Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλό μήνα κορίτσια εμένα ο Αύγουστος είναι ο μηνας που με έκανε μανούλα γέννησα και τις δύο κορούλες μου Αύγουστο την μικρή 12/8 κ την μεγάλη 27/8 ειναι μηνας γενεθλίων  για εμας αφού έχω και τον σύζυγο 13/8 

σήμερα έχω και την βάφτισης της μικρής μου κόρης !! 

Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα καλές εγκυμοσύνες και πολλά θετικά τεστ 🥰

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Με το καλο και η βαφτιση της μικρης!

• Απαντήσεις 284
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου!!

Γέννησα και γω χτες 1/8 το δεύτερο ουράνιο τόξο μου. Όπως ξέρετε μπήκα ξανά με πρόκληση και δυστυχώς η εμπειρία ήταν χειρότερη από την πρώτη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν θέλω να τρομάξω τις εγκυουλες μας, σημασία έχει ότι στο τέλος με 3 σπρωξιες ήρθε στον κόσμο ο κλώνος της πρώτης μου  κόρης, δηλαδή του άντρα μου πάλι 😂😂 Είμαστε και οι δύο πολύ καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι να δω και την "μεγάλη" γιατί είναι η πρώτη φορά που αποχωριζόμαστε. 

Και επειδή πολλές δεν ξέρετε την ιστορία μου, μιας και ήρθατε αργότερα στην παρέα μας, θα ήθελα να δώσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας απλά. Ήταν η 6η μου εγκυμοσύνη, και έχω δύο παιδάκια. Δύο παλινδρομες και 2 βιοχημικές... Πολλά δάκρυα, απέραντος πόνος και απελπισία. Σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω από τον Οκτώβριο του 2022 που ξεκίνησε το ταξίδι αυτό. Κ όμως, με πεισμα και θέληση απέκτησα δύο κοριτσάκια που είναι όλος μου ο κόσμος. Αν με ρωτάτε, δεν ξέρω ακόμα γιατί έχασα 4 αγγελάκια. Παρα τις άπειρες εξετάσεις που έκανα... 

Νιώθω πιο πλήρης από ποτέ, θα τα ξαναέκανα όλα από την αρχή, και ευχαριστώ αυτά τα πλασματακια που ήρθαν στη ζωή μου να με διδάξουν τι σημαίνει να χτυπάει η καρδιά σου έξω από το σώμα σου...

Εννοείται θα είμαι εδώ στην παρέα σας και ας έκλεισε ο κύκλος αυτός για εμένα, γιατί ξέρω ακριβώς όπως νιώθετε. Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη στις φουσκωμένες κοιλίτσες μας, και για όσες προσπαθούν, όπως έγραψα και παραπάνω πείσμα και θέληση.. Δεν το λέω ελαφρά τη καρδία, έχω περάσει πολλά, όμως στο τέλος αξίζει τον κόπο 🥹🥹🩷🩷

Να σου ζησεις η μικρουλα σου!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Τι γελάς συντρόφισσα @melitiniღ έχουμε τα τραβήγματακια να έχουμε και κλωτσιές ??? Χαχαχα πλάκα κάνω ότι είναι για καλό χαχαχαχα !!!! Πως είσαι ??? 

Ααα αυτά έτσι πάνε φίλη... 😋 πρώτα έρχονται τα τραβήγματα και μετά αρχίζουν οι κλωτσιές.. και θα δεις, είμαι σίγουρη ότι θα τις περιμένουμε κάθε μέρα πως και πως! Εσύ έχεις και δύο, χαρά στο κουράγιο σου θα πω.. 😆

Όσο για μένα, καλά είμαι, δόξα τω Θεώ! Είμαι στο πατρικό μου 10 μέρες τώρα, με φροντίζει η μαμά μου, με τον καύσωνα ήταν αδύνατον να καθήσω στο διαμέρισμα χωρίς κλιματιστικό. Ευτυχώς όλα δείχνουν πως πηγαίνουν καλά! και ανυπομονώ να ρθει η Τρίτη να πάω για υπέρηχο. Θέλω να δω το σποράκι μας ότι μεγαλώνει καλά και είναι όλα καλά!!! 🙏🏼

