αχνο?

Και κάτι αλλο που θέλω τη βοήθεια σας αν ξέρετε γιατί εχω αγχωθεί πολύ. Εδω κ 1 βδομάδα περίπου με πονάει η μέση μου χαμηλά κυρίως οταν κάθομαι,  σημερα ακόμα περισσότερο, δεν μπορώ να κάτσω καθόλου στη δουλειά,  σηκώνομαι συνέχεια. Ξέρετε αν μπορει να εχει σχέση αυτο με την εγκυμοσύνη τοσο νωρίς ή μαλλον ειναι τυχαίο οτι συνέπεσαν? Αγχώνομαι μηπως δε μου περάσει κ χρειαστεί να κανω ακτινογραφία ή μαγνητική/αξονική.

20250805_062919.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Μπράβο!!!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳Χάρηκα λίγο παραπάνω για εσένα να ξέρεις!!! Νιώθω έχεις περάσει πολλά!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Μπραβο κοπελα μου! Πολυ χαρηκα για σενα που ακουσεις το μπεμπακι σου!!! ❤️ Ολα καλα θα πανε!! Τα κιλα αστα, πονεμενη ιστορια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η afr είπε:

Κορίτσια σήμερα το πρωί ειχα αυτο το τεστ. Περιοδο περιμένω τη Πέμπτη. Πιστεύετε ειναι οκ που ειναι τοσο αχνο?

Και κάτι αλλο που θέλω τη βοήθεια σας αν ξέρετε γιατί εχω αγχωθεί πολύ. Εδω κ 1 βδομάδα περίπου με πονάει η μέση μου χαμηλά κυρίως οταν κάθομαι,  σημερα ακόμα περισσότερο, δεν μπορώ να κάτσω καθόλου στη δουλειά,  σηκώνομαι συνέχεια. Ξέρετε αν μπορει να εχει σχέση αυτο με την εγκυμοσύνη τοσο νωρίς ή μαλλον ειναι τυχαίο οτι συνέπεσαν? Αγχώνομαι μηπως δε μου περάσει κ χρειαστεί να κανω ακτινογραφία ή μαγνητική/αξονική.

20250805_062919.jpg

Με το καλοοο!! Μια χαρά είναι το τεστακι σου!! Πήγαινε για χοριακη για να έχεις ξεκάθαρη εικόνα! Μου είχε συμβεί κ μένα πριν το θετικό τεστ, δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο.

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η afr είπε:

20250805_062919.jpg

Μια χαρα ειναι η γραμμουλα! Κανε μια χοριακη για σιγουρια! Συγχαρητηρια!!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλά έκανες καλύτερα να έχεις ταινίες φαντάζομαι σε κάνα 2 μέρες θα έρθουν 

εμείς καλά είμαστε πριν λίγες μέρες την βαφτίσαμε την μικρή μας  τώρα ετοιμάζω και το πάρτυ γενεθλίων 12/8 έχει γενέθλια η μικρή και η μεγάλη 27/8 οπότε θα τα κάνω γύρο στης 17/8 να μαζί ένα πάρτυ

καλα ειμαστε έχουμε βρει τα πατήματα μας πλέον με δυο παιδεία και οι αδερφούλες τα πάνε πολύ καλά 

η μεγάλη έχει βγάλει λίγο ζήλεια τώρα το τελευταίο διάστημα αλλά όχι κάτι φοβερό όμως .. 

Εσείς πως τα πάτε; 

Εμείς πολύ καλα..ο μικρουλης μ ειναι πολυ ήσυχος και χαρούμενο παιδάκι..δεν χάσαμε υπνο..δεν χάσαμε γεύματα.. ειναι πολύ βολικό παιδάκι.. εμείς γίναμε 1 στις 9/7..άρχισε σιγά σιγά βηματάκια.. δόξα το θεό όλα πάνε τελεια! 

