Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για της ευχές σας να είστε όλες καλά 😊 

@Eliza Kats η βάφτιση καλά πήγε εντάξει έκλαψε και η μικρή αλλά σε μικρότερο βαθμό σε σχεση με την μεγάλη μου κόρη.. πήγε καλύτερα ευτυχώς 😅

IMG_1357.thumb.jpeg.149a2c8d2ebf9d76739c324124493cb6.jpeg

IMG_1348.thumb.jpeg.8a077fe31bd4c9e25a74b8000634efc5.jpeg

IMG_1347.thumb.jpeg.4080a05a188441836519da74cbc850ce.jpeg

IMG_1341.thumb.jpeg.fac52b523485d83e4d8122be1691e478.jpeg

IMG_1343.thumb.jpeg.af113dea157e493789fddbfdbc9dbc18.jpeg

Να σας ζησει η νεοφωτιστη ❤️

• Απαντήσεις 313
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ααα και εσύ το είχες ; Ωραία είναι τα ελεφαντάκια !!! 😊 

ναι εντάξει έκλαψε σε νορμαλ πλαίσια είχε και πολύ ζέστη μέσα στην εκκλησία ήταν και μικρή ο παπάς ήταν πολύ καλός, όλα μου άρεσαν την ευχαριστήθηκα λίγο περισσότερο νομίζω, ίσως επειδή κάνανε και τον στολισμό εμεις, ήξερα και τι να περιμένω ήμουν πιο προετοιμασμένη αυτήν την φορά 😂

εσένα είχε κλάψει η Λυδία ;

Εμένα πολύ κλάμα. Από την στιγμή που έφυγε από την αγκαλιά μου για να μπει κολυμπήθρα και όσο την κρατούσε η νονά μέχρι να μου την παραδώσει (ενώ την ήξερε και καθόταν στην νονά γενικά) είχε πλανταξει στο κλάμα. Απλωνε και τα χέρια στο μέρος μου για να την πάρω αγκαλιά. Και μόλις την πήρα ηρέμησε κατευθείαν και κουρνιασε στην αγκαλιά μου. Κουράστηκε η καψερη από το πολύ κλάμα. Άσε πολύ ψυχοφθόρο...

Εσείς κάνετε τον στολισμό; Μόνοι σας; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Εμένα πολύ κλάμα. Από την στιγμή που έφυγε από την αγκαλιά μου για να μπει κολυμπήθρα και όσο την κρατούσε η νονά μέχρι να μου την παραδώσει (ενώ την ήξερε και καθόταν στην νονά γενικά) είχε πλανταξει στο κλάμα. Απλωνε και τα χέρια στο μέρος μου για να την πάρω αγκαλιά. Και μόλις την πήρα ηρέμησε κατευθείαν και κουρνιασε στην αγκαλιά μου. Κουράστηκε η καψερη από το πολύ κλάμα. Άσε πολύ ψυχοφθόρο...

Εσείς κάνετε τον στολισμό; Μόνοι σας; 

Ααα ενταξει αφού σταματούσε στην αγκαλιά σου πάλι καλά να λες .. Εμένα η μεγάλη ούτε στην αγκαλιά μου δεν ηρεμούσε οταν βγήκαμε από την εκκλησία σταμάτησε να κλαίει νομίζω πιο γρήγορη βάφτιση δεν έχει ξανά γίνει 😂

Το 90% του στολισμού το έχω παραγγείλει τα τραπεζομάντιλα και κάνα δυο βάζα με αποξηραμένα λουλούδια είναι της νονάς μας, η νονά μας είναι του επαγγέλματος αλλά λόγο απόστασης δεν μπορούσε να φέρει πράγματα οπότε πηρα εγω ότι ήθελα και μετα τα στήσαμε παρέα το πρωί της βάφτισης και πήγαμε ετοιμαστήκαμε για να πάμε εκκλησία 

Δημοσίευση

Καλό μήνα να έχουμε κορίτσιαααα! Εύχομαι θετικά τεστακια στα κορίτσια που μου έχουμε απομείνει σε αυτό το θεματάκι και καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες σε όσες έχουν ήδη σποράκι στην κοιλιά ❤️

@pennaki καλά αποτελέσματα κοπέλα μου! Εύχομαι να είναι όλα οκ και με ένα χαπάκι να ρυθμιστεί :) 