@Elli13 να σου ζήσει κορίτσι μου η πριγκίπισσα σου..!!! Γερή και ευλογημένη να είναι.! Μόνο χαρές στη ζωή της να βλέπει και η Παναγία να είναι πάντα στο πλευρό της..!!! Τι ωραία... 1 του μήνα.. και εγώ 1 του μήνα είμαι.. 1 Ιανουαρίου!!! Αγάπω την πρώτη μέρα κάθε μήνα.!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου!!

Γέννησα και γω χτες 1/8 το δεύτερο ουράνιο τόξο μου. Όπως ξέρετε μπήκα ξανά με πρόκληση και δυστυχώς η εμπειρία ήταν χειρότερη από την πρώτη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν θέλω να τρομάξω τις εγκυουλες μας, σημασία έχει ότι στο τέλος με 3 σπρωξιες ήρθε στον κόσμο ο κλώνος της πρώτης μου  κόρης, δηλαδή του άντρα μου πάλι 😂😂 Είμαστε και οι δύο πολύ καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι να δω και την "μεγάλη" γιατί είναι η πρώτη φορά που αποχωριζόμαστε. 

Και επειδή πολλές δεν ξέρετε την ιστορία μου, μιας και ήρθατε αργότερα στην παρέα μας, θα ήθελα να δώσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας απλά. Ήταν η 6η μου εγκυμοσύνη, και έχω δύο παιδάκια. Δύο παλινδρομες και 2 βιοχημικές... Πολλά δάκρυα, απέραντος πόνος και απελπισία. Σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω από τον Οκτώβριο του 2022 που ξεκίνησε το ταξίδι αυτό. Κ όμως, με πεισμα και θέληση απέκτησα δύο κοριτσάκια που είναι όλος μου ο κόσμος. Αν με ρωτάτε, δεν ξέρω ακόμα γιατί έχασα 4 αγγελάκια. Παρα τις άπειρες εξετάσεις που έκανα... 

Νιώθω πιο πλήρης από ποτέ, θα τα ξαναέκανα όλα από την αρχή, και ευχαριστώ αυτά τα πλασματακια που ήρθαν στη ζωή μου να με διδάξουν τι σημαίνει να χτυπάει η καρδιά σου έξω από το σώμα σου...

Εννοείται θα είμαι εδώ στην παρέα σας και ας έκλεισε ο κύκλος αυτός για εμένα, γιατί ξέρω ακριβώς όπως νιώθετε. Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη στις φουσκωμένες κοιλίτσες μας, και για όσες προσπαθούν, όπως έγραψα και παραπάνω πείσμα και θέληση.. Δεν το λέω ελαφρά τη καρδία, έχω περάσει πολλά, όμως στο τέλος αξίζει τον κόπο 🥹🥹🩷🩷

Να σου ζήσει η μικρούλα σου γερή και δυνατή να είναι . Τόσο μα τόσα πολλά συναισθήματα αυτό το μήνυμα σου.

Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να είσαστε όλοι γέροι δυνατοί να απολαύσετε αυτές τις ημέρες. 

Μη λες πολλά 😂 και εγώ εδώ για εμψύχωση ήμουν έχω να πω χαχχαα. Αλλά τελικά μου αρέσει 🤔αρχιζω και τρομάζω πόσο τρελή μπορεί να είναι 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλό μήνα κορίτσια!! Εύχομαι στις εγκυουλες της παρέας να κυλάνε όλα ομαλά και όσα κορίτσια το θέλουν και το προσπαθούν να δουν σύντομα δύο κατακόκκινες γραμμές ❤️ Να είναι ο Αύγουστος μήνας όμορφος και ξεκούραστος όσο γίνεται.

Πέρυσι τετοια εποχή ακόμα έκανα healing κυρίως ψυχολογικό από την δεύτερη σε σειρά παλινδρομη κυηση και ένιωθα φοβισμένη να κάνω το οποιοδήποτε επόμενο βήμα. 