Να χαίρεσαι και τα 2 παιδάκια σου..σχετικά με το πάρτι πολύ καλα το σκέφτηκες.. θα τα κάνεις σπίτι σου ή σε κάποιο μαγαζί? Εμάς συνολικά μας βγήκαν γύρω στα 400€ σε μαγαζί.. πολλά λεφτά ..😬😬😬

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η afr είπε:

20250805_062919.jpg

Κορίτσι μου Θετικότατο το βλέπω..!! Να πας να κάνεις μια χοριακούλα να το επιβεβαιώσεις κι όλας.. 🙃😉

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Μπράβο!!!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳Χάρηκα λίγο παραπάνω για εσένα να ξέρεις!!! Νιώθω έχεις περάσει πολλά!!!! 

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Αμήν! αμήν! αμήν! όλα να πηγαίνουν καλά από δω και πέρα.. μόνο αυτό παρακαλώ και θέλω τπτ άλλο.. ένα γερό μωράκι..!!! Όλα τα άλλα θα περάσουν... 🙏🏼

@pennaki άσε με τα κιλά ξέρω εγώ τι θα γίνει.. κάθε φορά που θα πηγαίνω αυτό θα γίνεται, θα μου τη λέει γιατί δεν θα κατεβαίνουν είμαι σίγουρη..

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Τέλεια κορίτσι μου γνωριστήκατε με το μπεμπακι σας σήμερα!!! Με το καλό η αυχενική κορίτσι μου !!! Πόσα κιλά είσαι βρε και σ' είπε έτσι 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσι μου Θετικότατο το βλέπω..!! Να πας να κάνεις μια χοριακούλα να το επιβεβαιώσεις κι όλας.. 🙃😉

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Αμήν! αμήν! αμήν! όλα να πηγαίνουν καλά από δω και πέρα.. μόνο αυτό παρακαλώ και θέλω τπτ άλλο.. ένα γερό μωράκι..!!! Όλα τα άλλα θα περάσουν... 🙏🏼

@pennaki άσε με τα κιλά ξέρω εγώ τι θα γίνει.. κάθε φορά που θα πηγαίνω αυτό θα γίνεται, θα μου τη λέει γιατί δεν θα κατεβαίνουν είμαι σίγουρη..

Κι εγω τρωω bullying για τα κιλα κι εχω κι αντισταση στην ινσουλινη κι δεν ειμαι ακομα εγκυος. Ειδικα ο προηγουμενος γιατρος μου την ελεγε συνεχεια απο το 1ο ραντεβου. Το τι ακουσα. Ο τωρινος ηταν ευγενικος ας πουμε.....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Μπράβοοοο το μικράκι!! Πόσες εβδομάδες είσαι τώρα δηλαδή; 

Κοίτα για τα κιλά αφου θα πας σε διατροφολόγο και θα σου βγάλει πρόγραμμα μην αγχώνεσαι σημασία έχει προφανώς να μην βάλεις αλλά και να τρέφεται σωστά. 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Εμείς πολύ καλα..ο μικρουλης μ ειναι πολυ ήσυχος και χαρούμενο παιδάκι..δεν χάσαμε υπνο..δεν χάσαμε γεύματα.. ειναι πολύ βολικό παιδάκι.. εμείς γίναμε 1 στις 9/7..άρχισε σιγά σιγά βηματάκια.. δόξα το θεό όλα πάνε τελεια! 

Να χαίρεσαι και τα 2 παιδάκια σου..σχετικά με το πάρτι πολύ καλα το σκέφτηκες.. θα τα κάνεις σπίτι σου ή σε κάποιο μαγαζί? Εμάς συνολικά μας βγήκαν γύρω στα 400€ σε μαγαζί.. πολλά λεφτά ..😬😬😬

Ααα μπράβο σας που έχετε βολικό παιδάκι είναι πολύ καλό να μπορείτε να είστε πιο ξεκουραστεί και εσείς !!! 
Εμένα η μικρή είναι ήσυχη λίγο ο βραδινός ύπνος για ενα διαστήματα ήταν ζόρι γιατί ξυπνούσε ανά μια ώρα  η μεγάλη πάλι είναι αντάρτισσα 😂