@Katiana1987 κουράγιο κορίτσι μου! Σιγά σιγά θα φτιάξετε την κουζίνα και θα επιστρέψετε σπίτι σας :) 

@Elli13 Ελλη μου έζησα σε αυτό το φόρουμ τις δύσκολες μέρες σου και χαίρομαι πολύ που έφτασα να διαβάζω για την γέννηση της 2ης κόρης σου 🥹🥹 έχει την πιο δυνατή μαμά που δεν το έβαλε ποτέ κάτω! Να σας ζήσει, γερή και τυχερή να είναι 🩷🩷

@Elk να σας ζήσει η νεοφώτιστη!💜                   Πολύ ωραίος ο στολισμός ☺️☺️

@Παρασκευαιδου βλέπουμε τίποτα ξανά στην γυάλα και για εμένα την βετεράνο πια; 😅 πέρασε πολύς καιρός από το Μάρτιο που είχα την προηγούμενη πρόβλεψη 🫠🫠

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια δεν πολυσυμμετέχω πλεον αλλα σας διαβάζω καθημερινά και χαίρομαι τόσο πολύ για όλες σας…

Συγχαρήτήρια σε όλα τα κορίτσια που τα κατάφεραν μια υγίη και τελειομανή εγκυμόσυνη εύχομαι σε όλες..

@Elli13 να σου ζήσει το μωράκι σου κοπέλα μου ♥️

Θα ήθελα την βοήθεια σας βρε κορίτσια..

τελευταία περίοδο είχα 27/6

15η μερα του κυκλου σε ενδοκολπικο υπερηχο ο γιατρός μου είπε οτι τ ενδομήτριο ειναι πολυ λεπτο 4.5 χιλιοστα και δεν βλεπει κυριαρχο ωοθυλάκειο.

24η μερα του κυκλου ειχα θετικο τεστ ωορηξιας αυτο με την φατσούλα.

32η μερα έκανα υπερηχο σε διαγνωστικο ανω και κατω κοιλιας οχι ενδοκολπικο κ μ ειπε τα ιδια..

σήμερα είμαι 39η μερα του κυκλου μου ειπε ο γιατρος να ξεκινήσω cyclacur για να ρυθμισουμε λιγο τον κυκλο που ξεφτγε αυτο το μηνα κατα πολυ αλλα επειδη κανω μια θεραπεια με υποθετα και κολπιτιδα ελεγα μολις τελειωσω να τα ξεκινησω. Απο χθες μετα που εφαγα κατι μεχρι και τωρα η ναυτια και η ζαλη δεν υποχωρουν και ειπα να κανω ενα τεστ να μαι σιγουρη οτι ειναι αρνητικο πριν ξεκινησω τα cuclacur.

Έκανα ενα τωρα το απογευμα μετα που σχολασα απο την δουλεια.

δεν ξερω αν φαινεται κατι στην φωτογραφία αλλα απο κοντα βλεπω μια αρκετα αχνη γραμμη ισως και να βλεπω λαθος εγω.

λετε να ειναι λαθος το τεστ.; 

συγνωμη για το σεντόνι…

IMG_7834.jpeg

IMG_7835.jpeg

Δεν βλεπω κατι. Κανε μια χοριακη να εισαι σιγουρη.

Δημοσίευση
στις On 3/8/2025 at 10:50 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για της ευχές σας να είστε όλες καλά 😊 

@Eliza Kats η βάφτιση καλά πήγε εντάξει έκλαψε και η μικρή αλλά σε μικρότερο βαθμό σε σχεση με την μεγάλη μου κόρη.. πήγε καλύτερα ευτυχώς 😅

IMG_1357.thumb.jpeg.149a2c8d2ebf9d76739c324124493cb6.jpeg

IMG_1348.thumb.jpeg.8a077fe31bd4c9e25a74b8000634efc5.jpeg

IMG_1347.thumb.jpeg.4080a05a188441836519da74cbc850ce.jpeg

IMG_1341.thumb.jpeg.fac52b523485d83e4d8122be1691e478.jpeg

IMG_1343.thumb.jpeg.af113dea157e493789fddbfdbc9dbc18.jpeg

Κορίτσι μου να σου ζήσει!! Τι όμορφα όλα!! Και το φόρεματακι υπέροχο!! 