Τώρα ένα χρόνο μετά, 6 μηνών έγκυος με το ουράνιο τόξο μου κι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Νομίζω οι πληγές από όλο το προηγούμενο ταξίδι μέχρι εδώ θα επουλωθούν εντελώς όταν έρθει στη ζωή έξω το μικράκι μου 🥹

@Elli13 κορίτσι μου καλώς ήρθε και το 2ο πλασματάκι σας!! Καλή ανάρρωση σε σένα και όλα να πάνε κατ' ευχήν από δω και πέρα στο νέο σας αυτό ταξίδι 🩷🧸

Να σου πω μια αλήθεια; Η πληγή δεν κλείνει τελείως μένει όπως η καισαρική. Ως ξέρεις ότι θα έχεις αλλά 2 αγγελούδια. Και αυτό το μωράκι είναι το ουράνιο τόξο σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Να σου πω μια αλήθεια; Η πληγή δεν κλείνει τελείως μένει όπως η καισαρική. Ως ξέρεις ότι θα έχεις αλλά 2 αγγελούδια. Και αυτό το μωράκι είναι το ουράνιο τόξο σου. 

Το ξέρω αγαπημένη, μη σου πω και τώρα που έχω το μικράκι μου μέσα η σκέψη πάει και στα άλλα, 3 τα αγγελουδια. Και σχεδόν πάντα αναφέρω ότι δεν είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Αλλά σίγουρα θα μαλακώσει η πληγή με τον ερχομό του rainbow, ή τουλάχιστον θα μείνει το σημάδι και όχι ενεργά η πληγή 🌈 🥹🩷

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου!!

Να σας ζήσει αγάπη μου❣️❣️❣️ με συγκινήσες πολύ!!! ανυπομονώ και εγώ να πάρω αγκαλίτσα το νινακι μου το τρίτο 🥰🩵 εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έρθει και η δική μας στιγμή η όμορφη!!να είναι γερό και ευλογημένο 

Δημοσίευση

@Elli13 να σου ζησει κοριτσι μου 😍 συγκινηθηκα κι εγω γιατι σκεφτομαι ποσο θα ηθελα και ενα δευτερο παιδακι και δεν μπορω (η υγεια μου δεν ξερω αν μου το επιτρεπει). Καλο μηνα σε ολες και με το καλο να ερθουν στον κοσμο τα μωρακια σας. Ευχομαι οσες ειστε στην προσπαθεια να τα καταφερετε συντομα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Το ξέρω αγαπημένη, μη σου πω και τώρα που έχω το μικράκι μου μέσα η σκέψη πάει και στα άλλα, 3 τα αγγελουδια. Και σχεδόν πάντα αναφέρω ότι δεν είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Αλλά σίγουρα θα μαλακώσει η πληγή με τον ερχομό του rainbow, ή τουλάχιστον θα μείνει το σημάδι και όχι ενεργά η πληγή 🌈 🥹🩷

Πόσο σε καταλαβαίνω, κι εγώ είμαι στον πέμπτο μήνα πλέον 🥰 και όσο κι αν ανυπομονώ για αυτό το πλασματακι δεν μπορώ να αγνοήσω τα άλλα 3 π έχασα και αναφέρω πως δεν είναι η 4η μ εγκυμοσύνη, για τα οποία δεν έμαθα ποτέ με τόσες εξετάσεις γιατί φύγανε. Ακόμα δεν μπορώ να το συνηδητοποιησω, και σαν 1η του μήνα χθες σκεφτόμουν σε τι ψυχολογική κατάσταση ήμουν πέρυσι μετά από 2η απώλεια. Θα ακολουθούσε και 3η βέβαια ακόμα πιο τραυματική. Για αυτό το εκτιμώ  απεριόριστα κι ευχαριστώ κάθε μέρα τον Θεό που φαίνεται όλα να κυλούν καλά.

@Elli13 Να σας ζήσει, είσαι από τις πρώτες π μίλησα όταν μπήκα στην παρέα σας και με είχε συγκινήσει και παρηγορησει απίστευτα η ιστορία σου.Να είναι πάντα υγιής και χαρούμενη.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου!!