στο σπίτι θα τα κάνω έχω μεγάλη αυλή οπότε χωράμε ευτυχώς δεν θα έχω και πολύ κόσμο δεν θέλω και πολλά ατομα 😅αλλά όχι σε μαγαζί δεν θα έκανα το ξέρω είναι ακριβά δεν με περισσεύουν είχα και πολλά έξοδα με την βάφτιση που είχα προς χτες αλλά 400 ευρώ ; Τόσα πολλά ε; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Θα βρείτε σιγά σιγά τους ρυθμούς θέλει χρόνο αυτήν η αλλαγή κάποιους μήνες αλλά θα στρώσει και θα είναι όλα καλύτερα θα το δεις.. 

το κάθε παιδάκι αντιδράει διαφορετικά στην πρώτη επαφή με τους γονείς και το νέο μέλος αλλά μετά από λίγο καιρό θα είναι όλα εντάξει κάθε μέρα που περνάει θα πηγαίνει και καλύτερα 🥰 

εσυ πως είσαι; 

Σήμερα την έβαλα ξανά για τον μεσημεριανό της υπνο, όπως κάναμε πάντα. Με χάιδευε, με αγκάλιασε, σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από όταν έφυγα. Γέμισαν τα μάτια μου δάκρυα από ευτυχία, είναι και οι ορμόνες... 🥹🥹

Εγώ θα έλεγα είμαι καλά, πολύ καλύτερα από την πρώτη φορά. Νομίζω για πολλές γυναίκες είναι πολύ πιο δύσκολο να διαχειριστούν τη μετάβαση στην μητρότητα, με ο,τι αυτό συνεπάγεται, παρά τη δυσκολία του να έχεις 2 under 2. Τώρα είμαι πολύ πιο χαλαρή, ξέρω τι να περιμένω, ο θηλασμός είναι παιχνιδάκι, και γενικά προσπαθώ να ρουφήξω την κάθε στιγμή γιατί ξέρω ο χρόνος τι κλέφτης είναι... Δεν θα είναι για πολύ καιρό τόσο μα τόσο μικρούλα και ξέρω ότι θα μου λείψει πολύ στη η περίοδος. Το βράδυ πχ, γνωρίζω ότι θηλάζουν περισσότερο, οπότε κάποια στιγμή την πήρα στο κρεβάτι και θήλαζα ξαπλωμενη, ώστε να κοιμηθώ και λίγο. Κάτι που στην πρώτη άργησα πολύυυυ να το κάνω και έχασα πολύτιμες ώρες ύπνου για τουλάχιστον 3 μήνες. Και άλλα τέτοια που η εμπειρία μου πλέον με κάνει να τα βλέπω πολύ πιο εύκολα και απλά. 

Ίσως να ειναι και οι ορμόνες μου καλύτερα, τότε θυμάμαι έκλαιγα πολύ, θυμόμουν και τον δύσκολο τοκετό, και τις αποβολές, και μια μίνι επιλοχειο σίγουρα την πέρασα μέχρι να καταλάβω τι γίνεται πλέον στη ζωή μου. Ήταν δύσκολη η μετάβαση... 

Το δύσκολο βρε κορίτσια είναι ότι ο σύζυγος με τη δουλειά θα φύγει σε 10 μέρες και θα λείπει 25 περίπου μέρες. Δεν ήταν καλό το timing αλλά είναι καλά τα χρήματα που θα πάρει και θα τα χρειαστούμε για τη μετακόμιση στο νησί που έρχεται και όλα τα έξοδα που θα προκύψουν. Θα έχω τη μαμά μου μαζί, απλά τα πρωινά θα πρέπει να λείπει 3-4 ώρες. Ελπίζω να τα βγάλω πέρα...