Δημοσίευση

@anna_30σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου γλυκό. Ελπίζω την άλλη βδομάδα πια να επιστρέψουμε σπίτι μας. 

@Elk να σας ζήσει η νεοφώτιστη και απο εδώ! 

@Elli13μου... να σας ζήσει αγάπη μου και η 2η κορούλα σας! Περιμένουμε την περιγραφή της 1ης γνωριμίας με τη μεγάλη της αδερφή! Εγώ δεν ξέρω τι είχε γίνει στην 1η γέννα. Αν θέλεις, μοιράσου το ακόμα μια φορά με μας. Θυμάμαι όμως όλα σου τα αγγελάκια πριν το ουράνιο τόξο!!! 🌈🌈🌈

Εγκυούλες κρατήστε γερά αυτόν το μήνα... Είναι δύσκολος με τη ζέστη το ξέρω! 

Όσες προσπαθείτε, κουράγιο, υπομονή και δύναμη κορίτσια μου. Είμαστε όλες εδώ μαζί σας να σας στηρίξουμε μέχρι να κρατήσετε κι εσείς ενα υγιές μωράκι στην αγκαλιά σας!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα στη πιο γλυκιά παρέα.. έχω να μπω αρκετό καιρό μιας και ο μικρός πλέον δεν προλαβαίνεται οπότε δεν μένει χρόνος για ηρεμία και κουβεντουλες..εύχομαι όλες να είστε καλα και με το καλό να έχετε ότι επιθυμείτε! 

Σας στέλνω την πρωινή μου φωτογραφία από τεστακι...5 μερες πριν την καθυστέρηση αλλα νιώθω πολύ περίεργα αυτο το μήνα και επειδή ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη επαφή με τον άντρα μου μετα απο 1 χρόνο που γεννήθηκε ο μικρός έπαθα πλάκα..βασανίστηκαμε τόσο πολύ για το πρώτο και το δεύτερο θα έρθει έτσι με τη μία..? 

Screenshot_20250805_112845_Photos.jpg

Δημοσίευση
στις On 4/8/2025 at 8:56 ΠΜ, ο/η eva96 είπε:

Α ωραια. Για αυχενικη εκλεισες;

Ναι έκλεισα 19.08 🙂 

15.08 θα κάνω εδώ έναν υπέρηχο να δούμε ότι όλα είναι καλά και μετά στην ξαδέρφη του άντρα μου 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλό μήνα να έχουμε κορίτσιαααα! Εύχομαι θετικά τεστακια στα κορίτσια που μου έχουμε απομείνει σε αυτό το θεματάκι και καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες σε όσες έχουν ήδη σποράκι στην κοιλιά ❤️

@pennaki καλά αποτελέσματα κοπέλα μου! Εύχομαι να είναι όλα οκ και με ένα χαπάκι να ρυθμιστεί :) 

@Katiana1987 κουράγιο κορίτσι μου! Σιγά σιγά θα φτιάξετε την κουζίνα και θα επιστρέψετε σπίτι σας :) 

@Elli13 Ελλη μου έζησα σε αυτό το φόρουμ τις δύσκολες μέρες σου και χαίρομαι πολύ που έφτασα να διαβάζω για την γέννηση της 2ης κόρης σου 🥹🥹 έχει την πιο δυνατή μαμά που δεν το έβαλε ποτέ κάτω! Να σας ζήσει, γερή και τυχερή να είναι 🩷🩷

@Elk να σας ζήσει η νεοφώτιστη!💜                   Πολύ ωραίος ο στολισμός ☺️☺️

@Παρασκευαιδου βλέπουμε τίποτα ξανά στην γυάλα και για εμένα την βετεράνο πια; 😅 πέρασε πολύς καιρός από το Μάρτιο που είχα την προηγούμενη πρόβλεψη 🫠🫠

Μέχρι Νοεμβρίο θα κρατάς θετικό τέστ 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Καλημέρα στη πιο γλυκιά παρέα.. έχω να μπω αρκετό καιρό μιας και ο μικρός πλέον δεν προλαβαίνεται οπότε δεν μένει χρόνος για ηρεμία και κουβεντουλες..εύχομαι όλες να είστε καλα και με το καλό να έχετε ότι επιθυμείτε! 