Να σας ζήσει κορίτσι μου!

Δημοσίευση

@Elli13 μου να σας ζήσει η δεύτερη κορούλα σας!! Έχω ζήσει όλη την ιστορία από την αρχή της και είμαι πολύ χαρούμενη για εσένα που δεν το έβαλες ποτέ κάτω και όλα πήγαν καλά! Είσαι παράδειγμα για πολλές!! 

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια! Με το καλό οι εγκυμονούσες να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά 😊 Άντε και οι υπόλοιπες πιείτε τα ποτάκια σας γιατί έρχεται η σειρά σας 😉

@melitiniღ τέλειο το θεματακι 😊 

@Elk να χαίρεστε τη νεοφώτιστη 😊 Πως πήγε η βάφτιση; Έκλαψε πολύ;

@Elli13 να σου ζήσει κορίτσι μου και το 2ο κοριτσάκι σου! Κρίμα που δεν είχες πιο εύκολο τοκετό 😕 Καλή ανάρρωση και με το καλό να γυρίσετε σπίτι σας να γνωριστούν οι αδερφούλες 😊

Καλέ ποιο άλλο κορίτσι γνωστό γεννάει αυτό το μήνα; Ή είναι τον επόμενο;

Δημοσίευση

@Elli13Θυμάμαι όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ με ενα καρο αποριες και πληγες απο την 2η αποβολη μου, με ειχες βοηθησει πολυ με την ιστορια σου.. συγκινηθηκα που ηρθε στο τελος του αυτο το δυσκολο ταξιδι της εγκυμοσυνης μετα απο απωλειες, φανταζομαι την ανακουφιση σου..

Να σας ζησει το αγγελουδι, να το εχει καλα ο Θεος παντα!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλες τόσο μα τόσο πολύ για τα όμορφα μηνύματα σας και τις ευχές σας 💞

Οι πληγές δεν θα επουλωθούν ποτέ πλήρως, δυστυχώς οι απώλειες μας αλλάζουν. Ταυτόχρονα όμως μας κάνουν να εκτιμαμε κάθε δευτερόλεπτο μωρουδιλας στο έπακρο 🥹🥹 

Σαν δεύτερη φορά μαμά και λιγότερο αγχωμενη, απολαμβάνω περισσότερο τις στιγμές μας αυτή τη φορά, και επειδή ξέρω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός είναι σαν να ρουφάω κάθε λεπτό μαζί της. Τα πάμε πολύ καλά με το θηλασμό, αν και στο σπίτι λογικά θα κάνω μεικτή σίτιση, γιατί έχω και τον θηλυκό Ταρζάν που δεν θα ήθελα να νιώσει παραμέληση. 

Τα γράφω και δεν το πιστεύω ούτε εγώ ότι έχω δύο μωράκια πλέον, δύο κοριτσάκια, ενώ πριν 2 χρόνια πίστευα ότι δεν θα καταφέρω να γίνω μανούλα. Είναι και οι ορμόνες, και η συγκίνηση στο φουλ 

Σας στέλνω άπειρη μπεμπεδοσκονη και ειλικρινά εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου όλες να βιωσετε αυτά τα μαγικά συναισθήματα του να κρατάς ένα μικροσκοπικό πλασματακι στην αγκαλιά σου επιτέλους!! 

Δημοσίευση

@Elli13 κορίτσι μου να σας ζήσει το παιδάκι σας!!!είχε τύχει όταν ξεκίνησα στο φόρουμ να πέσω πάνω στην πρώτη ιστορία σου και από τότε έβλεπα τον αγώνα σου και ένιωθα σαν να είσαι δικός μου άνθρωπος...τις τελευταίες μέρες περίμενα με ανυπομονησία πότε θα μας γράφεις ότι τα καταφέρατε και το 2ο θαυματακι σας είναι εδώ!!!είσαι παράδειγμα δύναμης και επιμονής για πολλές κοπέλες!!!να χαίρεστε κάθε στιγμή,να καμαρώνετε την οικογένεια σας και να είσαστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Μαλακώνει. . και έχω βάψει το δωμάτιο έτσι. Γιατί δεν ξεχνώ μετά την καταιγίδα ήρθε η χαρά. 🥰 Δεν ξες πόσο μα πόσο χαίρομαι για εσένα.   Ακόμα θυμάμαι το ταγκ με τα μπαλόνια 

