Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σε αυτες τις εβδομαδες τα πονακια ειναι φυσιολογικα, λογω των μυων και των συνδεσμων που διατινονται. Οσο για τον τραχηλο σιγουρα θελει μια παραπανω προσοχη και συνεχεις μετρησεις, γιατι στις πολυδυμες κυησεις αυξανουν οι πιθανοτητες ανεπαρκειας, αλλα αυτο προφανως και δεν ειναι απαραιτητο να συμβει σε ολες, απλα χρειαζεται η καταλληλη παρακολουθηση. Εμενα προσωπικα ως και την β επιπεδου ηταν 3,5 με 3,8εκ και ξαφνικα μειωθηκε πολυ. Σε αλλες κοπελες, δεν μειωνεται ποτε. Και παλι ομως ακολουθωντας τις οδηγιες των γιατρων μου και με στενη παρακολουθηση, φτασαμε ηδη τις 34 και προχωραμε..!! ✌🏼🙌🏼
    • Και εγώ όλα τα έχω από τον μικρό, μόνο ρουχαλακια πήρα τώρα γιατί είναι κοριτσάκι 🩷 έχω πλύνει αρκετά, θα φτιάξω από βδομάδας την βαλίτσα, να μπω 34 εβδομάδα και θα αρχίσω να την ετοιμάζω 🫣 εδώ και 3 μέρες έχουν ξεκινήσει καούρες, στον γιο μου το είχα στο πρώτο τρίμηνο, τώρα στον τελευταίο μήνα 🤷🏻‍♀️ πολύ ενοχλητικό και μόνο το βράδυ που θα ξαπλώσω.   Η αλήθεια αυτή την βλέννα την είχα και πριν λίγες μέρες... Δεν ξέρω τι γίνεται. Όπως και να έχει νιώθω τόσο κουρασμένη και δεν μπορώ να κάνω πανω από 5 βήματα 🥴 υπομονή και περιμένουμε..
    • Κ εγώ έχω αύριο εμβρυολογο θα ρωτήσω για το εμβόλιο τ κοκκυτη..μια χαρά τα ζουζούνια σου..κ εγώ μεθαύριο 29 εβδομάδα..στα πρόωρα γίνονται δλδ στις δίδυμες κυήσεις σίγουρα..για να είναι έτοιμα όταν βγούν να μπορούν να αναπνεύσουν χωρίς βοήθεια..τώρα όταν ξανά πας.. μπορεί να σε έχει προγραμματίσει για πιο μετά..από τη Δευτέρα που έκανα τη κορτιζόνη για τα πνευμόνια με έχουν ταράξει στη κλωτσιά.. πόλεμος..αν τ κανείς προσοχή όχι ζάχαρη..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...