Σας στέλνω την πρωινή μου φωτογραφία από τεστακι...5 μερες πριν την καθυστέρηση αλλα νιώθω πολύ περίεργα αυτο το μήνα και επειδή ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη επαφή με τον άντρα μου μετα απο 1 χρόνο που γεννήθηκε ο μικρός έπαθα πλάκα..βασανίστηκαμε τόσο πολύ για το πρώτο και το δεύτερο θα έρθει έτσι με τη μία..? 

Κορίτσι μου εμένα αυτά τα τεστ παίζανε με τα νεύρα μου πάντα μου έβγαινε μια άχνη γραμμή και κατευθείαν η χοριακη αρνητική δεν έχω ακούσει καλά σχόλια και από φίλες μου το ίδιο. Κάνε μια χοριακη καλύτερα να είσαι σίγουρη. Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα 

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια εύχομαι πάνω από όλα υγεία γεμάτες κοιλιτσες σε όσα κορίτσια προσπαθούν και με το καλό σε όλες τις ήδη φουσκωμένες κοιλιτσες. 

@Elli13να σας ζήσει η μπεμπουλα σας περιμένουμε εμπειρία γνωριμίας με τη μεγάλη σας 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσι μου εμένα αυτά τα τεστ παίζανε με τα νεύρα μου πάντα μου έβγαινε μια άχνη γραμμή και κατευθείαν η χοριακη αρνητική δεν έχω ακούσει καλά σχόλια και από φίλες μου το ίδιο. Κάνε μια χοριακη καλύτερα να είσαι σίγουρη. Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα 

Καλημέρα.. η αλήθεια είναι ότι δεν τα ξέρω αυτά τα τεστακια απλά μόνο αυτό είχε στο φαρμακείο κ αυτο πήρα.. ειναι το yes or no

Τι να πω? Θα δοκιμάσω με τις γνωστές ταινίες που μας έχουν βγάλει ασπροπροσωπες 🥰

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Καλημέρα.. η αλήθεια είναι ότι δεν τα ξέρω αυτά τα τεστακια απλά μόνο αυτό είχε στο φαρμακείο κ αυτο πήρα.. ειναι το yes or no

Τι να πω? Θα δοκιμάσω με τις γνωστές ταινίες που μας έχουν βγάλει ασπροπροσωπες 🥰

Και γω όσα δοκιμασα γιατί μου είχε εθισμός να κάνω τεστ 😂 πάντα οι ταινίες μου ήταν σωστές 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Κορίτσι δεν κάνεις μια χωριακη για σιγουριά ???? Μην πετάς λεφτά σε τεστ σε δύο ώρες θα ξέρεις 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ναι έκλεισα 19.08 🙂 

15.08 θα κάνω εδώ έναν υπέρηχο να δούμε ότι όλα είναι καλά και μετά στην ξαδέρφη του άντρα μου 

Ωραία με το καλό ο υπέρηχος και η αυχενική να μεγαλώνει όμορφα το σπορακι σου!!! 

Αχ αυτή η γυάλα με βλέπει εμένα πουθενά;; κάνουμε τώρα ένα χρόνο προσπαθειών και αναμένω ηδη την 2η διέγερση να δουμε αν πάει καλύτερα...

Πριν  ένα χρόνο που παντρεύτηκα θεωρούσα πως ένα χρόνο μετά ε δεν μπορει να μην είμαι έγκυος...αμ δε... 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω χαθεί και εγω απο την ομαδική μας θελησα να χαλαρώσω λιγο παραπάνω και να πάρω απόσταση απο το θέμα. Συγχαρητήρια στα νέα θετικά τεστακια καλες και τελειομηνες εγκυμοσύνες κορίτσια!!Καλή δύναμη σε οσες συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας. @Παρασκευαιδουθέλω μια πρόβλεψη Ελπίδα μου🙏❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!

Λοιπόν, γυρίσαμε χτες σπίτι μας. Την μεγάλη (21 μηνών για όσες δεν θυμάστε) την είχε η μητέρα μου. Ήταν η πρώτη φορά από όταν γεννήθηκε που αποχωριστηκαμε και η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό ήταν υπερβολικά προσκολλημένη πάνω μου.. υπερβολικά όμως!!

Την έφερε ο σύζυγος λοιπόν σπίτι και βγήκα από το δωμάτιο χωρίς το μωρό αρχικά. Παιδιά.... Δεν ήθελε καν να την ακουμπήσω!! Σαν να μου κρατούσε μουτρα. Με πήραν τα κλάματα, προσπάθησα να το κρύψω να μην την ταραξω κ άλλο κ συνέχισα να της μιλάω.