Και όταν βλέπεις ότι πάει έτσι μια εγκυμοσύνη χαίρεσαι ακόμα πιο πολύ 🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

@eva96 κοριτσάκι μου τι κάνεις ; Πότε είπες έχεις υπέροχο; Νομίζω αύριο;;; ;

Εχθες ειχα υπερηχο. Ειναι καλα το μωρακι και ακουσαμε την καρδουλα του να χτυπαει ❤️❤️❤️❤️ ειμαι 6 εβδομαδων συμφωνα με τον υπερηχο. Μου εδωσε καποιες οδηγιες τι να προσεξω τι να αποφευγω και φαρμακα για την εγκυμοσυνη. Την αλλη εβδομαδα θα με ξανα δει για να δουμε πως παει. Εσυ ξανα εκανες υπερηχο;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Εχθες ειχα υπερηχο. Ειναι καλα το μωρακι και ακουσαμε την καρδουλα του να χτυπαει ❤️❤️❤️❤️ ειμαι 6 εβδομαδων συμφωνα με τον υπερηχο. Μου εδωσε καποιες οδηγιες τι να προσεξω τι να αποφευγω και φαρμακα για την εγκυμοσυνη. Την αλλη εβδομαδα θα με ξανα δει για να δουμε πως παει. Εσυ ξανα εκανες υπερηχο;

Εγώ έκανα την 29.08 τώρα περιμένω απ' τον γιατρό που την καλύπτει εάν θέλει να με δει πριν πετάξουμε . Αλλιώς ίσως πάω στο νοσοκομείο για να είμαι σίγουρη 🤫 κάπου 12+1 🙂

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εγώ έκανα την 29.08 τώρα περιμένω απ' τον γιατρό που την καλύπτει εάν θέλει να με δει πριν πετάξουμε . Αλλιώς ίσως πάω στο νοσοκομείο για να είμαι σίγουρη 🤫 κάπου 12+1 🙂

Ωραία τέλεια! Με το καλό 😊

Ζαίρα θα έρθεις Ελλάδα για διακοπές; Που θα πάτε; 

Εμεις Χαλκιδική θα την βγάλουμε στη μαμά μου ..ευτυχώς υπάρχει σπίτι και έτσι θα έχω βοήθεια και με τα παιδιά 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Σας ευχαριστώ όλες τόσο μα τόσο πολύ για τα όμορφα μηνύματα σας και τις ευχές σας 💞

Οι πληγές δεν θα επουλωθούν ποτέ πλήρως, δυστυχώς οι απώλειες μας αλλάζουν. Ταυτόχρονα όμως μας κάνουν να εκτιμαμε κάθε δευτερόλεπτο μωρουδιλας στο έπακρο 🥹🥹 

Σαν δεύτερη φορά μαμά και λιγότερο αγχωμενη, απολαμβάνω περισσότερο τις στιγμές μας αυτή τη φορά, και επειδή ξέρω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός είναι σαν να ρουφάω κάθε λεπτό μαζί της. Τα πάμε πολύ καλά με το θηλασμό, αν και στο σπίτι λογικά θα κάνω μεικτή σίτιση, γιατί έχω και τον θηλυκό Ταρζάν που δεν θα ήθελα να νιώσει παραμέληση. 

Τα γράφω και δεν το πιστεύω ούτε εγώ ότι έχω δύο μωράκια πλέον, δύο κοριτσάκια, ενώ πριν 2 χρόνια πίστευα ότι δεν θα καταφέρω να γίνω μανούλα. Είναι και οι ορμόνες, και η συγκίνηση στο φουλ 

Σας στέλνω άπειρη μπεμπεδοσκονη και ειλικρινά εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου όλες να βιωσετε αυτά τα μαγικά συναισθήματα του να κρατάς ένα μικροσκοπικό πλασματακι στην αγκαλιά σου επιτέλους!! 

