Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κι εγω με βάση το τεστ ωορρηξίας περιμένω 7/8.. μακάρι να μην έρθει αν κ δεν είμαι πολύ αισιόδοξη. Έχει τύχει σε καμία να εχει πονακια κατά την ωορρηξία αλλα να κρατάνε και για μερες μετά? Μου έχει συμβεί τους τελευταίους 2 μήνες κ δεν ξέρω γιατί. Εκεί που λεω περασε η ωορρηξία, θα σταματήσουν οι ενοχλήσεις,  συνεχίζουν για 4-5 μερες
    • Εντάξει βρε μη θυμώνεις! Εγώ στο λέω από εμπειρία μας γιατί εμένα βρέθηκε με κατακερματισμο υψηλό κ πήρε βιταμινες για να πέσει....όλα καλά εφόσον το βρήκατε!
    • Η πρώτη μας προσπάθεια ήταν βιοχημική..τώρα πίνει αντιβίωση ο άντρας μου για κάποιο μικρόβιο και θα αρχίσουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων από τον επόμενο μήνα...σε ευχαριστώ πολυ.. έστειλα ήδη κ θα Μ τη στείλουν...με το καλό εύχομαι η μπουμπού...
    • Καλησπέρα @nikol92 εγώ το ένιωσα σίγουρα πριν 2 μέρες και μόλις έβαλα το χέρι στο σημείο π ένιωσα το φτερουγισμα είδα και την κοιλιά μ πιο σκληρή άρα μπορώ να καταλάβω και π βρίσκεται το μωρό.  Αυτό με έκανε να είμαι σίγουρη ότι νιώθω το μωρό και δεν είναι τα έντερα μ. Μέχρι πριν 2 μέρες αμφισβητούσα τον εαυτό μ κι έλεγα τα έντερα μ θα είναι... Μετά από όλο αυτό το κατεβατό θέλω να καταλήξω  μήπως κι εσύ το νιώθεις ελαφρώς αλλά μπερδεύεσαι μήπως είναι τα έντερα σ?το πρώτο αργούμε να το καταλάβουμε κι επίσης έχω ακούσει πολλές να το ακουνε 21 εβδομάδα η και λίγο πιο μετά. Σημασία έχει ότι το μωρό είναι καλά. Αργά ή γρήγορα θα το νιώσεις και δε θα σταματάει. 2 μέρες μόνο και με έχει ταράξει τι θα κάνουμε μετά να μας δω😊
    • Καλησπέρα κορίτσια, εμείς σήμερα γίναμε 3 μηνών κυρίες! Πήγα στο γυναικολόγο εγώ και μου είπε πως είναι τέλεια ολα,απλά μου έδωσε μια κρέμα να πάρω για την τομη γιατί του είπα με ενοχλεί και με τσούζει καμια φορά και μου είπε πως πάει να κάνει χειλοειδη κάτι τέτοιο. Μου είπε σε 2-3 μήνες να βάλω μπροστά καινγια το 3ο 🤣🤣 @Maria98 απο όσο ξέρω στα αποκλειστικά θηλαζοντα είναι φυσιολογικό μέχρι και 10 μέρες χωρίς να κάνει κακά αρκει να μην την ενοχλεί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...