@melitiniღ κορίτσι μου χάρηκα πολύ με τα νέα σου 🩷 Για τα κιλά, επειδή έκανα διατροφή με τον διαβήτη κύησης τον τελευταίο μήνα, είναι δύσκολο δεν λέω, αλλά πίστεψέ με, όσο θα σκέφτεσαι το μικράκι σου θα αντλείς δύναμη. Θα τα καταφέρεις περίφημα, είμαι σίγουρη. Εάν θεωρείς όμως ότι ο γιατρός ειναι υπερβολικός, εάν έχεις τη δυνατότητα πάρε και μια δεύτερη γνώμη.

@Elk να σας ζήσει κιόλας η νεοφώτιστη 🩷 Με το καλό το πάρτυ των κοριτσιών σου 🎉 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η afr είπε:

20250805_062919.jpg

Εγώ είχα πόνο στη πλάτη πριν από το θετικο τεστ πονούσα πιο πάνω από την μέση το τεστ σου είναι μια χαρά για πριν την καθυστέρηση θα περιμένουμε την χοριακη σου 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μέχρι Νοεμβρίο θα κρατάς θετικό τέστ 

❤️❤️🙏🙏

στις πριν 4 ώρες, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Καλημέρα στη πιο γλυκιά παρέα.. έχω να μπω αρκετό καιρό μιας και ο μικρός πλέον δεν προλαβαίνεται οπότε δεν μένει χρόνος για ηρεμία και κουβεντουλες..εύχομαι όλες να είστε καλα και με το καλό να έχετε ότι επιθυμείτε! 

Σας στέλνω την πρωινή μου φωτογραφία από τεστακι...5 μερες πριν την καθυστέρηση αλλα νιώθω πολύ περίεργα αυτο το μήνα και επειδή ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη επαφή με τον άντρα μου μετα απο 1 χρόνο που γεννήθηκε ο μικρός έπαθα πλάκα..βασανίστηκαμε τόσο πολύ για το πρώτο και το δεύτερο θα έρθει έτσι με τη μία..? 

Screenshot_20250805_112845_Photos.jpg

κορίτσι μου δεν σε έχω δοκιμάσει κι εγώ ποτέ αυτά τα τεστ! Οι ταινίες είναι αξιόπιστες οπότε περιμένουμε νέα σου αύριο μεθαύριο :) 

@afr φαίνεται ξεκάθαρα η γραμμούλα! Με το καλό και η χοριακη ❤️

@melitiniღ τι όμορφα τα νέα σας! Πρέπει να είναι μαγικός αυτός ο ήχος ❤️ μην τρελαίνεσαι πολύ με το θέμα των κιλών..θα δεις τον διατροφολόγο και θα το λύσετε μαζί! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ελα μπράβο με το καλό κορίτσι μου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι 

εύχομαι με την διατροφολόγο να μπορέσεις να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα 

μετά την αυχενική ίσως σου δώσει και το οκ να μπορείς να πηγαίνεις και για περπάτημα θα βοηθήσει και αυτό όσο να πεις

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Τι ομορφα νεα κορίτσι μου!!! Χαίρομαι πολύ για σένα!!!! Σίγουρα ήταν πολύ συγκινητική μέρα...

Όσο για τα κιλά το καταλαβαίνω πως δεν είναι εύκολο να χάσεις ούσα έγκυος κιόλας...απλώς οι γιατροί το λένε αυτο κ κάποιοι λίγο παραπάνω.. Προσπάθησε να μην βάλεις κ αφού πηγές σε διατροφολόγο θα σε βοηθήσει πιστεύω... το σημαντικό είναι να είναι καλά το μωράκι κ εσύ να παίρνεις όλα όσα χρειάζεται ο οργανισμός σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω χαθεί και εγω απο την ομαδική μας θελησα να χαλαρώσω λιγο παραπάνω και να πάρω απόσταση απο το θέμα. Συγχαρητήρια στα νέα θετικά τεστακια καλες και τελειομηνες εγκυμοσύνες κορίτσια!!Καλή δύναμη σε οσες συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας. @Παρασκευαιδουθέλω μια πρόβλεψη Ελπίδα μου🙏❤️