Κορίτσι μου να σας ζήσει η μπεμπουλα σας πάντα γερό και καλότυχο να είναι το κορίτσι σου με το καλό να πάτε σπίτι να γνωριστούν οι αδερφούλες ( για εμένα ήταν η πιο συγκινητική στιγμή  όταν μας ειδε δεν θα το ξεχάσω ποτέ 🥹 )Να είναι πάντα αγαπημένες !!

Καλή ανάρρωση και σε εσένα φυσικά κρίμα που ταλαιπωρήθηκες τοοοσο πολύ ξανά με την γέννα αλλα αφου είχες δύναμη να παλέψεις μπράβο σου!!! 
Οπότε μπορείς να μας γράφεις ❤️ φιλιά πολλά σε μαμά και κόρη !

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για της ευχές σας να είστε όλες καλά 😊 

@Eliza Kats η βάφτιση καλά πήγε εντάξει έκλαψε και η μικρή αλλά σε μικρότερο βαθμό σε σχεση με την μεγάλη μου κόρη.. πήγε καλύτερα ευτυχώς 😅

IMG_1357.thumb.jpeg.149a2c8d2ebf9d76739c324124493cb6.jpeg

IMG_1348.thumb.jpeg.8a077fe31bd4c9e25a74b8000634efc5.jpeg

IMG_1347.thumb.jpeg.4080a05a188441836519da74cbc850ce.jpeg

IMG_1341.thumb.jpeg.fac52b523485d83e4d8122be1691e478.jpeg

IMG_1343.thumb.jpeg.af113dea157e493789fddbfdbc9dbc18.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για της ευχές σας να είστε όλες καλά 😊 

@Eliza Kats η βάφτιση καλά πήγε εντάξει έκλαψε και η μικρή αλλά σε μικρότερο βαθμό σε σχεση με την μεγάλη μου κόρη.. πήγε καλύτερα ευτυχώς 😅

IMG_1357.thumb.jpeg.149a2c8d2ebf9d76739c324124493cb6.jpeg

IMG_1348.thumb.jpeg.8a077fe31bd4c9e25a74b8000634efc5.jpeg

IMG_1347.thumb.jpeg.4080a05a188441836519da74cbc850ce.jpeg

IMG_1341.thumb.jpeg.fac52b523485d83e4d8122be1691e478.jpeg

IMG_1343.thumb.jpeg.af113dea157e493789fddbfdbc9dbc18.jpeg

Αχ τι ωραία 😊 😊 😊 Θέμα ελεφαντάκι είχα κι εγώ στη Λυδία, αλλά άλλο ελεφαντάκι 😜 Πολύ ωραίο και το δικό σας! Δεν το έχω ξαναδεί! Χαίρομαι που δεν έκλαψε παρά πολύ η γλυκούλα ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ τι ωραία 😊 😊 😊 Θέμα ελεφαντάκι είχα κι εγώ στη Λυδία, αλλά άλλο ελεφαντάκι 😜 Πολύ ωραίο και το δικό σας! Δεν το έχω ξαναδεί! Χαίρομαι που δεν έκλαψε παρά πολύ η γλυκούλα ❤️ 

Ααα και εσύ το είχες ; Ωραία είναι τα ελεφαντάκια !!! 😊 

ναι εντάξει έκλαψε σε νορμαλ πλαίσια είχε και πολύ ζέστη μέσα στην εκκλησία ήταν και μικρή ο παπάς ήταν πολύ καλός, όλα μου άρεσαν την ευχαριστήθηκα λίγο περισσότερο νομίζω, ίσως επειδή κάνανε και τον στολισμό εμεις, ήξερα και τι να περιμένω ήμουν πιο προετοιμασμένη αυτήν την φορά 😂

εσένα είχε κλάψει η Λυδία ;

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Α ωραια. Για αυχενικη εκλεισες;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...