Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 1/2/2026 at 4:40 ΜΜ, ο/η Stavroula24 είπε:

Να σας ζήσει κορίτσι!!! Γέρος δυνατός και χαρούμενος!!! Καλή ανάρρωση!!!!

Πως ήταν η γέννα σου;;;

Έχω ακούσει για ανακούφιση από κάτω που βάζουν αλουμινονερο.. Το βάζεις σε στρογγυλά βαμβακακια πάνω στη σερβιετα και ανακουφίζει... 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Να σου ζησειιι💙💙💙 γερός και τυχερός!!!🙏

Αυτο το γκρουπάκι όλο βιαστικά μωρά έχει βλέπω 😆

Πώς είσαι; Ο μικρούλης;

Είμαστε πολύ καλα και οι δύο.  Ο μπέμπης ειναι πολυ ήσυχος,κατά βάση κοιμάται! Εχει πιασει στήθος με ψευδοθηλη γιατί απο μόνες τους μια είναι μέσα μια εξω και μας δυσκόλευε. Γεννησα φυσιολογικα χωρίς επισκληριδιο. Καλα με εναν πονο δεν βγαινει σιγουρα  αλλα μαγικά μόλις βγει το μωρακι δεν νιώθεις τίποτα πια! Ενα δίωρο πονούσα συνέχεια και πολυυυ! Είχα μείνει σε διαστολή 4 αρκετα αλλα μετα πηρε μπρος . Το χειροτερο σημείο νομιζω ηταν οταν μου ειπε η γιατρός το μισό κεφάλι ειναι εξω αλλη μια και το έβγαλες,κράτα αναπνοή μόλις ερθει ο πόνος και σπρώξε! Ελα ντε ομως που μάλλον επειδή ειχε ανοίξει απο κάτω συν η πίεση στον ποπό με εκαναν να ποναω και να τσούζω και να συγκεντρωνομαι σε αυτο . Έλεγα πάει θα μείνει ετσι το μωρο,ειχα παραδόσει απο δυνάμεις. Τέλος καλό, ολα καλά ομως !! Είμαστε πολυ δυνατές κορίτσια 💪. Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις.  Και μετά συναντάς αυτο το πλασματακι 🩵 Μοναδικές στιγμές 🧿

Το μεσημεράκι θα παμε σπιτι μας, οι τρεις μας πλεον 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Χαχα εγώ κορίτσια σας έχω πει, 14.02 είναι η ημερομηνία μου που θέλω κ ελπίζω.💘

Ο γιατρός μου λέει δεν παίζει να φτάσω βέβαια, αλλά όπως είπα κ στην @Pinacolada ο άντρας μου ανακοίνωσε ότι την άλλη εβδομάδα μετακομίζουμε, οπότε κ γι’αυτό ελπίζω να κρατηθεί άλλη μια εβδομάδα το μωρό!!!🙏😁 Πιστεύω στον εαυτό μου 😂

Αφηστε που έχω όλη αυτή την εβδομάδα δουλειές + 3 πάρτυ αυτό το σκ κ έχω πει ότι θα πάω🤣 κ το άλλο σκ έχω βέβαια άλλα 3, αλλά οκ, κάτι πρέπει να θυσιάσουμε.

Δηλαδή αν φτάσω 14 ε θα είμαι μαιευτήριο το άλλο σκ! Ειδάλλως αν αποφασίσει να βγει μόνο του θα γεννήσω πιο πριν.

Γενικά 1ος στόχος μου ήταν να γεννήσω Φεβρουάριο (γιατί μου αρέσει πιο πολύ σαν μήνας😅), 2ος στόχος είναι να μη γεννήσω μέχρι την άλλη εβδομάδα, και 3ος στόχος να φτάσω 14/02. 😂 Νταξει μέχρι τον 2ο αν φτάσω είμαι καλυμμένη, ας βγει πριν τις 14 αν θέλει αλλά έστω να είναι έτοιμο το σπίτι!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα έχω γεννήσει, και μου φαίνεται πολύ κοντά 😳

Θα ήθελα 14.02 αν ήταν καθημερινή 😂😂😂 σκ έχει περισσότερο κίνηση. 

Εμεις 14.02.2011 τα φτιάξαμε με τον άντρα μου 

Και 14.02.2017 έπιασα τον πρώτο 😂 οπότε είναι ο μήνας του έρωτα 😂😂😂

Ναι και εγώ έκανα ΟΛΗ την γερμανική χαρτουρα με Φεβρουαρίο σαν μήνα οπότε ήθελα Φεβρουαρίο αφού μπήκαμε είμαστε οκ λέω χχαχα άλλιως τόση χαρτουρα να τα ξανακάνεις με Ιανουαρίο απαπαπα

Και εμένα που είναι 14 μέρες το αργότερο μου φαίνεται απίστευτο. Και να πω κάτι? Αν και ανυπομονώ να τον δω απ' τη. Άλλη δεν θέλω ωραία είναι η φάση της εγκυμοσύνης.