Καλά έκανες κορίτσι μου, πάρε το χρόνο σου και ότι θέλεις εδώ είμαστε να τα λέμε 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η afr είπε:

20250805_062919.jpg

Είναι θετικό!!! Συγχαρητήρια!!! Και εμένα έτσι αχνό ήταν στην αρχή!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η afr είπε:

20250805_062919.jpg

Κορίτσι μου το τεστάκι φαίνεται ξεκάθαρα και ας είναι αχνό... είσαι πριν την καθυστέρηση.. Συγχαρητήρια!!!!!

Αναμένουμε την χοριακη σου!!!!

Είδες που δεν το πίστευες για αυτό τον μήνα... 

Δημοσίευση

@Kateriniw Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!! Ναι! με το καλόνα πάνε όλα και να ρθει και η αυχενική μας.. εκεί πιστεύω μια μεγάλη ανάσα θα την πάρω αν και η γιατρός λέει ότι θα μου βγάλει επικυνδικότητα κύησης λόγο των κιλών καθαρά.. η ηλικία λέει είναι σούπερ.. τεσπα! θα το δούμε αυτό με τα κιλά πως θα πάει. Είμαι 96 κιλά ενώ θα έπρεπε σύμφωνα με το ύψος μου να έχω 70. Δεν έχω βάλει κιλά από την ώρα που έμεινα έγκυος, αλλά δεν έχω χάσει κι όλας.. αυτή θέλει κάθε εβδομάδα να χάνω 1-2 κιλά..  αυτό δεν ξέρω πως μπορεί να επιτευχθεί.. αλήθεια..

@pennaki αυτή η γιατρός ξέρω εγώ και από φίλες μου ότι έχει κόλλημα χοντρό με τα κιλά, μου λέει πως αν δεν χάσω δεν θα μπορεί να έχει καλή εικόνα στον υπέρηχο. Γιατί ο υπέρηχος λέει έχει περιορισμένες δυνατότητες και όριο κιλών.. οπότε όσο πιο λίγα κιλά τόσο καλύτερη εικόνα.. τεσπα τι να πεις! θα δούμε πως θα πάει, τουλάχιστον εξακολουθώ και είμαι κάτω από τα 100 κιλά.. 

@Naty_ σήμερα είμαι 9+3.. μέχρι την αυχενική όμως θα πρέπει να παίρνω τα φάρμακα τις εξωσωματικής όλα κανονικά πλην το cycyclacur που θα το κόψω στην 10 εβδομάδα. Εντάξει με τα κιλά ότι μπορώ θα κάνω, τουλάχιστον να μη βάλω κιλά και να κοιτάξω να είμαι κάτω απο τα 100 όσο μπορώ. Πιστεύω πως και αυτό είναι κάτι απο τη στιγμή που εξακολουθώ να παίρνω φάρμακα τα οποία κάνουν σίγουρα παρακράτηση υγρών και δεν πρέπεινα περπατάω για να μην κουράζομαι. 

@Elli13 ότι είναι υπερβολική η γιατρός είναι, δεν το συζητώ αυτό. Απλά όταν το κάνει αυτό τόσο έντονο σου περνάει φόβο.. κατάλαβες.. το ξέρω και από άλλες κοπέλες που πάνε σε αυτήν, τα ίδια τους έκανε και μια χαρά υγιή μωράκια γεννήσανε.. αλλά εντάξει εγώ ότι περνάει από το χέρι μου θα το κάνω, από κει και πέρα αν δεν μπορώ να χάσω δεν θα φταίω εγώ.. 

