Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια . Ειμαι καινούργια στο φόρουμ  .! Είμαι 29 ετών και προσπαθώ κοντά 2 χρόνια με τον άνδρα μου  . Είμαι υγιής χωρίς κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα , γυμνάζομαι κ έχω φυσιολογικό βάρος . Ωστόσο δεν έχει έρθει ακόμη το μωράκι μας και φυσικά αυτό μας δημιουργεί άγχος , στενοχώρια και λίγο απογοήτευση . Ηθελα να σας ρωτήσω . Είμαι στην 22η μέρα του κύκλου σε περίοδο 26 ημερών . Είδα ροζ αίμα στο εσώρουχο μου . Λέτε να είναι αίμα εμφύτευσης ; Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ . Θα σας ενημερώσω για τα νέα άμεσα !

Δημοσίευση

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου που παλλινδρόμησε είχα και εγώ λίγο αίμα πρίν την περίοδο και πίστεψα ότι θα αδιαθετήσω πιο νωρίς. Τελικά ήταν αίμα εμφύτευσης. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Δημοσίευση
στις On 24/7/2025 at 3:37 ΠΜ, ο/η Elpida96 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Ειμαι καινούργια στο φόρουμ  .! Είμαι 29 ετών και προσπαθώ κοντά 2 χρόνια με τον άνδρα μου  . Είμαι υγιής χωρίς κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα , γυμνάζομαι κ έχω φυσιολογικό βάρος . Ωστόσο δεν έχει έρθει ακόμη το μωράκι μας και φυσικά αυτό μας δημιουργεί άγχος , στενοχώρια και λίγο απογοήτευση . Ηθελα να σας ρωτήσω . Είμαι στην 22η μέρα του κύκλου σε περίοδο 26 ημερών . Είδα ροζ αίμα στο εσώρουχο μου . Λέτε να είναι αίμα εμφύτευσης ; Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ . Θα σας ενημερώσω για τα νέα άμεσα !

Ναι κορίτσι θα μπορούσε να είναι εμφύτευσης. Να μας πεις τα νέα σου αν σου έρθει περίοδος ή αν κανεις κανένα τεστακι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...