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Θα ήθελα 14.02 αν ήταν καθημερινή 😂😂😂 σκ έχει περισσότερο κίνηση. 

Εμεις 14.02.2011 τα φτιάξαμε με τον άντρα μου 

Και 14.02.2017 έπιασα τον πρώτο 😂 οπότε είναι ο μήνας του έρωτα 😂😂😂

Ναι και εγώ έκανα ΟΛΗ την γερμανική χαρτουρα με Φεβρουαρίο σαν μήνα οπότε ήθελα Φεβρουαρίο αφού μπήκαμε είμαστε οκ λέω χχαχα άλλιως τόση χαρτουρα να τα ξανακάνεις με Ιανουαρίο απαπαπα

Και εμένα που είναι 14 μέρες το αργότερο μου φαίνεται απίστευτο. Και να πω κάτι? Αν και ανυπομονώ να τον δω απ' τη. Άλλη δεν θέλω ωραία είναι η φάση της εγκυμοσύνης.

Σε καταλαβαίνω κι εγώ να σου πω την αλήθεια δε θέλω καθόλου να γεννήσω. Κ όποτε το σκέφτομαι αγχώνομαι κι όλας. Καλά είναι εκεί μέσα!

Αα άρα είναι σημαδιακή ημερομηνία 14 για εσάς! Φαντάζεσαι να γεννήσεις εσύ τότε;😁💘

Εμένα δε με πειράζει που είναι Σάββατο, κι εγώ Σάββατο είμαι γεννημένη. Πάντως μου είπε η μαία ότι γίνεται χαμός στις 14/02 στο μαιευτήριο, μάλλον είναι hot ημερομηνία 😂

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.... Εμένα μου έλεγαν δεν θα φτάσω μέχρι τέλος και κοντεύω ήδη στην ημερομηνία μου 😂 δλδ που και να μην είχα κοντό τράχηλο! Πήγα τη Δευτέρα στον γιατρό,με μέτρησε η μαία και μου είπε έχω ήδη διαστολή 2-3 εκατοστά οπότε να περιμένω... Ακόμα όμως τπτ 😂😂 δεν ξέρω τι γίνεται!! Πόσο έχει βολευτει εκεί μέσα;;; Από τη μια θέλω να τελειώνω δεν μπορώ άλλο με την εγκυμοσύνη από την άλλη φοβάμαι τη γέννα και το τι θα ακολουθήσει 😂😍

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Stavroula24 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.... Εμένα μου έλεγαν δεν θα φτάσω μέχρι τέλος και κοντεύω ήδη στην ημερομηνία μου 😂 δλδ που και να μην είχα κοντό τράχηλο! Πήγα τη Δευτέρα στον γιατρό,με μέτρησε η μαία και μου είπε έχω ήδη διαστολή 2-3 εκατοστά οπότε να περιμένω... Ακόμα όμως τπτ 😂😂 δεν ξέρω τι γίνεται!! Πόσο έχει βολευτει εκεί μέσα;;; Από τη μια θέλω να τελειώνω δεν μπορώ άλλο με την εγκυμοσύνη από την άλλη φοβάμαι τη γέννα και το τι θα ακολουθήσει 😂😍

Καλησπέρα!! 

Πρώτο παιδάκι είναι ή πιο μετά;; Σε ρωτάω γιατί αν είναι πρώτο παιδάκι είναι λογικό να αργείς και να έχεις διαστολή δηλαδή για μέρες..προχωράει πιο αργά συνήθως την πρώτη φορά!!

Κι εμένα που δε με πίστευε ο γιατρός ότι θα πάω στο ραντεβού σήμερα να’μαι. Έφτασε!💪

Σκεφτομουν σήμερα με τη λογική μου, ότι ποτέ δεν είχα ενδείξεις για πρόωρο τοκετό (πριν τις 37εβδ δηλαδή), ήταν πολύ καλά τα ποσοστά μου κ όλα τα παιδιά τελειόμηνα, άρα άμα το πάμε στατιστικά αντέχω ακόμα δυο τρεις μέρες χαχα 😍 τέταρτο παιδί βέβαια δε ξέρεις ποτέ, είναι κ λογικό να γεννηθεί νωρίτερα, κι εμένα ο γιατρος μου το είπε γιατί κάτι βλέπει, κ εδώ και εβδομάδες σπρώχνει το μωρό κ έχει ανοίξει τον τράχηλο από μέσα, απέξω όμως κρατάει οπότε περιμένουμε να αρχίσουν οι πόνοι να ανοίξει κι απέξω 😅 να δούμε τι θα μου πει κ σήμερα που έχω ραντεβού!💕

Κι εσύ πάντως κοντεύεις αποτι φαίνεται!! Από μέρα σε μέρα θα μας πεις τα ευχάριστα!!🥰

Να χαρείς το λίγο που έχεις ακόμα γιατί μετά θα σου λείπει😁

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...