Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καθυστέρηση αλλά αρνητικό τεστ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας 🫶🏼 θέλω να ζητήσω την άποψη σας. Με τον σύντροφο μου κάνουμε ελεύθερα κ έχω 3 μέρες καθυστέρηση..γενικά δεν είχα ποτέ ξανά,κ πάντα επειδή έχω εφαρμογή μου ερχότανε με μεγάλη ακρίβεια…έκανα τεστ σήμερα το πρωί αλλά είναι αρνητικό,γενικά έχω πρήξιμο στο στήθος κ νιώθω κάπως περίεργα το στομάχι μου σήμερα…πριν μια βδομάδα είχα κάτι «πρωτόγνωρους» πόνους χαμηλά για 2 ημέρες… υπάρχει κάποια περίπτωση να είμαι; Πάντα με βάση από αυτά που έχετε περάσει κ εσείς 🙃

Δημοσίευση

Καλημέρα εάν εξακολουθείς να έχεις καθυστέρηση μπορείς να κάνεις μια χοριακή για να σου λυθεί σίγουρα η απορία και εάν είναι αρνητική ( που εύχομαι να μην είναι ) τότε απλά ίσως είναι μια ανωμαλία στον κύκλο σου.

Δημοσίευση
στις On 24/7/2025 at 11:13 ΠΜ, ο/η Georgia7a είπε:

Καλημέρα σας 🫶🏼 θέλω να ζητήσω την άποψη σας. Με τον σύντροφο μου κάνουμε ελεύθερα κ έχω 3 μέρες καθυστέρηση..γενικά δεν είχα ποτέ ξανά,κ πάντα επειδή έχω εφαρμογή μου ερχότανε με μεγάλη ακρίβεια…έκανα τεστ σήμερα το πρωί αλλά είναι αρνητικό,γενικά έχω πρήξιμο στο στήθος κ νιώθω κάπως περίεργα το στομάχι μου σήμερα…πριν μια βδομάδα είχα κάτι «πρωτόγνωρους» πόνους χαμηλά για 2 ημέρες… υπάρχει κάποια περίπτωση να είμαι; Πάντα με βάση από αυτά που έχετε περάσει κ εσείς 🙃

Κορίτσι μου ναι τα συμπτώματα θα μπορούσαν να υποδηλώνουν εγκυμοσύνη αλλα κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να το πούμε με σιγουριά μιας και τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης μοιάζουν πολύ με της περιόδου. Μήπως έκανες 2ο τεστακι ή σκέφτεσαι να πας για χοριακη?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...