Κάποια στιγμή και ενώ ακόμα δεν είχε χαλαρώσει φουλ και ήταν αγκαλιά στον μπαμπά της, έφερε η μαμά μου μέσα την μπέμπα. Την κοίταξε, φώναξε "νινι" και πήγε να την αρπάξει πολύ αγαρμπα, μάλλον την πέρασε για κούκλα 😂 Την απομακρυναμε λίγο και ξεκίνησε το κλάμα... Σήμερα το πρωί που ξύπνησε πήγε καλύτερα η επαφή, της έδωσε κ ένα φιλάκι, απλά είναι πολύ αγαρμπη ακόμα η καημένη. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Λοιπόν, γυρίσαμε χτες σπίτι μας. Την μεγάλη (21 μηνών για όσες δεν θυμάστε) την είχε η μητέρα μου. Ήταν η πρώτη φορά από όταν γεννήθηκε που αποχωριστηκαμε και η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό ήταν υπερβολικά προσκολλημένη πάνω μου.. υπερβολικά όμως!!

Την έφερε ο σύζυγος λοιπόν σπίτι και βγήκα από το δωμάτιο χωρίς το μωρό αρχικά. Παιδιά.... Δεν ήθελε καν να την ακουμπήσω!! Σαν να μου κρατούσε μουτρα. Με πήραν τα κλάματα, προσπάθησα να το κρύψω να μην την ταραξω κ άλλο κ συνέχισα να της μιλάω.

Κάποια στιγμή και ενώ ακόμα δεν είχε χαλαρώσει φουλ και ήταν αγκαλιά στον μπαμπά της, έφερε η μαμά μου μέσα την μπέμπα. Την κοίταξε, φώναξε "νινι" και πήγε να την αρπάξει πολύ αγαρμπα, μάλλον την πέρασε για κούκλα 😂 Την απομακρυναμε λίγο και ξεκίνησε το κλάμα... Σήμερα το πρωί που ξύπνησε πήγε καλύτερα η επαφή, της έδωσε κ ένα φιλάκι, απλά είναι πολύ αγαρμπη ακόμα η καημένη. 

Άντε κορίτσι μου επιτέλους στο σπιτάκι σας να βρείτε το πρόγραμμα σας !!! Μην σε στεναχωρεί η πριγκίπισσα σου σιγά σιγά θα καταλάβει τι γίνεται θέλει και αυτήν τον χρόνο της είναι μικρούλα !!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Καλώς ήρθες και πάλι κορίτσι μου είμασταν μαζί στις μανούλες του Αυγούστου 2024 🥰

η αλήθεια δεν φαίνεται και πολύ καλά εγώ αυτά τα τεστ δεν τα έχω δοκιμάσει μόνο ταινίες παίρνω 

Μετά από μια γέννα συνήθως τα πράγματα είναι πιο εύκολα ώστε να ξανά μείνεις έγκυος 

κάνε με πρωινά ούρα ένα άλλο τεστ αν δεν έχεις ταινίες (για εμένα είναι αρκετά αξιόπιστα) ίσως άλλη καλή επιλογή είναι τα predictor 

εύχομαι να είναι θετικό !!

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Θα βρείτε σιγά σιγά τους ρυθμούς θέλει χρόνο αυτήν η αλλαγή κάποιους μήνες αλλά θα στρώσει και θα είναι όλα καλύτερα θα το δεις.. 

το κάθε παιδάκι αντιδράει διαφορετικά στην πρώτη επαφή με τους γονείς και το νέο μέλος αλλά μετά από λίγο καιρό θα είναι όλα εντάξει κάθε μέρα που περνάει θα πηγαίνει και καλύτερα 🥰 

εσυ πως είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Σιγά σιγά θα βρείτε τα πατήματα σας... Δώσε χρόνο στο κοριτσάκι σου είναι μικρούλα ακόμη για να καταλάβει τι έχει συμβεί...λογικό να της βγει κ ζήλια γιατί πλέον δεν σε έχει αποκλειστικότητα..

Θα συνηθίσει όμως την αδερφούλα της που θα παει... αλλά ναι θα την βλέπει για κούκλα σίγουρα...χαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...