@anna_30 άσε κορίτσι μου δεν το συζητώ, σήμερα τρελάθηκα σου λέω, δεν το περίμενα ότι θα ανοίξει τον ήχο για να ακούσουμε τον χτύπο της καρδιάς του.. γιατί στους προηγούμενους υπερήχους βλέπαμε καρδούλα αλλά μου έλεγε είναι πολύ νωρίς για να την ακούσουμε.. και σήμερα τσουπ, μου την έβαλε ξαφνικά.. 😍

@Elk ας ελπίσουμε ότι με τη διατροφολόγο θα γίνει δουλίτσα.. τι να πω.. μέχρι την αυχενική έχω εξάλλου και άδεια επαπειλούμενη. Οπότε αν όλα είναι οκ και είμαι οκ και εγώ μπορεί να επιστρέψω και στη δουλειά.. θα δω όμως πως θα πάνε όλα, βήμα βήμα τη φορά.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Με το καλό όλα!! Νομίζω ότι καλύτερα να αποφυγεις να κάνεις ετ τον μηνα που έχεις αυτές τις υποχρεώσεις. Είναι κρίμα δηλαδή, για να χαρείς τις στιγμές, να χορεψεις, να περασεις καλα και να μην έχεις το άγχος της ετ. Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα.  Τωρα για τη διαδικασία, όπως είπαν τα κορίτσια, η ετ σε φυσικό κύκλο ( για φυσικό, καταλαβα ρωτάς) μιμειται την φυσική διαδικασία του οργανισμού, περιοδος- ωορρηξια - σύλληψη. Σε βλεπει 2η μέρα περιόδου, κάνει ορμονολογικο έλεγχο, ξεκινάς άμεσα αγωγή ( προγεστερονη, οιστρογόνα, ίσως κορτιζόνη...ανάλογα με τις τιμές σου και το πρωτοκολλο του κάθε γιατρου), σε ξαναβλεπει ενδιάμεσα, σε ξαναβλεπει λίγο πριν την ωορρηξια ( κάποιοι δίνουν κ οβιτρελ για να πετύχουν ακριβώς την ωορρηξια) και, ανάλογα με τις τιμές προγεστερονης, σου κάνει την ετ 4 ή 5 ημέρες αργότερα, το λεγομενο παραθυρο εμφυτευσης.  Σύνολο γύρω στις 20 ημέρες, ανάλογα και με τον κύκλο της καθεμιας. Γενικά δεν είναι δύσκολη διαδικασία, αλλά έχει παρακολούθηση στενή. Τις επομενες 2-3 μερες παιρνεις αδεια και ξεκουραζεσαι. Αν ακολουθει και σκ ακομη καλυτερα. Ουτως ή αλλως κ 7ημερη δικαιουσαι, αν την χρειαζεσαι. Δεν καθεσαι ξαπλωμενη, κανεις ηρεμα χωρις κουραση τις δουλειες σου. Ηρεμο περπατημα, οδηγηση, απο 2η μερα εμενα μου επετρεπε. Θα σου δωσει οδηγιες αναλυτικα. Και φυσικα συνεχιζεις αγωγη κανονικα. Καλή επιτυχία!!!🤞 🤞 
    • Λάδι,απλά εγώ δεν το προτίμησα γιατί δεν ξέρω πόσο γρήγορα το απορροφάει το δέρμα και δεν θα ήθελα να λερώνω τα ρούχα μου. Ρωτήστε σε ένα φαρμακείο πιο σας προτείνουν εγώ πάντως με αυτή την κρέμα είμαι ευχαριστημένη την απορροφάει αμέσως και νιώθω το δέρμα μου πολύ ωραία μετά από κάθε εφαρμογή τώρα θα δω και στην συνέχεια πως θα είναι εάν αποκτήσω ραγαδες.
    • Τι πόνους είχες στα πόδια ;
    • Καλησπέρα, την πήρα κι εγώ αυτή τη κ΄ρέμα αλλά μου φάνηκε πολύ πηχτή και δεν μ άρεσε στην υφή. Κάτι άλλο προτείνετε;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...